Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle omstendigheter

bun-pjuskete-tvunnet casual-stil
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 1/14


Viktig frisør som skal gjøres for enhver anledning, den disheveled bun er en av de beste trender de siste årene. Det er lett å utføre og tilpasse, det rotete bunet er bra for både anledninger og dager på kontoret. Den ubestridelige sjarmen ligger i det faktum at den er enda mer vellykket når den er ufullkommen. Du trenger ikke å tåle opprørske lås eller rett hår. Den elegante og unike, den hårete bunen gjør at noen kvinner kan ta en titt både pent og vill på bare noen få minutter.

Bytt til "rotete" modus med den trendy hårete bunken!

bun-samtidig var-rotete-bun-elegant blondt hår-platina
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 2/14

Den disheveled bun er der for å frigjøre kvinner fra ideen om at perfeksjon er skjønnhet. Tvert imot! Husk ordene til Marilyn Monroe "Imperfeksjon er skjønnhet ..." og kanskje vil de oppmuntre deg til å se på ting fra en annen vinkel. Både praktisk og estetisk passer den hårete bunen til enhver type hår, ethvert ansikt og enhver anledning. Det tillater en kvinne å være elegant og moderne under alle omstendigheter. Den trendy rotete bunen kommer i det uendelige som gjør den ganske allsidig. Lett å utføre på middels langt hår eller lang, krøllete eller glatte, denne bolleen er en liten hårrevolusjon!

bun-pjuskete-chic-bits-ryddet-utkant-lang
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 3/14

Som allerede nevnt, er det en frisyre som tilbyr forskjellige variasjoner. Dermed kan den hårete bunmen bli din favorittformelle frisyre eller til og med en avslappet frisyre som skal gjøres tidlig om morgenen. Ja, det viser seg at det ikke er noe enklere enn å ha på seg en hårete bun for å gå elegant på jobb og uten å miste et minutt på smerte av å komme sent. Så, med en liten fantasi, fingrene og noen få pinner, vil du lykkes hver gang uten å bruke timer foran speilet, for å gjøre deg til en fantastisk frisyre!

pjuskete bun-bun-breakfast-low-rotete
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 4/14


I dag sier vi nei til damens bolle og vi har stolt den hårete bolleen. Uendelig uendelig stopper den rotete bunen ikke å forbløffe og sjarme kvinner i alle aldre med sin romantiske bohemske karakter. Under den falske forsømte luften, vil den hårete bunen gi deg et elegant og resolutt feminint utseende.

bun-pjuskete-falt-naturlig
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 5/14

Sponsede koblinger

Hvorvidt håret ditt ligger under skulderen eller midtlengden, har du nå ingen unnskyldning for de "utmattede" frisyrene du bruker ofte. God lengde og kreativitet - det er vinnende formel for neste sommer! Si farvel til den formelle bunen og veldig arbeidet og ta en avslappet versjon, men alltid elegant og elegant. Det er den disheveled bunen vi snakker om. Simplissime, moderne og original, denne bolleen forklarer raffinement av ufullkommenhet.

1

Hvordan lage en disheveled bun trinnvis

bun-pjuskete-lett-casual
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 6/14


Først av alt er det nødvendig å forberede håret ved å løsne det ved hjelp av en kam med brede tenner. For å sette og øke volumet på frisyren, kan du bruke en liten stylingmousse, og pass på at du ikke overbelaster hårproduktet. En liten mengde mose påført per streng vil være mer enn tilstrekkelig.

how-to-bun-pjuskete-hestehale
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 7/14


Avhengig av ønsket effekt, kan du krympe håret med en wick som vil tillate deg å øke volumet av håret. Hvis du har veldig tynt hår, bør du vurdere å krepe håret ved å vektlegge områder som mangler volum.

how-to-bun-pjuskete-lett-opplæringen trinnvis
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 8/14

Det neste trinnet er å bringe det krøllete håret tilbake i en hestehale. Bumser som vises kan glattes med en brennende kam eller med fingrene på frihånden. Hold håret med den ene hånden og dunne en bolle av den andre. Vurder å flette bunsen litt for å unngå at effekten blir for streng. For å sikre din bolle, bruk et elastisk bånd eller pinner.

bun-bustete-lett-steg-tutorial
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 9/14

Hvis du har veldig langt hår, kan du bruke flere teknikker for å lage en vakker hårete bun. Håret kan rulles inn i en stor bolle for å festes med en annen elastisk eller med pinner. Sidefiksering, det er viktig å sikre bunen en naturlig høst. Du kan også pakke håret i en løkke og deretter pakke fri lengde rundt.

uorden bun-bun-big-tilfeldig-lakk-feste
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 10/14

Alt du trenger å gjøre er å legge til de siste detaljene. Her er valget ganske omfattende. Så du kan glatte håret rundt bunen for hånd eller løsne frisyren ved å trekke låsene forsiktig rundt.

* Tuto rotete bun ved å bare legge til Glam

bun-pjuskete-chic bandana-svart
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 11/14

For å tilpasse frisyren din, kan du få tilgang til hårete bun på mange måter. Denne vil bli fremhevet av et bandasje med blomster eller flettet eller av en bandana. I tillegg vil noe løs hår gi frisyren et mer romantisk utseende, perfekt for en utflukt med venner. Uansett anledning, kan en enkel hårete bun bli en elegant frisyre, takket være det gode tilbehøret.

pjuskete bun-bun-mrssy-utkant-flettet
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 12/14

For formelle anledninger favoriserer vi barer eller pins med beaded hoder eller prydet med blomster eller tyll. For et bryllup kan du satse på en diskret rhinestone krone eller på et godt hår kam.

pjuskete bun-bun-big-hår-casual-grå trend
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 13/14

Når den grunnleggende teknikken er mestret, kan den tilpasses til hans smak og ønsker. Når hestehale rullet i en bunsskarphet, blir noen løse låser bundet rundt den for å gi frisyren en rotete gjengivelse veldig original. For å gi den hårete bunen et falskt forsømt utseende, kan det løsnes videre.

bun-bustete-chic-bits klarert
Hvordan lage en disheveled bun for å være elegant under alle forhold | Hår og frisyrer | 14/14

En annen versjon av disheveled bun er å flette hestehalen fleksibelt før den rulles opp. Denne teknikken gir frisyren et veldig romantisk bohemsk utseende. Noen bølgende låser rundt ansiktet er en sikkerhetsløs, uovertruffen eleganse!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 34 =

Back to top