Moderne juledekorasjonsideer for å gi husfestet melodier

jul-deco-moderne-stil-hytte-mountain-furu-handpainted-tinsel-lys
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 1/29


Julen nærmer seg raskt med henne, tid til å dekorere hjemmet ditt. Hva vil din juledekorasjon i år? Har du allerede en ide? Hvis du vil være oppmerksom på trender, kan du oppdage våre moderne julepyntideer som hjelper deg med å gi hjemmet ditt en festlig stil! Enten du velger å velge den tradisjonelle, skandinaviske, art deco eller glitter-stilen, med vårt utvalg av bilder, vil du ende opp med å skape en vakker dekorasjon som vil bringe julestemningen til ditt hjem.

Moderne julegave ideer - Hvilke stiler kommer tilbake til mote

Deco Jul moderne-deco-vindu-stjerner-vintage
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 2/29

Og etter hvert som juletiden varer bare noen få uker, fortjener juledekningen spesiell oppmerksomhet. Juletreide ideer kommer i flere stiler, og det er derfor det er ganske vanskelig å velge den som ligner oss. For å unngå å gå seg vill i ideens hav, vil vi hjelpe deg med å gjøre det beste valget. Ta en titt på bildegalleriet nedenfor, og bli inspirert av de nye juleutsmykningstrendene 2016!

Moderne julegave ideer - skandinavisk stil fremdeles skinner på scenen

Juldekorasjon-moderne-skandinavisk stil-pute-strikk-gave-bokser-grå
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 3/29

Skandinaviske julegave ideer er uendelige. Både elegante og ryddige, de slutter ikke å forbløffe etterfølgerne av nybegynnelse og eleganse par excellence. Og hvis du er en av de som drømmer om en elegant skandinavisk jul, er det den nordiske stilen du bør velge. Og som hvit og grå danner den grunnleggende paletten, typisk for skandinavisk stil, anbefaler vi denne vakre duoen!

Hvit og svart ta tak i interiøret

moderne juledekorasjon-grener-jul-baller-svart-hvitt
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 4/29


I dag blir vi stadig mer dristige, og vi legger på kombinasjoner av kontrasterende farger (og klassiske) som svart og hvitt. Den essensielle ekstravagante blandingen fremkaller raffinement og er perfekt for alle typer interiør. I år kan du fokusere på det alternative juletre, dekorative grener eller tre. Dekorer grener med svarte og hvite suspensjoner og din festlige, elegante dekorasjon er klar til å ønske ferien høyt med stil!

Juldekorasjon ide i nøytrale toner

1

Deco Jul moderne-plaid-faux-fur-deco-skuff-service-stjerne-hvit
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 5/29

Sponsede koblinger

For å få en hyggelig og koselig atmosfære til salongen anbefales det å satse på faux furkast og matchende puter, tilgjengelig i hvitt og beige. Når det gjelder dekorasjonen å sette på salongbordet, lage en sammensetning av stearinlys, furu kegler og furu grener og legg den i serveringsbrettet. Ikke glem å dekorere vinduene - de fortjener også et inntrykk av innredning som puster julestemningen.

Moderne juledeko-ideer som plukker inn i en veldig elegant polar atmosfære

jul-deco-moderne-rom-polare-lys-blå senter bordben-frostet flake snow-papir
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 6/29


Gjør julepyntene dine dykk inn i en veldig elegant polar atmosfære! Bruk hvite og blå dekorative gjenstander som vil gi et pust av originalitet og eleganse til festbordet. Bland sylindriske stearinlys og lys er en eksepsjonell ide som gir høyde til innredningen på bordet. En bordløper i dekorative og frostede firgrener vil tillate julekvinnen å bosette seg ved bordet. Hvis du ønsker det, kan du kutte ut flere papirstjerner, som deretter vil bli hengt over bordet.

Tradisjonell julegave i hvit og rød og grønn

jul-deco-moderne-tradisjonell-rød-grønn-hvit-furu-naturlig
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 7/29


De tradisjonelle julefarger er uten tvil rød og grønn. Men for å gi et nytt utseende til din festlige innredning, kan du blande dem med hvitt. Sats på et naturlig juletre som vil være midtpunktet i din dekorasjon. Tilpass det med baller, snøflak, kranser og LED-lys.

Bland den tradisjonelle med de nordiske juledekorasjonsideer

deco-moderne-juletreet-gren-skandinaviske-baller-jul-rød-pledd-fuskepels
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 8/29

Tøver du mellom to julepyntideer? Ikke ta panikk - du kan nyte begge blandede stiler, noe som vil gi juleinnredningen et personlig og virkelig originalt utseende. På bildet ovenfor ser du et vellykket skandinavisk stil bryllup og tradisjonell stil. Det endelige resultatet er super originalt og spisestuen puster både nordisk nøkternhet og den ikoniske varmen til julen.

