Hiasan perkahwinan kereta asal dalam 18 idea inspirasi

hiasan kereta wedding-garland-flowers-fresh
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 1/18


Satu elemen penting, hiasan perkahwinan bertujuan untuk mewujudkan suasana yang menyenangkan dan halus, menjemput untuk suasana yang baik. Sekiranya anda sudah berpura-pura di bilik resepsi, sudah tiba masanya untuk difikirkan hiasan kereta perkahwinan asal! Sebelum anda mula membeli apa-apa, sila ikuti nasihat kami - sepadan dengan gaya deco kereta dengan seluruh dekorasi. Oleh itu, anda tidak akan mewujudkan suasana harmoni dan bergaya.

Hiasan perkahwinan kereta asal - garlands dan panji-panji yang berani

hiasan kereta perkahwinan gaya-bohemian-garlands-pennants-garland-fringed
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 2/18

Alam semesta Internet memiliki banyak idea asli dan tidak menghairankan bahawa anda masih teragak-agak dan anda merasa hilang dalam pelbagai aksesori, bunga dan objek hiasan. Deavita.fr membantu anda! Ketahui pemilihan idea inspirasi dan romantis kami dan anda akan membuat keputusan yang betul!

Hiasan perkahwinan kereta yang berjaya - bunga bunga akan digemari

hiasan kereta perkahwinan-garlands-pink-eyelets-deco-vintage
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 3/18

Seorang pengikut gaya klasik, anda tidak akan membuat kesilapan dengan memilih butiran klasik seperti reben, simpul dan susunan bunga. Untuk memberikan dekorasi perkahwinan kereta yang lebih romantis, anda boleh membeli atau membuat satin pom-poms sendiri atau sepasang kupu-kupu. Satu perkara yang harus diingat - walaupun ia sejambak tunggal, hiasan bunga yang cukup cukup untuk memberi bahagian depan kenderaan itu sebagai sentuhan penghalusan.

Cara membuat hiasan kereta perkahwinan asal

hiasan kereta perkahwinan - bola-bola-merah jambu-kelabu-tassels-putih-tin-tin
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 4/18


Adakah anda peminat idea asal? Jadi, ini adalah momen yang tepat untuk memainkan kad kreativiti! Sangat mudah untuk menyesuaikan kereta perkahwinan! Eksperimen dengan pelekat yang berbeza, pelekat, penanda yang boleh ditanggalkan dan banyak lagi. Berikan impian anda ke imaginasi anda untuk memukau semua orang pada hari perkahwinan anda!

Misi Hiasan Perkahwinan Kereta - Bagaimana Kejayaan

1

hiasan kereta perkahwinan -sampuran-bunga-berwarna-warni
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 5/18

Pautan Sponsor

Dekorasi bunga kekal sebagai penyelesaian yang paling biasa apabila datang kepada hiasan perkahwinan di hud atau bumper. Jika anda lebih suka hiasan perkahwinan kereta sedap tetapi elegan, anda boleh bertaruh pada satu susunan bunga yang akan menghias kereta dengan cara yang halus. Idea lain adalah menghiasi pegangan dan pedalaman dengan bunga.

Hiasan kereta asal dan perkahwinan moden

hiasan kereta perkahwinan -couronne-dedaunan-simpulan-biru
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 6/18


Idea hiasan kereta perkahwinan yang sangat asli adalah komposisi bunga dalam bentuk mahkota. Ia dipasang di hadapan kereta untuk memberikan penampilan yang sangat elegan dan bergaya. Di sini, anda boleh memilih versi bunga bunga atau diperbuat daripada dedaunan dedaunan. Sober dan elegan, mahkota ini sangat sesuai untuk majlis perkahwinan pada musim sejuk.

Komposisi dedaunan dalam bentuk kura-kura

hiasan kereta perkahwinan-garland-dedaunan-streamer-hanya-berkahwin
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 7/18


Idea asal yang menikmati populariti yang semakin meningkat (dan bukan tanpa alasan), anda boleh menghiasi kereta perkahwinan anda dengan bunga yang cantik! Di sini anda mempunyai pilihan di antara: satu garland tunggal, dipasang di belakang kenderaan atau dua "rantai" dedaunan, menghiasi sisi kereta. Dalam kedua-dua kes, hiasan seperti ini tidak akan disedari!

Garland dedaunan dan mawar putih - hiasan kereta perkahwinan yang indah

hiasan kereta pernikahan-garland-dedaunan-bunga-putih
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 8/18

Dekorasi perkahwinan vintaj kereta adalah antara idea yang paling biasa dan ini tidak menghairankan. Bunga hijau dan halus bersekutu dalam komposisi yang indah! Untuk menghiasi kereta perkahwinan anda dengan mengadaptasi gaya vintaj, anda boleh bertaruh di garland dedaunan dan menambah, di sana sini, beberapa bunga putih seperti bunga mawar atau peonies!

