Deco retro kuhinja – 20 elegantnih, industrijskih ali sodobnih oglaševalskih duhovnih idej

deko retro kuhinja chic-tiling-bela
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 1/18


Kuhinja je prostor, kjer pripravljamo in včasih porabimo hrano, vendar to ni samo to. Ni naključje, da se imenuje srce hiše, ker ji daje osebnost, dušo. Zato je njena funkcionalna in estetska oblika enako pomembna kot dnevna soba, jedilnica in tako naprej. Na drugi opombi, v svetu mode in oblikovanja notranjosti, je trenutno norost za vse, kar prihaja iz prve polovice prejšnjega stoletja, z drugimi besedami, vse vintage style. retro kuhinja dekor zato je prvi red in zasluži, da se pregleda pod povečevalnim steklom.

retro kuhinja dekor stilov-različnih
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 2/18

Prva stvar, da veste, ko govorimo o retro kuhinja dekor je, da ne označuje edinstven slog. Dejansko ta izraz pokriva več vrst estetskih pokrajin, ki se med seboj močno razlikujejo. Elegantne, industrijske, ameriške ali sodobne kampanje, skupne so aluzije, ki jih naredijo v preteklosti. Sprijaznimo se s tem, da je "retro moderna" varianta oksimoron, a obstaja tudi in ima nekaj dobrih presenečenj, ki nam jih ponudijo.

Retro chic kuhinja dekor državnega duha

deko retro kuhinjski šik-ključi-kmetje
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 3/18

Začnimo s slogom dekoracije, katerega bistvo ide popolnoma s konceptom retro kuhinjskega dekorja. To je deželni duh, znan tudi kot rustikalni, ki opojno gleda na njegov prvotni čar. Njen glavni namen je, da ga časovno transportira tako, da ga postavlja v hišo svojih prednikov. Skratka, to je babica kuhanje, v najboljšem pomenu besede, ki ga želi doseči, medtem ko okrasite.

deco retro kuhinja kampanjo-style-provencal
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 4/18


Skoraj neuporabna je omeniti, da pohištvo iz masivnega lesa, starine in obrti zelo cenijo. To so resnično bistveni stebri retro kuhinjskega dekorja, potopljeni v atmosfero države. Vsa ta "pravila" in generalizacije se kažejo na zelo specifičen način v prostorih, ki se bodo preučevali, in lahko s svojega dela sprejmejo rustikalni, provencialni ali eleganten videz glede na materiale in barve, ki jih dominirajo.

Ideje o retro dekorju, ki jih dominira rustikalna šik

Rustični retro moderni kuhinjski dekor-časi
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 5/18

Sponzorirane povezave

Izraz "rustikalna chic" odraža natančno, kaj obe besedi predlagata - poroka rustikalne elegance in robustnosti. Najboljši način, kako doseči tako retro kuhinjo dekor je skozi ustrezne barve in teksture. In kaj je najbolj prefinjen barvni in podeželski material par excellence? Seveda, kdo je zainteresiran za notranjo dekoracijo, že ve, da gre za povezavo brezmadežnega belega in surovega lesa.

1

deko retro kuhinjski stil-šampion-šik
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 6/18


Nato lahko to kmečko elegantno ozadje dopolnijo s številnimi pripomočki, ki jim dajejo poseben videz. Na primer, pipi z medenino, bronasto ali drugo prevleko iz kovin izgledajo super pastoralno, kar je odlično ujemanje za retro country kuhinja déco. Antični predmeti in baker kuhinjska posoda so drugi čudoviti dodatki, ki jih ni treba podcenjevati.

Deco-kuhinjo-retro-style-kmečka hiša
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 7/18


Nekateri oblikovalci notranjosti pretiravajo z uporabo masivnega lesa pri opremljanju in dekoraciji staromodne kuhinje. Naenkrat dobimo super udoben prostor, ki kljub temu nekoliko odstopa od dekoracije retro kuhinje. Končni rezultat je vizualno bližje notranjosti luksuznih planinskih koč, ki je mimogrede v zadnjem času dobro cenjena tudi okrasna strategija.

Retro elegantna dekoracija posuta v čisto belo

Deco-kuhinjo-retro-šik-bele-omare
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 8/18

Lastniki stanovanj in dekoraterji, ki se zavedajo, da rustikalna duha v kabini ni ravno njihov žanr, lahko gredo v drugo smer. Pustite les v ozadju in se osredotočite na belo, je odličen manever, da dosežete retro kuhinjo deco. Z zidana, skozi ploščice, do pohištva, to brezmadežno nebarvno daje gledalcu občutek več prostora, medtem ko oddaja svoje neprimerljivo prefinjen čar.

Deco-kuhinjo-retro-šik-vintage-hladilnik SMEG
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 9/18

Na primer, dodajanje visokih bele omare s steklenimi vrati je genijska rešitev v retro kuhinji deco. Tako ohranjamo zračno vzdušje in ne tvegamo, da bi zadušili sobo s polnimi stenami v intenzivnih barvah. Bela podzemna ploščica z rahlo bledimi robovi je še ena zelo dobra ideja, kot tudi SMEG hladilnik, ki je najbolj simboličen predstavnik starinskih gospodinjskih aparatov.

