Vinkjeller ideer – flasker, fat og skap

kjeller og vin-fat-tømmer-glassflaske
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 1/13


I denne artikkelen vil vi vise deg våre ideer om vinkjeller ved å presentere et intervju med Michael Markovski - President for den bulgarske sammenslutningen av profesjonelle sommeliers - BAPS
Mr. Markovski, hvilken vinkultur har bulgarerne, og hva er det viktigste for å sammenligne oss med franskmennene eller italienerne, for eksempel? Hvorfor bor vi på Thracian land, men er vi heller "brandy" folk?

Vinkjeller - 8 ideer for sin utvikling

kjeller-viner-fat-oppbevaring-bord-stoler-bar vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 2/13

I middelalderen ble innbyggerne i de store franske byene, italiensk, britisk og tysk, tvunget til å blande vannet med vin for å kunne drikke det. Ikke definer oss på denne måten, men fortsett endringsdynamikken. I de siste 10 årene, sammenlignet med fortiden, opplever vinkulturen i vårt land en imponerende utvikling takket være innsatsen til alle som er knyttet til vin. Veksten i vinforbruket i forhold til andre drikker er bemerkelsesverdig. Metodene vi bruker for å oppnå et konstant nivå av vinforbruk, inkluderer en endring av spisevaner, bygging av kriterier for å evaluere kvaliteten på mat og drikke, workshops, presentasjoner, turer i produksjonsanlegg og flere andre kunnskapsinstrumenter. Legg merke til filmene du ser - i 90% av dem ser du et glass vin. Det er et globalt konsept, og vi utvikler seg samtidig med det. Hjemmeskole og hjemlige vaner endres mest sakte, det vil bli endringer kanskje om 10 år.

Vinkjelleren - moderne ideer til ditt hjem

kjeller-viner-oppbevaringsflasker-tre-spisebord vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 3/13

Hvor mye lenger, for bulgarerne, vil begrepet landskapsarkitekt være synonymt med "gartner" og begrepet "sommelier" vil være synonymt med "servitør"? Hva synes du?

Vin rack med tre vin rack

kjeller-vin-fat-rack-flasker-tre vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 4/13


Og hvor er forskjellen? De to første vokser blomster og urter, de andre to bærer briller og flasker! Alle kan lage en hage og servere vin!
Ja og nei!
For å utvikle hagen min, gikk jeg for å se en spesialist, som laget planer, forklarte meg hvor og hvordan å arrangere plantene slik at de sameksisterer med innbyggerne. Det er en hel vitenskap om dette emnet! Hvor og hvor bedre å plante en art eller en annen. Hvis du ikke oppfyller standardene, vil de dø og du vil kaste bort tid og penger. Hvis de irriterer deg og trakasserer deg, har du ikke funnet riktig sted. Hvor å plassere speilet på vann for å få lys på bestemte steder, hvordan å lokalisere nivåene slik at det ikke er plutselige overganger og ikke å lide, senere, barna og de voksne. Alt må virke i harmoni og i harmoni, slik at vedlikeholdet ikke blir slaveri og ikke krever tonnevis med vann. Når vi erstatter den gamle "hingsten" som "vi måler" av "profesjonalitet", vil alt forandre seg. Profesjonalitet betyr trening, erfaring og prestasjon. Etter hvert som lærlingen blir hjelper og sistnevnte, kan gartneren og serveren bli landskapsarkitekt og sommelier i kombinasjon med andre hensiktsmessige forhold. Dette gjelder for alle yrker og jo mer vi forstår det raskt, jo før vi unngår nød og angst.

Natursteinsmurer i vinkjelleren

1

kjeller-viner-skap-flasker-tre-vegger-stein vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 5/13

Sponsede koblinger

Har du sett samlinger av private viner, og er de heller et unntak eller et massefenomen?
Nei. De er alle påvirket av følelser og er unntak.
Hvis du var konsulent til en restaurant eller privat kunde, for å hjelpe ham med å fullføre en samling eller opprette en ny, ved å anbefale hvilke viner du skal begynne? Hvem er det minste viner som kreves for en god samling?
Ved å definere et klart konsept og etablere kriterier som samlingen vil bli dannet. Alt har sin plass og rolle, akkurat som i hagen.
Smaken av en bestemt type vin, er det ganske subjektivt eller er det et spørsmål om kultur?
Subjektiv preferanse Kultur innebærer en åpen holdning til forskjellige stiler, anledninger og typer.
Du personlig, som kjennetaker og profesjonell, hvilke viner drikker du og hvilken man kan finne i huset ditt (jeg tenker ikke på merkevaren og typen vin)?
Personlig drikker jeg vin hver dag. Jeg velger det etter plassering, anledningen, stemningen, maten og selskapet. Disse faktorene har innflytelse, hver gang forskjellig, når du velger vinen. Jeg liker vin der lukten av eik er godt tilpasset fruktaromaer og overhenger ikke. Smaken må balanseres i sukker og surhet, lukt og smak-harmonisk, med middels tykkelse og langvarig ettersmak.

