Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi!

idea-idea perkahwinan musim panas-luar-hiasan
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 1/18


Musim panas mungkin musim terbaik untuk menyekat kesatuan anda. Sama ada ia adalah majlis terbuka atau kamera, saham pada idea perkahwinan musim panas dengan melayari galeri foto kami di bawah! Dari pilihan meja deco untuk memilih pakaian perkahwinan, ke menu dan bar gula-gula, pelajari semua tentang mengatur perkahwinan musim panas yang layak untuk nama itu! Dari segi warna, kami melipatgandakan warna segar bercampur dengan bahan sutera. Ditto untuk aksesori hiasan yang bertujuan untuk menjadi satu dengan perabot yang dipilih dan tema. Datang, untuk berjaya dalam menganjurkan perkahwinan musim panas anda, apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti nasihat pakar kami semasa meninggalkan anda berpandukan keinginan anda sendiri! Cabaran itu dibangkitkan. Undur telah bermula!

Idea perkahwinan musim panas: bagaimana memilih pakaian perkahwinan dan pengiring pengantin lelaki?

idea perkahwinan'été robe-moirée
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 2/18

Pertama sekali, ketika datang untuk mengatur perkahwinan, apa pun tema dan musim, kita mesti selalu bermula dengan memilih pakaian. Ini jelas pakaian perkahwinan. Kami kemudian menyerang pilihan gaun pengantin pakaian. Bagi lelaki, perkara kelihatan kurang rumit, kerana saman biru laut mudah boleh melakukan pekerjaan itu. Sebaliknya, ini bukan kes pengantin perempuan. Senang atau megah, monokrom atau warna-warna terang yang tinggi, pakaian perkahwinan mesti entah bagaimana sesuai dengan tema yang dikenakan.

idea-idea perkahwinan-pakaian-adalah-desmoiselles penghormatan
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 3/18

Peraturan keemasan ini juga berlaku kepada pengiring pengantin yang gaunnya tidak hanya mempunyai misi untuk menyelaraskan gaun pengantin, tetapi juga untuk menggabungkan dengan hiasan. Untuk memilih pakaian yang terbaik, lebih baik memilih tema warna perkahwinan pertama.

Idea perkahwinan musim panas untuk memilih tema warna!

biru idea-perkahwinan telah berwarna
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 4/18


Jika anda mencari idea perkahwinan musim panas yang memberi inspirasi kepada anda untuk mencipta hiasan yang meriah, lihat saja gambar di atas! Sebagai musim panas adalah musim yang bersuara dengan pantai-pantai surga dan air biru, kami telah memilih untuk menunjukkan kepada anda unsur-unsur penting dalam upacara yang berjaya. Pernikahan luar yang bersumpah dengan objek berwarna biru biru dan hiasan yang berkaitan dengan flora laut. Seperti yang anda faham, musim ini kaya dengan warna yang sengit dan refleksi berpendar. Bagaimanapun, ketahui bahawa pilihan tema warna sentiasa mengikut gaya bilik resepsi.

idea-idea perkahwinan musim panas-tema warna
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 5/18

Pautan Sponsor

Masih ada beberapa idea pernikahan semangat di tepi pantai. Kali ini, pengantin perempuan dan pengantin lelaki bertaruh pada duo putih yang tak bersuara, untuk membuat upacara yang dihiasi dengan kerudung romantis. Sentiasa dalam semangat foto terdahulu, upacara ini menghormati kesucian yang dibawa oleh putih yang tidak bersih. Bagi warna tambahan, pengantin wanita memutuskan untuk bertaruh pada warna yang lebih energik dan lebih mendalam, iaitu biru laut. Warna yang membawa kelegaan dan tekstur kepada warna pastel.

