Uskrsno jaje ukrašavanje pomoću akrilne boje

ukras Uskrsna jaja papir-mjehurić-akril-slikarstvo
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 1/8


Evo nekoliko zanimljivih tehnika koje možete upotrijebiti za ukrašavanje vaših uskrsnih jaja. Sljedeće ideje su super lako imitirati jer zahtijevaju samo akrilnu boju i svakodnevne stvari koje vjerojatno imate kod kuće. List aluminijskog papira, komad mjehurića, valovitog kartona, konopa za vezenje itd. To su samo jednostavni objekti koji će vam pomoći tijekom Uskrsna jaja ukras s akrilnim bojama.

1. Uskrsno jaje ukrašavanje aluminijskom folijom

Ukras uskrsnih jaja slikarstvo-akril-papir-alu
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 2/8

Ova metoda uređenja je vrlo jednostavna. Da bi to postigli trebat će vam samo komad alu papira, različite akrilne boje i, naravno, kuhana jaja. Prije svega, potrebno je naborati list dok pazite da ga ne rastrgnete. Zatim ga djelomično prekriti bojom akrilne boje i omotajte jaje u njemu. Neka boja radi nekoliko minuta i ukloni jaje s liste. Pustiti da se osuši. Ako želite, možete ponoviti postupak s drugim bojama da biste dobili raznobojno uskrsno jaje.

2. Uskršnje jaje s ukrasom mjehurića i akrilnim bojama

uskrsna ukrasna slikanja - akril-mjehurić papir
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 3/8

Ova tehnika je slična prvoj. Razlika je u tome što umjesto aluminijske folije upotrebljavamo obložene mjehuriće i uvijek akrilne boje. Izrežite komad dugog, uskog omotača mjehurića i posipajte svaki mjehur bojom po svom izboru. Pažljivo zamotajte jaje na traku tako da su točkice ispisane na ljusci. Pustite da se potpuno osuši i ponovite s drugačijom bojom.

3. Stvorite životinje i osobe s otiscima prstiju

ukras uskrsnih jaja slikarstvo-akril-otisaka prstiju
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 4/8


Evo, djeca će biti super uzbuđeni da sudjeluju! Napravite otiske prstiju na ljusci pomoću boja. Za ostalo, to u potpunosti ovisi o vašoj mašti. Kako lijepo lice ili slatka mala svinja? Naravno, možete promijeniti veličinu, manipulirati malim oblikom ili koristiti sve prste. Neka ostatak s trajnim markerom. Napravite kuniće, cvijeće i piliće, sve u skladu s zabavom!

4. Ukrasite jaja s valovitim kartonom

1

Uskrsna ukrasna slikanja - akrilna-karton-valoviti
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 5/8

Sponzorirane veze

Ponovite tehniku ​​s omotačem mjehurića, ali ovaj put upotrijebite valoviti karton.

5. Dekoracija u akrilnim bojama i niti

ukras uskrsnih jaja slikarstvo-akril-pređa-vuna
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 6/8


Koristite vunene niti, žice i tanke žice kako biste ostavili slatke uzorke na ljusci. Umočite niti u različite boje i zamotajte ih oko jaja. Skinite žice i pustite da se boja dobro osuši, prije nego što se ponovi s drugim bojama.

ukras uskrsnih jaja slikanje-mjehurić-papir
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 7/8


Možete, naravno, kombinirati različite tehnike kako biste dobili bolje rezultate. Na primjer, ispisujte zelenu travu na donjoj strani ljuske pomoću tehnike s valovitim kartonom. Zatim dodajte sunce pomoću otiska prsta i žute akrilne boje. Oslobodite se mašti i zabavite se dok ukrašavate uskrsna jaja. Iznenadite svoje voljene ponudivši im jaja koja ste se lijepo ukrasili. Bit će apsolutno oduševljeni!

uskrsno jaje slikarstvo - akrilne ukrasne ideje
Uskrsno ukrašavanje jaja: tehnike s akrilnom bojom Kuća | 8/8

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Back to top