To vegg sconces og smijerns ornamenter i vinkjelleren

kjeller-vin-fat-wood-storage vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 6/13


Hva er de vanligste reglene for å følge ulike retter av visse typer viner?
Harmoni antar at de utfyller hverandre. Den fete maten - med sur og finvin, den som er litt tørr - med en flytende og saftig vin, saftig mat med astringent tørr vin, søt mat med søt vin. Som du kan se, trenger du en liten opplevelse for å komme til glede for å følge vinmalen din. Erfaring er oppnådd gjennom praksis og kriterier - i kombinasjon med teori.
Er det en "maskulin" vin og en "feminin" vin?
Det er uvitenhet. Her er forklaringen på setningene som gjentas som papegøyer:
"Mann" vin og "feminin" vin - vin har ingen sex! Gentleness er en attraktiv følelse for barn. Det er normalt for mødre å lete etter det som er foretrukket av de små.
"Mavrud er en tung vin, Melnik - også" - vekten av vin er et problem med teknologi, ikke sport. De Mavrud kan produsere hvit, rosé, lysrød, middelsrød og tykk rødvin. Beviset er på hyllene!

Trævinstativ i vinkjelleren

kjeller-vin-bar-tre-marmor-vin rack-vinkjeller
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 7/13


"Hvitvin, hvitvin hvorfor er du ikke ..." - mye vanskeligere å produsere rødvin, se på teksten til denne sangen, sang av produsenten som savnet sin hvite vin!
"Dette fører til hodepine" - alt for store mengder forårsaker hodepine
"Det er kjemi" - Er det en annen vitenskap å beskrive prosessen med å snu sukker til alkohol? Hvis du ikke liker en vin - ikke drikk den, men ikke "spytt" den. Hva er den beste vinen? "- Når? Med hvem? Hvor?
Min personlige oppdagelse av bulgarske viner fant sted i Østerrike. Hvorfor i utlandet setter vi pris på bulgarske viner bedre enn i Bulgaria?
Jeg tror vi ikke verdsetter våre produkter på grunn av mangel på kunnskap, hjemmeutdanningskriterier og konservativ tradisjonellisme. Det betyr frykten for å smake på ny mat og drikke, frykten for å bli utro. Tillit går gjennom testing, den vellykkede testen eliminerer frustrasjon. Ikke kjære meg i fortiden, test og finn dine "ting"!
Hva er trinnene der en sommelier vurdering går over? Hva er rekkefølgen der de blir henrettet?

Rødvin - eliksiren for sjelen

vinkjeller av kjeller-vin-fat-treflasker
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 8/13

Først av alt vurderer vi vinen. Innholdet i vinglasset! Hvis han er god, utsøkt, fantastisk; prisen er viktig, hvor kommer den fra, hvem gjorde det, hvor kom det fra, hvordan gjorde det det, i hvilke fat det var, merking, emballasje, Hva er mengden produsert, hvor er vingårdene der det ble laget, hva er utbyttet per acre, hvordan vokser jordens vingård, hvor er den solgt, hvilken pris har den fått. ALDRI i omvendt rekkefølge!
Hvilke viner vil du anbefale til ferien? Hva kan vi drikke med fisk til St. Nicholas, med vegetariske retter på julaften og med servise for det nye året?
I dag organiserer alle butikkene vinsmaking. Vennligst nyt! "Jeg kjører! Dette er den vanligste unnskyldningen jeg har hørt for å nekte å smake på en vin. En eller to sip vil ikke gjøre deg full. Det er ved å teste at du vil finne din vin. Jeg er lei meg for de som ikke drikker vin!

Moderne glass vinkjeller vinkjeller-ultra-moderne-glass-flaske-rack
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 9/13

Liten vinkjeller installert under trappen

vinkjeller-under-trapp-tre
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 10/13

Autentisk vinkjeller med fat

vinkjeller-vegger-murstein-flasker-murstein
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 11/13

Moderne glass vinkjeller

vinkjeller-moderne rack-flasker-glass
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 12/13

Tønner og naturlige steinvegger i vinkjelleren hjemme

vinkjeller -hus-vegger-steinhyller-glass-skap-tre
Vinkjeller ideer - flasker, fat og skap Interiørdesign | 13/13

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

Back to top