DIY trend bord, lær å lage et humørbrett!

bord-trend deco-vegg ideer
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 1/17


Langt reservert for designspesialister, dekoratører, arkitekter og grafiske designere, trendbrettet eller humørbrettet, er nå tilgjengelig for alle som drømmer om en fantasifull dekorasjon. Det er nettopp rollen til den berømte trendbrettet, også kjent som "ambiance board", for å hjelpe deg med å skape en livlig atmosfære som reflekterer din personlighet, samtidig som du legger til et snev av stil til innredningen din! Enten du allerede har et deco-prosjekt i tankene eller du vil øve en manuell vår eller annen aktivitet, er det uten tvil en av de beste tingene du kan gjøre for å skape din innredning ! Men hva må man gjøre for denne fantastiske dekorasjonen å dukke opp i en stue? La oss oppdage alle trinnene knyttet til realiseringen av et trendbrett.

bord-trend deco-vegg-type
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 2/17

Dekorative gjenstander, pyntegjenstander med sterk symbolikk, bilder som er tatt opp under eksotiske reiser, reproduksjoner av kunstverk eller et moderne abstrakt maleri i sentrum av en vakker sammensetning av tegninger og plakater .. det er det som må se ut humørbrett verdig navnet! Mer enn en enkel veggdekorasjon har den trendy brettet den primære funksjonen av å sette sammen dine mest elskede minner for å få dem til å passere gjennom et nytt prisme gjennomvåt i kunstnerisk og estetisk ånd.

Hva er et trendbrett?

bord-trend-office-originale ideer
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 3/17

Før du zoomer inn på nøkkelelementene i et omgivende bord, som hengende planter, vegetabilske komposisjoner og designvaser, vil vi gjerne komme tilbake til et ekstremt viktig punkt for suksessen til dette DIY-prosjektet: definisjonen av dette mangesidede konseptet. ansikt! Trendbrettet, hva er det? Har du noen gang hørt om et humørbrett eller humørbrett for Francophones? Passer så denne ideen før du begynner å lage en vegg av inspirasjon!

bord-trend deco-idé-kontor
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 4/17


Trendbrettet er en effekt av en loggbok som brukes til å registrere alle kilder til inspirasjon, kreative ideer og begrensninger av alle slag som kan føre til realisering av et komplett stemningspanel. Dette praktiske verktøyet kommer rett inn når du trenger det mest. Opprettelsen av et atmosfærebord gjør det alltid mulig å forbedre byggingen av et prosjekt for å oppdage hullene, hvis det er selvfølgelig og for å forhindre utseende av alle slags problemer som sannsynligvis vil hindre realiseringen av det ... Kort sagt, trenden hjelper deg med å se tydeligere! Det untangles alle noder, en etter en, og hjelper på denne måten å se tydeligere!

bord-trend-ide-Decoe salong
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 5/17

Sponsede koblinger

Atmosfærebrettet er en samling av flere elementer hvis formål er å materialisere en ide eller å uttrykke et kreativt univers. Det har også fordelen av å gi en generell oversikt over et nåværende eller fremtidig prosjekt, spesielt hvis det innebærer større renoveringsarbeid, interiørdesign eller fornyelse av stuenes veggdekorasjon. Faktisk er humørbrettet verktøyet som vil lede deg i utviklingen og forandringen av ideene dine samtidig som du angir det rette tiltaket for å vedta!

1

kontor bord-trend-ideer-svart-hvitt
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 6/17


Mood Board, trend board, stil bord, inspirasjonstavle eller vegg arrangør: disse er noen av navnene som vi kan ringe dette humørbordet, som representerer en støtte utviklet generelt av deco konsulent bestilt av en klient til å utvikle "En skisse" og presentere den overordnede visjonen som tilsvarer ønsket atmosfære i et rom. Spesialisten som har ansvaret for prosjektet, er forpliktet til å gi en samling av ulike elementer, dannet av kundens deco ønsker og presentert i form av en støtte som består av sammenhengende visuelle. Disse bildene kan enkelt erstattes eller suppleres med tekst, påskrift, postkort, skisser, materialer, stoffprøver, farger og så videre. Med klemmer for dette formålet, vil ethvert element få muligheten til å finne et spesielt sted på trendbrettet. Vi kan suspendere våre små meldinger om kjærlighet, personlige påskrifter, påminnelser, tegninger av våre barn. Brute eller tilpasset med bånd eller maling, er styret i atmosfæren inspirert av alle disse vakre tingene som gjør en del av vårt daglige liv.

Hvorfor lage et trendkort?

bord-trend ideer deco-kontor
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 7/17


Hvis du har et svært kreativt sinn eller er en flott artist på hjertet, ikke bry deg å spørre et slikt spørsmål! Humørbrettet er en god unnskyldning for å samle dine favorittpyntegjenstander, flotte inspirasjoner og motiver relatert til et tema du vil fremheve. Før du begynner å jobbe med en bok, må du forsiktig sortere alle elementene som er relatert til det valgte temaet. Legg til side hvert objekt som kan stimulere din kreativitet til å gjøre noe spesielt.

