Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute!

fasad-hus-christmas-garlands-lys-magisk hage dekorasjon
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 1/13


Julen kommer og den magiske atmosfæren som følger med det begynner å bli følt, vekke våre drømmer om barn og våre ønsker til eventyrland. Hvis det er en årstid hvor du kan gi deg frihet til fantasien din og hvor alt er tillatt, er det bra i ferien på slutten av året! Og hvis man fortsatt legger stor vekt på innredningen av interiøret, for de som er heldige nok til å eie en hage, ville det være synd å ikke sette all den magiske julen! I den nåværende artikkelen vil vi se spesielt på den festlige hagen dekorasjonen for å forbedre også utsiden av huset.

Hageutsmykning: en mengde magiske stiler å adoptere

hage dekorasjon jul-ideer-garlands-lys-objekter-hjemmelaget
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 2/13

Heldigvis, på slutten av året feiringer, valgene i form av dekorasjon er mange! La oss undersøke mulighetene for å markere alle våre ønsker og sette stjerner i både små og store øyne ved hjelp av den gode hagenes dekorasjon!

Hvilken stil og fargekode for hagen min dekorasjon?

hage dekorasjon entree-exterieur-house-colors-traditional-christmas
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 3/13

Først av alt må du tenke på stilen du vil gi til hagen din: elegant, barnslig eller skandinavisk. Da må du tenke på temaet ditt, og for det vil fargekoden bli viktig. Du kan for eksempel lage en ganske tradisjonell hagedekorasjon, og velge fargene grønn, rød og gull. Men du kan også velge å lage en isete verden, leke med hvitt, himmelsblått og sølv.

Atypiske fargepaletter for en original dekorasjon

dekorasjon-hage-dør entry-jul-Work-hvite krans-lyse-farger
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 4/13


Originaliteten gjør også en veldig fin effekt, takket være nyanser av overraskende lyse farger som lilla, elektriske blå og andre sure toner. Til slutt kan du også lage en drømmeløs eller romantisk verden med pastellfarger som blekrosa og myk blues.

Flotte hage dekorasjon: la det være lys!

1

hage dekorasjon-julerein fawn-objekter-lys-strenger-ledede
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 5/13

Sponsede koblinger

Når du har valgt temaet for hagen din dekorasjon, vil det sublime, det vil si, velg de objektene som vil tillate deg å gi livet. Først, hvem sier jul, som sier magi, sier lys! Med deres hjelp vil du legge øynene dine på dine naboer og dine gjester! Med en vakker utvendig dekorasjon vil du forsøke dem forsiktig inn i en magisk atmosfære.

Lysene i lyset til utendørs bruk tillater mange kunstneriske komposisjoner

hage dekorasjon-jul-magic-utenfor-feerique-feiret år end-2016
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 6/13


I dag finner vi alle slags lyskranser, forskjellige farger og forskjellige former. De fleste av dem er perfekt egnet for utendørs bruk, og takket være lysdioder vil du respektere både miljøet og energibudget ditt!

Enkel, men imponerende hagedekorasjon: et tre "kledd" med lys

hage dekorasjon christmas-tree-kjoler-tinsel-lys-outside
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 7/13


Bruken av kransene dine kan være flere! Du kan ordne dem på fasaden din, på rammen av vinduer og dører for å få huset ditt om natten. Men du kan også bruke dem på plantene dine som trær og planter. Arrangementet av kranser på stammen og grener av et tre har mistet bladene til en fantastisk gjengivelse. Tilsvarende er belysningen av en plante og dens krukke den vakreste effekten!

"Starry Sky" -effekt takket være kranser som strekkes mellom huset og trærne

hage dekorasjon-jul-gårdsplass utenfor sky-stjerners kranser
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 8/13

Du kan også lage en stjerneklar himmel med kranser som er spenet mellom huset ditt og et tre for eksempel. Tanken er å avgrense plassen og gjenskape konturene til både planter og hjem, vegger, trapper, balkonger og vinduskarmer for å gi et magisk, men strukturert utseende til hagen din.

Hageutsmykning til jul: satse på lyse gjenstander!

dekorasjon-hage-utenfor-house-ball-jul-dimensjonert-ledede
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 9/13

Alltid i en ånd som belyser ditt utvendig, vil de lysende gjenstandene fullføre effekten som er oppnådd takket være dine kranser. Igjen er det alle slags: lyse dyr, lyse trær, LED-blomsterpotter, for ikke å snakke om tidløse fedre-jul, snømenn, slede etc. For garlander, omtrent alle farger, vil de lysende gjenstandene passe perfekt i innredningen, uansett stilen hans. Prøv å plassere utformingen av lysobjektene og ikke bruk mye: De vil tjene til å ta en berøring av lys i de svakt opplyste områdene i hagen din mens du bringer fantasi.

Lag dine egne utendørs dekorative gjenstander!

hage dekorasjon-jul-dørlås-krone-pistasj-malt rødt
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 10/13

Vi har nettopp kommet til hagen dekorasjonen for natten, men vi må også tenke på dagen! Belysningen er bare effektiv om kvelden, og noen få små dekorative elementer kan leve hagen og gi den et festlig utseende selv om dagen.

Hvem sier hage dekorasjon, sier "Gjør-det-selv"!

hage dekorasjon-juletreet-hus-laget tre-recovery-diy
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 11/13

Do-it-yourself-prosjekter er en av de største trendene i dekorasjon de siste årene, og juledekorasjoner er ikke noe unntak. Spesielt i år er skandinavisk dekorasjon i fokus! Du kan ta inspirasjon fra denne trenden ved å lage dine egne dekorative gjenstander ved hjelp av palletre, tau og så videre.

Skandinavisk dekorasjon enkel og sjarmerende å produsere seg selv

Juledekorasjon-hage-enkle-materialer-natural-style-skandinaviske
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 12/13

Du kan lage et vakkert juletre grafisk, unikt og originalt, størrelsen du liker, eller et annet objekt av ditt valg (dyr, karakter, blomst). Lett å lage og utrolig elegant, vil disse hjemmelagde gjenstandene glede øynene dine og de av dine kjære! De skaper en atmosfære som er både veldig naturlig og veldig festlig, samtidig som den er økonomisk! For å realisere dine dekorative gjenstander, kan du gjenvinne alle materialene, det vil være nødvendig bare å tenke på å lakk dem så at fuktigheten ikke ødelegger dem.

Hageutsmykning i 3D LED-stjerner, hengende fra grener av et tre

hage dekorasjon-jul-stjerners-mange-grener-hengende-tree
Hage dekorasjon: til jul, vil magien også være ute! | Juldekorasjon | 13/13

Til slutt, magi er innen rekkevidde! Takket være noen enkle objekter å innse og utheve av en smart innredet belysning, vil dekorasjonen av hagen forbløffe dine gjester!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 35

Back to top