Colorful Halloween Make-up Tutorial – ART-en-ciel Videoer og ideer!

ideer og tuto makeup Halloween høy-i-farger
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 1/18


Deavita tilbyr deg ikke en Halloween sminke opplæring unikt, men en samling av 4 videoer og 18 flotte bilder! Våre forslag er svært forskjellige fra hverandre. Men det de deler er en overflod av ærlig vakre farger. Bortsett fra deres rike utvalg av nyanser, har alle disse fantasifulle må-ha ideene en enestående uttrykksdyktig effekt! Derfor bestemte vi oss for å dele dem med deg som en kreativ kilde til inspirasjon for det forferdelige partiet. Men for å innse din favoritt 31. oktober må du først dykke inn i universet ART-en-ciel å følge!

Tattoo makeup halloween magisk havfrue

Halloween Makeup Tutorial High-in-Colors-Mermaid-Glamour
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 2/18

Den første Halloween-sminkeopplæringen vi ønsker å dele med deg, illustrerer hvordan du blir en fantastisk mytologisk skapning. Skjule deg selv som en fortryllet havfrue som nettopp har kommet ut av avgrunnen til havet, samsvarer perfekt med temaet for feiringen som foregår på Halloween, og samtidig kommer det utenfor banket spor. La oss se hva den talentfulle voggeren Angela Lanter foreslår å gjøre for å oppnå denne helt beundringsverdige metamorfosen!

Selvfølgelig trenger du ikke å følge "brev" trinnene og bruke hele arsenalet som tilbys i denne Halloween sminkeopplæringen. En liten solbrenthet, noen øyenskygger i blågrønn og lilla og en endelig glans er ofte helt tilstrekkelig for å oppnå ønsket effekt, spesielt hvis du er en absolutt nybegynner i feltet, og dette er ditt første forsøk på den slags.

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farge-sirene-forferdelig
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 3/18

Dette er en annen ond forfører som enkelt kan få deg til å falle for epler hvis du møter henne om natten. Hele folkloreutseendet er basert på fire viktige elementer av aller største betydning. De er hudens hudfarge, laget av et hvitt pulver, den blå fargen på håret (en parykk vil også gjøre), kontaktlinsene og kirsebæret på kaken - skalaene gyllen til midten av ansiktet. For informasjon kan disse trekkes direkte på huden ved hjelp av en gullfarget væske eller kutt fra en tynn metallisert folie og limt med et kosmetisk lim.

Halloween magisk regnbue sminke opplæring

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farger-regnbue neon himmelen
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 4/18


Følgende Halloween sminkeopplæring er en eksemplarisk modell av estetisk og fantasifull bruk av alle regnbuens farger! Prøv å etterligne det, og du vil ha den eksepsjonelle muligheten til å nyte nesten hvilken som helst farge på denne vakre MAC-paletten med tusen og en farger som har kostet deg øynene til hodet, men som du nesten aldri bruker! Hørdag, vi vil endelig avskrive sin investering!

1

Hvorvidt nyansene dine er intense eller bleke, lag en bakgrunn med en veldig klar eller hvit blyant for å forbedre fargen gradienten. YouTube-artisten Julia Graf velger for den andre varianten, men du kan jobbe med det du allerede har i kit hvis du ikke har muligheten til å investere i nye skjønnhetsprodukter. Hvite og svarte spruter laget med en vanlig tannbørste er en super smart idé. Til slutt er resultatet ganske fengslende!

ide-make-up-Halloween-farge holografiske-effekt
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 5/18

Sponsede koblinger

Selvfølgelig kan ideen som er foreslått i Halloween regnbuens sminkeopplæring utføres på hele ansiktet. Det kan også endres som det passer, avhengig av personlige preferanser, sminke tilgjengelig. Beundre en av våre favoritt lignende forslag ovenfor: Flerfarget holografisk sminke! For å vedta det, bruk skinnende metallisk øyeskygge og bruk dem ved å tegne uklare former på hele ansiktet. Blend konturer mellom nyanser med en skjønnhetsblender eller annen form for smink og voilà!

Halloween make-up-in-farge-farge eksplosjon
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 6/18


En annen fantastisk variant gjør mangefarvede sprut som går opp og ned i øynene dine. Som det var tilfellet med den magiske regnbuens Halloween sminkeopplæringen, må man endelig legge vekt på konturene av øynene med eyeliner eller svart blyant. Ekstra lange falske øyevipper anbefales også for en super-dramatisk innvirkning som er i samsvar med det forestående partiet.

Tuto makeup Halloween "to ansikter" fargerike

Halloween sminke opplæring høy-farget-dobbeltsidig-skalle
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 7/18


Det dobbeltsidige utseendet er veldig forferdelig, og det er akkurat hva Halloween-sminkeopplæringen nedenfor antyder at vi prøver. På den ene siden ser vi en jente smilende og super fin, og når hun vender hodet på den andre siden, kan vi svette i frykt ved synet av et døds hode! Vel, det er ikke for skremmende på grunn av fargene som brukes, men det vil sikkert ta over alle.

