Garden Borders – 40 ideer på de mest populære designene

hage grenser-dekorative-stål-svart oppkjørselen-grus-ikke-japansk
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 1/40


I utendørsområdet, hage grenser spille en rolle både praktisk og dekorativt. Disse sist tillater å avgrense de forskjellige mellomrom ved å legge til rette for vedlikehold og å tegne kurver på en smug. Deavita allerede delt med deg noen artikler dedikert til hage grenser og plenen, men i denne artikkelen vil vi gjerne trekke oppmerksomheten din til vårt utvalg av bilder for hage grenser og valg av materialer, som lover å tilby et bredt spekter av inspirerende ideer!

Moderne design betong hage grenser å tegne kurver på oppkjørselen

hage kant-segmenter-betong-innkjørsel-plater-plenen
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 2/40

Som vi allerede har nevnt har hagegrenser en veldig praktisk rolle som avgrenser oppkjørselen, skiller den fra plenen og blomsterbedene. I moderne hager har en grense et stadig mer moderne utseende, som kan tilpasses for best å imøtekomme kravene til eiere.

Originale gummihagegrenser - et originalt og tilpassbart alternativ

hage grenser-gummi-flower beds-dekorative-mulching grus
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 3/40

Bortsett fra å spore gågaten, gjør hagenes grenser det mulig å avgrense blomsterbedene foran huset eller i bakgården, noe som gir dem et mer originalt og attraktivt utseende. Avhengig av materialet som huseiere foretrekker, kan hagegrensene tilpasses slik at de passer sømløst inn i ethvert miljø, uansett om det er moderne eller beskjeden.

Brick garden grenser for å avgrense og markere blomsterbed

hage grenser -paved-red-flowerbed-lanterns-solar
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 4/40


Ingenting er lettere enn å avgrense et blomsterbed. Ved hjelp av en mursteinhage grenser, vil du lykkes i denne oppgaven og til og med se slutten av hele utendørsområdet! Hvorfor satse du ikke på en vakker rød murstein grense? Den enkle installasjonen og det originale og elegante utseendet er å gjøre hagen din til et ekte paradis!

En fin ide om hageomgivelsen i natursteinens pavers

1

hage grenser -paved-natural-stone-parterre-flowery
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 5/40

Sponsede koblinger

Oppkjørselen din er omgitt av blomsterbed? En god ide å avgrense dem fra hverandre er å satse på hagegrenser. For å bygge en hagegrense anbefales det sterkt å bruke det samme materialet som brukes til bygging av oppkjørselen som vil skape en harmonisk og mer elegant design. Den naturlige stein pavers er blant de beste valgene, for i tillegg til å være veldig motstandsdyktig, tilbyr de en meget dekorativ design.

Hagekanter av betongplater

Borders hage dekorative betong-grå-grunnlag
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 6/40


Betonghagekantene brukes ofte som dekorasjon i utendørsområdet, fordi de er allsidige og tilpassbare. De er tilgjengelige i en rekke former og farger for å dekke de personlige kravene til design, stil og dekorative side best. Hagekanter laget av dekorative betongelementer gir overlegen kvalitet - en garanti for lang levetid og lav vedlikehold.

Dekorativ betonghage grenseidee

hage grenser-betong-dekorative-mønster-grønt-grus-dekorative-plen
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 7/40


Avhengig av effekten du leter etter, kan betongbommen tilpasses etter eget ønske. Betongelementer kan utsmykkes med en rekke mønstre som skal støpes inn i et bredt utvalg av former og størrelser. Deretter kan overflaten deres glattes for å se ut som brostein eller "støpt" av forskjellige mønstre.

Hvorfor velge betonghagekant?

hage grenser-design-moderne-betong-dekorative-plenen-blomstret-mulching-dekorative
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 8/40

Bortsett fra deres super dekorative utseende, er betonghagekanter svært holdbare og krever lite vedlikehold. Designet for å motstå frost, er de et ideelt valg for regioner med harde vinterforhold. Disse betongformene gir en rask installasjon og det mest beroligende er at bakken ikke vil bli skadet.

Dekorative betonghagegrenser

hage grenser-betong-dekorative-innkjørsel-plen-flowerbed
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 9/40

For å dra nytte av en moderne og velutstyrt hage, anbefales det å installere en betongbøtte. Sistnevnte kan fremheves av en matchende LED-belysning som, bortsett fra å forbedre blomstene, vil gi et behagelig lys når natten faller. Betongelementer ruster ikke eller dekomponerer, noe som gjør dem spesielt egnet til utendørs bruk.

