12 Idea dan hiasan DIY di halaman belakang

patung dinding tab mandi hiasan


Dengan musim panas dia menghampiri saat kita ingin keluar di taman atau di halaman belakang. Itulah sebabnya, lebih banyak lagi, kita mencari contoh DIY. Untuk semua orang yang suka alam semula jadi, penyimpanan sudut yang mudah dan cantik di taman atau di teres / balkoni, adalah satu cabaran besar. Terpulang kepada anda untuk mengambil masa lapang dan memberi pemandangan baru ke kawasan luaran. Berikut adalah 12 idea DIY dan menghias yang mudah dilakukan. Halaman belakang anda boleh menjadi tempat kegemaran anda untuk berehat - syurga kecil di taman anda.

Pernahkah anda mempunyai idea untuk mempunyai tab mandi di taman? Dan mengapa tidak? Ia tidak perlu menggunakannya mengikut destinasinya. Ia boleh menjadi hiasan yang indah. Isi air dan letakkan kelopak atau anda boleh menggunakannya sebagai pot bunga. Jika anda tidak keberatan, anda boleh mandi mandi panas dan santai tepat di tengah-tengah halaman belakang.

Berikut adalah beberapa idea DIY dan hiasan untuk menukar hari musim panas anda

jalan taman batu berturap

Bermain dengan bentuk geometri dan berikan jejak anda rupa baru yang menyegarkan. Reka bentuk ini sesuai untuk kedua-dua taman moden dan sederhana. Terdapat banyak variasi reka bentuk geometri yang boleh anda temukan dan gunakan.

12 Idea dan hiasan yang berguna dan ingin tahu

tumbuh-tumbuhan sempit kayu pagar kayu gagasan DIY dan hiasan

Untuk menikmati alam semula jadi semasa bulan-bulan hangat, mengelilingi diri anda dengan tumbuh-tumbuhan, pokok-pokok kecil dan biasanya tumbuh-tumbuhan. Dan untuk melakukan itu, anda tidak perlu mempunyai taman. Anda boleh menghias pagar dengan tumbuh-tumbuhan atau pokok-pokok kecil.

Tangga sebagai hiasan

pancuran mandian pokok palet pancuran mandian tangga Idea dan hiasan DIY


Semasa musim panas, panas membuatkan kami bermimpi kesejukan mandi. Itulah sebabnya anda boleh memasang satu di belakang rumah. Ini salah satu perkara yang menyeronokkan yang boleh anda lakukan sendiri. Sederhana - pasangkan pancuran ke hos Taman dan di cawangan pokok yang tinggi. Dan itu sahaja!

1

Banyak tumbuhan di taman

arbor kayu taman berwarna-warni idea dan hiasan DIY

Pautan Sponsor

Arbors cantik dan banyak orang bermimpi mempunyai satu di halaman belakang. Jika anda mempunyai impian yang sama, buatlah kenyataan. Sebuah arbor atau gazebo - idea untuk mempunyai satu di halaman belakang adalah hebat.

Idea kreatif untuk taman anda

idea-idea ais sejuk kayu sejuk untuk DIY dan hiasan


Mengundang tetamu ke halaman belakang semasa bulan-bulan hangat adalah idea yang menarik. Anda memerlukan beberapa perkara seperti minuman sejuk yang baik. Dan anda boleh buat sendiri. Apa yang diperlukan ialah bekas, minuman kegemaran anda dan banyak ais.

Menjimatkan ruang dan memberi kesegaran

meja bar kayu DIY tali idea dan hiasan DIY


Bar taman kecil juga merupakan pembelian yang baik. Berguna dan sangat diperlukan, dia akan menjadi bantuan setia anda.

idea-idea hiasan taman swing kerusi taman biru hijau kayu

Ayunan taman - ini adalah elemen yang akan menambah daya tarikan kepada taman anda. Pedesaan atau klasik - ia akan mengubah rumah belakang rumah anda.

Cara yang baik untuk menjadikan anak-anak anda bahagia

teepee kids ideas diy putih dan bantal kain hiasan

Anak-anak kecil suka permainan di halaman belakang. Dengan memasang teepe untuk mereka, anda akan memulihkan imaginasi mereka.

Rumput tidak pernah begitu gembira

permainan twister belakang halaman rumput idea DIY dan warna hiasan

Banyak permainan untuk kanak-kanak akan memberi inspirasi kepada imaginasi anda. Untuk anak-anak anda, anda boleh "mencipta" permainan Twister di halaman belakang, contohnya.

Hiasan dan fungsi

Dinding papan hitam berfungsi praktikal

Papan hitam boleh berfungsi sebagai hiasan di halaman belakang dan juga mempunyai fungsi berfungsi. Jadual untuk lukisan kanak-kanak atau cara anda mengubah rupa halaman anda.

Satu lagi projek yang menyeronokkan untuk halaman belakang ialah rumah pokok. Mudah dilakukan, anak-anak anda akan menyukainya dan mengambil bahagian dalam pembinaannya.

Sebuah rumah pokok akan membuat anak-anak anda bahagia

anak pokok rumah tangga kayu

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

Back to top