Rumput hiasan dalam 20 idea untuk mencantikkan rumah!

rumput hiasan bunga periuk multcolores-logam balkoni
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 1/20


yang rumput hiasan adalah tumbuhan terutamanya anggun dan elegan yang memeluk semua jenis hiasan luar. Sama ada anda mempunyai taman moden, balkoni Provençal atau teres minimalis, rumput hiasan mengundang diri ke rumah kami untuk menyempurnakan ruang luar sambil mewujudkan suasana yang segar dan gembira. Mereka membawa, terima kasih kepada rupa seperti peri mereka, sentuhan fantasi asal ke ruang tamu. Mereka juga menjemput diri mereka di balkoni dan teres, untuk mengubah aspek sedih mereka dan dengan itu memberi mereka kehidupan yang kedua! Mudah untuk hidup, rumput memerlukan sedikit perhatian dan mencantikkan taman sepanjang tahun. Dari tebu ke herba yang berwarna-warni, temui petua kami untuk menanam dan menumbuhkan perennials ini!

Rumput hiasan untuk mencantikkan balkoni!

rumput-hiasan-menghias-teres-perabot rotan sisal
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 2/20

Anda sedang mencari hiasan asli yang indah untuk memanjakan balkoni anda? Jadi, Deavita.fr menawarkan anda untuk memilih rumput hiasan yang dapat dengan mudah digabungkan dengan semua jenis tumbuhan hijau dan bunga berwarna-warni. Pakar menasihatkan memberi tumpuan kepada spesies rendah seperti Carex, Pennisetum, Stipa atau Hakonechloa, yang memerlukan penyelenggaraan yang sangat sedikit dan boleh bertahan pada bulan-bulan paling sejuk tahun ini.

Rumput hiasan untuk balkoni hijau sepanjang tahun!

rumput-Ornamental tumbuhan-hijau-sofa menghiasi balkoni
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 3/20

Apabila memilih rumput hiasan anda, ketahui bahawa anda harus memihak spesies yang menyokong semua jenis syarat: tanah yang terlalu kering atau tanah liat, cahaya matahari pada musim panas atau separuh teduh, angin, sejuk dan sebagainya. Secara umumnya, rumput sangat tahan lasak dan tahu bagaimana menahan cuaca musim sejuk yang paling.

Betulkan rumput hiasan untuk mencantikkan teres luaran!

rumput-Ornamental teres menghiasi kayu komposit
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 4/20


Rumput hias sangat menstrukturkan dan berkahwin dengan luar biasa dengan banyak perennials yang mana mereka membawa cahaya dan kelantangan. Mereka boleh menghiasi solo teres moden anda, atau bersekutu dengan spesies hijau lain untuk menghidupkan hiasan.

Barli dengan mane

1

rumput berwarna Ornamental bunga-periuk-tanah dibakar Mediterranean
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 5/20

Pautan Sponsor

Seperti yang telah kita sebutkan beberapa kali, rumput hias adalah pilihan yang sempurna untuk semua orang yang ingin menghiasi taman mereka dengan pelbagai jenis tanaman hijau, tanpa menghabiskan berjam-jam untuk terus memelihara tumbuhan mereka. kecantikan sepanjang musim!

Brize - herba yang sangat ringan

rumput-hiasan-angin-liar-deco asal
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 6/20


Adakah anda ingin membuat taman moden dengan rupa liar? Dalam kes ini, kami menjemput anda memilih sejenis rumput hiasan yang spikelet lembut menyentuh batang halus! Apa yang kita cakapkan? Ini adalah brize megah yang anda boleh berkembang di sudut taman, atau dalam periuk untuk mencantikkan balkoni.

Rumput hiasan - taruhan pada sapu bi-warna untuk meningkatkan hiasan

rumput-sedge-bicolor Ornamental Deco estetik
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 7/20


Tenggelam adalah salah satu daripada tumbuhan jarang yang sistem akarnya disesuaikan dengan tanah kering. Rumput-rempah hiasan yang indah ini mengagumkan kita dengan penampilan dua warna yang, dengan kombinasi beberapa pakis atau dengan tumbuhan lain mengikut pilihan anda, akan mengubah pemandangan taman anda sepenuhnya.

Rambut malaikat - rumput hias dengan dedaun berbulu

rumput hiasan malaikat-rambut-mewujudkan Deco-liar
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 8/20

Rambut malaikat adalah rumput hias yang sangat tahan lasak dengan daun halus yang sangat halus. Sesuai untuk menghiasi balkoni riquiqui, teres moden yang besar, atau hanya untuk melengkapkan hiasan biasa anda. Untuk membuat hiasan moden, anda boleh asymmetrically menyusun rumput hiasan anda semasa seli dengan spesies yang berbeza: brizes, bungkus herba, fescue biru, rumput pampas dan lain-lain.

Herba dengan swab merah jambu - rumput hiasan dengan dedaunan peri

rumput hiasan rumput swab-ungu-menghias taman
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 9/20

Bagaimana dengan rumput hiasan yang indah ini dengan daun merah muda yang datang ke rumah kami untuk menghilangkan balkoni makanan istimewa mereka. Oleh kerana saiznya yang agak kecil, herba pedang boleh dipasang dengan mudah di pinggir atau pertengahan massif dengan perennial lain.