Deco-kuhinjo-retro-šik-zelena celadon-žajbelj
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 10/18

Seveda, snežna bela ni edino dobro rafinirano možnost v kontekstu retro kuhinje deco. Voda zelena, pastelno turkizno in vse svetlo modro-zelene so čudovito primerne predvsem, če imate sanjaren značaj ali pa ste strastno o notranjosti starih z romantičnimi dotiki. Naše osebne priljubljene deliti so naravni odtenki, kot so verdigris, žajbelj in celadonova barva.

Deco retro kuhinja, ki jo navdušuje 50. let v Ameriki

Deco-kuhinja z osvetlitvijo 50-let-turkizno-rdeča
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 11/18

Pravzaprav paleta barv, ki jo uporabljamo, igra pomembno vlogo pri stilskem vplivu kuhinje. Na primer, retro kuhinjski dekor iz 50-ih let, še posebej pa v ameriški kuhinji v bistroju, se osredotoča na tirkizno in karminsko rdečo. Če vas ta zamisel privlači, ne oklevajte, da si izposodite nekaj dekorativnih idej iz iskrenega čarobnega prostora, prikazanega zgoraj.

Deco-kuhinja z osvetlitvijo 50-let-ameriški
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 12/18

Da bi poudarili lepoto teh intenzivnih barv, jih združujemo predvsem s črno-belim duetom. Zato, ploščice šahovnice je pogosto nesporna zvezda deco retro ameriške kuhinje zgleduje po 50-ih letih starejše Tolix kovinski stoli so tudi delo lepo, čeprav se naj bi bili rezervirani za domače industrijske podstrešij.

Deco-kuhinja-retro-šik-vrči-luštna
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 13/18

Namizni pribor, dodatki, pripomočki in druge majhne predmete ne smemo podcenjevati niti. Bogato okrašene starinske plošče, porcelanski čajniki in emajlirani vrči so le nekatere od dobrih možnosti. Odločite se za odprto skladiščenje, stenske police in stojala, ki vam bodo omogočile ponosno prikazovanje svojih najljubših delov.

Deco-kuhinjo-retro-prenovili staro pohištvo
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 14/18

Potem ne skrbi, če se vaše pohištvo in dekorativni predmeti ne ujemajo stilsko. Absolutna resnica je, da je pohištvo v domovih naših babic ni bilo brezhibno ujema in logično našo deco retro kuhinja prilagoditi duhu časa ni treba biti niti. Ravno nasprotno, nekatere od najlepših starodobnih kuhinje vključujejo tiste s prenovljeno pohištvom da videti popolnoma premešanih.

Retro kuhinjska dekoracija skozi prizmo industrijskega sloga

Deco-kuhinjo-retro-industrijsko-kovinske omare
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 15/18

Nadaljujemo z nekaj navdihujočimi idejami o retro kuhinjskem dekorju, ki jo vidimo skozi prizmo industrijskega sloga. Zasnova in notranja zasnova teh prostorov so navdihnila resnična ameriška skladišča, ki so bila v sedemdesetih spremenjena v domove in so zato del našega trenutnega seznama. Takoj se zavedamo, da bo ključna beseda tukaj dobro premišljena izbira materialov in tekstur.

Deco-kuhinjo-korito-retro-industrial-metal
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 16/18

Za razliko od rustikalnih kosov, ki jih močno prevladuje les, mora biti "industrijski" material očitno kovinski. Pritrdjeno nerjavno jeklo in brušeni aluminij se uporabljajo za skoraj vse možne stvari v retro loft kuhinji deco. Skupni pulti in kovinski ponori dajejo industrijskim kuhinjam profesionalen videz, ki ni nič drugega.

Deco-kuhinjo-retro-industrijsko-ura hladilnik
Deco kuhinja retro- 20 idej o duhovitem duhu, industrijskem ali sodobnem | Kuhinja | 17/18

Nepogrešljivi dopolnilni materiali, ki jih rešujejo, so opeka, les, kamen in predvsem beton. Slednji se večinoma uporabljajo kot osnova ali pokrivajo tla in stene, pa tudi pri oblikovanju stropov in delovnih površin. Če najdete zamisel o voskom betona, ki je zanimiva, si lahko preberete naš članek, še posebej na to temo, tako da sledite povezavi.

Deco-kuhinjo-retro-moderno-betonski strop
Deco kuhinja retro- 20 šik, industrijskih ali sodobnih akcijskih idej o oglaševanju | Kuhinja | 18/18

Na koncu pridemo do najbolj "neverjetno" retro kuhinjskega dekorja - modernega duha. Lahko rečemo, da zajema več stilov drugače nezdružljive, končni rezultat pa je super estetika. To je edino mesto, kjer lahko sestavite industrijski strop, vintage omare, eksotične ploščice in sodobne dizajn ter še vedno ohranjate svoj ekskluziven zrak!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 9

Back to top