Obasjana kosa – dešifriranje tehnike i njegove vrhunske verzije u 17 nadahnutih ideja

zasjenjene-kose pijeska plava-kosa sivo-plava platini
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 1/16


Trend kose za izvrsnost, zasjenjena kosa izdržati 2017.! Poznata tehnika bojanja zavodi žene po cijelom svijetu i sa dobrim razlogom! Sjenilo je prikladno za sve dlake, bez obzira na duljinu i vrstu kose i osnovnu boju. Osjenčana kosa, nazvana i osjenčana, odgovara i plavokosima i brineta. I kao što je sjenilo stavlja korijen učinak u središte pozornosti, vrlo je jednostavno živjeti na dnevnoj bazi. Dokaz - u galeriji slika koja slijedi!

Usvojite trend osjenčanog kose za sportski elegantan mane

shadow-kosa-Savjeti-plavuša-bušilica karamela
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 2/16

Kao što vjerojatno već znate, tehnika sjenila kose stavlja efekt korijena u središte pozornosti. Boja, koja je 2 do 3 nijanse svjetlija od osnovice, spušta se do savjeta kako bi se olakšala i osvjetljavala. Sjena kosa trenutno se dodaje drugim tehnikama bojanja (kao što su kalifornijski brišući, kravata i boja, bronde, itd.) I time omogućuje jasno označeno ili fino i prirodno oblikovanje.

shadow-kosa-cut-trg-kosa trobojnica
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 3/16

Osjenčana kosa je tehnika koja nudi više varijacija ovisno o željenom učinku. Dakle, ona može biti usvojena od bilo koje žene, bilo plavuša ili crnka. Naravno, kako bi se postigao zasjenjeni efekt, potrebno je uzeti u obzir osnovnu boju. Poštujući razgraničenje između boje korijena i onoga od savjeta, ovo je ključni trenutak za prihvaćanje zasjenjenog učinka, a ne kravata i boja.

Afro žena presječena za kratku kosu - apsolutno prekrasna i vrijedna zavisti

Sweep kosu i zasjenjena kosa na 20 fotografija koje govore puno o njihovim razlikama i njihovim sličnostima!

Afro Hairstyle Man - Zumirajte trendske frizure za trendovski izgled

shadow-kosa-klasična-baza-kesten-plava šiljci
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 4/16


Ispada da su obje tehnike često zbunjene. Ono što im je zajedničko jest razgraničenje između korijena i šiljaka. No, sjenčenjem, prikazivanje je prirodnije. Ta tehnika zapravo predstavlja gradijent od tri boje - onih korijena, duljina i međuprostora. Suptilno se topi, daju kosu više prirodni i odlučnije šik.

zasjenjene-kose rezanje kvadratnih kose-smeđa
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 5/16

Sponzorirane veze

Bez sumnje, to je zasjenjena plavuša koja je sjajna klasična kosa koja nas ne zaustavlja zadnjih godina. Ona se usvaja na plavu ili kestenovu osnovu. Tehnika uključuje izbjeljivanje plave kose s prve trećine duljine.

1

shadow-kosa-tips-sunčan-baza kestena svjetlo
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 6/16


Na plavoj strani, možete odabrati između pepela plavuša, platine, tamno, zlatno, venecijanskog itd. Izbor bitno ovisi o osobnim preferencijama. Zatim se možemo kladiti na više ili manje značajni efekt (između korijena i točaka), ali prolaz mora biti fino i suptilan.

shadow-kosa plava-kosa plava-prirodni-šiljak sunčano
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 7/16


Verzija klasične plave, zasjenjene sive pere od pepela ili pijeska je novi trend bojanja koji se upravo pojavio na sceni. Mješavina platine plavuša i siva, ashen plava sjena budi i zagrijava ten. Nijansa je osobito pogodna za lagane teze koje osvjetljava u suptilnosti. Usvojeno u ukupnom izgledu, ova vrsta plavuša nije preporučljiva za matu ili tamnu kožu. Ali, zasjenjen način, možemo probati eksperiment!

u hladu-kosa-plava kosa-dijeljenjem-melt
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 8/16

Ako imate smeđu ili smeđu kosu, zasjenjena karamela je za vas! Izvrsno elegantan i glamurozan, ovo je bojanje idealno za jesen i zimu, jer zagrijava kosu i značajke lica. Ova pohlepa zasjenjena svim tonovima kože i obećava sublimirajući svaku frizuru.

