Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg?

kvadrat-dipping-lang rød-capped-pjuskete
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 1/14


Lang dyppende firkant eller kortplass? For å gjøre et godt valg må man først bli kjent med dagens trender og fordelene med disse to versjonene av hårklippet populært blant kjendiser rundt om i verden. Bobblack er det ideelle valget for alle som ønsker å ta en enkel løsning. Hvorfor gjør? Å adoptere en glamorøs frisyre, men lett å vedlikeholde. Året 2017 er året for det nedbruddte kvadratet og dets mange metamorfoser som tilpasser seg alle typer hår, morfologier og hudfarge. Å vedta det er ikke alltid lett. Å adoptere det for å sublimere utseendet er enda mindre. For å hjelpe deg med å bestemme og dermed forsterke ditt tempo, inviterer Deavita deg til å oppdage fordelene ved den lange dyppekvadraten og dens motstykke: Kortplassen.

Lang dyppende firkant og mini-versjon tilpasser seg dagens trender!

firkantet dyppe lange ideer-hår-svart
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 2/14

Dykkingstorget er en av stjernehårene i år 2017. Langt, middels eller langt, har det flere og flere tilhengere blant fashionistasene som ærer seg for all følelsen av velvære, hva er det oversatt av en haircut elegant, elegant og overbærende når det gjelder omsorg. Ja, men hvilken er riktig for deg? Den lange dyppekvadrat eller min mini-versjon? Lær om disse to alternativene som har bestemthet til å tilpasse seg trender 2017.

kvadrat-plunging lange bob ideer
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 3/14

Uansett hvilken form den har firkantet kutt er for alle kvinner på jakt etter en frisyre som både er fet og upretensiøs. Den retter seg mot ikke bare arbeidende kvinner, men også alle urbane ungdommer som ikke har mulighet til å tilbringe timer som kammerer håret foran speilet.

Firkantdypning gradient i 5 friske varianter i henhold til trender 2017

Frisyre kvinne kort og middels hår: mer enn 100 ideer som kommer fra stjernene!

Kort og medium lengde dipping square - si "ja" til canon kapillær kameleon!

Firkantdyping og høyre firkant: Likheter og forskjeller

kvadrat-plunging lange lange frynser ideer
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 4/14


Før vi går til frisøren, ønsker vi en gang for alle å gjøre rede for forskjellene mellom dyppekvadratet og firkantet til høyre. Siden den første klippingen har ingenting å gjøre med den andre, bestemte vi oss for å konsultere en spesialists mening. Piggene på den høyre firkantede kuttet har alltid samme lengde, mens plungingstorget svinger ved et asymmetrisk kutt.

Hva er fordelene ved den lange dyppekvadrat og kortplassen?

kvadrat-plunging-lang-lang pannelugg
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 5/14

Sponsede koblinger

Dykkingstorget har flere eiendeler som gjør ham til en ikonisk haircut. Den passer også til det ovale ansiktet, samt det runde, firkantede eller langstrakte ansiktet. Med andre ord tilpasser firkantet kuttet til alle morfologier, uten unntak. Det er ikke ved en tilfeldighet at vi ser det rulle på de store podiene. Hans evne til å harmonisere hårets farge gjør det til rangeringen av mytiske frisyrer.

kvadrat-dipping-lang-scanning-veker
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 6/14


Den korte dyppekvadratet, også kalt " bob"Er det perfekte valget for de som har problemer med å tamme deres urolige lengder. Som den lange dyppekvadratet har den korte versjonen muligheten til å strukturere håret samtidig som det gir lettelse og volum. En enkel børsting er i stor grad tilstrekkelig til å kontrollere de asymmetriske lengdene på kortfeltet.

kvadrat-dipping-lang asymmetriske ideer
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 7/14


Den lange dyppekvadratet, også kjent som " lob", Er en hårklipp som retter seg mot alle de som setter pris på midlange hår og er redd for å adoptere kortfeltet. Sexy, sofistikert, diskret eller glamorøs, dette tidløse kuttet sprer seg i flere trendy former.

Den lange dyppekvadratet kommer i mange trendy former

kvadrat-plunging lange blonde hår
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 8/14

Som du kan se, ligger den største fordelen av dykkerkvarteret i evnen til å tilpasse seg alle stilarter av mote. Målet? Bekreft personligheten av den som kysset ham. I klassisk versjon, kort, midt eller lang, er den alltid jevn og tamdret. Låsene er klokt strukturert og tillater fra tid til annen luftruller takket være en naturlig tørketørr.

kvadrat-plunging lange hår blonde-gull
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 9/14

For å utøve en lang dyppende firkant kan du bruke en hel rekke teknisk som involverer bruk av glattejern og krøllejern. Bortsett fra disse konvensjonelle enhetene, er det vanlig å bruke hårvalser eller lage små fletter på vått hår.

firkantet dyppe lange ideer-askeblond
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 10/14

Den lange dyppekvadraten unnslipper ikke sjarmen til den berømte pjuskete-capped. Perfekt for å gi utseendet en streng vill eller ultra naturlig, angriper den hårete-tørstige både det lange torget og hans sidekick. Sløyfjernet vil selvsagt være din beste allierte for å oppnå denne rotete effekten frisyr.

Trenger du en ny farge for å sublime det lange dyppekvadratet?

firkantet dipping lange ideer-farging
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 11/14

Enten du velger et kort eller langt firkant, begynner du å lære om trendy farger! Klippene firkanter alle hårfargene: lengdeffekten "retur fra ferie" til manes flamboyant, gjennom håret innpakket i den fortryllende søtheten av kamel eller karamell aksenter. Ditto for de dypeste nyanser av brunt og svart. Boben gir ikke inn i de magiske kreftene til loben.

kvadrat-dipping lang-ideer-grå
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 12/14

Hvordan våkner han sin lange dyppekvadrat? Hva med kortplassen? Ingenting som en ny prangende farge eller en original teknikk for å gjenopplive lengden på kuttet. For å bryte monotonyen og gi slag til de asymmetriske lengdene, kan du for eksempel satse på en skanning rik på varme nyanser. Spill med lyse toner for å skinne til mørkt hår. På den annen side må det lyse håret bevege seg mot en palett med vedvarende fargetoner.

kvadrat-dyppe-long-hårfarging shade-
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 13/14

Feiing er ikke den eneste teknikken du kan bruke til å puste nytt liv inn i din lange dyppekvadrat. denskyggelagt hår er den andre fargeteknikken som kan gjøre kunsten. Alt avhenger av din naturlige farge og den adopterte stilen av kjole. For et steinete og resolutt opprørsk utseende, velg en dukkert i dramatiske toner. Hvis du ikke er vant til å ta store farer, velger du den klassiske versjonen av slips og fargestoff.

kvadrat-plunging-lang rød-farge
Firkantdykning lang eller kort, hvordan lage et godt valg? | Hår og frisyrer | 14/14

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 82

Back to top