1

Idea perkahwinan musim panas untuk berjaya hiasan meja!

idea-idea perkahwinan-adalah-Decoe jadual
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 6/18


Bagaimana dengan hiasan meja? Idea perkahwinan musim panas tidak terhad semata-mata kepada pilihan pakaian dan tema warna. Sebaik sahaja anda telah menentukan tempat penerimaan tetamu, anda akan diminta untuk merancang hiasan untuk meja perkahwinan dan meja tetamu. Hiasan meja mesti menyesuaikan diri dengan persekitaran sekitar. Untuk majlis terbuka, juruhias menasihatkan untuk mempertimbangkan hiasan yang mengambil warna alam semula jadi.

idea perkahwinan'été table-couleurs
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 7/18


Pelbagai warna segar menanti anda: dari merah jambu yang menenangkan untuk menghidupkan semula hijau, merah api, kopi coklat dan kuning matahari. Ia semua bergantung kepada mood anda dan persepsi estetik anda. Warna yang lembut, sinonim dengan keghairahan, mewujudkan sensasi kesejahteraan, manakala warna kilat, seperti darah merah, menimbulkan semangat, semangat dan optimisme.

Idea perkahwinan musim panas untuk memilih tempat yang tepat dan hadiah para tetamu!

idea-idea perkahwinan-hadiah-musim panas tetamu
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 8/18

Bagi hadiah tetamu, idea perkahwinan tidak berakhir. Di atas, idea asli yang akan membolehkan anda untuk bangun sedikit lebih banyak meja deco. Disebarkan di sini dan di sana, tumbuh-tumbuhan yang berair ini boleh mengambil beberapa fungsi: hadiah atau tempat merekah semangat sayur-sayuran.

jemputan idea perkahwinan musim panas-perundingan
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 9/18

Selepas menyusun dan memilih idea-idea perkahwinan terbaik didapati di web, pastikan anda memberi perhatian kepada elemen penting lain untuk menganjurkan kad jemputan majlis anda. Ini adalah satu idea untuk menyalin: Kad dihiasi dengan motif bunga-bungaan dan dimasukkan ke dalam sampul surat hijau. Penghormatan yang indah kepada warna musim panas.

Idea perkahwinan musim panas pada bufet

idea-idea perkahwinan musim panas-minuman-galciales
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 10/18

Bar gula-gula sepatutnya sebagai perayaan sebagai hiasan di bilik resepsi. Jangan teragak-agak untuk membiak makanan lazat konvensional dengan memberikan bahagian yang saksama krim ais dan minuman sejuk.

Perkahwinan idea-idea-adalah-menu
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 11/18

Menu ini begitu ringan seperti musim panas. Pembuka selera yang diilhamkan oleh laut, sayuran mentah, makanan laut, daging putih .. senarai itu jauh dari lengkap ..

Idea perkahwinan musim panas untuk menghiasi hiasan kawasan penerimaan!

idea-idea perkahwinan-adalah-deco-kerusi
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 12/18

Pita warna, idea perkahwinan yang kita semua tahu, tetapi hiasan musim panas ini masih mengejutkan peminat gaya romantis. Kami suka kelopak bunga yang membentuk karpet berwarna-warni yang dikaitkan dengan pita merah jambu dan susunan bunga yang indah yang dimasukkan ke dalam sangkar logam.

Perkahwinan idea-idea-telah-makan-penerimaan
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 13/18

Sentiasa mencari idea perkahwinan yang indah di hiasan meja, Deavita cuba menyikat semua tip deco yang ditemui di web. Ambil perhatian khas persembahan pusat anda menggunakan bunga bermusim. Sebaiknya, bergantung kepada komposisi bunga liar yang dilanda oleh spesies liar.

Idea perkahwinan bergaya Boho

idea perkahwinan'été sallle-réception
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 14/18

Bagaimana jika anda memilih untuk perkahwinan bertemakan bohemian? Pada musim panas, kami berpakaian ringan, kami mengeluarkan pakaian renda kami, kami mengumpulkan aksesori hiasan dengan nada negara ... memohon peraturan-peraturan yang tidak bertulis ini kepada organisasi "J" hari ini.

idea-idea perkahwinan gerbang-telah-deco
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 15/18

Warna cemerlang, tekstil lembut dan suasana semulajadi: inilah beberapa idea perkahwinan musim panas yang akan membantu anda membuat hiasan bohemian dan eksotik, terutama jika anda bermimpi untuk majlis luar.

Idea perkahwinan eksotik

idea-idea perkahwinan musim panas-tema eksotik-luar
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 16/18

Perkahwinan idea-idea-telah-duduk-photosd
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 17/18

idea-idea perkahwinan musim panas-luar-hiasan
Idea perkahwinan musim panas yang menjadikan buzz musim ini, menjadi inspirasi! | Idea perkahwinan | 18/18

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Back to top