Kako napraviti neugledan kolač kako bi bio šik u svim okolnostima

Kolač-razbarušeni-upletenim povremeni stilu
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 1/14


Osnovno frizersko odijelo treba biti učinjeno za bilo koju prigodu, neugodan kolač jedan je od najvažnijih trendova posljednjih godina. Jednostavan za izvršavanje i personalizaciju, neuredna kolač je izvrsna za obje prigode i dane u uredu. Njegov neprijeporni šarm leži u činjenici da je još uspješniji kada je nesavršen. Nema potrebe ukrotiti buntovne brave ili izravnati kosu. Šik i jedinstven, dlakav pramen dopušta svakoj ženi da izgleda i uredno i divlje u samo nekoliko minuta.

Prebacite se na "neuredan" način s trendy dlakav pimp!

Kolač-raspojasan-neuredan-kolač-elegantan kosa platini
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 2/14

Neobuzdana kolač je tamo da oslobodi žene od ideje da je savršenstvo ljepota. Naprotiv! Sjeti se riječi Marilyn Monroe "Imperfection je ljepota ..." i možda će vas potaknuti da pogledate stvari iz drugog kuta. I praktičan i estetski, dlakav pec se prilagođava bilo kojoj vrsti kose, bilo kojem licu i bilo kojoj prilici. To omogućuje ženi da bude moderan i moderan u svim okolnostima. Trendovski neuredni kolač dolazi u beskonačnost, što ga čini vrlo svestranim. Jednostavno za srednje duge kose ili dugu, kovrčavu ili glatku, ovaj kolač je mala kosa revolucija!

Kolač-razbarušeni-chic-bita-izbrisani-rese duge
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 3/14

Kao što je već spomenuto, to je frizura koja nudi različite varijacije. Dakle, dlakavi kolač može postati vaš omiljeni formalni frizuru ili čak opuštenu frizuru koja se treba obaviti u ranim jutarnjim satima. Da, ispada da nema ničeg jednostavnijeg nošenja dlakave kosti da bi elegantno na poslu i bez gubljenja minute zbog boli dolaska kasno. Dakle, s malo mašte, prstima i nekoliko iglica, svaki put ćete uspjeti, bez trošenja sati ispred zrcala, kako bi vam bio nevjerojatan frizuru!

razbarušeni kolač-pecivo-doručak-low-neuredan
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 4/14


Danas mi kažemo ne gospođici i s ponosom nosimo dlakav pramen. Beskonačno beskrajan, neuredan kolač ne prestaje zadiviti i šarmirati žene svih dobnih skupina svojim romantičnim boemskim likom. Ispod lažnog zanemarenog zraka, dlakavi kolač će vam dati šik i odlučno ženski izgled.

Kolač-razbarušeni-pao-prirodni
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 5/14

Sponzorirane veze

Bez obzira je li vaša kosa ispod ramena ili srednje duljine, od sada, nemate izgovora za "iscrpljene" frizure koje usvojite vrlo često. Dobra duljina i kreativnost - to je dobitna formula za iduće ljeto! Dovedite se na formalnu kolač i jako radili i usvojite opuštenu verziju, ali uvijek elegantnu i šik. To je razočarani kolač o kojem govorimo. Jednostavno, moderno i originalno, ovaj kolač utjelovljuje profinjenost nesavršenosti.

1

Kako napraviti korijenje korijena po korak

Kolač-razbarušeni-jednostavno-casual
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 6/14


Prije svega, potrebno je pripremiti kosu detangling ga uz pomoć češalj s širokim zubima. Da biste podesili i povećali volumen frizure, možete upotrijebiti mali styling mousse, vodeći računa da ne preopterećujete kosu. Mala količina mahovine primijenjena po zapletu bit će više nego adekvatna.

kako-kolač-razbarušeni-konj-rep
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 7/14


Ovisno o željenom učinku, kosu možete pričvrstiti šiljkom koji će vam omogućiti povećanje volumena kose. Ako imate vrlo tanku kosu, razmislite o krepiranju vaše kose naglaskom na područja koja nemaju volumen.

kako-kolač-razbarušeni-jednostavno-udžbenik korak po korak
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 8/14

Sljedeći korak je donijeti krepkanu kosu natrag u konjski rep. Obrasci koji se pojavljuju mogu se izravnati širokim češlom ili prstima vaše slobodne ruke. Držite kosu jednom rukom i oblikujte kolač druge. Razmislite o tome da malo pomičete kolač kako biste izbjegli učinak previše strogi. Da biste osigurali kolač, koristite elastični pojas ili igle.

Kolač-razbarušeni-jednostavan korak-udžbenik
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 9/14

Ako imate vrlo dugu kosu, možete upotrijebiti nekoliko tehnika kako biste napravili prekrasnu dlakavu kosu. Kosa može biti valjana u veliku kantu koja će biti pričvršćena s drugim elastičnim ili s iglama. Fiksiranje na stranu, važno je osigurati prirodni pad pada. Također možete zamotati kosu u petlji, a zatim omotati slobodnu duljinu oko.

razbarušeni kolač-pecivo-velika-casual-lak-fiksiranje
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 10/14

Sve što trebate učiniti je dodati konačni dodir. Ovdje je izbor vrlo opsežan. Na taj način možete ručno glatko prati kantu ili popustiti frizuru nježno povlačenjem brave oko nje.

* Tuto neuredna kola od Just Add Glam

Kolač-razbarušeni-šik rubac-crna
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 11/14

Da biste prilagodili frizuru, na mnogo načina možete pristupiti dlakavoj sobi. Ovaj će biti označen zavojem s cvijećem ili pletenicama ili bandanom. Osim toga, neke labave brave pružit će frizuru romantičniji izgled, savršen za izlet s prijateljima. Bez obzira na prigodu, jednostavni dlakavi kolač može se pretvoriti u elegantnu frizuru zahvaljujući dobrom priboru.

raspojasan kolač-kolač-mrssy-rub-pletena
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 12/14

Za formalne prigode, mi favoriziraju barovi ili igle s perlama glave ili ukrašena cvijećem ili tulle. Za vjenčanje, možete se kladiti na diskretnu kamenu krunicu ili na lijepu dlaku za kosu.

razbarušeni kolač-pecivo-velika-kosa-casual-siva trend
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 13/14

Jednom kada se temeljna tehnika svlada, može se prilagoditi njegovim ukusima i željama. Jednom kada se konjski kotao uvaljao u smeće, neka se labavi bravari vezuju oko nje kako bi frizuru prerastao u neredu. Da bi dlakavom pokucao lažno zanemaren izgled, može se dodatno olabaviti.

kolač-razbarušeni-šik-bita očišćena
Kako izraditi neugodan kolač da bude šik u svim okolnostima Kose i frizure | 14/14

Još jedna inačica razbijenog pekla je fleksibilno objesiti konjski krak prije nego što se namota. Ova tehnika daje frizuru vrlo romantičan boemski izgled. Neke valovite brave oko lica vrijedne su neujednačene elegancije!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Back to top