Paulina Alaiev begynner med en hvit base som øvelsen krever og "graver" visuelt de deprimerte områdene. Etter svetting nesen, kinnene og øyekontaktene trekker hun de skummel tennene. Det er faktisk det mest forseggjorte og tidkrevende trinnet i hele Halloween sminkeopplæringen. Til slutt bruker vi fargene som det passer og vi er klare! Som du kan se, utføres alle disse prosedyrene på halvparten av ansiktet, den andre er gjort opp som vanlig.

Tattoo makeup halloween flerfarget dødhodet

tutorial-makeup-Halloween-farget skallen-sukker-Calavera
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 8/18

Logisk, hvem som ønsker å lage en annen motley skalle kan stille prøve. På hele ansiktet, "tosidige" eller andre, vil ikke mani for sukkerhodeskaller forsvinne snart. Beviset er tusenvis av bilder og hundrevis av videoopplæringsprogrammer som illustrerer det varme emnet. Et godt eksempel er Halloween Makeup Tutorial "Colorful Skull" av Sarai Gonzalez som du kan lese nedenfor.

Du kan se at det er en Halloween sminkeopplæring som er relativt enkelt og raskt at selv nybegynnere kan prøve hjemme. Øynene består av lilla, blå og grønn, mens regnbue-gradienten er laget på kinn og munn. Vi tegner i svart blyant konturene av tennene på gradienten og nyheten - vi fyller dem med sølvglitter for en ekstra glamorøs effekt!

makeup-Halloween-in-farge-Storhodet døde Calavera
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 9/18

Andre ideer knyttet til dette emnet er Santa Muerte makeup, alltid inspirert av meksikanske tro og tradisjoner. Det er det samme som Calavera Mexicana og de andre symbolene knyttet til Day of the Dead i Mexico. Kort sagt, døden har alltid fascinert folk på en eller annen måte med sine fremmede. Det er bare manifestasjoner av denne manien som endres periodisk.

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farge i Santa Muerte
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 10/18

Det er selvsagt at de spesifikke manifestasjonene av denne såkalte besettelsen er mer tallrike enn tatoverings artister, makeup artister og andre skaperne som tolker dem uten å telle amatørene av denne kunsten som etterligner dem. Intense farger på grafisk bakgrunn, dype nyanser og mønstre prydet med skinnende rhinestones eller delikate pasteller som gjør at du drømmer ... disse er bare noen av de mange estetiske versjonene som er mulige.

Mer fantastiske Halloween smink ideer for jenter

tutorial-makeup-Halloween-pastellfarger-i Santa Muerte
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 11/18

Etter å ha nevnt myke og myke pastellfarger, er dette en god idé å ikke gå glipp av! Til en viss grad er denne sminke til Halloween en slags oxymoron teller gitt farge. På den ene siden er det pulverisert, luftig greener og blues, ytterligere forbedret av pastellfiolett hår og kronen av delikate blomster. På den annen side har vi dypt engulfing matt svart som påminner oss om at det faktisk er den døde dagen vi minnes om.

tutorial-makeup-Halloween-up-in-spirit-farge-pop-art
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 12/18

Som konklusjon kan hver kvinne oppnå et unikt utseende i forhold til materialet den har, sin adresse og spesielt i henhold til omfanget av sin fantasi. Prøv ideene som har tatt ditt hjerte, og du vil være glad for å oppdage at de er mindre komplekse enn det virker! Og hvem vet, når teknikken er mestret, vil du sannsynligvis våge å registrere deg selv og laste ned din egen Halloween-sminkeopplæring som vil bli alt raseri!

Neonfarger er fulle av syn, uansett konteksten!

tutorial-makeup-Halloween-up-in-color neon-konturer
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 13/18

Den giftige (Poison Ivy) eller en forførende som nettopp har kommet ut av hjemsøkt sump?

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farger-nyanser-grønn
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 14/18

Når man har hatt mot til å sette hele fargekartet i håret, kan sminke være mer edru

Halloween make-up-in-farge-håret regnbue himmel
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 15/18

Makeup-ide som refererer til begge sider av mennesket - det mørke og det kosmiske

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farge, lett å bære
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 16/18

Halloween sminkeopplæringen som illustrerer denne teknikken er tilgjengelig på youtube under "Makeup Forever Inspiration Body Paint"

Faktisk er galaksen veldig flink i originale ideer med høye magiske farger

tutorial-makeup-Halloween-up-in-farge-inspirert-Cosmos
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 17/18

En flerfarget kostyme og sminke gir deg straks et godt humør

tutorial-makeup-Halloween-high-farge-sirene-regnbue himmel
Colorful Halloween Make-up Tutorial - ART-en-ciel Videoer og ideer! | Halloween fest | 18/18

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 8

Back to top