shadow-kose-cut-trg-smeđe kose svjetlo plava-centri
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 9/16

Baš kao i zamjena karamela koja donosi dobru dozu svjetlosti na kosu, zasjenjena karamela za kosu omogućava pretvaranje srne zahvaljujući šarmantnoj igri svjetlosti koju stvara. Savršeno za sublimaciju dugih ili srednjih dlaka, ova vrsta gradijenta zagrijava kosu i daje mu pohlepan izgled. Sjena je posebno dobra za stvaranje lijepog dubinskog efekta i stoga je idealan za povećanje volumena ravne dlake.

shadow-kose-tips-čep-smeđa kosa svijetle kose oštre
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 10/16

Prošlo je nekoliko godišnjih doba otkako je tehnika ombre kose na vrhu trendova kose. Osvjetljava savjete uz zadržavanje prirodne boje baze. Njegova najveća prednost je njegova sposobnost stvaranja prirodnog nestajanja koja, ako je dobro izvedena, uklanja probleme obnavljanja. Vrlo je praktično smanjiti posjeta frizerskom salonu!

shadow-kose kosa prirodi plava-plave platinski centara
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 11/16

Što plavuša prema tenama?

shadow-kose obojene plave-momak-karanfil
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 12/16

Tehnika osjenčane kose je postupno blijeđenje kose koja žena omogućuje da prikaže sunčanu, rezolutno elegantnu i originalnu hladovinu. Jednostavno za održavanje, zasjenjena je boja koja se vrlo dobro prilagođava ponovnom pranju kose. Stoga nema potrebe za retuširanjem korijena "prirodnim" načinom. Jednostavno živjeti u svakodnevnom životu, tehnika sjenila kose obećava lagano ispunjavanje i stoga - šarmantnu metamorfozu kose, bez odvažne trajne boje.

shadow-kosa-pastelno-ružičaste sijeda kosa duge kovrčave
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 13/16

Jeste li spremni uhvatiti se i usuditi osjenčanu kosu? Ako imate drskost da usvojite radikalnu promjenu kose, zašto ne misliti na sjenovito blistavu kosu? Ova iznimno moderna ideja idealan je za zabavni karakter vašoj grudi i ostanite vjerni vašem ekscentričnom ukusu. Dakle, ako klasična boja nije za vas, nudit će vam se širok raspon sjajnih boja. Odbrojavajte na paleti boja koja vam najbolje odgovara da ponovno posjetite sjajne klasike i prilagodite svoju frizuru!

u hladu-kosa-plave tinte tonovi-indigo
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 14/16

Ako vas šok šuma ne iskušava, ali još uvijek želite dignuti običnu boju u svojoj kosi, razmislite o pastelama! Savršeno za davanje svake žene odlučno ženstveno i romantično, pastelne nijanse u kosi obećavaju dobru raspoloženost i super originalan izgled.

shadow-kose ružičasta kruta neonski kosa
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 15/16

Promijenite izgled brojanjem na zasjenjenu kosu, to je dobro! Ali to je uvijek boja kose i mora stoga paziti! Sa sjenama, polu-duljine i savjeti su najosjetljiviji bojanjem. Što se tiče skrbi, hidracija ostaje bitan korak da ne zanemarimo uživanje u zdravom grivu, snažnom i sjajnom. Zbog toga možemo primijeniti hidratantnu masku za obojenu kosu. Susret redovito u dnevnoj sobi vratit će svjetlinu na duljinu i zadržati šiljke.

shadow-kosa-tamno zeleno-rez bob
Shadow Hair - Dekripcija tehnike i njezine vrhunske verzije u 17 inspirativnih ideja Kose i frizure | 16/16

Što se tiče savršenog izrezivanja za usvajanje savršene sjene kose, gornji frizeri preporučuju da zadrže duljinu. Ispada da se zasjenjena kosa najbolje uklapa u srednju i dužu kosu. I ima smisla jer, čak i najmanje dužine može prikazati lijep pokret u kosi. Dugačka i srednja dlaka savršena je za eksperimente s prekrasnim efektima koje stvara sjenčanje.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 14 =

Back to top