Trend dekorasjon 2016 i 13 inspirerende ideer!

Trendy stue-moderne-sofa-abgle-teppe dekorasjon
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 1/13


Er du renovering av leiligheten din? Ønsker du å forsyne hjemmet ditt med den nyeste mote? Velg en trendy dekorasjon og gi et løft til ditt hjem! For å hjelpe deg med å skape et interiør som er både estetisk og funksjonelt, har vi kjempet gjennom de nyeste kreasjonene som ble presentert på International Design and Interior Design Exhibition i Köln. På samme måte som i fjor, er innredningen nær naturen. Rene former og edru linjer overlapper for å skape en rolig atmosfære og en naturlig setting. Dekorative gjenstander markerer de elegante møbler som rimer med komfort og funksjonalitet. Den trendy dekorasjonen 2016 taler for forsoning av modernitet med tradisjon. Pastell nyanser kombinere med iøynefallende tilbehør for å forbedre den trendy 2016 innredningen! Ta en titt på bildegalleriet under og finn vår spesielle mappe som inneholder 13 interiørdesign stiler!

Trendy dekorasjon 2016 - satse på en smart blanding av myke stoffer og edle materialer!

Dekor-trend-trepanel-bed-design-kjeller gulv
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 2/13

Som vi nevnte i det forrige avsnittet, anbefaler 2016 trendy dekorasjonen enkelhet i alle ordets betydning. Etter å ha gjennomført en liten undersøkelse av besøkende på arkitekturmessen, kom vi til den konklusjonen at 2016 trendy dekorasjon varierer etter smak. Men vi la merke til et felles mål som alle ønsket å oppnå - smaken for blandestiler. Dette er sannsynligvis grunnen til at designere ikke har nølt med å knytte tradisjon med modernitet i en heterogen harmoni. Oppholdsrom blir stadig mer kompakte og ergonomiske møbler - uten overflødig kunstverk. Stuen må svare til visse kriterier som fremhever optimalisering av plass.

Opprett et skandinavisk stue i henhold til prinsippene for trendy dekorasjon 2016!

Dekor-trend-naturlige trepanel, farget sofa-bord
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 3/13

I henhold til prinsippene for trendutsmykning 2016 er den skandinaviske stilen fortsatt på toppen av rangeringen! Flere og flere franske folk har en tendens til å forsyne sine hjem på en edru og ryddig måte. Pastellfarger inviterer inn i våre hjem for å visuelt forstørre rommet mens du får et inntrykk av varme til innredningen. Massivt tre stopper ikke med å gjenoppfinne seg selv for å forvandle rommene til å leve. Fra gulvet til veggene som går gjennom møblene, viser den skandinaviske designen sin raffinerte nærvær og forvandler det moderne interiøret til et ekte fristed for fred!

Den trendy dekorasjonen 2016 forenkler enkelhet i alle sine former!

trendy dekorasjon suspensjon-design-bord-stoler
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 4/13


Inspirer deg selv med denne vakre amerikanske kjøkkenet, arrangert i henhold til prinsippene for trendy dekorasjon 2016! Vi elsker de maskuline linjene i det rektangulære spisebordet som matcher de elegante formene til designstolene. De hvite lakkede kjøkkenmøtene er en nikk til snøhvitt murveggbekledning som sverger med det grå gulvbelegget. Dette skandinaviske interiøret forfører oss med sin autentiske sjarm som minner om den nordiske naturens elegante skjønnhet.

Retro design eller pop art?

1

trendy dekorasjon pop-art-møbler-teppe-grå-sengen
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 5/13

Sponsede koblinger

Hvis du ønsker å utvikle leiligheten din i harmoni med 2016 trendy dekorasjon, anbefaler vi deg å sette pep på innredningen av alternerende lyse farger med naturlige farger. Hva er det Undersøk eksemplet ovenfor og lag en festlig atmosfære i soverommet! Det er ikke noe bedre enn å velge en trendy dekorasjon inspirert av årene 50, 60 og 70! Hva med en funky lek hvor blodrød blander med antracittgrå og ravn svart? Velg et popkunstrom og fordyp deg i den glitrende magien av de prangende farger som karakteriserer denne ekstraordinære stilen!

