Romdeler for stuen i 9 ideer

skille-del-vegg-smijern lagrede opprinnelige marker
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 1/9


Opprett avgrensede områder i din store stue, synes det å være misjon? Ikke fortvil, fordi du raskt kan forvandle stuen til to separate rom, alt takket være vår artikkel som vil presentere deg 9 veldig originale triks for å omorganisere ditt boareal. Hemmeligheten, selvfølgelig, er å satse på en romdeler som vil hjelpe deg med å omstrukturere ditt interiør uten å skille mellomrommet. Her finner du et bredt spekter av smarte løsninger for å avverge stuen din med et nytt, ultramodern utseende: resirkulert romseparatormøbler, smidd jernveggen, bambusstangspartisjon, vegghylle, modulær bokhylle, kjøkkenskap, Blackout gardiner og multifunksjonell TV-stativ ... Kom igjen, la oss gå til oppdagelsen av de vakreste romdelene som vil legge til et preg av originalitet til interiøret!

Del separator for å omstrukturere boareal - oppdag våre favoritter

skille-del-vegg-fjernbar-tømmer fast sofa
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 2/9

Vil du lage din store moderne stue to separate rom som også vil være vert for et trendy kjøkken? Så velg en romseparator som er både original og kunstnerisk! For det inviterer vi deg til å undersøke vårt bildegalleri nedenfor. Vi foreslår at du kopierer et av våre praktiske ideer for å omorganisere rommet ditt uten å kvele eller legge til atmosfæren.

Del separator for å bedre omorganisere boareal - oppdag våre gode tips!

rom divider hyller-veggmalerier-solid-tre-sofa
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 3/9

Den første romdeleren som vi har bestemt oss for å introdusere, vil trolig passe inn i et moderne interiør innredet i en elegant landlig stil. Det er en metallpartisjon kledd i massivt tre, alt innpakket i en slags geometrisk symmetri. Ideell for å forbedre den moderne stuen, kan denne originale partisjonen lett finne sin plass i et klassisk interiør.

Bruk gjenvunnne møbler for å skape en tilpasset romdeler!

separator-room gamle vinduer-resirkulert-tre-kjøkken-hvitt
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 4/9


Den andre romdeleren som vi foreslår er et godt bevis på at du aldri skal kaste noe i søppelet! Over noen gamle vinduer resirkulert i romavskiller. For å gi dem et nytt liv, kan du male dem om igjen med en kulere farge eller en pastellskygge som vil blande inn med ditt elegante landdekor.

Oppbevaringsskap som fungerer som romdeler - en smart løsning for å rydde opp i stuen

møbler-kjøkken-lav-bord-spisestue divider
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 5/9

Sponsede koblinger

Hva med et vakkert massivt treskap som også fungerer som romdeler? Ja, i stedet for å installere lagermøbler ved siden av vinduet eller midt i stuen, tilbyr vi en smart løsning som ikke mangler originalitet, og du vil spare plass på bakken!

Veggbokhylle kan også fungere som en romdeler som er praktisk og funksjonell

bibliotek-vegg-øya-sentral-romdeler
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 6/9


Man kan aldri gjøre uten en av de klassiske løsningene som presenteres i de fleste hjemmekontaktblader: det modulære biblioteket som romdeler. På grunn av mangel på plass til å installere en stor bokhylle, vil du kanskje vurdere å feste en skillevegg laget av massive trevegghyller. Det er smart, ikke sant?

Blackout gardin for å skille mellomrom uten å miste lysstyrke!

skille-del-gardin blackout-parkett-fast
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 7/9


Vil du fikse en romdeler som du enkelt kan fjerne, om nødvendig? Så hva er bedre enn en pen blackout gardin dekorert med originale mønstre? For å skape en følelse av frihet og fluiditet, ikke nøl med å ta en semi-transparent modell, som eksemplet ovenfor.

Vend lagerplass til en allsidig romdeler!

separator-brikke kabinett-fjern tømmer-blank-skille
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 8/9

1

Succumb til sjarmen til denne vakre og koselige salongen som forfører oss med sitt funksjonelle layout fremhevet av romdeleren som består av mange trehyller ommålt i snøhvit. En vennlig atmosfære forsterket av den naturlige innredningen som reflekteres i natursteinens veggbekledning.

Del separator laget av eksotiske tre stammer for å skape en naturlig atmosfære!

skille-del-stenger bambus-atmosfære-slag
Romdeler for stuen i 9 originale ideer | Interiørdesign | 9/9

Og for å skape en tropisk atmosfære og en eksotisk innredning, anbefaler vi at du velger en romdeler i bambusstammer eller andre trearter som fremkaller den romantiske siden av tropene!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 83 =

Back to top