Deco metall hage hvordan Corten stål passer inn i miljøet

deco-metall hage skulpturer-kaktus-blomster-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 1/20


Tidligere reservert for velstående mennesker, er nå kunstneriske kreasjoner nå tilgjengelige for alle. Metallarbeidet bruker forskjellige ferdigheter som gir den en endelig dekorativ og veldig original. For tiden blir mote av rustet jern gjenfødt for å sublimere interiøret og utvendig dekorasjon. Dens industrielle karakter er høyt verdsatt i dekorasjon og forført av sin rå side og sin varme farge. En slik deco metall hage fremkaller en viss nostalgi mens infusere romantikk med uteplassen.

deco-metall hage saks hage-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 2/20

Når det gjelder hagenes metalldekk, er den ikke nødvendigvis reservert for vegger og flate overflater. Tvert imot! En av styrken i rusten metalldekorasjon er at den er i stand til å gi et godt volum til det hele med sine 3D-former som nyter overraskende oppfinnsomhet og realisme.

deco-metall-hage-tall høns-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 3/20

Tro det eller ikke, rust har en veldig original side, og derfor anser vi det ikke å være kjedeligere enn før. Objektene i rustfritt metall blir omgjort til metallhagedekk som kreative som overraskende. Dyr, blomster, abstrakte skulpturer etc., som er installert i hagenes favorittsteder, tillater å skape et kunstnerisk og personlig ensemble. Uansett stilen hans lover det rustede objektet å bringe et snev av uovertruffen originalitet til uteplassen.

deco-metall hage skulpturer, moderne agave-cortenstål-kaktus-metall
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 4/20


Som du sikkert vet, har Corten Steel de siste årene beslaglagt innredningen utendørs samt arkitektur. Ingenting overraskende fordi sin sjarm av gammelt og dets varme farger er allerede et deco-aktivum som ikke skal overses. Uendelig uendelig, passer Corten Steel Garden Decor til enhver stil og sublimates moderne design takket være den naturlige sjarmen av sin rustne farge.

deco-metall hage skulpturer-agave-cortenstål-turkis maling
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 5/20

Sponsede koblinger

Hagemetallet finner sin plass i ethvert design og gjør det mulig å dekorere på en original måte alt sammen. Når man snakker om Corten-stål i deco, tilbyr det trendy rustne metallet mange muligheter, samtidig som det integreres naturlig med innredningen. Øko-vennlig og super-estetisk, Corten Steel viser seg å være en fantastisk mulighet til å dekorere hagen på en original måte. Kanskje ligger den største fordelen med rustet metall i sin evne til å passe harmonisk inn i miljøet.

1

Deco-metall-hage fugl som mater-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 6/20


Corten Steel kombinerer flere utseende som for tiden er etterspurt i utendørs design. Naturlig og edru, dens minimalistiske karakter mykes av varmen den utstråler. Uansett om det er en del av hagenes utforming, innredningen eller utemøbler, er den rustne meta et virkelig must for å vedta for vellykket utendørs design. Helt moderne, den berømte Corten-stål tilpasser seg alle typer hage- og terrassedesign og blander seg harmonisk med andre materialer.

deco-metall-hage-skulptur-cortenstål, stein frosk
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 7/20


Meget robust og slitesterkt, gir materialet et unikt estetisk utseende til uteplassen på veldig lang sikt. Rusten som ble kjempet til enhver tid tidligere, er for tiden veldig trendy. Corten stål er økologisk, som gir deg et enda mer naturlig utseende til hagen. Det er derfor favorittmaterialet til tilhengerne av økologien.

deco-metall-hage-skulptur-cortenstål kaktus
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 8/20

Hvis du bestemmer deg for å adoptere metallhagen dekorasjonen, vil du ende opp med å gi rommet et unikt karakter, som kombinerer både det moderne og det naturlige. Rustet metall er også ideelt for de som setter pris på hjemmelagd dekorasjon. Uansett om det er omdirigert til skulpturer, små kunstneriske gjenstander eller utendørs industrimøbler, skiller Corten Steel seg ut som en absolutt dekorativ trend for hagen av enhver stil.

deco-metall-hage-blomst-cortenstål og-eføy-blomster
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 9/20

Hvis du er ute etter metallhageinnredning ideer som estetisk som praktisk, anbefaler vi deg å tenke på planters. Enten de huser planter eller spiller en utelukkende dekorativ rolle, er planterne et must i ethvert miljø. For å øke sin visuelle innvirkning og dekorere uteplassen på en super original måte, anbefaler vi deg til å favorisere Corten stålplantere. Patina fra Corten Steel utvikler seg over tid, samtidig som det gir et enda mer dekorativt utseende til metallet. Minimalistisk, men varmt, rustfritt stål passer perfekt i moderne hager hvor det bringer en nostalgisk berøring.

deco-metal hage skulpturer stål, CORTEN-fugler
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 10/20

Hagesculpturen som representerer fugler, bringer en poesi i rommet. Enten spurver, uker, heroner, storks osv., Corten-stålfuglene er et reelt løfte om originalitet og tidløs eleganse. Når det gjelder deres beliggenhet i hagen, la dem "vandre" rundt oppkjørselen, "hvile" i blomsterbedene eller "tenke" vannet i det dekorative vannpunktet. De elektroniske hageseddelbutikkene tilbyr et bredt spekter av rustne metallhageskulpturer, tilgjengelig i alle stiler og tilgjengelig i en rekke størrelser.