Betonghagekant

hage grenser-dører-betong-dekorative-gressletter-gress-ornament-busker-blomster
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 10/40

Dette er den konkrete grensen som du vil møte mest i hagen. En slik grense kan ordnes i nærheten av et smug, rundt et blomsterbed eller et avslapningsområde. Hovedrollen er å avgrense de ulike romene samt å begrense veksten av ugress, som fungerer som en barriere mot deres røtter.

Hage anlagt med en seng av busker og en betonggrense

hage grenser-segmenter-betong-avgrens-grønt-parterre-busker
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 11/40

For å skape en harmonisk hage samordner grensen med svingete oppkjørselen og plenen. De myke kurver vil gi en zen touch og veldig hyggelig til uteområdet.

Brick hage grenser - både praktisk og dekorative

hage grenser-murstein-rød-liten-flowered-parterre
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 12/40

Perfekt tilpasset til å bli integrert i Middelhavet hager, rustikk eller moderne, inviterer murstein grensen seg til utendørs plass for å gi det et personlig og veldig originalt aspekt. Reunited i en enkelt rad eller dobbel rad, forbedrer murstein kanten av gangveien og blomsterbedet. Sats på mursteinen, og du vil lykkes med å få et inntrykk av varme og koselighet i hagen din.

Rød murstein og dens dekorative og praktiske rolle utendørs

hage grenser-rød-teppe-parterre-flowery
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 13/40

Hagen grenser kommer i mange materialer som murstein, tre og stein. Brick, for sin del, er et av de mest praktiske valgene, fordi du kunne få byggematerialet billig. Murstein kan forsegles på et betonggrunnlag eller plantes i bakken. I begge tilfeller lover de et veldig originalt sluttresultat.

Gunstig den røde mursteinen for å tilpasse hagegrensen

hage grenser-murstein-avgrens-oppkjørselen-grus hevet-senger
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 14/40

Den klassiske formen til mursteinene er rektangulær, som kanskje gjør at du tror at de bare brukes til realisering av perfekt rette grenser. Tenk på nytt fordi en mursteinhagegrense også kan ha nytte av vinkler og kurver.

Original greske grense laget av murstein og betong

hage grenser-grense-flat-murstein-rød-plen-flowerbed
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 15/40

Hvis du foretrekker det, kan du arrangere mursteinene på bakken, den bredeste delen ned. For å fylle mellomrommet mellom leddene, kan du bruke mørtel. En slik grense vil tillate deg å kvitte seg med invasive ugress som ikke vil overvinne barrieren.

Rød murstein hage grense - i tråd med veranda design

hage grenser-murstein-gress-front-veranda
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 16/40

For å forbedre utseendet på verandaen, kan du dra nytte av ideen ovenfor. Hvis utformingen av verandaen tillater det, foretrekker mursteinen og integrere den i hagenes dekorasjon for å skape et harmonisk og pent hjørne. En liten murstein hage grense vil gjøre utendørsområdet mer innbydende og vennlig, mens du fremhever din utendørs inngang.

Egendefinerte design hage grenser - tørr murstein

Hagegrenser -brown-rounded-parterre-boxwood
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 17/40

Som andre materialer, kan mursteinen formes til perfeksjon, for å passe perfekt inn i innredningen av uteplass. Bildet som vi presenterer for deg ovenfor, er beviset! Denne dekorative grensen består av flere stener av liten størrelse, og hvis overdel er avrundet. Effekten er veldig dekorativ og gir den lille boksen av boxwood et veldig originalt og attraktivt utseende.

Myke hagegrenser i svart stål

hage grenser-plant-jord-stål-svart-myk-plen-busker
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 18/40

Myke hagegrenser er det moderne alternativet til andre typer grenser. De er veldig dekorative og tilbyr en overlegen kvalitet for å integrere perfekt med utendørs plass. Den super enkle og raske leggingen og den store levetiden gjør denne type hagegrenser bare ideell for ethvert miljø.

Sort stålgresskanten å plante i bakken

hage grenser -supel-stål-svart-plant-jord
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 19/40

En slik fleksibel og brettbar kant gjør det mulig å realisere flere kurver eller rette vinkler. Du kan installere det selv med en hammer. Disse er de spisse føttene som gjør det mulig å presse det lett i alle typer jord. Du kan velge ønsket høyde og lage en mer eller mindre diskret ramme.

