Avtakbar partisjon og perforert romdeler i 15 attraktive ideer!

vegg-fjernbar-dekorative-bar metall sokler tre
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 1/12


Leter du etter opprinnelige ideer til å dele ditt innendørs åpne område inn i funksjonelle områder uten å tette det? Du er da veldig heldig å komme over den nåværende artikkelen viet til flyttbar partisjon og den perforerte separatoren! Deavita.fr tilbyr deg femten praktiske ideer, men også full av visuell appell, som vil være ganske nyttig i oppgaven din. Så utnyt og velg den mest passende varianten for din spesifikke arkitektoniske situasjon og din egen unike smak!

Avtakbar partisjon fast, glidende eller med justerbare lameller?

avtagbar skillevegg-orienterbar-separator-del-openwork
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 2/12

For det første er det nødvendig å definere vårt emne for å forstå det bedre og følgelig å gjøre det beste ut av det. Når det gjelder flyttbar skillevegg, er det i hovedsak en relativt lett vegg som skiller interiøret i forskjellige rom som kan fjernes på et gitt tidspunkt uten å forårsake strukturelle forandringer for resten av interiøret. I tillegg kan det være i flere materialer, fulle eller perforerte, faste, glidende eller sammensatte av orienterbare elementer, blant annet.

openwork flyttbar partisjon-barnes rom
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 3/12

I noen tilfeller er den flyttbare partisjonen rent dekorativ, mens den i andre også utfører praktiske funksjoner. Det er spesielt dets pyntiske eller pragmatiske formål, som også må diktere sin type, sitt individuelle arrangement og dens karakteristiske design. For eksempel, en fast fast delingsdeler eller med delikate utskjæringer, blokker og syn og god lys, men forhindrer ikke luftstrøm, spesielt hvis den ikke går fra gulv til tak.

vegg-fjernbar-inngangs-panel-fasettert-undertak
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 4/12


Disse delene er ideelle for kroker hvor du vil få maksimal visuell uavhengighet, for eksempel soverommet. Inngangen til et hus i en studioleilighet, som vanligvis er en del av et annet rom, som f.eks. Stue eller spisestue, kan også ha nytte av en fast flyttbar partisjon av denne typen. En fasett i geometriske segmenter som faktisk er suspendert fra taket (å bli beundret over) er et super estetisk valg! I tillegg letter designen "flytende" rensingen av bakken rundt, noe som er super viktig for inngangen!

Avtagbar perforert partisjon med "flytende" lagring super praktisk

perforert avtakbar skillevegger-tre-horisontal
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 5/12

Sponsede koblinger

Hvis du derimot sikter mot en optisk autonomi uten å bryte visningen, er den perforerte flyttbare partisjonen det mest hensiktsmessige alternativet. Det gjør det mulig å visuelt adskille 2 funksjonsområder i det åpne området, oftest stue og spisestue eller kjøkken, uten å hindre den enkle passasjen mellom de to, eller blokkere gjennomtrengningen av lys i begge retninger. Ovennevnte modell i horisontale treplater har til og med en lagringsenhet som gjør den mer nyttig.

1

vegg-flyttbare lagrings-Chic-plantepotter
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 6/12


Faktisk er det ikke nødvendig å legge til et møbel, fordi den flyttbare partisjonen selv kan gi praktisk lagringsplass. Det kan ta form av et skap med flere firkantede eller rektangulære rom som kan motta sine potteplanter, din samling av bøker, dine små dekorative elementer og så videre. Ovenstående modell, skreddersydd, er et godt eksempel på en liten separator som er like funksjonell som den er dekorativ.

vegg-utskiftbart dekkglass venetiansk tre klart
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 7/12


Deretter, hvem som ønsker å regulere mengden lys som trenger utover den flyttbare partisjonen, må vedta en alternativ strategi. De justerbare vertikale lamellene er svært nyttige til dette formålet, fordi de gir deg mulighet til å åpne eller lukke et hvilket som helst mellomrom uten å måtte legge til dører, baldakiner og andre konstruksjoner mer solid, permanent eller dyr. De er perfekte for salongområdet hvor du ser på TV og leser - aktiviteter som krever forskjellig lysstyrke.

Glidbar avtakbar skillevegg i skodder louvers suspendert på høy rail

vegguttak-komponentene-venetiansk glideskinne
Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 8/12

Den glidebryterbare partisjonen er et annet flott alternativ som ligger halvveis mellom døren og romdeleren. Det består av 4 skodder louvers suspendert på jernbane høy og subtly skiller den voksne soverommet og salongen i en loft stil industrielle chic. Avhengig av avstanden mellom de enkelte bladene og deres hellingsvinkel, kan deleren eller ikke blokkere utsikten.


Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 9/12

En av de store fordelene ved denne typen mobilvegg er de mange former og stiler som den enkelt kan adoptere. Full, halv-glass, helt gjennomsiktig eller frostet glass, metallramme eller tre, eller japansk industri baldakin tankene, er hun en sann kameleon som perfekt utfyller eksisterende utvikling, uansett dekorere stil .

Noen kunstneriske alternativer til romskilleren selv


Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 10/12

Men vår liste over originale ideer på den flyttbare partisjonen vil ikke være detaljert og eksplisitt ved å savne noen alternative forslag. Så disse er våre varianter som er veldig lik den flyttbare partisjonen, men det er ikke egentlige vegger. Den første har antatt formen til en metallplanteholder for flere planter og vaser av blomster. Tilsynelatende blokkerer det ikke visningen, men adskiller fortsatt 2 autonome soner fra innsiden.


Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 11/12

Det er endelig to håndverksvarianter som ser super elegant og naturlig ut på samme tid! Over ser vi et gardin av makramé mellom 2 stenger i naturlig blondt tre og suspendert fra taket ved hjelp av metallkroker. Vi må innrømme at dette ikke er det mest funksjonelle elementet på denne jorden, men dens utførlige knuter er helt beundringsverdige fra et dekorativt synspunkt!


Avtagbar partisjon og perforert romdeler i 15 super attraktive ideer! | Interiørdesign | 12/12

Den siste varianten er snarere en treskjerm med paneler hengslet til kroken som en konvensjonell flyttbar partisjon. Tydeligvis bryter det ikke visningen, heller ikke lyset, noe som gjør det i hovedsak til gjenstand for dekorasjon. Men en som setter observatørens øyne fulle med sin utsmykkede design gjort helt for hånden! Hva er din favoritt flyttbare partisjon - den faste og perforerte partisjonen, den fulle skyvepartisjonen eller den med orienterbare vertikale lameller?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Back to top