Langsir langsir – pakaian trendi untuk tingkap

langsir langsir idea yang indah
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 1/12


Pilihan untuk langsir gelap, taplak meja, perabot kerusi, louvers dan tekstil rumah apa pun, boleh memberikan gaya yang berbeza ke ruang tamu, ke seluruh rumah anda. Reka bentuk yang sesuai ruang tamu bergantung kepada hiasan dan warna asas tempat, saiz dan bentuk bilik, lokasi pintu dan tingkap. Jika anda mempunyai reka bentuk khusus untuk langsir, berhati-hati memilih kain dan corak, kerana apa-apa tekstil tidak sepadan dengan setiap reka bentuk. Jika anda merancang reka bentuk yang mewah dengan hiasan tebal, kain itu harus berbeza dari tirai biasa. Untuk tingkap dan pintu yang menghadap ke luar - taman atau jalan - adalah perlu untuk menyediakan kedua-dua belah itu, supaya tidak menyuraikan kemunculan rumah dan menjadikannya kelihatan cantik dua pihak.

Pemadanan pelapis dan langsir langsir

pelapis penutup pelapis upholsteri sepadan corak
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 2/12

Memastikan bahan dan struktur kain yang dipilih untuk penginapan, sesuai garis hiasan sekeping dan menghalang mereka kelihatan dipinjam dari era yang lain, mendapatkan sekeping kecil kain dan menggantungnya di tempat yang dipilih untuk langsir. Ini akan membolehkan anda untuk menentukan jenis langsir untuk ruang tamu. Pilihan anda juga bergantung pada jumlah cahaya di ruang tamu. Oleh itu, kita boleh membuat keputusan jika langsir yang paling sesuai untuk tetapan. Ramai orang menolak kemungkinan lapisan langsir tebal, tetapi ia meningkatkan jangka hayat mereka, melindungi terhadap perubahan warna bahan dan meningkatkan kualiti kain langsir, tirai gelap terus meningkatkan kapasiti penebat dan membolehkan mereka untuk berkhidmat sebagai faktor penyejukan atau pemanasan di dalam bilik.

Memadankan warna langsir dan perabot gelap tidak semestinya diperlukan

ruang tamu yang indah memerah langsir kerusi sofa
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 3/12

Tirai langsir memainkan peranan yang jauh lebih besar daripada menghentikan cahaya matahari dan memastikan privasi. Mereka juga digunakan untuk menyembunyikan beberapa kecacatan seni bina atau menghias terlalu besar tingkap di ruang tamu. Pilihan yang tepat untuk langsir dapat membuat tingkap anda kelihatan lebih besar, lebih kecil, lebih luas atau lebih sempit daripada yang sebenarnya, menambah ketinggian visual ke bilik dan memberi penglihatan oriental atau romantis. Tidak ada aturan keemasan yang memerlukan mengikut bentuk tingkap yang tepat apabila anda membuat tirai langsir tirai. Satu pilihan adalah untuk menetapkan tirai berhampiran siling dan biarkan ia pergi ke lantai - ini akan menambahkan ketinggian ke bilik anda.

Langsir langsir pada kedua-dua belah tingkap

langsir langsir bergaya 2014 2015 warna-perak
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 4/12


Pilihan lain ialah meletakkan langsir pemadaman pada kedua-dua belah tetingkap - ini akan mewujudkan ilusi ruang yang lebih luas. Tassel dan tassels tirai boleh membuat mereka dramatik dan menarik perhatian kepada mereka. Anda boleh menggunakan langsir renda dan fabrik yang berbeza untuk mewujudkan daya hidup dan membawa warna ke ruang tamu anda, atau hanya cuba menggantung langsir dengan cara yang berbeza.

Tirai yang membawa sentuhan yang indah

1

lampu langsir menyentuh warna-warna coklat yang eksotik
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 5/12

Pautan Sponsor

Skrin, bidai dan tirai luaran, sama seperti tirai venetian di rumah kontemporari moden, sering mengambil tempat tirai pemadaman tradisional. Rumah-rumah yang kreatif dan artistik, secara umumnya, dengan langsir yang menekankan tingkap dan mewujudkan suasana artistik bilik. Langsir juga merupakan cara untuk menyembunyikan pemandangan dari ruang tamu ke bilik tidur, bilik mandi atau dapur. Untuk gaya oriental yang berjaya, anda boleh menggunakan langsir jacquard blackout dengan motif etnik dan hiasan. Sekiranya anda menghormati perkadaran, saiz dan gaya tingkap untuk mencapai keseimbangan maksimum, anda boleh membuat, terima kasih kepada langsir, rupa tingkap yang menarik.

Bilik tidur kontemporari dengan langsir marsala

blackout curtains trend color 2015 marsala
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 6/12


Kepada soalan apa yang akan menjadi warna yang bergaya di langsir pada tahun 2015, jawapannya - marsala. Semua cadangan pereka suka, pada masa ini, warna ini untuk sulaman di tempat tidur, sebab perabot dan tirai. Tirai dan tudung dalam terung, perak dan emas atau biru-hijau juga sangat popular.

Langsir double di beige dan pucat biru-hijau dengan ciuman

langsir hitam hitam hijau-pucat-memeluk langsir hitam
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 7/12


Langsir langsir dengan bunga dan burung-burung indah

Classic Blackout Curtains Floral Patterns Bird Cages
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 8/12

Sepanjang tiga tahun yang lalu, pereka telah mengisytiharkan perang pada tirai biasa dan bergaris. Nampaknya tahun ini pertempuran akhirnya dimenangi. Bunga dan bunga - itulah yang berlimpah dalam corak langsir pemadaman. Reka bentuk tahun ini benar-benar demonstrasi segala yang boleh dicapai dengan motif bunga. Terdapat kombinasi warna yang luar biasa dan berani.

Kerusi berlengan merah dan poppis

langsir hitam poppy tirai kusyen kerusi
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 9/12

Tradisi Inggeris dalam pembuatan langsir memajukan bunga. Reka bentuk warna mencipta kesan "Wow! Dia membuat bilik kelihatan segar, ceria dan kenyal sepanjang tahun. Sekiranya anda mendapati corak ini terlalu feminin, jenis "bunga moden" baru, terima kasih kepada reka bentuk geometri mereka, diperlukan sebagai pengganti sempurna untuk langsir pemadaman blackout. Dan untuk menjadi jujur, langsir bergaris selalu menjadi salah satu favorit. Sejak tahun lepas terdapat penurunan permintaan untuk warna-warna neutral seperti krim dan langsir kuning air. Rayon bukan lagi kegemaran. Minat coklat, yang berlebihan digunakan dalam permaidani, sofa dan langsir, telah hilang.

Pilih langsir langsir yang berprofil yang menarik

lampu langsir langsir putih-dapur-ruang tamu-ruang makan
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 10/12

Tirai vintaj dengan daun bergaya yang cantik

langsir penutup langsir corak vintaj yang dihiasi daun
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 11/12

Super lembut lembut dalam warna aqua

bilik-putih-katil-langsir warna-aqua
Langsir langsir - pakaian trendi untuk tingkap | Hiasan | 12/12

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 30

Back to top