Corten Steel Garden omgir - invitere stil utendørs!

hage grenser -steel-corten-design-moderne-hage-terrasse
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 20/40

En må-ha i hjem og hager, Corten Steel stopper ikke å forbause oss! Det er allerede mulig å dekorere den moderne hagen med en kantlinje laget av selvpatinert stål med overfladisk korrosjon for å forbedre uteplassen. Materialet er veldig motstandsdyktig overfor klimatiske forhold og tilbyr uklanderlig estetikk.

Corten stålgrense - våger å sublime hagen

hage grenser - stål-corten-delimit-plen-planter-ornament
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 21/40

Corten stålkant er faktisk et high-end dekorativt element med et rustet stålutseende, men vil ikke nedbrytes. Denne typen materiale drar nytte av en metalllegering, tilsatt under støperiet og danner et beskyttende lag som øker korrosjonsmotstanden. Corten-stålkanten gjør det mulig å realisere alle typer former og konturer.

Inspirer deg selv fra Corten Steel Garden Edging - et must-ha for utendørs plass

hage grenser-stein-corten-hevet-senger-deco-pebbles-grey
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 22/40

Ved å installere en Corten stålgrense kan du lage rette eller stikk vinkler, kurver eller rette linjer. En slik grense vil tjene deg til å avgrense blomsterbedene, tegne stien etc. Det er veldig enkelt å installere en slik grense. Det må bare trykkes ned til ønsket dybde, ved hjelp av en hengekøye.

Hage terrasse med Corten stål hage grenser

hage grenser -steel-corten-idé-hage-terrasse-moderne
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 23/40

For å lykkes avgrensningen av sengene av aromatiske urter, blomster og grønnsaker, samtidig som vi beholder den fine og velordnede designen i hagen, er det grensen til hagen som kommer til vår hjelp. Corten steel curbs er spesielt egnet for terrasserte hager som den ene over fordi det super trendy metallet øker mengden nivåer.

Tretrærgrenser kombinerer estetikk og funksjonalitet

hage grenser -wood-design-praktisk-dekorative-hage
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 24/40

Veldig nyttig og viktig for utformingen av utendørsplassen, trærhagegrenser er et must-have både estetisk og praktisk. Men, bortsett fra å spille en dekorativ rolle, er hagen kanten brukt til å holde jorden, noe som innebærer at den må være stabil og motstandsdyktig. Og det klassiske valget for å lage en hagegrense er utvilsomt tre.

Hagekanten i trebjelker

hage grenser -putres-solid-wood-patio-belegg
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 25/40

Tre er et byggemateriale som du kan kjøpe til en relativt lav pris. I tillegg gir veden mange muligheter i utbygging og dekorasjon av hagen. For å lage en trekant, kan du bruke enkle bjelker eller logger.

Hagekant laget av treplanker for å spore oppkjørselen

hage grenser-planker-tre-senger-mulching-dekorative-dam-hage
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 26/40

For å skape en optisk forbindelse mellom hage dammen og oppkjørselen, avgrense dem fra hverandre, kan du stole på opprettelsen av en dekorativ kant laget av treplanker. Den lille størrelsen passer perfekt til det naturlige utseendet på dekorative mulching i plenen og dammen i nærheten.

Ideer om hagegrenser laget av logger

hage grenser -rondiner-wood-deco-grus-dekorative-knust-stein
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 27/40

Hvis du er ute etter en original og kreativ hagegrense, anbefaler vi at du vurderer logggrensen. Veldig lett å produsere og installere, denne boken krever ikke sterke DIY ferdigheter. For å gjøre jobben enklere, bør du vurdere å kjøpe loggruller. Loggene er koblet til hverandre med ledning.

Hage landskapsarbeid med en original design logg ramme

hage grenser -rondins-bois-parterre-krysantemums-kål-ornament
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 28/40

Når det gjelder planting av logger i stuen, kan du ordne dem slik at de har samme høyde eller forskjellige høyder. Før du begynner installasjonen av fortauet, må du først forberede jorden ved å grave en grøft ca 15 cm dyp. Etter det må du sette loggene i grøften ved å trykke dem med en hammer. Hvis du foretrekker å gi et rustikt og naturlig utseende til hagen din, ordne dem på forskjellige høyder.

Plast hage grenser

hage grenser -plastic-imitasjon-tre-innkjørsel-grus-hvite blomsterbed
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 29/40

For å få en elegant og kreativ berøring til utendørsområdet anbefaler vi sterkt at du vurderer å installere en plasthagegrense. Moderne design mer og mer original kan sublime hagen med et snev av farger og originalitet.

