Manuell aktivitet resirkulering plastflaske – gjenbruk avfall!

Manuell aktivitet resirkulering plastflaske
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 1/11


Som navnet antyder, a Manuell aktivitet resirkulering plastflaske kombinerer to forskjellige prosesser som utfyller hverandre. På den ene siden har vi gjenbruk av hverdagens gjenstander som vi normalt ville kaste i søppel uten å tenke for mye. På den annen side er det DIY i bjelkede materialer som gir seg til mange kunstneriske tolkninger. Kombiner begge i samme praksis, og du vil få en morsom og miljøvennlig hobby om gangen. Og det er gjenstand for gjeldende artikkel.

Manuell aktivitet Resirkulering Plastflaske - En fascinerende smykkerholder

manuell aktivitet resirkulering flaske plast - display-smykker
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 2/11

Den første manuelle plastflaskegenvinningsaktiviteten som vi ønsker å presentere for deg, er å skape en virkelig beundringsverdig smykkerholder. Som du kan se selv, får han mest ut av midlene fra noen få vanlige grønne PVC-flasker. Hvem vil ikke ha en fin gjenstand som vil tillate ham å bedre organisere sitt tilbehør, laget av resirkulert materiale?

aktivitet-hand-resirkulering flaske-plast-veiledningen
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 3/11

På bildet ovenfor kan du undersøke resten av materialet som trengs for denne fantastiske DIY. Disse er en rund diameter metallbjelke med liten diameter, flatmetall eyelets og matchende nøtter. Verktøy inkluderer et bore og et roterende verktøy, men dette er bare nødvendig hvis du vil gi et av dine "tallerkener" smykker overlagret formen til en blomst med tydelige kronblad. Bortsett fra den estetiske siden, vil den også bruke den som et armbånd.

aktivitet-hand-gjenvinning flaskeholderen plast bijoux
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 4/11


Kollagen av bilder ovenfor illustrerer gjerne trinnene i denne originale DIY og veldig nyttig på samme tid. Når bunnen av de kuttede plastflasker er boret, er de gjennomboret bare i midten, kelformene er formet (valgfritt) og festet over den andre på linjen, på avstander omtrent lik, bruk eyelets og nøtter. Legg merke til at bunnen av smykkeholderens base vender nedover slik at den kan stå oppreist.

Manuell aktivitet resirkulering flaske plast-lagring sminke

aktivitet hånd flaske-plast-lager-makeup
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 5/11

Sponsede koblinger

Men det viser seg at smykker ikke er de eneste som har en god manuell resirkulering av plastflaskeaktivitet. Den neste DIY er enda enklere enn den første, fordi den bare krever en varm limpistol. Ideen er ganske enkel - vi har 6 tomme vannflasker som er kuttet omtrent i midten. Husk at kantene deres skal arkiveres eller tapes slik at de ikke er skarpe. Limet sammen i en pyramideform, disse gjenbrukte beholderne gir deg muligheten til å bedre organisere leppestifter, sminke, neglelakk osv.

1

aktivitet-hand-gjenvinning flaske-plastisk
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 6/11


Men gode ideer stopper ikke der! Ved å bruke plastflasker som vist ovenfor, kan du lage tannbørsteholdere på badet, pennholdere til kontoret eller butikken på en kunstnerisk og økologisk måte, dusinvis av blyanter og fargede markører som akkumuleres i barnets rom. Det er også en god mulighet til å lære barna viktigheten av å gjenvinne gjenstander og respekt for naturen.

Ideer for gjenbruk av emballasje på en balkong, hage eller innendørs

aktivitetshånd resirkulering flaske-plast-bilder ideer
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 7/11


Selv utendørs kan en manuell gjenvinningsaktivitet for plastflasker gjenoppfinnes og tilpasses mange forskjellige bruksområder. Lett bevegelige potter til minikjøkkenhagen på balkongen, vertikale hager på hagen og gjengelighetssystemer er bare noen av de geniale eksemplene på intelligent ny bruk av dette rikelige avfallet som sakte men sikkert , hele vår planet.

aktivitet-hand-resirkulering flaske-plast-maling
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 8/11

Hvem ønsker å forenkle ting ytterligere, kan helt hoppe over trinnene som krever kutting, boring, arkivering, stikker mm flasker. En manuell aktivitet resirkulering helt lat plastflaske er bare å male emballasjen i spørsmålet og bruke det som en vase. Det er imidlertid et triks. For en mer kunstnerisk effekt, bruk en liten flytende maling og hell den i beholderen for å farge den innvendig. Sprøytemaling sprayet utenfor gir også en veldig interessant gjengivelse. Etter fullstendig tørking kan du blant annet bruke fargepakker som søte vaser eller bowlingpinner.

En manuell resirkuleringsflaske plastvirksomhet eller en moderne kunstform?

aktivitet-hand-resirkulering flaske-plast-kaktus
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 9/11

Visste du at en manuell resirkuleringsflaske plastvirksomhet også kan ta form av en samtidskunst? Vel, den fantastiske blomsterkaktussen som er illustrert i bildet ovenfor, er beviset på god kvalitet! Siden 2004 har den tsjekkiske kunstneren Veronika Richterová produsert utrolig varierte skulpturer fra ett enkelt materiale: plastflasker. Og hans design er fulle av overraskelser til seeren!

aktivitet-hand-resirkulering flaske-plast-blomster
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 10/11

Hans opprinnelige verk bærer navnet "PET-ART" og representerer alle slags planter og dyr. Bortsett fra representanter for verdens flora og fauna, produserer også kunstneren, men sjeldnere, ulike musikkinstrumenter og noen ganger noen møbler (spesielt sofaer). Gjennom årene har Richterová blitt en dedikert samler av PET-flasker og en absolutt ekspert på sitt felt. Men vi bør ikke forveksle med å kalle ham en økolog heller!

aktivitet-hand-resirkulering flaske-plast bijoux
Manuell aktivitet resirkulering plastflaske - gjenbruk avfall! | Gjenbruk | 11/11

Andre inspirerte designere utnytter de samme grunnleggende materialene for å realisere sin egen serie eksklusive øko-smykker. Tilsynelatende, med mange gode intensjoner og en klemme av kreativitet, kan vi ta forurensende rusk og forvandle det til et super attraktivt og unikt ornament eller verden! Fotokollagen ovenfor illustrerer bare 3 av de mange tilbehørene som er laget av plastemballasje som finnes på internett. Hvorfor kaster vi plastemballasje når vi kan slå dem til mesterverk ved å bruke den rette manuelle plastflaskeråtervinningsvirksomheten?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Back to top