Štitnik za stubište privlačan dizajn – 11 originalnih modela

ogradu stepenice originalne ideje-kuće-moderne
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 1/12


Tko je rekao da su stepenice unutarnjih stepenica čisto funkcionalni uređaji? Zadovoljstvo nam je predstaviti 11 primjera ograde stubišta izvornici koji čine središnju točku ukrasa. Ovi dizajn ograde su neusporediv u kreativnosti i potpuno otkriti svoj dekorativni potencijal u suvremenom domu.

stubište dizajn ograde - metalno perforirano-zeleno
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 2/12

List metal je rezan laserom i obojan u maslinastoj zelenoj boji kako bi postala lijep cvjetni ispis. Rezultat je siguran stubište, ali i umjetnička instalacija koja se diviti kretanju i spuštanju stubišta. Šarmantna ograda je dio Witt Instanbul Suites i dizajnirana je od Autobana.

ograde stepenice-dizajna septum probušena
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 3/12

Sljedeći prijedlog usvojio je estetsku formu kremene crvene plohe s geometrijskim uzorcima. Izvorni ograđeni stubište se proteže između dva leta unutarnjeg stubišta polukrugom iz moderne kuće u Sydneyu, Australija. Projekt je vodio arhitekti Carter Williamson, a fotografije su Brett Boardman.

Dizajn ograde stepenice-metal-obojeni bijele
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 4/12


Zatim imamo vrlo sličnu ideju čija izvršenja je međutim vrlo različita. Ovaj ograđeni stubište izrađen je od metalnog premaza i dio je moderne kuće u Singapuru od strane studija FARM. Foto: Bryan van der Beek i Edward Hendricks.

ograde stepenice-dizajn-skulptura-Corian bijela
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 5/12

Sponzorirane veze

Iskusni stručnjaci MARC FORNES / THEVERYMANY, kao i arhitekt Ammar Eloueini, inspirirani su kreatori ove skulptorske ograde. Ograda je izrađena od Coriana, koja je čvrsta, izdržljiva i sposobna izdržati puno koristi tijekom godina. Fotografije Christian Richters.

1

Alternativni tekst
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 6/12


Monoloko Design je kuća arhitekata iza dizajna i realizacije ove umjetničke balustrade. Čelične šipke bile su uređene na naizgled slučajni način kako bi zaštitile stanovnike i istovremeno djelovale kao žarišna točka unutrašnjosti kuće.

Dizajn stubišnih ograda koji svjetlucava

Ograde stepenice-dizajn-izuzetna-cvjetni-uzorak
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 7/12


Sljedeći ograđeni stubište pripada modernoj kući u Aucklandu, Novi Zeland, Dorrington Architects. Zahvaljujući igri svjetlosti, ova pregrada projektira vrhunske obrasce na suprotnom zidu. Fotografije: Emma-Jane Hetherington.

Ograde stepenice-zakon-dizajn-privlačan rupe
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 8/12

Ovdje je ravno stubište koje dobiva prostor čiji futuristički kavez izgleda kao da je suspendiran izravno sa stropa. Ono što je zabavno je da su njegove bjeline otvorene ograde vrlo podsjećaju na strukturu sira s rupama. Dizajn kuće u Budimpešti, Mađarska je djelo Biljane Jovanovića, a fotografije su Gerardo Altemir.

ograde stepenice-estetsko-poseban dizajn
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 9/12

Ova suvremena kuća u državi Washington od Finne arhitekata izgleda zaista istaknuta. Zanimljiva je činjenica da dizajn stepenica i stepenica prati kore i igle drveća oko rezidencije. Slike Benjamin Benschneider.

ograda stepenice-design-polova-metal-crna
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 10/12

Veliki crni metalni stupovi štite i privremeni slijetanje i gornji let ovog iznimnog stubišta. Oni imaju prirodan i industrijski izgled u isto vrijeme i dodaju modernom izgledu cijele kuće. Nalazi se u Rusiji, a dizajn je zamislio Alexandra Fedorova.

stubište dizajn ograde - originalna čipka
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 11/12

Prema Maxwanovim dizajnerima, super-chic stubište iznad ograde inspiriralo je valove oceana. Rasklopna ograda bila je rezana na laser i izaziva nježnost antene bijele čipke. Sofisticirana kuća nalazi se u Nizozemskoj; fotografije Filipu Dujardinu.

ograde stepenice-izvornom dizajn moderni
Željeznički stubište privlačnih dizajna - 11 originalnih modela Dizajn interijera 12/12

Konačno, imamo geometrijsku stubišnu ogradu koja savršeno ponavlja strukturu vrtne ograde oko kuće. Nalazi se u Tel Avivu, Izraelu, a djelo je Pitsou Kedema. Fotografije: Amit Geron.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 68

Back to top