Rumput hiasan dan bunga berwarna untuk berpakaian depan rumah

rumput hijau hiasan-tumbuhan pasu-hijau-rumah-topeng
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 10/20

Idea lain yang menarik untuk dicadangkan: menggunakan rumput hiasan untuk berpakaian depan rumah! Untuk kesan yang lebih baik, pilih sejenis rumput dengan dedaunan yang besar dan tambah sedikit sedikit dengan memasang beberapa fescue biru.

Rumput hiasan dengan dedaunan cecair untuk menghidupkan semula teres!

rumput-Ornamental diatur bunga-merah-menghias-balkoni
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 11/20

Kami suka bayang-bayang yang langsing dan langsing dari rumput-rumpai hiasan ini, yang membanggakan di atas teres, mengenyit tanpa diduga di tumbuh-tumbuhan yang banyak yang memegang taman.

Apa yang anda fikirkan hiasan bunga hiasan yang indah ini?

hiasan rumput pot-seramik-hijau-venis
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 12/20

Rumput hiasan kembali kuat dalam set kami untuk mewujudkan suasana, baik hangat dan menyenangkan, seperti alam semulajadi itu sendiri. Sama ada diletakkan di atas tanah, di ceruk dinding atau di atas rias, tumbuhan yang indah ini perennials mengubah ruang tertutup menjadi karya seni yang indah.

Hiasan rumput untuk suasana zen di ruang tamu moden

rumput-hiasan-menghias-dalaman-perabot kayu
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 13/20

Jika anda ingin menghiasi ruang tamu anda dengan beberapa rumput hiasan di dalam periuk, jangan lupa untuk menyiramnya dengan kerap dan memastikan bahawa bumi tidak kering terlalu cepat. Sekiranya ini berlaku, kami mengesyorkan mengubah pendedahan rumput anda, atau meletakkannya di ruangan lain di mana udara akan menjadi lebih lembap.

Rumput buluh dan abadi untuk menghiasi ruang dalaman

tumbuhan rumput buluh Ornamental menghiasi-interiérů
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 14/20

Seperti yang menarik di dalam bilik tidur seperti di ruang tamu, rumput hias dijangka mendapat cukup cahaya pada siang hari. Atas sebab ini, adalah lebih baik bahawa mereka diletakkan di ambang tingkap atau, dengan itu, di sudut paling terang bilik.

Memanjat tumbuhan dan rumput hias untuk pedalaman yang tenang

rumput hiasan bumi-tumbuhan-teres-esapces-intdoor
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 15/20

Dengan pendirian mereka yang canggih dan dedaunan mereka yang berkhasiat, rumput hias boleh digunakan sebagai hiasan asal di setiap bilik rumah anda, di mana anda ingin mewujudkan suasana yang tenang dan mesra. Tidak ada peraturan yang perlu dipatuhi mengenai gabungan warna dan bentuk. Berani dan menggabungkan dedaunan emas dengan pantulan ungu herba dengan swab sebagai contoh.

Rumput hiasan di periuk teragot dengan motif bunga untuk menghias tingkap tingkap

rumput hiasan potter-terracotta-patterns-flowers-terrace-wood
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 16/20

Tidak terlalu menuntut dan sangat estetik, rumput hias menyesuaikan diri dengan semua jenis rupa bumi dan memungkinkan untuk mengarang persatuan dinamik dan moden. Kami menyukai mereka kerana penampilan mereka anggun dan fleksibel mereka yang bermain dengan angin.

Green Papyrus dan rumput hias untuk merangsang hiasan luar

rumput-Ornamental papyrus-hijau Deco-para extériure
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 17/20

Rumput hias sering melihat bahagian udara mereka kering di musim sejuk, tetapi tunggul tahan sejuk memberikan pucuk baru sebaik sahaja musim bunga mengembalikan hujung hidungnya. Rayuan mereka berasal dari pelbagai daun mereka (hijau, biru, emas, merah terang, tegak, menyebalkan), dan bunga mereka (cecair, lembut, bulu, spikelet).

Buluh liar untuk taman moden

rumput hiasan rumput-tinggi-tinggi-taman-rumput
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 18/20

Secara umum, berbunga-bunga rumput hias berlaku pada musim panas awal dan meluas hingga ke musim ini, memberikan bunga-bunga kering keindahan yang tidak tertandingi di musim sejuk. Spesies tertinggi melebihi 3 atau 4 m, seperti rumput miscanthus, buluh atau pampas. Lain-lain harus diletakkan di pinggir massif, seperti sedges dan beberapa fescue yang tidak melebihi 0.30 m tinggi.

Rumput hijau hiasan di dalam periuk lilac untuk mewujudkan suasana yang bahagia

rumput-Ornamental buluh hijau salji periuk-putih
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 19/20

Rumput hiasan membolehkan anda meringankan komposisi bunga dengan berpakaian, dengan rahmat liar, setiap sudut rumah, termasuk bilik mandi. Basah dan tidak terlalu terang, bilik mandi tidak diragukan lagi merupakan tempat yang sangat istimewa yang dapat menampung sejumlah sampingan terhad.

Rumput tua untuk menghiasi bilik mandi

hiasan rumput pot-white-decorate-bathroom-vintage
Rumput hiasan - idea dan petua untuk menghiasi kawasan pedalaman dan mencantikkan ruang luar! | Hiasan | 20/20

Rumput hiasan sesuai untuk kelembapan dan kehangatan bilik istimewa ini. Pilih rumput yang sangat menghargai kelembapan dan akan kekal hijau sepanjang tahun. Deavita menasihatkan anda untuk memilih papirus, atau beberapa tenggelam yang anda boleh letakkan berhampiran tingkap.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 33 =

Back to top