Utvikle japansk hage og leve i harmoni med naturen

Japansk foss hage-dam-anlegg-vann-møbler-grønne planter
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 1/19


"Feng shui" er gammel kinesisk vitenskap som lærer oss å leve i harmoni med verden rundt oss. Begrepet "harmoni" skal forstås som likevekt av energibytte mellom menneske og natur. Tidligere var denne tilstanden naturlig for de fleste, som var en integrert del av naturens energi. Av denne grunn levde de sunn, glad og velstående. Men etter hvert har mennesket gjennom århundrene forlatt sitt naturlige miljø. Derfor lever vi idag i moderne livs vegger. De fleste har brutt balansen med naturen, og det er derfor det blir vanskeligere å være lykkelig, sunn og så videre. Drømmenes oppfyllelse og høy produktivitet virker også uoppnåelige for de fleste av oss. Det er på tide å nevne at vi trenger et symbol som gjør at vi kan tro på oss selv. Dette er akkurat rollen som Japansk hage. Fortsett å lese og du vil finne ut hvorfor.

Japansk hage landskapsarbeid - nyttige tips og inspirerende bilder

Japanske hage-foss-stein-blomster
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 2/19

Navnet "Feng Shui" kommer fra fortiden, da de eneste kreftene man brukte var vind og vann. Den japanske hagen søker å tolke og idealisere naturen. Av denne grunn faller symbolikken sin sammen med "Feng shui". Begrepet "Feng Shui" er komplekst og relatert til noen tvetydige filosofiske tro, som vi vil forsøke å forklare. "Feng" kan sammenlignes med en strøm av energi som flyter over hodene våre, båret av vinden, og "shui" betyr vann som gir oss ny styrke. Ifølge den gamle kinesiske teorien har strømmen av energi som strømmer gjennom våre hjem og hager, negative og positive effekter på innbyggerne. I denne artikkelen presenterer vi de moderne "ambassadørene" av "Feng Shui", som vil hjelpe deg med å oppnå mer lykke, profesjonell suksess og til og med berømmelse og berømmelse. Dette er noen elementer som kan legges inn i interiøret eller i hagen.

Japanese Garden - vellykket layout for fullstendig harmoni utendørs

hage-japansk-sand-steiner-statue-grønn-planter japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 3/19

Generelt følger og bruker prinsippene "Feng Shui" i utformingen av interiøret, men hvis huset er omgitt av en hage, kan dette være i strid med "Feng shui". Muligheten for krenkelse av balanse og en negativ energistrøm hjemme, er veldig stor.
Et av de grunnleggende prinsippene i denne filosofien er tilstedeværelsen av Qi-energi i den japanske hagen. Denne typen energi representerer en universell livskraft som er legemliggjort i alle levende ting. "Qi" skaper skjønnhet og ro i naturen. Det er til og med vurdert at sakte, flytende vann også har slik energi. Dette kan forklare hvorfor mange føler seg komfortable nær et rolig vannbasseng hvor de trekker styrke og fred. Strømmen av energi Qi begrenser den negative effekten på vår suksess og vår helse. Denne energien er overalt rundt oss, fordi naturens livgivende energi er evig. For å føle nærvær av energi "Qi" i hagen vår, må vi lage en kombinasjon av planter og vann. Vann skal være en del av dekorasjonen av enhver hage.

ordne en japansk hage med typiske lave trær, steiner og sand

hage-japansk-grus-steiner-boxwood-trær-lav japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 4/19


Alle elementene i vitenskapen "Feng shui" må være godt og riktig kombinert. Hvis du vil leve i henhold til gammel kinesisk visdom, ta hensyn til at intet element burde dominere. Det anbefales også å la den sentrale delen av hagen stå fri. Ikke vokse høye trær og busker. Prøv å ordne alt som om det eksisterte i flere år. Når du planter trær, busker og blomster, prøv å unngå symmetri. Når du pynter hagen din, og når du for eksempel oppstiller rekreasjonsområdet, må du ikke bruke gjenstander med skarpe kanter. Opt for avrundede og harmoniske former.

Sandhage - ideell ide som følger prinsippene for "Feng shui"

1

hage-japansk-hage-sand-trær-typisk japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 5/19

Sponsede koblinger

Opprettelsen av en "flat" hage er en av de vanlige feilene man gjør når man gjør sitt beste for å bygge en japansk hage. Prøv å skape forskjellige nivåer med interessant og variert topografi. Dette vil bidra til akkumulering av mer energi.
Når du planlegger og setter opp en hage i henhold til kinesisk filosofi, må det tas hensyn til at de ulike områdene representerer aspekter av livet vårt. Donasjoner, stå opp, tilbake til veggen av huset, og undersøk din hage. Det langt venstre hjørnet representerer helse og velstand. De lyse farger i dette området tiltrekker Qi energi. Velg planter med røde og blå blomster eller med fargede blader.

