Metal Wall Deco – 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter

openwork metallvegg dekor-blomstermotiver
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 1/18


den metall vegg dekor er ikke noe nytt, men det stopper ikke overraskende og gleder oss. Enten i stue, spisestue eller soverom, er et kunstobjekt aldri overflødig. Og når det kreative metallkonstruksjonen er installert på veggen, kan det ganske enkelt ikke gå ubemerket. Nåværende artikkel tilbyr en samling av lignende tilbehør og noen praktiske tips for å integrere harmonisk med innredningen din. Nyt det og ikke nøl med å låne ideer som virker best egnet til ditt eget interiør og unik personlig smak!


Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 2/18

Når vi hører om metallveggdekor, vil vi bli ledet til å tro at det er uhøflig, utryddet, til og med primitive gjenstander. Faktisk er det for øyeblikket flere tolkninger av denne ideen som er svært flink i skapte visuelle effekter. De ulike metaller og de mange behandlingsteknikkene tilbyr en rekke vakre dekorative muligheter. Selvfølgelig, hvis du vil ha en "rå" åndsdekorasjon, er det mulig, men det er at motsatt polar også lett oppnås.

Deco-vegg metall-trio-arrow-kobber
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 3/18

La oss begynne med utseendet til de ulike legeringene som spiller rollen som avgjørende betydning når det gjelder å snakke om den ornamental effekten du leter etter. Med andre ord, vil vi først undersøke friske luften og optisk varme metalliske materialer gjennom prisma av metallveggdekorasjonen. Vi vil prøve å svare på spørsmålet: "Skal vi matche dem til" visuell temperatur "av veggmaleri og møbler i rommet, eller tvert imot er det bedre å sikte mot kontrasten mellom de uavhengige elementene?"

metall vegg dekorasjon bakgrunn-maleri-blå
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 4/18


Vel, det er ikke et universelt korrekt svar på dette spørsmålet, men det meste gode og dårlige prestasjoner. For ikke å snakke ubegrunnet, er det verdt å se på noen eksempler på vellykkede foreninger og feil å unngå. Det første forslaget som blir beundret over, vil være super nyttig for eiere av stuer malt i relativt kule friske farger. Det illustrerer hvordan man kan forbedre et eksklusivt designmøbel ved å krumme det med en kunstnerisk metallveggdekor.

Wall-Seed-10-63-dollar Wall-Seed Metal Wall Deco
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 5/18

Sponsede koblinger

Vanligvis kan rom som domineres av kule nyanser, inkludert hvite, dra nytte av visuelt varme metaller. For å fortelle sannheten kan ingenting varme den hvite veggen maleri som gullfinish metallveggdekor. For eksempel, "skallene" med gyldne interiør som vises ovenfor, ser super kunstnerisk, koselig og til og med litt ekstravagant, ikke sant? I tillegg har dette metallet fremkallet solen alltid vært et symbol på overflod, glamour og høyeste luksus.

1

metall vegg dekorasjon design-bronse-kobber-gull
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 6/18


Heldigvis er de estetiske mulighetene for koselige og elegante metallvegger på en gang langt fra utmattet med gull. La oss undersøke kobber- og messingobjekter, hvis delikate skjønnhet er i stand til enkelt å forbedre ethvert moderne interiør. For informasjon har disse metalliske materialene vært etterspurt etter innredning i det siste, noe som oppmuntrer mange talentfulle artister til å gi frihet til deres fantasi og å skape oppriktig strålende designobjekter.

Metallveggen dekor og messing - elegante og koselige ideer ikke å gå glipp av

Deco-Wall-metall speil koselig sol-messing
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 7/18


Faktisk er messing ikke et singelmetall, men en legering av kobber og sink hvis proporsjon varierer. På grunn av sin gode formbarhet og behagelig gul utseende utnyttes det med fordel i elegant metallveggdekorasjon. For eksempel er solspeilet som har blitt enormt populært, nylig mer sofistikert og prestisjetatt når det er laget av messing. Dens noe mystiske stråler vil legge til et preg av forskjell på ethvert rom i huset, uavhengig av sin spesifikke stil.

Deco-vegg metallramme-speil belagt messing-
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 8/18

For å legge til mer eksotisme i rommet ditt, uten å gi opp den moderne stilen du allerede har opprettet, anbefaler vi en annen type speilramme som fremdeles er laget av bronse messing. Speil er referert til som geometriske former inspirert av de mest brukte motivene til håndverkere av det fantastiske Øst. For eksempel, marokkanske quatrefoil mønstre, dekorative design av persisk kunst, etc. er perfekt tilpasset eksotisk dekorasjon.

Deco-vegg-metallgjenstander matchende tilbehør
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 9/18

Et grunnleggende, men ikke opplagt triks, er å matche overflaten av metallveggdekorasjonen til andre gjenstander fra innsiden. Det er en ufeilbarlig ornamental strategi, spesielt i tilfelle hvor bakteppet i det oppgitte rommet er ganske kult, mens alle de valgte dekorative aksentene er varme. Gunst på benene til bordlamper og lamper, vaser og metallelementer av bord og stoler.

