Garnitura rasporeda – 18 ideja i savjeta za održavanje urednog

garažna oprema - detalji - metal-bicikl-skladišni kuke - alati - vrtlarstvo
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 1/18


Danas, garaža ima ulogu dodatne skladišne ​​prostorije. Dodatni kvadratni metar koji nam nudi vrijedan je, pogotovo ako je potkrovlje već napunjeno. Dakle, Deavita vam želi dati neke ideje i savjete o tome raspored garaže kako bi se održala uredna i organizirana. Pročitajte i nadahnite se našim izborom slika u nastavku!

Razvoj garaže - koraci za uspješan uspjeh

Izgledi-of-parkirnih policama metalik bomba-slikarstvo alati vrtlarstvo
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 2/18

Što se tiče funkcionalnog rasporeda garaže, postoje neka osnovna pravila koja bi trebala uzeti u obzir obećanje kako bi se olakšao ovaj važan zadatak. Planiranje je prvi korak koji treba poduzeti. Ona će vam omogućiti da ostvari svoje potrebe prostora, organizacije i pohrane. Jednom kada imate sliku o rasporedu garaže koja odgovara vašim ciljevima, vrijeme je da svoje ideje stavite na papir. Tako ćete na kraju vizualizirati razna područja u kojima želite pohraniti svoje stavke.

Uspješan raspored garaže - kako ga organizirati

Izgledi-of-parkirnih uspostavljen drva sklopivim-pomoć-zidnih alata
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 3/18

Tko kaže da je uspješan raspored garaže, također kaže da je višak odlaganja! Morate proći kroz sve što je u garaži da biste dobili osloboditi od onoga što je slomljeno, oštećeno ili potpuno beskorisno. Tako ćete dobiti puno dodatnih četvornih metara koji će vam omogućiti spremanje bicikala, sezonsku odjeću, božićne ukrase i tako dalje.

Kako urediti svoju garažu kako bi bila organizirana i uredna

Izgledi-of-parking-skladištenje-box-uvući podrške zidni alati
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 4/18


Tijekom sortiranja, na kraju ćete odrediti što ćete zadržati i što bacate. Grupirajte različite predmete u kategorije pohranjivanjem u kutije za pohranu ili kartonske kutije. Da biste iskoristili najveći dio dostupnog prostora, razmislite o upotrebi prostora vertikalno ili čak pomoću stropova.

Koju vrstu pohrane želite odabrati kako biste uspjeli u izgledu garaže

1

Izgledi-of-parking-police-praksa-kutije-skladištenje-stol-potting
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 5/18

Sponzorirane veze

Konačno, vrijeme je da odredite koja je vrsta pohrane najbolja. Ovisno o raspoloživom prostoru i predmetima za pohranu, možete se kladiti na zatvorene ormare i otvorene police. Bilo bi bolje kombinirati i ako to dopuštaju raspoloživi prostor i proračun.

Suvišno se uklanja kako bi zadržala samo bitno

Layouts de-garaža-skladištenje-kutije uspostavljena oznake
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 6/18


Da bi bili uspješni u rasporedu garaže, preporučljivo je koristiti transparentne kutije za pohranu, što je sjajan način grupiranja malih stavki u istoj kategoriji. To se može označiti i staviti na police.

Kako pohraniti bicikle u garaži kako biste uštedjeli prostor

Layouts de Garažna vrata-bike-kuke naljepnice
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 7/18


Što se tiče rasporeda garaže, budite svjesni da postoje mnogi predmeti koji se teško pohranjuju. To su, primjerice, bicikli, teniski reketi, stepladders, vrtni alati itd. Sve to arsenal zahtijeva skladištenje odjednom pametan i prostor štedi! Zato se preporučuje temeljito pretraživanje na webu ili izravno u specijaliziranu trgovinu kako biste pronašli savršeno rješenje za pohranu.

Kako organizirati garažu kako biste iskoristili najviše prostora

Izglede za parkiranje-garaža-police-prakse alati vrtlarstvo
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 8/18

Kako bi uspjeli postaviti garažu i optimizirati prostor dostupan bez opterećivanja, postoji mali trik koji je vrlo koristan. Koristite samo jedan kutak garaže za ugradnju ormara i police koji će obuhvaćati sve stavke koje želite pohraniti.

Koji prostor za pohranu želite izgraditi svoju garažu učinkovito

Izgledi-of-parkirnih policama-otvorenih-ormari-skladištenje alata vrtlarstvo
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 9/18

Kao što smo već spomenuli, kombinacija otvorenih polica i drugih vrsta zidne pohrane izvrstan je savjet koji će vam uštedjeti prostor i uživati ​​u svakom kutku garaže. Na policama će se nalaziti različite vrste skladišnih kutija, a zidni skladištenje, na njihovoj strani, sadrži alate za vrtlarstvo kao što su lopate, metle, listići i tako dalje.