Hvordan lage et trendkort?

bord-trend-originale ideer
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 8/17

Dette spørsmålet kan omformuleres som følger: Hvordan bringer du sammen de viktigste for å lage et trendbrett? Denne publikasjonen gir deg noen metoder og verktøy for å kombinere scener, bilder, illustrasjoner og mønstre som er tatt opp på nettet. Å bruke din datamaskin og mobiltelefon som inspirasjonskilde er bare ett av to alternativer tilgjengelig for deg. Den andre er å bruke elementene som finnes på nettet for å skape en gammeldags vegg arrangør. Med illustrasjoner assosiert med materialer og tekstiler, samt en enkel kutter, saks og skumplater, kan vi faktisk reinvigorere vår metalldesign veggdekorasjon ved å feste de valgte objektene med lim , eller bedbugs. Hvis du lurer på om det er en bestemt regel å vurdere for ikke å gå glipp av det trendy bordet ditt, vær oppmerksom på at du først og fremst må sortere, velge og gruppere alle elementene som er relatert til det oppgitte temaet.

bord-trend ideer, teksturer, farger
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 9/17

For å nære fantasien ytterligere, ikke nøl med å bruke boksen som inneholder alle feriebilder. Du kan til og med gå deg i besteforeldres landsted eller gå på inspirasjon på et helt ukjent sted. Uansett, hvis du ikke er tilstrekkelig inspirert, er det noen steder du kan finne din lykke:

bord-trend-DIY-ideer-making
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 10/17

  • Trykt materiale: magasiner, aviser, katalog, gamle bøker. Alle disse elementene kan komponere ditt fremtidige trendbrett.
  • Surf på nettet: Pinterest, Reddit og Shutterstock er gode "drop-off points" for å bla, som er dine favoritt turiststeder. Museer, historiske kuriositeter, monumenter ... så mange viktige elementer som er fulle av kreative ideer, og som vil hjelpe deg med å tilpasse ditt trendy bord.

Samle elementene knyttet til det valgte temaet!

tre marmor tema bord
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 11/17

Etter å ha bestemt temaet for trendbrettet, er det på tide å angripe den praktiske delen av designen. Bildene tatt på loftet eller på nettet vil ikke være nok til å skape et vellykket atmosfærebord! For å lage et toppmoderne humorskjema må du finne ordene, farger og materialer som vil utfylle de grunnleggende elementene. De vil sikte på å formidle ideen til alle samtalepartnere.

bord-trend-creation-grafiske-designere
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 12/17

Tre grunnleggende elementer som spiller en viktig rolle i å skape et pro trend bord: farger, tekst og teksturer. Disse skal utfordre alle sansene! Når du lager ditt stilbrett, må du alltid vurdere følelsen av at hvert stoff kan bli sliten i deg, enten det er silkeaktig, mykt, skinnende eller grovt. Dette gjelder også materialer som gull, sølv, stål og lær.

trend-bord-layout-ideer-lokalene-kontorer
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 13/17

Når det gjelder farger og tekst, er det bare en regel å respektere: være den mest kreative muligheten for utviklingen av ditt trendy bord! Når du komponerer fargevalg og tekst, må du huske på at hver farge eller et ord har kraft til å fremkalle en følelse, kultur eller periode. Når det er sagt, vil en melding plassert under et objekt alltid være nyttig for samtalepartneren ikke å kunne forstå eller analysere symbolikken og meldingene som overføres av de visuelle elementene.

Hva er den mest hensiktsmessige tilnærmingen til vellykket opprettelse av et trendbrett?

bord-mønster-farge-ideer-range rosa
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 14/17

trend diagram tema-farge-rosa
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 15/17

Det trendy bordet brukes til alle anledninger og under alle omstendigheter: bryllup, bursdag, dåp. Organisasjonen av alle disse vakre hendelsene kan artikuleres rundt et stavemiljø inspirert av temaet som er opptatt. I et nøtteskall tar inspirasjonspanelet luften av veggdekorasjon eller tapet, avhengig av ønsket effekt. Bestemmelsen av atmosfærens styres estetikk gjøres i henhold til de to tilnærmingene, fysisk og digital, samt i tillegg til noen andre kriterier, som publikum og nøkkelelementene som vises på inspirasjonstavlen.

bord-trend-dekorere-ideer-kontor
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 16/17

Den digitale tilnærmingen retter seg først og fremst mot folk som ikke kan velge den fysiske tilnærmingen. Hvis personen som du må presentere ditt trendige bord kun kan nås via Internett, har du ikke annet valg enn å vurdere det første alternativet. Fysisk eller digital, er valg av tilnærming viktig for deg svært lite? I så fall velg den som vil markere høydepunktene på humøret ditt!

trendy veggstøtte-grilalgebrett
DIY trend board, fordi trenden med "humørbrett" utfordrer oss! | Dekorasjon | 17/17

For å lage ditt trendkort, husk at plasseringen og arrangementet av objekter er like viktig som objektene selv. Ikke vær redd for å prøve forskjellige måter å finne den som best formidler ideen din.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 69

Back to top