Ideer på metallveggdekorasjonen som kan gjøres av deg selv

Deco-Wall-metall hoops-messing-making
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 10/18

I tillegg kan du selv bli en kunstner og lage din egen unike metallveggdekor. Hoops laget av messing, eller noe annet metall, som brukes til opprettelse av macrame, kan enkelt omdirigeres og brukes som en base for en super original dekorasjon som samtidig koster svært lite. Du må bare sette dem sammen ved hjelp av smykker wire og henge dem på veggen!

Deco-vegg metall-tilvirkning av ark-kobber
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 11/18

Det må innrømmes at ideen om en billig metallveggdekor som enkelt kan gjøres av deg selv, er ganske fristende. Dette er et annet enkelt og imponerende forslag, denne gangen fra en tynn metallplate, fleksibel og lett formbar. Disse typer ark er tilgjengelig i hobbybutikker og krever ikke spesielle verktøy som skal kuttes og formes, og heller ikke noen håndverkskunnskaper. Det kan imidlertid hende du må legge inn noen kanter av elementene slik at de ikke er skarpe.

Deco-Wall-metall DIY-kobber-Wall-Art
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 12/18

Enhver form for mønster kan kuttes fra et lignende ark, men vi anbefaler enkle geometriske former og mer presise trekanter som for øyeblikket er super trendy. En metallveggdekor bestående av flere autonome segmenter med et originalt, moderne utseende og umiddelbart fange øyet. Symmetriske natur-inspirerte mønstre som blomst, blader og sommerfugler, kan være litt bøyd av deres sentrale akse og dermed limt til veggen for å skape en 3D-dekorasjon som også er super populær i det siste.

Metallveggdekorasjonen fra kobber for en delikat og fremtredende luft

Deco vegg-klokke-metall-effekt-vegg kobber
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 13/18

Denne siste ideen hjalp oss med å få en jevn overgang til et annet koselig og super sjarmerende metall. Dette er kobberet som har raset de siste årene i verden av designobjekter. Til forskjell fra messing og bronse er kobber ikke en legering, men et kjemisk element av samme familie som gull og sølv. Faktisk er kobber en av de første av de 7 metaller som er kjent og brukt av mannen siden antikken! Nysgjerrig informasjon er at i alkymi kobber var assosiert med Venus, sannsynligvis på grunn av sin rosa feminine farge.

Deco-Wall-metal patina-Dwell-Studio
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 14/18

Men selv når han har mistet sin opprinnelige delikate farge, mister han ikke minst sine uovertruffen dekorative evner. Faktisk er dens verdigris patina tydelig på mange imponerende statuer, inkludert Frihetsgudinnen som er en av USAs emblemer, høyt verdsatt for sin autentiske visuelle appell. Den gode nyheten er at et kobberobjekt kan patineres selv hjemme ved å bruke en løsning av eplecidereddik og havsalt (3: 1) for å metamorfose til en gammel metallveggdekor.

Patinert metall som et moderne dekorativt materiale

Deco-Wall-metal patina-spisestue
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 15/18

Dette siste punktet bringer oss tilbake til Corten stålmetallveggdekor eller en annen type metall hvis finish ble modifisert ved hjelp av tvungen korrosjon. La oss fortsette med denne relativt nylige trenden relatert til den vanlige mani for vintageartikler, antikviteter og så videre. En av de viktigste egenskapene til denne typen metalldekorasjon er at det ikke er pretensiøs når det gjelder tilsyn. Det vil si at vi kan få det til å fungere hjemme uten å bekymre seg for stilen til eksisterende møbler og tilbehør.

Deco vegg-metall-skala-Monoyer-oftalmologi
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 16/18

Det er nesten meningsløst å nevne at vintage-effekt metallveggdekor går bra med interiør i vintage-stil. Men hva skal man gjøre når vår har ingenting å gjøre med denne stilen, og er ganske moderne, til og med minimalistisk? Som du kan se for deg selv, tar du et raskt blikk på bildet ovenfor, ser de store openwork metallpanelene dekket med verdigris mer attraktivt når de er plassert på en bakgrunn ulastelig hvit nok moderne. Vær også oppmerksom på at de har adoptert den kreative formen av Monoyer-skalaer, det vil si bokstavsskrifter som oftalmologer bruker til å teste visjonen din!

Deco vegg-vegg-metall-industriell-klokke
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 17/18

Hvem sa at metallveggdekorasjonen ikke kunne tilby også praktiske fordeler? Veggklokken ovenfor, alltid i patinert metall, er beviset på at man rolig kan sette sammen funksjonelle og dekorative. Forresten, ville et så anstendig og nyttig element være stjernen i designen av en industriell loftstilstudio. Det såkalte Steampunk-utstyret er også et av de vanligste symbolene knyttet til den superinteressante retro-futuristiske bevegelsen.

Metallveggdekorasjon eller komplett bølgepapp?

og dekorative veggbelegg-metall-plate-bølge
Metal Wall Deco - 18 Wall Art Ideas Opprette varierte visuelle effekter | Dekorasjon | 18/18

Noen huseiere og designere skyver grensene for fantasi ved å fokusere på en kunstnerisk og iøynefallende metallveggdekor. For eksempel kan et bølgebrytende gulv til tak veggbekledning virke overdreven for noen mennesker. Imidlertid må vi være enige om at dette er en super original og helt akseptabel løsning, spesielt i utformingen og dekorasjonen av villaen, hagen skur eller når du ønsker å oppnå et fjellhusinteriør!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 70 =

Back to top