Hagespeil – ideer for å utvide plassen og raffinere innredningen

speil hage idé deco-stil-shabby chic
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 1/19


Til tross for sin lille størrelse er hagen en luksus som mange mennesker ikke har råd til. Hvis vi ikke kan presse barrierer og maksimere plassen, må vi lete etter noen intelligente løsninger som gjør at vi kan optimalisere terrenget. Faktisk, å ha en hage XS er en mulighet til å ha et lite hjørne av paradis, selv beskjeden. Vi må derfor sette pris på det og prøve å gi den den oppmerksomheten den fortjener. Deco tips for vellykket utvidelse av den lille hagen mangler ikke! Men det er en som får popularitet takket være sine flere funksjoner. I dag, den hage speil er veldig populært i utendørs dekorasjon der det tillater å forstørre mellomrom og legge til et preg av originalitet.

speil-speil-vindu-hage-terrasse-moderne innredning
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 2/19

Lurer fortsatt på hva kan hagespeilet gjøre for? I bildegalleriet nedenfor finner du flere inspirerende ideer som vil oppfordre deg til å tørre speilet i utendørsdekorasjon. Siden den nåværende trenden presser oss til å kopiere og lime inn alt som er gjort i det, og å vedta det i utvendig dekorasjon, kan speilet ikke overses.

speil-speil-vindu-hage-vintage
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 3/19

Et flaggskipsobjekt med hagedekorasjon, viser seg at speilet er et tilbehør med enestående allsidighet. Han vet hvordan man spiller med lys, slik at han visuelt kan forstørre mellomrom. Speilet går dermed utover den opprinnelige rollen som reflekterer bildet vårt. I utendørs dekorasjon gir det en følelse av plass og fungerer som et dekorativt objekt utenom det vanlige. Så vi tør på terrassen eller i hagen, og resultatet er spektakulært.

speil-hage-lite speil-moderne-spisestue
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 4/19


I utvendig dekorasjon gjør speilet det mulig å pynte gjerdet, palisaden, trærne etc. Produsenter tilbyr et bredt spekter av hagespeil designet for å motstå fuktighet, regn, sol og støt. Glass eller akryl, som er eller er omgitt av en originalramme, kan speilet få tilgang til et hvilket som helst sted ved å infisere et ypperlig dekorativt preg.

speil-deco hage-terrasse-style-shabby chic
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 5/19

Sponsede koblinger

Når vi snakker om utviklingen av en liten hage, tøver vi alltid med å dekorere. Men for å forstørre det lille rommet uten å ofre den estetiske siden, er det et lite deco-tips å vurdere. Installere et stort speil gir dybde, mens du visuelt dobler området. Vanligvis laget av akryl, hagespeilet er ubrutt og lover et langt liv.

1

speil-hage-akryl-Deco-hage-opprinnelige
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 6/19


En steinhagevegg har ofte et stramt utseende. For å endre dette inntrykket og få et inntrykk av innredning til det hele, kan vi satse på installasjonen av et speil i hagen. I tillegg til å få tilgang til veggen eller gjerdet, oppretter speilet et lysstykke, som gjør det mulig å visuelt forstørre det begrensede rommet. I tillegg gir speilet et diskret dekorativt preg, som er ideelt for å finjustere uteserveringsområdet.

speil-hage-store-speil større plass
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 7/19


Uansett stilen i en hage, er tilgangen til et speil en smart løsning som kan tilpasses enhver utvikling. Velg et stort speilfelt, rundt eller sekskantet, eller til og med en liten versjon, sorten er så stor og lar alle å gjøre det beste valget for seg selv. En ting er sikkert - den som legger på hagespeilet, ikke angre på sitt valg!

Mirror hage erke deco-shabby chic
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 8/19

Når det gjelder utformingen av hagespeilet, tilbys kjøperen et bredt spekter. Moderne og godt kutte linjer eller til og med, med den gamle stilen og sjarmen til yesteryear - det er noe for enhver smak! Og fake-window-look hage speilet er må-ha tilbehør for vellykket vintage deco. For å injisere en ekteitetskryp kan vi forsøke å ruste metallrammen.

utenfor-speil-opprinnelige-idé
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 9/19

Hengende hagespeilet på gjerdet eller palisaden, er et deco-tips for å få en følelse av plass og glede i rommet. Tilgang til den lille hagen på en slik måte er et utmerket dekorativt valg fordi, i tillegg til å visuelt doble området på stedet, kan speilet gjenspeile naturen. Gartneren kan således nyte et hjørne av paradis nedsenket i en verden med vakre farger.

speil-hage-frame tre-deco terrasse
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 10/19

Nåværende trender presser oss til å utvikle utendørsbassenget som interiøret. Faktisk er det ikke noe overraskende om dette, gitt den nåværende konteksten der vi streber etter mer og mer for å trøste, hvor vi trenger det. Så, henger på tre gjerdet, spiller det store hag speilet rollen som aksent og bringer en dekorativ touch til uteservering. Et løfte om samvær, gir tilbehøret en unik karakter for det hele.

