Razvod – 4 svježe varijante prema trendovima 2017

kvadratne zamagljive mutne ideje
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 1/11


Nakon pregleda nekih od najboljih boja kose u 2017, vrijeme je da istražite trendovski frizure. Bob je uvijek bio šik i lako prilagodljiv, ali kada usvaja oblik a kvadrat gradijentnog plivanja "kapilarna situacija" postaje sve zanimljivija. Možete, na primjer, promijeniti duljinu, slojeve, kvadrat linije ili dodati remen. Dakle, imamo novi rez koji izgleda elegantno i impresionira izraženom individualnošću. Pogledajmo neke bitne primjere!

Kvadratni trg je degradiran kratko i vrlo kratko

kvadratni sloj gradijenta kratkog stila-klasični
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 2/11

Prva strategija koju možete odabrati da osvježite postojeći klasični kvadratni rez je smanjenje duljine. Lagano uranjanje može lako postati kratki dijagonalni kvadrat zahvaljujući dramatičnoj razlici između duljine kose prema naprijed i natrag te nekih sužljivih slojeva. Hrabrije dame mogu pokušati i vrlo kratku leđa koja je blizu piksela.

Četkanje ili nestrukturirani efekt? Kako nositi gradijent dipping trgu?

kvadratni sloj dipping graditi plavuša-s-sušenjem na suho
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 3/11

Zatim, nosi savršenu glatku kosu izgleda super klasik, ali prateći proces može postati dosadno u nekom trenutku. A stvari se pogoršavaju kada ljetne temperature prelaze 30 stupnjeva, a morate koristiti sušilicu i ravnanje. Neka se suočimo s njom, nismo svi blagoslovljeni prirodno glatkom kosom, ali nismo ni mazohisti!

Kratka kosa plavuša jer je mane XS, to je hiper-trend

Afro žena presječena za kratku kosu - apsolutno prekrasna i vrijedna zavisti

Kratka ženka s praskama u skladu s oblikom lica trendova 2015

kvadratni isprekidani kose
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 4/11


Zato razmislite o tome da nosiš nejasan isprekidani kvadratić bez zamaha s iscrpljujućim dnevnim udarcima. Zapravo, rezovi "valoviti", koji su anglizam za "valovitu", u prvom redu su 2017. godine! To je još više ljeti kad je izgled "natrag na plažu" među najpoželjnijim. Zagrlite svoje kovrče ili dajte sebi lijepe valove i lako postići rock, hipster ili bohemski stil.

trg-uspravljen-gradijent-kovrčava kosa
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 5/11

Sponzorirane veze

Suprotno popularnim idejama, čak i dame s vrlo kovrčavom kosom, čak i kovrčama, mogu raditi na degradiranom trgu. U gore navedenom primjeru vidimo sjajne kovrče i liniju podebljanog izrezivanja koji otkriva cijeli vrat. Dodana prednost - ova smanjena duljina savršeno je prikladna kada želite prikazati tetovažu ili piercing na vratu.

1

četvrtastog potopno-gradijent-rekonstruirati
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 6/11


Ovdje su dva vrlo primjetna primjera degradiranog kvadratnog uranjanja u kombinaciji s takozvanom nestrukturiranom frizurom. To je "kose-tousled" efekt koji se daje kosi koristeći termobrossage i neke styling proizvoda. Savršite ovu ideju zanimljivom bojom ili šarmantnim bravama i apsolutno je zajamčeno da ćete dobiti sve oči na ulici i primiti ćete mnoge pohvale u uredu!

Plutajući kvadratni gradijent s praskama

trg-potopno-gradijent-s-kratkom rubu
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 7/11


Kao što je već spomenuto na početku, dodavanje praska može promijeniti izgled vašeg izrezivanja i osvježiti ga odmah. Ali može također istaknuti najkorisnija svojstva vašeg lica ili, naprotiv, skrivati ​​neku nesavršenost. Kratke ravne šiške prikladne su za degradirani kvadratni trg, posebno za žene s malim licima. Ipak, to je vrsta rubova najteže preuzeti i najzahtjevnije u smislu održavanja.

četvrtastog uranjanje gradijentom-asimetrični rub na strani
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 8/11

S druge strane, dugo suženi rubovi na strani ostaju jedna od najfleksibilnijih i laskavijih varijanti. Kombinirajte ga s kratkim i asimetričnim gradijentnim ispupčenim kvadratom, poput onog prikazanog na gornjoj fotokazuri i nećete biti razočarani potpuno impresivnim rezultatom! Suzite savjete ako je vaša kosa suviše tanka da bi frizuru više volumena i dobre strukture.

Kvadratni trg degradiran s "poderan" i "sidra" - zatvarač ili obrijane strane

četvrtastog uspravljen gradijentom-kovrčava-podrezani
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 9/11

Posljednja vrsta degradiranog isprekidanog kvadrata koju želimo uvesti u trenutni članak također je najdjelotvornija. Kao što vjerojatno već možete pogoditi, ovo je kratka ili srednja duljina rezanja s "podrezivanjem" ili "bočnim klikom". Drugim riječima, bilo vrata ili strane su kratke, dok je ostatak kose relativno dug. Zapravo, obrijani vrat je iskreno sjajna varijanta za ljeto, pogotovo ako je vaša kosa previše gusta.

četvrtastog potopno gradijentom-radijusom grla obrijan
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 10/11

Obrijane strane ili vrat također mogu biti ukrašene uzorcima koji je jedan od najnovijih trendova 2016./2017. Motivi u pitanju najčešće su geometrijski i jednostavni, ali mogu također usvojiti složenije oblike poput cvjetnih motiva, solarnih simbola, pa čak i razrađenih mandala. Osim toga, mnogi ih uspoređuju s tetovažama i tjelesnim izmjenama i nazivaju ih "tetovažom kose" zbog složenosti dizajna i njihove neporecive umjetničke vrijednosti.

trg-uspravljen-gradijent-crni gavran
Gradijent kvadratnog uranjanja u 5 svježih varijanti prema trendovima 2017 | Kose i frizure | 11/11

Čini se da je kvadratni gradijent zabranjen svima! Bez obzira na oblik vašeg lica ili vaš osobni stil, ovaj moderni i vječni rez će se prilagoditi! Ona se može lako oblikovati u glamuroznu ili buntovnu frizuru ovisno o prigodi, okusu njezina nositelja, pa čak i njezinom raspoloženju u danom trenutku. Dugi, kratki ili XS formatu, s ili bez ruba, asimetrični, dekonstruirani ili savršeno glatki, kosa koja je izrezana na kvadrat neće u skoroj budućnosti izaći iz mode!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 80

Back to top