Plast hage grense

hage grenser -plastic-edging-dekorative-oppkjørselen-pavers
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 30/40

Utformingen av noen plasthagegrenser etterligner perfekt logger, stein, etc. Dermed kan hver gartner lett finne den modellen som best passer til utformingen av hans uteplass og hans personlige smak. Uansett hvilken modell du bestemmer deg for å kjøpe, trenger ikke plasthagekanter noen spesiell vedlikehold og vil gi en veldig dekorativ touch til hagen.

Dekorativ plastgrense for den moderne hagen

hage grenser -plastic-imitasjon-logger-tre-grus-knust-hvitt
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 31/40

Plasthagegrenser blir stadig mer brukt i dekorasjon. Men i tillegg til deres dekorative rolle, er de perfekte for å avgrense mellomrom, å tegne stien, å beholde jorden av en massiv etc. De fleste store hagearbeid og DIY-merkene tilbyr forskjellige modeller av plastgrenser til rimelige priser.

Gummi Hage Edging Idea

hage grenser - gummi-grønn-flowerbed-mulching-dekorative
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 32/40

Gummikanten er en form for kanting som primært brukes for å forhindre skade. Det er spesielt fleksibelt, og det er derfor det er blant de foretrukne valgene for å spore viklingsbaner for eksempel.

Paved flate hage grenser

hage grenser - grense - flat - pavers - plen - gjerde - tre
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 33/40

Når det kommer til en brolagt hagegrense, er det to typer legging som må vurderes. Den flate grensen som vi presenterer ovenfor, består av pavers plassert på bakken. En slik grense er veldig praktisk fordi klipperen kan ri den uten problemer. En lignende type hagekanten er ideell for deg hvis du vil skille oppkjørselen fra plenen for eksempel eller skille oppkjørselen fra et blomsterbed.

Raised hage grense, laget av brostein

hage grenser -paved-naturlig-stein-dam-hage-planter-skygge
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 34/40

Den hevede pavergrensen er ment å forlate pavers mer synlig. Denne typen hagegrense er veldig praktisk fordi den beholder bakken i hagen mens du bringer en dekorativ og interessant touch til hagen.

Hvite steinpavers til din dekorative hagegrense

hage grenser -paved-hvit-stein-plen-mulching-dekorative
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 35/40

For å markere et blomsterbed, kan du stole på en dekorativ ramme som er laget av natursteinpavers. På bildet over presenterer vi en vakker ide om grensen, laget av hvite pavers som passer perfekt med den dekorative brune mulken og vegetasjonen.

Dekorative hage grenser i småstein

hage grenser-grotter-hvite-små grus innkjørsel
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 36/40

Hvis du ønsker å forbedre utseendet på hagen din og markere grus gangveien, anbefaler vi sterkt grensen. Svært dekorative og elegante, passer grusgrensen harmonisk inn i kysthagen, og gir en avslappende atmosfære.

Pebble og dekorative halmgrense

hage grenser-galler-plante-senger-mulching-dekorative
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 37/40

Dekorasjonen i småstein finner naturlig sted i hagen av enhver stil. Pebbles kan brukes som en original og tilpassbar plen grense, som kan gjøres på mindre enn en time.

Naturstein hage grenser

hage grenser-steiner-naturlig-gang-slats-wood-greyish
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 38/40

Alle som ønsker å gi et bestemt tegn til sine hager, anbefaler vi dem å tenke på naturstengrensen. Stenen og dens elegante og elegante estetikk utvilsomt utelukker uteplassen. I tillegg kommer steinkantene å gi et par ekthet og kan integreres i miljøer av enhver stil. Naturstenen vil skate over tid og gi kanten et enda mer originalt og naturlig utseende.

Natursten grense i hagen

hage grenser-stein-naturlig-innkjørsel-platene-stein
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 39/40

Natursteinhagen surround er blant elementene som er både praktiske og dekorative som ikke krever vedlikehold, men beholder deres estetikk og kvalitet irreproachable gjennom årene. Tør det og vi lover deg at du ikke vil angre på ditt valg.

Veldig diskret betonggrensgrense og boxwoodgrense

hage grenser-grense-flat-concrete-border-boxwood-terrasse-asfaltert
Garden Borders - 40 super originale ideer på de mest populære designene Hage | 40/40

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Back to top