Skandinavisk juledekorasjon og veldig originalt alternativt juletre

jul-deco-moderne, skandinavisk-tall-gran-pastellfarger-grener-fir-hvitt-suspensjon
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 9/29

Dekorér festbordet med tre figurer, i pastellfarger. En lignende innredning vil gi deg en skandinavisk berøring til spisestuen og gi et elegant utseende til trebordet. Som et alternativt juletre anbefaler vi deg å satse på noen få grener, utsmykket med hvite suspensjoner med nordisk sjarm.

Vintage Christmas deco ideer - en trend som gjør et comeback

jul-deco-moderne-vintage-star-klut-hus Tømmer-industri-gran
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 10/29

Årets trend vil være veldig til stede og med grunn. Diktert av ønsket om å vende seg til sikre verdier, inviterer hun seg innvendig for å skape en varm og veldig hyggelig atmosfære. For å vedta det legger vi på dekorative elementer i tre eller stoff, glassballer etc. Paletten av farger (inkludert brun, svart og antracittgrå) kontrasterer vakkert med berøringer av grønt her og der og gir miljøet en autentisk appell.

Nordisk stil Juldekorasjon i hvitt, grått og tre

jul-deco-moderne, skandinavisk-strings-flagg-beaded-tre-liten-tree-papp
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 11/29

Julkranser er et viktig element i festlig dekorasjon. Flagg eller andre tre figurer, papir eller filt, kommer til liv og klatre til veggene for å bringe julens ånd til interiøret. Julkransene kan tilpasses til perfeksjon, og er dekorert med små pompomer, suspenderte figurer og tegninger. De vil markere en del av veggen avvist i svart, grått eller hvitt.

Julelys og Golden Walnut Shells - Super Original Christmas Decor Ideas

deco-jule moderne kranser-light-fir-papir-nut-skjell Dorees
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 12/29

Utallige blinkende lys for å gi julebordet et elegant utseende? Ja, lyskransene er der for å styrke den varme atmosfæren som man søker. De er de som accentuerer festen atmosfæren og ta en romantisk og elegant touch til bordet. DIY lys og dekorasjoner, som de gyldne valnøttskjellene ovenfor, gir det rustikke bordet et elegant utseende.

Ulastelig borddekorasjon - stearinlys, papirballer og dekorative juletrær

deco-moderne-jul-lys-hvitt-liten-treet-dekorative baller-jul-origami
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 13/29

Hvit er fargen vi forener med vinteren. Det er derfor ikke overraskende at, som for julepyntideer, har vi en forkjærlighet for hvitt og renhet. Sylindriske lys, julekuler i hvitt papir og alle slags hvite dekorasjoner, finner sted på festbordet. Romantisk og elegant, tilpasser denne julegave til ethvert miljø og enhver stil.

Skandinavisk stil hvite juledekorasjoner

deco-moderne-jul-star-3d-hvitt-furu-apple-suspensjoner
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 14/29

Gi frihet til fantasien din og ta imot hvite juledekorasjoner. Brett hvite papirstjerner, lage kvistarrangementer og prøv å strikke kopper og skape en vakker sammensetning av sølvhengende figurer - disse juledekorasjonsideene gjør festen din helt uimotståelig.

Dekorativt juletre laget av tre og keramikk

deco-moderne-jul-gran-tre-dekorative keramiske-pastellfarger
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 15/29

Favor fir figurer laget av tre, keramikk og papp - de vil bringe en uimotståelig berøring av romantikk til festbordet, mantel og vinduskarmen. Det blonde treet harmoniserer vakkert med pastellfarger og gir juledeksten et meget elegant skandinavisk utseende.

Super original juledekorasjonsidee med furu kegler og rødkål

jul-deco-moderne-rød-kål-eple-furu-lilla lys
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 16/29

Dette er en god ide for kreative julepynt laget av naturlige materialer! Tretabellen ovenfor har et uvanlig midtpunkt, laget av store pinjekegler, rødkål og sylindriske stearinlys i lilla. Som en platedekorasjon ble kålbladene brukt som originale plassmarkører.

Hvilke farger bør være favorisert for sin moderne juleutsmykning?

jul-deco-moderne-deco-sokkel service-lys-lilla-rød-furu-epler
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 17/29

Lag en vakker sammensetning av stearinlys i lilla og røde, pinecones og blomster, og legg det i trebordet. Vær modig og eksperimentere med fargene, som gjør at du kan lage en personlig julepynt, perfekt tilpasset stilen til ditt hjem.

Moderne juledeko-ideer som puster skandinavisk stil på nytt

deco-moderne-Christmas-baller-Christmas-små-furu-papp-deco-skandinaviske
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 18/29

Du har et massivt tre salongbord, men du vet ikke hvordan du skal dekorere det til jul? Ta en titt på ideen ovenfor! Disse juledekorasjonsidéene inkluderer små figurer av granentrær, en gren dekorert med lilla julkuler og annet tilbehør i lilla som passer perfekt til den hvite og grå innredningen.

