Naljepnice za dječju sobu – Disney magični deko za vašu dušu

naljepnice za dječju sobu za disney-winnie-ourson-deco
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 1/16


Radujete li se rođenju bebe? Sve je spremno: kolijevka, stol za mijenjanje, stolica za ljuljanje, zidovi su oslikani. No, nedostaje vam nešto, detalj koji vas izbjegava ... Evo naljepnica za dječju sobu koja je u posljednje vrijeme uživala veliku popularnost. Vrlo su poželjni među roditeljima jer ih je vrlo lako staviti. U ovom članku, tim Deavita sa zadovoljstvom vam predstavio naljepnice za dječju sobu inspirirane Disneyom.

naljepnice na disney-deco-naljepnici-wall-peter-pan baby room
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 2/16

Naljepnice s dječjom sobom postale su zidne slike. Ljepljiva dekoracija je prolazna i vrlo je jednostavna za upotrebu. Možete odabrati oblik, veličinu, crteže. Evo, na gornjoj slici, Peter Pan tematske naljepnice. "Samo lijepe misli i oni će te tjerati na nebo! - vrlo lijep citat iz Petera Pana koji će vas potaknuti da podignete svoju ljubav u ljubaznosti i pozitivnosti. Tijekom vremena, normalno je dosaditi zidne naljepnice koje ste odabrali. Ne brinite, promijenite ih! Kao što ćete vidjeti, lako je skinuti i staviti nove naljepnice.

naljepnice za dječju sobu prilagođene disney-deco-personaliziranom
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 3/16

Uz ove lijepe naljepnice za sobu za bebe stvorite jedinstvenu i toplu atmosferu za vašu dušu. Osim toga, možete prilagoditi i naljepnice. Na taj način, djetetu ćete dati magičnom djetinjstvu. Kao što je rasprostranjen trend, imate široku paletu naljepnica. To je povjetarac! Napominjemo gore navedene primjere. Naljepnice su jednostavne, ali dobro se uklapaju u dječju sobu. Još jedna sjajna ideja je pridržavanje najdjelotvornijeg elementa Disneya: čarobnog dvorca!

naljepnice za Disney-princeze
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 4/16


Ali zašto odabrati Disney kao dekor za dječju sobu? Jer Disneyovi likovi su čarobni, romantični i san! Oni stvaraju ozračje dobrodošlice i ukrasit će obične zidove na poseban način. Svi smo odrasli s pričama i filmovima Pepeljuge, Mala sirena, Belle, Snjeguljica, Petra Pan i drugih prinčeva i princeza. Oni su likovi koji neće ostarjeti, zauvijek će biti urezani u sjećanje. Ovdje, na gornjoj slici, izvrstan primjer ukrašavanja vaše djevojčice.

naljepnice za disney-winnie-ourson baby room
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 5/16

Sponzorirane veze

Naljepnice za dječju sobu personaliziraju i osvježavaju zidove vašeg doma. Deavita savjetuje da se odlučite za blijedu nijansu zidova jer se na taj način naljepnice ističu bolje. Ne zahtijevaju posebno održavanje što ih čini kreativnim dječjim sobama. Na gornjoj slici možete vidjeti da su svijetle boje zidova bolja ideja, pogotovo ako su naljepnice dostupne u sjajnim bojama.

1

naljepnice soba beba-disney-deco-slon
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 6/16


Ovo je slatka ideja s slonovima koji mogu predstavljati trojicu članova obitelji. Deavitaov tim također bi vam želio dati neke savjete vezane uz prijavu, kao i polijetanje naljepnica za dječju sobu. Naljepnice su sastavljene od 3 sloja: vinilna podloga, obojeni dio koji se nanosi na zid i prozirni sloj čija je svrha lakše postavljanje naljepnice.

naljepnice-beba-soba-disney-deco-crno-bijelo-princeza
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 7/16


Prvo, prašinu od zida suhom krpom. Imajte na umu da zidovi moraju biti glatki i suhi 3 tjedna do 1 mjeseca. Pritisnite površinu naljepnice s gumenom trakom kako biste uklonili zrak pod naljepnicom. Zatim skinite bijeli papir i stavite naljepnicu na mjesto koje ste odabrali. Provjerite da između naljepnica i zida nema zračnih mjehurića. Ne zaboravite na prozirni sloj, lagano ga uklonite! Ne brinite ako se stvaraju mjehurići zraka. Jednostavno ih možete probati s finom iglom.

naljepnice-beba-soba-disney-Tinkerbell-vila-naljepnica Wall
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 8/16

Što se tiče uzlijetanja naljepnica za sobu za bebe, to je još lakše. Odaberite kut naljepnice i počnite se skinu s noktom. Zatim povucite nježno i tamo idete! Vinilna ljepila dizajnirana su da ne oštećuju zidove, pa ste pronašli zadivljujući dekor dječje sobe. Ideja iznad je savršena za bebe. Svijetle boje odmah će privući pažnju bebe. Čini se da su vile prave i lete kroz sobu. " Osjetite svoj život u boji ... To je tajna sreće! Rekao je Peter Pan i bio je posve u pravu!

Baby-sobni-naljepnice-disney-the-mala-sirena Ariel-deco-zid
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 9/16

Ovo je najčarobniji Dysney lik: Ariel, The Little Mermaid. Ove naljepnice u dječjoj sobi ujednačene su sa slikom "baby blue". Njihova veličina nije velika, što im omogućuje postavljanje čak i na namještaj. Možete staviti i druge naljepnice poput cvijeća, koralja ili ribe. Pozovite podmorje u svoj dom!

naljepnice soba beba-disney-deco-pomorsko-nemo
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 10/16

Velika ideja koja odgovara i djevojkama i dječacima. Kao što je već napomenuto, morski uzorci su dobrodošli u dječjoj sobi. Možete staviti naljepnice u boji preko stola za presvlačenje. Na taj način pažnja djeteta bit će usredotočena na naljepnice i možete ga zamotati u miru.

Naljepnice Mickey i Minnie Mouse

Baby-sobni-naljepnice-disney-mickey-miš-Minnie-miš-deco-naljepnica Wall
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 11/16

Jednostavna i lijepa ideja s vrlo slatkom ponudom

naljepnice soba beba-disney-deco-zid-vila-slon-citat
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 12/16

Moana tematske naljepnice za bebe

naljepnice-beba-soba-disney-Moana-deco-naljepnica Wall
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 13/16

Naljepnice za zimske dinosaure u zelenoj boji

naljepnice soba beba-disney-deco-jednostavna-dinosaura
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 14/16

Fantastična ideja s likovima Winnie Pooh

naljepnice soba beba-disney-deco-Winnie-Pooh-naljepnica Wall
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 15/16

Umirujuće koalas baby room stickers za mirne noći

naljepnice soba beba-disney-koale-deco-naljepnica Wall
Dječja soba Decals - Disney Magic Deco za vaš Loulou Dječja soba 16/16

Kako bi vam pomogla pomoći pri primjeni naljepnica za dječju sobu, tim Deavita želi podijeliti s vama videozapis koji bi bio vrlo koristan. Pažljivo slijedite upute dame i završit ćete savladati tehniku ​​primjene naljepnica.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 43

Back to top