Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter!

skanne-fargede hår-hår-teknisk ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 1/18


Feiende hår eller skyggelagt hår? Dette er spørsmålet som mange av oss uunngåelig spør, når vi har krysset terskelen til frisørsalongen. Før du gjør dette valget som kan beskrives som "avgjørende", bør vi gjøre oss kjent med egenskapene til hver av disse to typer farger, veldig fasjonable. Det ville være galt å bare konsultere vår frisørs oppfatning. Først og fremst må vi være kjent med ordforrådet knyttet til disse to fargeteknikkene, noe som innebærer behovet for å avklare noen av deres forskjeller og fellesheter. Kom igjen, la oss gå for en fullstendig dechifiering av hårsøk og dets derivat: det skyggelagte håret.

feie hårbinding-naturen
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 2/18

Skygge hår, senket eller feiing hår ... tilbake til opprinnelsen til de to første fargeteknikker betyr stede i detalj de viktigste funksjonene i feiende hår, fordi, som du gjettet, er det han som er årsaken til alt disse moderne navnene er tye og fargestoffer eller dukkert og fargestoffer. Så, oppdage alle hemmelighetene av kunst som "mor" av farge: den klassiske scan.

Håret feier, hva er det, akkurat?

feiende blonde hår-ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 3/18

Hvor kommer all denne lidenskapen for hårfjerning fra? På grunn av sin magiske kraft og evne til å snu håret inn i en lysstråle? Denne fargingsteknikken er absolutt den beste løsningen for å bringe lettelse og lett inn i hårmassen. Men det er langt fra å være hans eneste og unike ressurs. Det har også kraft til å våkne opp hår som mangler vitalitet. Hvis du velger en av sine mange variasjoner som fremhever glamorøs glamour av gylne refleksjoner, vil din hudfarge straks bli opplyst, akkurat som dine kjedelige lengder.

Afro kvinne kuttet for kort hår - helt nydelig og verdig misunnelse

Afro Hairstyle Man - Zoom på trendy hårklipp for et trendy utseende

Fasjonabelt grått hår 2016 - en trend som følger med en pris

skanne-håret mørkebrunt
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 4/18


I motsetning til tradisjonell farging lyser feilet håret forsiktig og gir dermed en mer naturlig effekt. Hvis du er fast bestemt på å vedta denne fargingsteknikken, vær oppmerksom på at den ikke bør forveksles med fargede tråder. Designet for å blande inn i håret, er feien mye mykere og diskretere enn strengene "zebra". Enten du er blond, brunette eller rødhåret, er håret fei for deg!

Hårfjerningsteknikk

scan-hår frisyre ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 5/18

Sponsede koblinger

Umulig å lykkes håret feiende hvis vi ikke kjenner teknikken som brukes av profesjonelle farger. Faktisk er scanning en ganske enkel teknikk for å mestre: å arbeide nøye lyse eller mørke vipper, er colorist å skape en kapillær masse badet varme refleksjoner og lys blinker. Målet? Nyt lysspillet for å gi en rendering både naturlig og homogen. Trikset er å bruke den ønskede fargen bare på de valgte låser og ikke på hele håret.

1

Håret feie, hva er hårtyper?

skanne-brunt hår mørk
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 6/18


Uansett din grunnleggende farge, vil hårsøkingen bare gi mer lettelse og lett til manen din. Denne tidløse teknikken passer for nesten alle typer hår. Selvfølgelig er feiing på en kort firkant eller en guttaktig kutt en ekte feat, men det betyr ikke at det ikke passer kort hår. Det samme gjelder for skadet, sprøtt, avslappet og hyperbrist.

Ta hensyn til lengden på håret ditt!

scan-hår blonde hår ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 7/18


Før du drar på metamorfosen i håret ditt, ikke nøl med å konsultere en fargestifters oppfatning som vil avdekke alle trinnene for å følge for å oppnå ønsket resultat. Valget av fargestoffer er alltid basert på ansiktsform, hudfarge og hårklipp. Så det er bedre å ta hensyn til alle kriteriene hvis du ikke vil savne fargen din! Krøllete hår setter stor pris på denne teknikken for farging, som kort og glatt hår. De gylne refleksjonene i det klassiske feilet gir lindring og varme til krøllete lengder, mens de myke nyanser av de diskrete låsene er ment å gi mer volum til glatt hår. Ditto for kort hår som sverger med myke refleksjoner.