deco-metall-hage-skulptur-fox-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 11/20

Statuer og skulpturer er blant de mest originale hagesorteringene som gjør at gartnere kan skape et poeng med tilpasset appell. Før du begynner å kjøpe det dekorative objektet, først og fremst, er det nødvendig å ta hensyn til hagenes stil. Og for metallgarden dekorasjon å adoptere, viser det seg at Corten stål passer alle stiler. Det rustne metallet, med sin varme og originale patina, passer harmonisk inn i moderne, minimalistisk eller rustikk design.

deco-metall-hage-skulptur-3d-blomster-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 12/20

Først og fremst er det to måter å innlemme en skulptur inn i hagen. Dette kan utstilles slik at det blir midtpunktet i utviklingen. Hvis denne ideen passer deg, bør du vurdere å reservere et fremtredende sted for skulpturen. Det dekorative objektet kan også plasseres foran en jevn vegg som vil understreke den minimalistiske skjønnheten i rusten metallskulptur. I tillegg til å bringe originalen til konseptet, skjuler Corten stålskulpturer ufullkommenhetene til det gamle gjerdet, for eksempel. Eventuelt kan det dekorative objektet integreres i utformingen mer diskret.

deco-metall-hage-blomster-metall-stål corten
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 13/20

Dekkerbar til uendelig, gir metallhage skulpturer alle til å tilpasse sin utendørs innredning på den mest originale måten. For å forbløffe barna, stoler foreldrene ofte på dyreskulpturer. En original hund, en søt katt, kaniner, fugler eller sommerfugler - kreative ideer mangler ikke! De som ikke har en grønn tommel, kan lage en dekorativ hage som består av metallblomsterskulpturer. Hagen vil dermed ha et vakkert tempo i enhver sesong.

Deco-metall-hage-trau-til-fugle-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 14/20

En god ide for metallhageinnredning, denne fuglmateren Corten steel, er ideell for enhver utvikling. Fast på et tre eller på gjerdet, vil det dekorative objektet invitere den søte til hagen. Rustlaget gir fuglen en ypperlig rustikk touch. I tillegg til å forundre barna, vil fuglen tillate deg å tilpasse innredningen av hagen.

deco-metall-hage skulpturer stål øyenstikkere-Corten-gjerde-tre grå
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 15/20

Bortsett fra sommerfugler er dragonflies i Corten stål et veldig originalt dekorativt element for å adoptere for å sublimere konseptet. De viktigste symbolismene av dragonfly er metamorfose, fornyelse og positiv kraft. Så det er ideelt å adoptere som DIY metal garden deco.

deco-metall-garden figurer pot-chicks-cortenstål-deco-publikum blomst
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 16/20

Når det gjelder hagen metalldekorasjonen, ville det være ideelt å matche sin stil med det hele. Rustikk, minimalistisk eller moderne, et bredt spekter av dyr og blomster i rustfritt metall hjelper deg med å forbedre hagen med sin originale design og interessante patina. De små skulpturene er den ideelle måten å markere et blomsterbed på eller markere hagen banen. Som allerede nevnt, gir patina av Corten stål en nostalgisk preg til innredningen, og er perfekt for vintage eller rustikke møbler.

deco-metall-hage-blomst-3d-rustet stål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 17/20

Blomstene, med sine vakre farger og dufter, skaper et ekte paradis i hagen. Men bortsett fra de naturlige blomstene, kan vi pynte uteplassen med kreative og originale metallskulpturer. Ideene er uendelig, og du kan få en liten eller stor blomst, å fikse på gjerdet eller å legge seg i bakken. For å forsterke hagenes dekorasjon og gi den et preg av farge, kan vi male metallblomsten i rød, blå eller gul.

Deco-metall-hage Storhodet hage-Corten stål-skjærende laser
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 18/20

Corten stål laserkutt, denne ballen er et viktig element i hagen dekor. Ballen spiller rollen som metall hagen deco med stor visuell effekt. Og siden geometrien har vært spesielt populær de siste årene, passer Corten stålhageball perfekt inn i miljøet. Avhengig av utformingen, kan den huse en lampe eller et lys, og omdanne til lanterne så dekorativt som praktisk.

deco-metall-hage-lanterne-utendørs-cortenstål
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 19/20

Så praktisk som dekorative, gir hagen lanterner en romantisk atmosfære til plassen. De tradisjonelle versjonene gir vei til Corten Steel Design - en super original ide å vedta i den rustikke eller like minimalistiske stilhagen.

deco-metall-hage-cortenstål bokstaver
Deco metall hage eller hvordan Corten stål passer inn i det moderne miljøet Hage | 20/20

En ide om en super original hage metall dekorasjon, Corten stål brev invitere seg utenfor for å fullføre innredningen. Den elegante patinaen i rustfritt metall står i kontrast til betongelementene i moderne hager og den endelige gjengivelsen er veldig interessant og moderne. Enkel og veldig elegant, denne dekorasjonen passer for alle stiler og smaker.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

Back to top