Garaža koja izgleda kao kuhinja

Layouts de-garaža ormari garaža-skladištenje-support-alata, vrtlarstvo alate, sport
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 10/18

Kao što svi znaju, kuhanje je srce kuće. Savršeno uredno i čisto, ova soba često ima prilagođene ormariće, koji posjeduju sve vrste prehrambenih proizvoda, staklene posude, posuđe itd. A što se tiče suvremene garaže, s prilagođenim skladištem i vrlo inteligentnim, izgleda kao kuhinja u kojoj vlada red.

Perforirana zidna ploča koja uvijek ima pri ruci svoje alate

Izgledi-of-parking-znak-udari alati za boje kutije
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 11/18

Vrlo praktična i lagana za ugradnju na zid, perforirana ploča je idealna rješenja za raspored garaže, što će vam omogućiti da uvijek imate svoje alate pri ruci. Ova vrsta zidnih ploča za pohranu alata dolazi u nekoliko modela, tako da svatko može pronaći proizvod koji im najbolje odgovara. Ovi paneli imaju sustav kukova koji mogu učinkovito podržavati alate tako da je rizik od pada minimalan.

Zidna pohrana iskoristiti najviše visine zidova

Izglede za parkiranje-torbe-Travel-police-otvorena-range-Velo
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 12/18

Garaža može biti manje čist prostor od potkrovlja. Zato se preporučuje da preferirate zatvorenu pohranu. Nabavite kutije za pohranu, torbe, ormare itd. Što se tiče skladištenja bicikala, kladite se na zidne biciklističke postolje koji će vam omogućiti da otkopčate pod i iskoristite zidove.

Kako koristiti magnete za pohranu alata - trik za garažu pokušati

Izglede za parkiranje-skladištenje-magneti-fitilji
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 13/18

Evo pametnog tipa garaže koji će olakšati vaš život! Možete magnetno obustaviti sve svoje alate i male metalne predmete. Trebat će vam drvo (latte), neki ljepilo i magneti. Izaberite ljepila dovoljno jak da magneti ne budu odstranjeni. Dakle, zid savršeno urednih alata više nije utopija!

Skladištenje na stropu kako bi se uklonilo garažu

Izgledi de-garaža-kutije za pohranu strop
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 14/18

Tijekom godina mnoge su stvari stavljene u garažu i nema dovoljno prostora za spremanje hrpe stvari. Zato nam je potreban gadget za postavljanje garaže koji će nam omogućiti da uklonimo prostor. Sastoji se od vješanja kutije za skladištenje na stropu!

Savjet za pohranu zida za uspješan raspored garaže

Izgledi-of-parking-support-zid za pohranu alati-DIY
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 15/18

Želiš imati dobro organiziranu garažu? Uspješni raspored garaže ne mora nužno zahtijevati bogatstvo. Možete se organizirati proizvodnjom pribora za pohranu u recikliranim materijalima. Gornja slika je izvrstan primjer. Skladištenje alata izrađeno je od nekoliko drvenih letvica sastavljenih i pričvršćenih na zid.

Skladištenje za alate za vrtlarstvo koje se temelje na PVC cijevima

Layouts de-garaža alati za pohranu vrtlarstvo preostale-PVC-cijev
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 16/18

S malo kreativnosti, možete se složiti s praktičnim zidnim nosačem rezerviranim za alate za vrtlarstvo. Oporaviti preostale PVC cijevi. Dajte im željeni oblik i pričvrstite ih na drvenu podlogu. Spojite ovu pametnu kompoziciju na zid garaže i bit će spremna za sve vrtne alate koje imate.

Kako urediti boje bombi - velika ideja za jeftin raspored garaže

Izgledi-of-parking-cipela stalak-za pohranu-boje-bombe
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 17/18

Tražite li pametnu ideju za funkcionalnu raspored garaže? Dakle, pogledajte gornju sliku! Pokazuje kako preusmjeriti jednostavan stalak za cipele u zidnu pohranu za bojne bombe. Izvrsna ideja jeftine pohrane!

Funkcionalni raspored garaže - odvojite poda

Izgledi-of-parking-skladištenje-box-police-otvorena-ciklus stoji
Garaža razvoj - 18 Ideje i savjeti kako bi ga uredno Dizajn interijera 18/18

Želite li koristiti svoju garažu za smještaj vašeg automobila i spremanje različitih objekata? Dakle, moramo igrati karticu kreativnosti! Morate razbiti teren gdje će se automobil parkirati. Zidovi i stropovi savršeno su rješenje za funkcionalni raspored garaže koji trebate iskoristiti najveći dio raspoloživog prostora. Iskoristite police, kutije za pohranu i zidne ormare koji se penju na zidove kako bi vam pružili potrebni prostor.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Back to top