Giftig plante og giftig blomst: skjønnhet er farlig!

plante-toksisk-hortensia-blå-busk-farlig
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 1/13


Mange planter er svært farlige og ekstremt giftige, til det punktet blir dødelig. Vi forestiller oss at du ikke er overrasket. Giftblomster eksisterer, men vet du at du sannsynligvis har minst en giftig plante i hagen din og ditt hjem? Ja, det er lett å bli forelsket i feens skjønnhet av visse blomster, kjent for sin vakre blomst og deres estetiske løvverk. Dessverre har vi ofte en tendens til å ignorere den sanne naturen til disse utrolig vakre artene, som kan være formidable giftstoffer. For å unngå ulykker er det foretrukket at vi er fullt informert om deres egenskaper og deres skadelige effekter. For å advare deg om potensielle farer har Deavita.fr utarbeidet et lite utvalg av 13 attraktive, men giftige planter.

Giftig plante og giftblomst - oppdag noen av artene som kan være skadelige for helsen din!

plante-toksisk-klematis, roser-burn-dermatitt og smerte
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 2/13

Kultivert i hager som en dekorativ blomst, er clematis en giftig plante som kan forårsake hudirritasjon og blærer. Hvis du drikker, kan du føle en intens brennende følelse i munnen din etterfulgt av kvalme og kramper.

Calotropis - en giftig plante med en delikat utseende!

plante-toksisk-Calotropis-sak-progressiv-blindhet
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 3/13

Den Calotropis procera, bedre kjent som Sodoma eple navn, er en giftig og kreftfremkallende plante, som kan forårsake slimhinneirritasjon, oppkast, diaré, takykardi, kramper og død. Det er en busk med et koffert dekket med store, tykke grønnblå satengblader, kledd med en ned. Blomstene, med 5 hvite eller lilla kronblad, arrangeres i en klynge i enden av stammen. Hele anlegget inneholder et nettverk av fartøy som frigjør ved pause en stor hvit latex, ekstremt giftig.

Hvit oleander - en ganske giftig plante som bør være forsiktig!

giftig plante oleanfre-hvit-blomst-gift
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 4/13


The White Oleander er en giftig plante med duftende blomster, som kan forårsake alvorlig mennesker og dyr ubehag, svakhet og ofte forvirring eller tåkesyn. Noen tilfeller kan utvikle seg til kramper, asfyksi, ledsaget av ventrikulær fibrillasjon og asystol som fører til døden.

Rosa Azalea - en giftig plante som virker på sentralnervesystemet!

1

plante-toksisk-Azalea-rosa doueur-mage-respiratoriske lidelser
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 5/13

Sponsede koblinger

Har du problemer med å tro at denne vakre rosa azalea er en giftig plante? Likevel er dette tilfelle! Forbruket av denne vakre rosa blomsten kan gi opphav til giftige manifestasjoner hos dyr. Den toksiske aktive ingrediensen er andromedotoxin som har en skadelig virkning på hjertet og sentralnervesystemet.

Vet du at gul narkissus faktisk er et giftig anlegg som skader helsen til kjæledyr?

giftig plante narcissus-gul-diaré-oppkast-tremor-vertigo
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 6/13


Den gule Narcissus er en giftig plante med en bitter smak, som inneholder alkaloider irriterende stoffer og toksiner som kan forårsake Etter svelging kvalme, oppkast, abdominal smerte, diaré og kramper. Hvis du bestemmer deg for å sette noen påskeliljer i en vase å dekorere hjemmet ditt, må du være oppmerksom på at vannet vil bli raskt lastet alkaloider, derav viktigheten av å være ekstremt forsiktig der.

Lantanier (Lantana)

Lantana plante-giftig-tretthet, oppkast, depresjon
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 7/13


Lantana eller lantana er en giftig plante spesielt for husdyr og husdyr. Brukes ofte i parfyme som en essensiell olje, kan denne planten forårsake dermatitt i mange mennesker og mange andre sykdommer i huden. Landanasene er preget av fargerikt løvverk som lett kombinerer med alle de gledelige nyansene.

Belladonna - en giftig plante som kan øke hjertefrekvensen!

plante-toksisk-belladonna-smerte-hode-smerte-mager
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 8/13

Belladonna, Latin Atropa Belladona, er en overdådig blomst som kan være svært giftig for mennesker. Alle deler av anlegget inneholder giftige stoffer som kan øke hjertefrekvensen betydelig. Belladonna skylder sitt navn til det faktum at italienerne brukte det til å avgrense sitt fysiske utseende ved å utvide sine elever.

Thrush - en giftig plante som forårsaker en økning i blodtrykket

giftig plante-truss-gift-barn-voksne-vondt-problemer-forskjellige
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 9/13

Er du glad i det ømme, frodige utseendet på dalen? Pass deg allikevel, fordi denne vakre, delikate blomsten egentlig er en giftig plante som inneholder stoffer (saponosider) som irriterer hjertet. Trusse kan redusere hjertefrekvensen ved å forårsake en økning i blodtrykket.

Bindweed blue eller ipomea (volubilis)

plante-toksisk-bindweed blå gift-diahrée-ond
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 10/13

Over en annen giftig plante som imponerer oss med sine azurblomster - den blå bindweed (volubilis). Også kalt "morning glory", er bindweed klatring plante hjemme i Sentral-Amerika ofte finner sin plass i hagen å dekorere gjerder, porter, søyleganger og etc .. Dens frø inneholder alkaloider som kan forårsake diaré , mange sykdommer i tiden og fordøyelsessykdommer.

Glycin - en giftig plante som kan forårsake fordøyelsessykdommer

plante-toksisk-Wisteria-smerte-depresjon-diarhée-oppkast
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 11/13

Glycin (wisteria) er en treaktig busk, betraktet giftig og farlig for katter og hunder. Det kan føre til fordøyelsesproblemer (kvalme, oppkast, diaré, magesmerter), hodepine og depresjon i sentralnervesystemet.

Periwinkle av Madagaskar

giftig plante periwinkle-madagascar-hodepine-oppkast
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 12/13

Madagaskar periwinkle er en urteaktig plante innfødt til det indiske hav. Denne vakre giftige planten, utbredt i alle intertropiske regioner, har en enkel og delikat løv farget i hvitt, rosa og mauve. Madagaskars periwinkle er en spesielt motstandsdyktig plante som støtter det solrike grunnlaget. Brukt i kinesisk medisin for å bekjempe høyt blodtrykk, kan det overforbruk føre til motsatt effekt - hypotensjon igjen å kjøre en stor tretthet, konsentrasjonsvansker, sirkulære lidelser og etc ..

Calla Lily

plante-toksisk-kala-lily-sår-svellende not-leppe
Giftig plante og giftig blomst: pass opp, skjønnhet kan være farlig! | Hage | 13/13

Den siste giftige planten vi skal introdusere i dag, er Calla Lily. Denne vakre hvite blomst er ekstremt giftig og kan, hvis den tas inn, forårsake irritasjon av munnen, hevelse og til og med diaré.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 35 =

Back to top