Trendy juledekorasjon i svart eller hvitt

jul-deco-moderne-klassisk svart-hvitt
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 19/29

Hvis du foretrekker de klassiske juledekorasjonsforslagene ovenfor, har vi to gode! Du må bare velge en grunnleggende farge, for eksempel svart eller hvit, og du må fortsatt kjøpe dekorative gjenstander i ønsket farge. Enten det er en duk, servise og hvite stearinlys, eller et svart bord og servise - det er opp til deg å velge etter dine preferanser.

Hvit julkranse, dekorative granontrær og grønn innredning som aksent på bordet

jul-deco-moderne-krone-ball-Felt-hvit-grønn mini-deco-gran
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 20/29

Hvis du ønsker å spille det nærhetskortet i år, mens du satser på de elegante og julepyntende ideene, er dette et godt eksempel som lover å inspirere deg. Lag en krans av hvite filtkuler og heng den på veggen ved siden av spisebordet. Som ekstra dekorasjon, velg hvite granfigur og grønne grener som legger vekt på bordet.

Naturlig julegave for å skape en koselig atmosfære i stuen

deco-moderne-juletreet-small-pot-lys kranser
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 21/29

Stuen din har en harmonisk tre og hvit innredning? Så, for å få en mer koselig berøring, kan du satse på julegave ideer i naturlige materialer. Et lite pottete tre eller en sammensetning av grener - det er opp til deg å bestemme utformingen av juletreet! Vi anbefaler også deg å kjøpe noen strikkede puter og faux pels kaster.

Forbedret gran i kurv og dekorasjon i suspensjoner av tre

deco-moderne-Christmas-tree-grener-flettet kurv-gaveesker svart-hvitt
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 22/29

Dette improviserte juletreet, montert i en kurvkurv, fungerer som en kreativ "naturlig" dekorasjon. Dekorert med tresuspensjoner, gir grener som danner det alternative juletre, et snev av grønt i det hvite rommet.

Jul dekorasjon av natur ånd veldig elegant

deco-moderne-jul-natural-eple-furu-bark-tree
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 23/29

Illustrert hovedsakelig av de røde tresorteringene, kombinerer den "naturlige" stilen med den skandinaviske stilen og den elegante nyfikenheten. Duoen passer perfekt interiøret med sjarmen "Chalet of Mountain", hvor det bringer en oppvarmende cocooning atmosfære. Modernisert av hvitt gir treinnredningen bordet en endelig rendering koselig og super original.

En skandinavisk jul, falt i tre og hvitt

jul-deco-moderne-tall-gran-lanterner-hus-skandinaviske
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 24/29

Bare noen få figurer er nok til å bringe en festlig atmosfære til rommet! Og den skandinaviske dekorasjonen over er beviset! Små hus og hvite graner fungerer som julepynt på trebordet og setter tonen til innredningen.

Vakker julemiddagside som puster naturen

deco-moderne-jul-star-kvister-avdelings gran-baller-jul-blå
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 25/29

Lag papir og kviststjerner og heng dem på veggen i stuen og inngangen. En gren av nåletre i en vase kan brukes som et improvisert tre. En slik julegave "au naturel" vil skape en varm og innbydende atmosfære i alle rom. Det beste er at det kan tilpasses etter ønske.

Vintage og skandinavisk quad går sammen!

deco Jul moderne-skandinavisk-dresser-tre-vintage-stearinlys-hvite-figurer-deco-hvitt
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 26/29

Dekorér vintage dresser med hvite tema figurer og satse på noen strikkede puter som ekstra dekor. De to stilene - vintage og skandinavisk, går hånd i hånd og inviterer hverandre til salongen for å gi en koselig og hyggelig julestemning.

Lysets kranser skaper en romantisk atmosfære og puster julens magi

moderne christmas deco-krans-lysende-stjerner-papir-3d
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 27/29

Dette er de lyse kransene som inviterer seg innvendig for å gi det en romantisk preg og å gi en mer magisk og spesiell julestemning. Bruk dem til å dekorere veggene rundt spisebordet. Lysene vil gi den hvite innredningen en spesiell sjarm og veldig varmt.

Hjem stearinlys og cookie cutters gir en magisk atmosfære

deco-julemodern-tealight-houses-deco-cookie-cutters-white-candles
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 28/29

Lysestakerne er blant de mest originale dekorative gjenstandene, som finner sin plass på festbordet, på mantelen eller på konsollbordet. Sats på hvite hus som er det perfekte valget for det skandinaviske stilinteriøret.

Skandinavisk dekorasjon i svart og hvitt for et magisk og uforglemmelig fest

jul-deco-moderne, skandinavisk svart-hvitt-stjerner-3d-små-poteter-furu-lanterner-hus
Moderne Christmas Deco Ideas - Trender for å gi huset en Holiday Tune | Juldekorasjon | 29/29

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 25

Back to top