Mirror hage erke deco-overbygget terrasse
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 11/19

Ingenting som et hagespeil for å gi mer lysstyrke til oppsettet og skape en illusjon av plass. I tillegg til å få tilgang til utendørsområdet, er et speil ideelt for å markere de skyggefulle hjørnene i en hage ved å bringe en følelse av glede. Et stort speil, i mellomtiden, kan skjule en skadet vegg eller en fasade stygge.

speil-speil-garden sol-wood
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 12/19

Flaggskipet for innredning, speilet forlater huset for å bosette seg utenfor. Enten du velger et stort hag speil eller mange speil, tilbyr objektet flere betydelige fordeler. Hagespeilet gir et dekorativt preg til settet og skaper fantastiske trompe-l'oeil effekter. I tillegg fremhever det visse elementer som blomsterarrangementer, dekorative gjenstander, utendørsarkitektur etc. I tillegg til å ekspandere nettstedet visuelt, installerer et hagespeil også en bestemt del.

speil-speil-garden sol-moderne innredning terrasse
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 13/19

Installere tilpassede speil viser seg å være en god ide, slik at du kan formere rom og gi inntrykk av storhet. For å oppnå ønsket optisk effekt, må speilene plasseres på strategiske steder. Dermed vil de reflektere lyset og plantene, mens de visuelt dobler området.

speil-hage-liten-round-speil-skygge seil-dinette-outside
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 14/19

Hagespeilet er tilgjengelig i flere versjoner som er forskjellige i stil og størrelse. Tilbehøret kan utstyres med en ramme vintage, industriell eller Shabby chic, samt moderne eller gammel. Det berømte solspeilet er for eksempel det ideelle tilbehøret til å adoptere i terrassedekorasjon, som umiddelbart blir et fokuspunkt for plassen.

Hage-veis speil vindusramme-stil hvite shabby
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 15/19

Et moderne dekorativt tilbehør, som har evnen til å puste inn et ørepynt i det hele, er vinduspeilet innbydende for innredning og utvendig dekorasjon. Ved siden av hagen, gjemmer speilet visse ufullkommenheter mens det blir en integrert del av innredningen. Det vil gjenspeile planter og landskap og gi en hyggelig og romantisk atmosfære.

speil-hage-akryl-stoler-Accapulco
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 16/19

Hagespeilet er faktisk et dekorativt tilbehør veldig romantisk. Den kan brukes både innendørs og utendørs, men hvor det er installert, er den store visuelle effekten garantert. Som et vindu kan hagespeilet settes opp mot en vegg eller innfelt i en palisade for å gi en oversikt over det omkringliggende grøntområdet. Dette trompe-l'oeil-vinduet skaper en spektakulær illusjon og åpner et nytt perspektiv.

speil hage espalier tre bambus pot
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 17/19

I tillegg til å bringe et preg av originalitet og kreativitet til miljøet, kan hagespeilet, uavhengig av stil, også være super praktisk. Et stort speil eller mange små speil, kan visuelt strukturere uteplassen. De opprinnelige ideene for speilets plassering i hagen mangler ikke. De vanligste eksemplene er speil som pynter den overbygde terrassen eller henger på forsiden av huset eller på en hage gjerd. Plasseringen av hagespeilet avhenger vanligvis av den optiske effekten du vil opprette, samt på terrengbelastningen.

speil akryl hage-design-moderne-belysning-fokus
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 18/19

Det viser seg at, bortsett fra den opprinnelige rollen som reflekterer bildet vårt, er hagespeilet et strategisk alliert for å sublimere utformingen av uteplass. Dra nytte av en stadig mer original design, akrylhagespeilet kommer i flere versjoner, mer dekorative enn de andre. Mangfoldet av farger, formater og stiler tillater alle å finne design som passer best til deres smak og resten av innredningen.

speil-hage-frame tre-blå pastell
Hagespeil - klare ideer for å utvide plassen og forfine innredningen | Hage | 19/19

Forvaltningen av en liten hage er en utfordring, men det er ikke umulig. Det er noen klare ideer å prøve det, i tillegg til å la gartneren tilpasse sin hage, innpode i det hele en følelse av fred og velvære. Bruken av trompe-l'oeil er en ypperlig alliert for å visuelt forstørre hagen. Hvordan gjør du det? For en garantert effekt, ville det være bedre å installere falske vinduer på veggen eller på gjerdet, ved å bytte ut vinduene med speil. Dette vil til slutt uklare grensen til nettstedet og omdanne den.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 35 =

Back to top