Hiasan kereta perkahwinan yang sangat romantis

hiasan kereta perkahwinan-vintaj-garland-dedaunan-reben-satin-merah jambu
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 9/18

Jika anda mencari idea untuk menghias kenderaan retro anda, berani kelabu kehijauan! Mudah untuk dibuat dan sangat elegan, ia akan tetap sejuk untuk masa yang lama, walaupun keadaan cuaca. Untuk memberikan sentuhan yang romantis, ikat riben merah jambu di kedua-dua hujungnya. Itu sahaja, hiasan romantik dan peribadi anda sudah siap!

Dekorasi kereta perkahwinan - pengaturan bunga adalah mesti klasik

hiasan kereta perkahwinan-vintaj-kenderaan-vw-combi-bunga-komposisi
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 10/18

Volkswagen Combi telah menjadi kenderaan rasmi banyak perkahwinan gaya retro dan vintaj. Penampilan comel mesin itu membolehkan banyak eksperimen dalam hiasan. Ia boleh dihiasi dengan pelbagai jenis bunga, tulle besar, satin ribon, belon dll. Tidak syak lagi, kenderaan ini dihiasi dengan bunga akan kekal menjadi kenangan berharga pada gambar perkahwinan anda!

Hiaskan kereta perkahwinan dengan bunga bunga hiasan

hiasan kereta perkahwinan-vintage-garland-flowers-paper
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 11/18

Satu alternatif yang indah untuk komposisi bunga segar, bunga hiasan bunga merampas kereta perkahwinan untuk menyemai! Kecil atau besar, polos atau berwarna-warni, dalam kertas atau kain - bunga tiruan akan tetap segar untuk menjamin hiasan perkahwinan yang sempurna!

Hiasan pompom kreatif dan asli

hiasan kereta perkahwinan -pompons-paper-silk-vehicle-retro
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 12/18

Dapatkan beberapa tassels besar dalam kertas tisu dalam nada pastel. Gantungkan mereka di bahagian bawah badan menggunakan benang nilon atau pita yang hampir sama. Dekorasi sedemikian menjadi lebih dan lebih popular kerana, selain daripada menjadi sangat mudah dibuat, ia juga sangat cantik dan romantis.

Garland asal rumbai untuk hiasan kereta tidak seperti yang lain

hiasan kereta pernikahan-garlands-pompoms-paper-silk-yellow
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 13/18

Sekiranya anda mahukan hiasan perkahwinan kereta yang lebih kreatif dan asli, anda boleh membeli atau membuat sendiri garland malang. Biarkan mereka jatuh ke tanah. Idea ini juga boleh disesuaikan mengikut citarasa peribadi anda. Jadi, anda boleh membuat kalungan yang termasuk banyak saiz baju atau saiz yang kecil.

Gaya hiasan kereta perkahwinan pantai

hiasan kereta perkahwinan-gaya-tepi-laut-garlands-seashells-bintang-laut
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 14/18

Bagi hiasan kereta perkahwinan asal, anda akan dapat bereksperimen dengan pelbagai gaya seperti vintaj, negara bergaya, atau pantai. Sangat romantis dan asal, ini memberi banyak eksperimen yang lebih kreatif dan lebih kreatif. Anda boleh, contohnya, garland perkahwinan garland dek garland diperbuat daripada kerang dan bintang laut.

Hiaskan kumbang dengan bunga kalung berwarna - idea hiasan perkahwinan asal

hiasan kereta perkahwinan -guirlandes-pennants-multicolored-ladybug
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 15/18

Kereta perkahwinan anda adalah kumbang lucu? Oleh itu, untuk mencantikkannya, anda boleh cuba idea berikut yang kami tawarkan. Selain dari pengaturan bunga, anda boleh bereksperimen dengan beberapa garnani panji-panji berwarna-warni kecil. Cantik dan asal, hiasan perkahwinan kereta ini menjanjikan untuk membuat hari anda J tidak dapat dilupakan!

Kaleng - mesti ada klasik

hiasan kereta perkahwinan-sepanduk-menyimpan-hanya-perkahwinan-sepanduk
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 16/18

Must-have yang klasik, tin diubah menjadi perhiasan hiasan kereta yang asli dan kreatif. Mereka digunakan untuk membuat kalungan yang tergantung di bahagian bawah badan. Idea ini boleh disesuaikan seperti yang anda kehendaki, dan kotak boleh dihiasi dengan simpul dan bunga.

Hiasan perkahwinan kereta asal untuk mengumumkan perkahwinannya dengan gaya

kereta perkahwinan kereta-dekorasi-kotak-menyimpan-garland-belang-belon
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 17/18

Untuk menghiasi belakang kereta perkahwinan anda, anda boleh menggunakan apa-apa jenis aksesori. Belon, pompom, pinggir kertas tisu, tin timah, dll. - Perkahwinan "arsenal" ini akan membantu anda menghias dan memperibadikan kenderaan dengan cara yang istimewa dan kreatif.

Hiasan Kereta Perkahwinan - Hanya Banner Berkahwin dan Garland Fringed

hiasan kereta perkahwinan -banderole-just-married-garland-fringed
Hiasan kereta perkahwinan asal dalam 18 idea inspirasi dan romantis | Hiasan | 18/18

Bayangkan mereka yang menunggang kuda yang akan menari di belakang anda semasa anda menunggangnya! Spanduk "Hanya berkahwin" akan memberikan hiasan rupa selesai.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 13 =

Back to top