Lag et puffdekk og tau – opplæringsbilder i etapper!

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-9
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 1/13


Ottomaner, ottomaner og lav avføring er nyttige og søte booster seter som er for tiden tilbake. De gir ekstra super praktisk sitteplasser mens dekorere interiøret med sitt noe eksotiske utseende. Disse små møbler kan imidlertid være ganske dyre, spesielt når de er merket eller bare har en uvanlig form. I denne forbindelse ønsker vi å presentere en ide om DIY enkelt og rimelig som det endelige resultatet ikke gir det i skjønnhet eller i komfort, til de prefabrikerte designstolene som finnes i butikkene. I den nåværende artikkelen vil vi gjennomgå en opplæring i bilder med forklaringer som tydeliggjør hvordan lage en puff i gjenvinningsmaterialer. Nyt og gjør din!

Hva å kjøpe for å lage en osmannisk osmannisk

lage en osmann-dekk-tau-materiale puff
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 2/13

- Et gammelt dekk (et mekanisk verksted, en bildump eller et dump er de stedene man kunne finne);
- 2 runde kryssfinerbunn med en overflate noe større enn dekkets innerdiameter;
- bore, skrutrekker og skrue
- Sisal tau eller en annen type naturlig fiber (ca. 4,5 meter tau 1 cm tykk eller ca. 3 meter 2,5 cm tau);
- Varm limpistol og flere smelte limpinner;
- et par saks
- beskyttelseslakk og flat børste (valgfritt).

lage en osmann-dekk-tau-trinn-2 osmannisk
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 3/13

Selvfølgelig, det første du må gjøre for å lage en rund beanbag er å få alt materialet du trenger. Hvis du ikke finner rund kryssfiner (dette er faktisk det vanskeligste i dette prosjektet), kan du spørre personalet på en byggemateriale butikk hvis de tilbyr såing som en tjeneste. Som en alternativ løsning - besøk verkstedet til en profesjonell snekker som kan kutte firkantede paneler og gi dem en rund form.

lage en osmann-dekk-tau-trinn-3 puff
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 4/13


En annen alternativ løsning er å bruke nylon tau og pakke det rundt dekk ved å lage X i midten for å dekke tomrummet. Men la oss gå tilbake til sauene våre! Forutsatt at du har funnet runde paneler, er det på tide å fikse begge sider av dekket. Bruk boret til å lage hull på omtrent like avstander og skru deretter bunnen. Du kan se trinnene som vi nettopp har beskrevet på de to bildene ovenfor, ganske forklarende i seg selv. Logisk, for å gjøre en avføring stabil og estetisk, gjentas det samme trinnet på den andre siden.

Hvordan lage en puff i noen få enkle trinn

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-4
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 5/13

Sponsede koblinger

Plugg deretter inn den varme limpistolen da det er på tide å dekorere vår avføring, for nå ganske stygg. Som du kan forestille deg, vil vi bruke tauet i sisal, hamp, linned eller andre naturlige fibre. For å begynne, finn senterets senter og fest den løse enden av tauet med lim. Men hvordan finner du senteret? Ikke ta panikk, vi har en leksjon i geometri forberedt for deg!

1

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-5
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 6/13


For det første tegne en rett linje som kutter sirkelen i to vilkårlig deler - det er akkord i sirkelen. Deretter finner du senteret og, fra det punktet, tegner en linje vinkelrett på tauet. Dette gir deg diameteren hvis midten faller sammen med senterets sirkel! Tilsynelatende, å lage en puff er ikke rakett, det krever noen beregninger skjønt! Vel, etter å ha stakk enden i midten, begynner du å pakke resten av tauet rundt dette sentrale punktet, prøver å skjule den løse enden og gjøre en tett spiral.

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-6
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 7/13


Påfør limet sjenerøst på både tauet og kryssfineroverflaten slik at sisalpiralen ikke avviker under prosessen. Helt ærlig, hvis du vil lage en estetisk pouf, er det ikke en god idé å spare penger på dette stadiet.

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-7
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 8/13

Når den øvre overflaten er fullstendig kledd med tau, er det på tide å snu den osmanske osmannens opp ned og ... fortsett å lage de samme konsentriske sirkler i tau på sidedelene. Av åpenbare årsaker er det ikke nødvendigvis nødvendig å dekke den andre siden av dekket, som blir bunnen av avføringen.

Endelige skritt, alternativer og dekorere ideer

make-ottomanske ottomansk dekk-ledningen for-trinn-8
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 9/13

Til slutt, bruk saks for å kutte det overskytende tauet og hold spissen på plass. Hvis du planlegger å bruke puffen på utsiden, skal du ferdig med å bruke et lag av vanntett lakk for å beskytte det. Vel, det viser seg at å lage en puff ut av resirkulert materiale er en virkelig god idé som ikke er vanskelig å oppnå!

make-ottoman ottomansk trestamme-tau
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 10/13

Den gode nyheten er at du ikke trenger å frata deg selv av slike eksotiske møbler, selv om du ikke har et gammelt dekk eller du ikke finner runde kryssfinerpaneler. Mange hverdagsobjekter kan forvandles til kule seter ved hjelp av teknikkene beskrevet ovenfor.

make-ottoman osmansk bøtte-plast tau
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 11/13

For eksempel, en gammel plastbøtte som har mistet håndtaket og ikke lenger er brukbar, kan bringes tilbake til livet og finne en ny applikasjon som et lite praktisk møbel eller dekorativt tilbehør. Selv en stor, tom maling kan tjene deg veldig godt for å lage en liten puff eller å prøve et annet lignende DIY-prosjekt.

Scandinavian Living-paller-string-hvitt
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 12/13

Admirers of Scandinavian design kan erstatte sisal med lin eller en annen type hvitt tau. Skaffelsene som er oppnådd, vil se super elegante og ømme, perfekt tilpasset nordiske stuer. Pair dem med strikke puter, falske pelse, vaser i geometriske former og andre ikoniske aksenter.

make-ottoman-pære-tau-fiber-naturlig
Lag et puffdekk og tau-tutorials bilder i etapper! | Gjenbruk | 13/13

Til slutt, de som vet hvordan de skal flette eller strikke, kan lage en pærepuff som ligner på modellen vist ovenfor. Den harmonerer perfekt med flere stiler av interiørdekorasjoner som landlig chic, hytte eller åndsby. Men uansett hvilken modell som er, gjør en puff ikke for kompleks, og spillet er absolutt verdt lyset!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Back to top