Zen hage med rødbladet trær og sanddekket jord

Hage-japansk-sand-tree-blader-det røde
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 6/19


Den sentrale delen av hagen symboliserer ære og omdømme. La det stå tomt eller bøy med klatring av vinstokker. Så du vil tiltrekke deg positiv energi. Nederste høyre hjørne symboliserer kjærlighet og familie, så det anbefales at de plantede blomstene er rosa, lyseblå eller hvite.
Hvis du vil bruke prinsippene for Feng Shui veldig strengt, trenger du et kompass. Sett deg midt i hagen og bestem de 8 kardinalretningene.
Nord - symbolet på kreativitet, nye ideer, inspirasjon, planer for fremtiden, karriere, musikk og kunst. Dette er det rette stedet for et verksted, men også for et dekorativt basseng, dam eller fontene. Ikke la store tomme rom være uten vegetasjon.
Nordøst - symbolet på kunnskap, visdom, meditasjon og indre fred. Det anbefales å legge litt ledig plass i dette området. En liten steinhage på rett sted, en statue og en benk er også hensiktsmessig. Bevar det naturlige landskapet og ikke plante trær og andre planter i dette området.

Zen hage med planter, trebro og original lanterne

hage-japansk-bro-tre-lanterne-planter japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 7/19


Er symbolet på ny begynnelse, gjenfødelse, helse, familieliv og medisinske behandlinger. Tilstedeværelsen av vann er svært viktig i denne delen av hagen. Området er egnet for dyrking av frukttrær og noen arter av gress. En badstue eller et bad ligger på dette stedet ville være en god ide. Ikke bruk metallelementer eller metallmøbler. Hvite blomster er ikke velkomne.
Sørøst - symbolet på helse, åndelig og materiell rikdom, forhold til andre. Bruk tre dekorative elementer. Dette hjørnet er egnet for dyrking av planter.
Sør - symbolet på flaks, drømmer, ambisjoner, herlighet, styrke, lang levetid og lykke. Brann er et viktig element som må være til stede i arrangementet av dette området. Det anbefales å finne en grill. Vann har ingen plass i dette området.

Fin japansk hage med tremøbler, grønne planter og steinelementer

Japansk hage-dam-benk-grønn-plante-pegola
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 8/19

Sørvest - symbolet på romantikk, morskap og kjærlighet. Ta vare på dette landet. Den passer til sports spill og slapper av med familien. Legg til tre hagemøbler, buer og gjerder.
Vest - symbolet på barnas underholdning. Det er et egnet sted for lekeplass og utendørsaktiviteter. Bruk regnbue sirkelen i utformingen av dette området av hagen. Grillen er ikke velkommen der. Røde blomster er ikke egnede.
Nordvest - symbolet på arbeid, personlige interesser, reise, fedskap og veldedighet. Du kan bruke metalliske dekorative gjenstander. Tingene som drevet av vindene finner sted her. Du bør ikke grille og bruke lyse farger heller.
Når du planlegger din japanske hage, håper du at du vil vurdere disse nyttige tipsene som vil hjelpe deg med å forandre livet ditt.

Japansk lønn og et bambus gjerd i den japanske hagen

Japansk hage-allé-slabs-grus-dekorative-busker
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 9/19

Japansk hage anlagt med en stein og grus innkjørsel

Japansk hage-vei-ikke-japansk-stein-grus-dekorativ-bonsai
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 10/19

Koniferer, bergarter og dekorative grus i den japanske hagen

Japansk hage-grus-dekorative-midtgangen-ikke-japansk-planter-bakken dekke
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 11/19

Flerfarget busker og bergarter i den japanske hagen

Japansk hage-grus-dekorative-bergarter-blomster
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 12/19

Vakker anlagt japansk hage med nåletrær, flerårig bakdekk og knust grus

Japansk hage -planter-bakken-oppkjørselen-grus-dekorative-bro
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 13/19

Tremøbler, stein oppkjørsel og mange grønne planter i Zen-hagen

hage-japansk-møbler-tre-trær-boxwood-stein japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 14/19

Feng shui område egnet for lekeplass

hage-japansk-terreng-spill-barn-boxwood-skåret japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 15/19

Japansk hage med hvite delikate blomster og stein dekorative elementer

Japansk hage-blomst-hvitt-statue-fontenen
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 16/19

Mange planter i den japanske hagen

Japansk hage-Grass-prydbusk-greener
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 17/19

Japansk hage med dam, vannlilje og prydplante

hage-japansk-blomster-dammer-paving-furniture-metal japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 18/19

Foss og mange grønne planter i den japanske hagen

hage-japansk-foss-vakker-grønn-planter-stein japansk hage
Å bygge en japansk hage for å leve i harmoni med naturen Hage | 19/19

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Back to top