For å bli kjent med 2016 trendy innredning, foreslår Deavita deg å se videoen ovenfor. Du vil utvilsomt bli forelsket i de myke linjene i moderne design luksuriøse sofaer. Naturskinn returnerer til forkant av scenen for å motvirke det moderne interiøret i sin sofistikerte eleganse. Det går bra med en retro innredning, samt en avgjort mer moderne deco stil.

Den minimalistiske designen, som vant over våre hjerter for lenge siden, fortsetter å forbløffe oss med sine maskuline former i en futuristisk ånd. Kombinert med klassisk utseende møbler, tar den minimalistiske stilen på en annen overraskende rolle, nemlig en stor, mangfoldig skuespiller.

Skiftet og fargerikt, pop art-stilen er alt raseri i moderne interiør. Denne trendy og elegante dekorasjonen har en dramatisk kraft som kombinerer eksentrisitet og kunstnerisk eleganse.

Trendy dekorasjon 2016 - moderne stue forsterket av den store veggen plakaten!

Dekor-trend-eksotiske himmel-vegg-XXL-bambus
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 6/13


En glamorøs stue inspirert av feng shui kunst? Hva sier du? Hvis du liker stillheten som kommer fra asiatisk interiør, anbefaler Deavita deg å ta imot en trendy dekorasjon i samsvar med prinsippene for asiatisk filosofi. For å skape en zenatmosfære foreslår spesialister at vi satser på en original blomsterdetaljer, eller ikke, for å favorisere monokrome toner. For mer effekt, kan du for eksempel forbedre din 2016 trendy dekorasjon med fargerike puter . Deco-tricket: en vakker gigantisk veggmaleri som har et skoglandskap som vil forvandle stuen til en oase av hvile og velvære.

Moderne rom i rustikk ånd

trendy sidevegg-murstein-belagt-grå-taupe
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 7/13


Vi setter pris på dette rustikke rommet møblert i henhold til 2016 trendy dekorasjon! Vi elsker den utslitte murveggbekledning som i kombinasjon med uggmønsterets bakgrunnsbilder, legger til et preg av originalitet til innredningen av rommet. Både nyktert og romslig, har dette nydelige soverommet sitt elegante, grå lærte polstrede seng.

Den trendy 2016-dekorasjonen forherrer pastelltonene!

Dekor-trend-roms loftssengeteppe grafisk
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 8/13

Den trendy 2016-dekorasjonen glorierer bruken av pastellfarger! Bruken av lyse toner er løsningen par excellence for alle de som ønsker å visuelt forstørre boarealet. For å lage en romantisk innredning, ikke nøl med å blande pastellfarger: beige sand, pulverrosa, himmelsblå, "Serenity", "Frozen" og etc.

Grå maling, originalt tak med innfelt spotlights, solid parkettgulv og Romeo lysekrone

Dekor-trend-tak loft-tre-snø-hvite møbler
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 9/13

Trendy 2016 dekorasjon - lys trehodeplate, matchende designstol, metallgulvlampe og svart og hvitt abstrakt maleri

Dekor-trend-maleri-hvitt hode-bed-table-abstrakt
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 10/13

Design lenestol dekket i mørk blå fløyel og kunstnerisk oppheng er stjernebrikkene i dette moderne rommet!

Dekor-trend-tak-lampen sengs ned-stol-mørk blå
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 11/13

Japansk stil moderne rom: massivt tre dobbeltseng, matchende veggbekledning og hengende boller

Dekor-trend-maling-brun-bed-design-dresser-style-Japanese
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 12/13

Trendy dekorasjon 2016: runde seng, lilla gardiner, moderne falsk tak, massiv trepanel og matchende gulv

Dekor-trend-parkett-massiv seng tak rundt lys-LED
Trend dekorasjon 2016 i 13 interiørdesign ideer! | Interiørdesign | 13/13

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 49

Back to top