Halloween katt sminke: søt eller forferdelig for barn og voksne!

katt-jente-halloween sminke-Marie-Aristochats
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 1/21


Katten anses å være en av de mest populære kostymer i Halloween eller et annet kostymerfest. Av ulike grunner er det hovedsakelig foretrukket av jenter og kvinner generelt, men ikke bare. Uansett morsomt, skremmende eller provoserende, er det nattlige skapningen alltid imponerende, og med god grunn. Men hva er en super spesiell feline dress uten riktig sminke som går hånd i hånd? I denne artikkelen vil vi gi deg nyttige tips om hvordan du skal katt sminke å skape det perfekte karnevals utseende. Vi vil følge dem med flere bilder som illustrerer de ulike ideene om "ansiktsmaling" for både barn og voksne. Etter å ha konsultert dem, kan du prøve å etterligne dem ved neste arrangement for å fremkalle smilene på vennene dine og naboene dine eller gi dem gåsebud!

Maksimalt materiale som trengs

hardware-makeup-chat-Halloween-
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 2/21

Før du begynner med realiseringen av kattens sminke, må du logisk få de nødvendige materialene. For barn anbefaler vi vannbaserte maling fordi de er super enkle å fjerne når festen er over. I tillegg er akvareller rimelig og relativt lett å mestre selv av nybegynnere. Selvfølgelig trenger du også noen pensler i forskjellige størrelser og våte håndklær for å rette feilene dine.

makeup-chat-halloween-voksen-opplæringen
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 3/21

Noen sminkeforslag foreslåtte også kreve en liten svamp for å enkelt uklare grensene mellom anvendte farger, lage fargegradier og så videre. Naturligvis kan de mest erfarne blant dere bruke en stor, vanlig pensel til samme formål. Hvem vil, kan også bruke rhinestones og glitter for å fullføre sminke og oppnå en glamorøs kattunge.

Barnas katt makeup - raske og enkle ideer for absolutte nybegynnere

makeup-chat-Halloween-gutter-jenter
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 4/21


De to kattemake-ideene på fotokollagen ovenfor er blant de mest grunnleggende mulige. De er ment for utålmodige gutter og jenter som rett og slett ikke kan sitte stille for mer 2-3 minutter, så vel som for mødre og dads som ikke føler seg trygge nok i deres sminkeferdigheter. For små gutter er alt du trenger, en nese, bartender på begge kinnene og spisse ører på pannen som du kan gjøre selv med en svart blyant eller kohl. For jenter kan du også fremheve øynene og leppene ved å bruke en liten leppestift.

jente-halloween katt-sort-hvit sminke
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 5/21

1
Sponsede koblinger

Jo mer erfarne kan prøve en mer sannsynlig katt sminke, men like enkelt som den som er vist på bildet ovenfor. Først brukes den hvite fargen nesten til hele ansiktet. Da er de svarte områdene avgrenset som vist nedenfor, og vi sporer konturene til nesen og overleppen.

makeup-Halloween-cat-girl-trinn
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 6/21


Ikke glem overskudd og små prikker på snuten. Endelig er fargene litt bleknet med en våt svamp og underleppen er malt rosa. Det er det! Tips: Hvis du vil perfeksjonere denne katten sminke, legg til en bevinget hodebånd trekantede svarte og du er klar.

Hello Kitty katt sminke - ideer til jenter

katt-jente-halloween-Hello-Kitty makeup
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 7/21


Mange små jenter elsker den søte Hello Kitty karakteren og vil kle seg som Halloween kitty. Den gode nyheten er at Hei Kitty katt sminke og utseendet generelt er super lett å etterligne med en hvilken som helst rosa kjole og en liten maling i typiske farger. Som du kan gjette velger vi det meste for hvitt og rosa, og vi legger til et snev av gul for nesen og svart for konturer.

makeup-chat-halloween-Hello-Kitty-barn
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 8/21

Den enkleste og mest effektive tilnærmingen er å lage en slags halvmaske på den øvre delen av ditt loulou ansikt. Tegn konturene til ansiktet og knuten som vist, fyll i henholdsvis hvitt og rosa og lag en gul spiss for nesen. Hvis du foretrekker, legg til litt rosa rødme på kinnene. Alltid, glem ikke whiskers som i dette tilfellet bare er 3 korte slag på hver side. Det er alt!

Andre katt smink ideer for barn - trinnvis opplæring

makeup-cat-girl-Halloween-tutorial-bilder
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 9/21

Etter å ha installert barnet på en behagelig stol i en passende høyde og har det lange håret bundet i en hestehale slik at de ikke forstyrrer prosessen, er det på tide å ta maling og børster og la gratis tøffe til sin fantasi.

makeup-chat-halloween-baby-skritt
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 10/21

Denne ideen om katt makeup for barn foreslår å bruke akvarell maleri i svart, hvitt og rødt. Begynn med ørens konturer rett over øyenbrynene, og spor nesen, alltid svart og rød, og fortsett med nesen rett over munnen.

makeup-cat-barn-Halloween-trinn
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 11/21

Legg til endelige berøringer som whiskers, erter på deigstykker, pannelinje, nesefylling og små kommaformede nyanser i ørene. Velg også klær i samme farger, og karneval kostyme for barnet ditt er klart.