Alle farger kan bruke hårfjerning!

scan-hår blonde-effekt-naturlig
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 8/18

Alle farger kan bruke hårfjerning. Den mørke brunt hår, som ofte mangler lys, trenger en farge med kobber høydepunkter eller skanningshasselnøtt aksenter. Det er spesielt viktig å unngå lysrefleksjoner som passer best til lysebrunt hår. I dette tilfellet kan du finne inspirasjon i området saftig farger og nyanser å gjennomføre solen, som karamell og honning eller gyllen blonde og California.

Scan-hår-ideer-skygge Haire-hår-lengde
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 9/18

For å belyse den mørke blondinen, må fargestifter passere gjennom en hårskanning med solfylte aksenter eller hint av honning. Det lyse blonde håret er i mellomtiden fremhevet av gyldne nyanser, mens de røde manene bare har råd til et blikk av venetiansk blondine.

Hvordan ta vare på hårfjerning?

skanne-hår-short-cut ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 10/18

Hva trenger du å vite om vedlikehold av hårfjerning? For at fargene dine for å bevare gløden av sine grådige refleksjoner, er vanlig bruk av hårprodukter "spesiell hår feid" åpenbart. Gode ​​nyheter for de som er skremt ved tanken på å tilbringe timer, smøre lengden av kremete balsam og alle slags næringsrike masker. Håret feie er veldig beskjeden når det gjelder omsorg. En enkel balsam og en hårmaske vil gjøre jobben perfekt! Til slutt, unngå ofte flekker som kan føle hårfibrene. Generelt er hårfjerning gjort 2 til 3 ganger i året.

Skyggelagt hår; derivatet av håret feie som gjør emulatorer!

skanne-fargede hår-hår-ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 11/18

Håret feie kommer på mange forskjellige måter å tilby oss et bredt spekter av forskjellige utseende. Det skyggefulle håret: En av hans flotte favoritter som er på vei nå og fremdeles en av magasiner! Kjendiser og fashionistas rive seg bort, og med god grunn! Men hvor kommer all denne mani for denne originale varianten av håret fra? Er det på grunn av hans mange ansikter som tillater ham å spille mellom effekter av lys og dype refleksjoner? Zoom på fordelene med skyggelagt hår.

Hvorfor velge et skyggelagt hår?

skanne-mørkt hår ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 12/18

Denne variasjonen feirende trenden er for alle som drømmer om en glamorøs fargestoff, men naturlig effekt. Det skyggelagte håret tar sikte på å belyse håret samtidig som de gir dem en "beach return" -effekt gjennom en gradient av tre farger. Røttene beholder sin opprinnelige farge, lengdene er delikat farget med en mellomton og tipsene - med en lys farge. Ingen klar avgrensning eller aggressive nyanser. Bare en jevn overgang mellom røtter, lengder og pigger.

skanne-fargede hår-hår-mørke-ideer
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 13/18

Perfekt for å belyse skjønnheten, er dette derivatet av hårfjerning veldig egnet for alle hårklipp. Det skyggelagte håret vil hjelpe deg med å våkne opp ditt klassiske torg, gi pep til deg nedgraderte lengder eller strukturere bølget hår. Og alt dette uten at du må dele med din naturlige farge!

Skyggelagt hår, for hvem?

skanne-fargede hår-hår-tips
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 14/18

Selv om det skyggelagte håret tilpasser seg alle hårfargene, er det åpenbart at det gjelder mer de mørke manene enn lyshåret. På grunn av sin evne til å belyse mørkebrune og lysebrune toner, vil denne fargingsteknikken være mindre synlig og derfor mindre effektiv på blondt hår.

scan-hår-flette frisyre
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 15/18

Det skyggelagte håret passer alle hårfargene. Men hva med forskjellige typer hudtoner? Meget mørk nerver, solbrun hud eller god hud, denne varianten av hårfjerningen er fantastisk for alle hudtoner, uten unntak. Siden det bare er en delvis farge på lengder og ender, kan røttene alltid harmonisere fargen på huden. Dermed oppvarmer den skraverte effekten de klare teintene og forsterker de solbrune skinnene. Dens store fordel? Lett å vedlikeholde, det gjenoppbygges kun hver 3. eller 4. måned.

feie håret brønd-plomme
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 16/18

Bare ulemper: Det skyggelagte håret er kun egnet for middels og langt hår. Hvis du har kort hår, vent til de vokser litt tilbake, ellers kan du ende opp med stygge røtter.

skanne-fargede hår veke-fiolett
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 17/18

Til slutt, for å forhindre tørking av håret og fading refleks, bruk vanlig hårpleie for farget og fremhevet hår. Plasser børstingene og unngå aggressiv utjevning.

skanne-fargede hår-hår-roving blondt
Sop hår og skyggelagt hår i 20 bilder som sier mye om forskjellene og deres likheter! | Hår og frisyrer | 18/18

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Back to top