Halloween katt smink opplæring for voksne

makeup-chat-halloween-kvinne-bilde-tutorial
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 12/21

makeup-cat-kvinne-Halloween-tutorial-bilder
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 13/21

Den andre delen av artikkelen vår er dedikert til voksne som ikke har mistet sitt barns sjel og mer presist til damene. Opplæringen i bildene ovenfor illustrerer veldig bra de ulike trinnene til vellykket Halloween katt makeup egnet for kvinner. Dette er grunnleggende visuelle instruksjoner som kan endres for å få dem til å jobbe for denne eller den typen mer spesifikk katt makeup.

Cheshire katt sminke og matchende frisyre

makeup-chat-Cheshire-halloween-kvinne
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 14/21

Det perfekte utseendet til Halloween er ganske skummelt eller i det minste litt slående. En god ide om forkledning og sminke er derfor å bli Cheshire Cat. For de som ikke husker hva det er, snakker vi om romanens galne og ekstravagante, ekstravagante karakter «Alice in WonderlandFra Lewis Carroll.

ideer makeup cat-Alice-country-Wonder-halloween
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 15/21

Hans viktigste trekk er hans smil, som fortsatt er den siste til å forsvinne når karakteren feiler. I Cheshire katt sminke må det være med tenner så synlige og så brede som mulig, i beste fall fra ett øre til et annet. Det andre viktige øyeblikket er å observere en viss fargepalett. Nemlig: i rosa og lilla ifølge fortolkningen av Disney eller i grå og turkis i henhold til visjonen om Tim Burton.

Attraktiv katt sminke og super lett å lage

sexy kvinne-halloween katt sminke
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 16/21

Hvis på den annen side den forferdelige kattmakeupen ikke akkurat er din type, prøv noe mer sexy. Du trenger ikke engang et bestemt utstyr fordi din eksisterende sminke vil gjøre kunsten. Eyeliner, den svarte blyant og den røde leppestiften er ganske passende. Nøkkelen til suksess er å fullføre det berømte "kattøyet" som er bra kattens øye super fengslende.

makeup-chat-halloween-kvinne-uten-bart
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 17/21

Selvfølgelig, som Halloween er snakket om, kan alle elementene i sminken din overdrives til en viss grad. Til slutt er det den eneste dagen i året når du har råd til å bruke for mye sminke uten å bli dømt. For eksempel, legg til ekstra lange falske øyevipper for en super dramatisk effekt.

Katten er ikke den eneste katten som kan inspirere deg

makeup-feline-halloween-leopard-tiger-løve
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 18/21

Cat makeup for Halloween er ikke det eneste passende alternativet inspirert av verden av felines. Blondiner, for eksempel, kan lett bli ekte majestetiske løvever. Rødhårte damer kan bli til villede lynxer. Stripene i svart, hvit og oransje er ideelle for edle kvinner-tigresses. Leopard flekker på ansiktet er et annet alternativ til katt makeup selv. De skaper bildet av det perfekte rovdyret og ser samtidig super sexy ut.

Leopard flekker er ikke vanskelig å oppnå

makeup-chat-halloween-kvinne-leopard
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 19/21

Det som er spesielt gunstig for leopardfyllingen er at øynene og snuten forblir de samme som i klassisk katt sminke. Men ved å legge til flekkene, forvandler du deg til en panter! For å lage disse tegner du uregelmessige linjer med ødelagte linjer her og der med en vanlig svart blyant. Til slutt fyll inn deres interiør ved hjelp av a øyenskygge skinnende i gylden beige.

Katt sminke i svart og hvitt

makeup-cat-svart-hvitt-kvinne-Halloween
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 20/21

En annen god idé er å bruke bare hvitt pulver og svart blyant for å lage en "monokromatisk" kattemake-up. Den kan fullføres med ører, en cheerleaders kjole og a parykk med rett frynse for et spesielt K-pop-utseende.

Grumpy katt sminke for damer med sans for humor

makeup-chat-halloween-voksen-Grumpy-Cat
Cat Makeup for Halloween: Søte eller skremmende ideer for barn og voksne | Halloween fest | 21/21

Hvem kjenner ikke den berømte Grumpy Cat sulky fitte? Å vedta en misfornøyd titt på Halloween garanterer deg tonnevis av latter blant venner. Blush i hvitt, beige og brunt er obligatorisk, men det som er viktig er dårlig holdning !

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 67

Back to top