Dekorative ideer i mahogny farge – rødbrun er ikke reservert for hår

bar-eksklusiv-tre-eksotisk mahogny farge
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 1/11


I motsetning til allment holdte ideer, mahogny farge er ikke reservert for hårfarging. Det er en mengde hjemmedekorereideer som egentlig er basert på denne positivt nydelige rødbrune. Det spiller ingen rolle om det er eksotisk tremøbler, veggmaleri eller noe annet element i dekorasjon. La oss se hvordan du kan beautify vårt interiør ved å bruke denne fascinerende nyansen og hva du skal knytte den til for å forbedre den!

Hva er mahogny farge?

mahogny tre-essens
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 2/11

Før du begynner på dekorasjonsverdenen, er det nødvendig å spesifisere begrepet som vil være vårt hovedfag. Mahogni er det populære navnet på tre tropiske skogsparter av familien Meliaceae, som er hjemmehørende i Amerika (mahoganier) og Afrika. Den varme fargen på treet ga også navnet på mahognyfargen, mellom brun og rød. Det er spesielt denne koselige skyggen som vil bli undersøkt i avsnittene og bildegalleriet som skal følges.

mahogny farge mørk taupe-kontor
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 3/11

Det skal bemerkes at mahognyfargen kan variere sterkt avhengig av informasjonskilden og den subjektive oppfatningen av observatøren. Noen malingprodusenter tilbyr en klar mahogny tegning på oker eller honning, mens andre tilbyr en mørk tone som bringer den nærmere naturlig sjokolade. Dette er helt normalt, ettersom trærens farge ikke er helt jevn og varierer i henhold til arten. I alle fall gir det internasjonale systemet med fargekodning RAL det nummeret RAL 8016 mahognybrunt.

Ideer på ekte mahogny møbler eller mahogny farge

mahogny farge hvit-brutt-deco-kjøkken
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 4/11


Tremøbler, enten egentlig mahogny eller bare etterligner den rødaktige tekstur, er en ekte dekorativ juvel. Deres koselige og hyggelige utseende oppvarmer umiddelbart rom, selv om bunnen er helt jomfru. I denne trenden er mahogny og uberørt hvitt bryllup blant de mest vellykkede foreningene. Som de sier, "motsetninger tiltrekker seg" og denne setningen er enda viktigere i interiørdesign og dekorasjon.

farge-mahogny-hus-New York
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 5/11

Sponsede koblinger

Selvfølgelig gir ekte mahogny flere estetiske resultater takket være det naturlige materialets medfødte adel. Det er sannsynligvis dets lys og mørke årer som veksler på karminbakgrunnen som gir denne uendelig attraktive effekten. I tillegg viser de to bildene ovenfor at dette flotte eksotiske treet er ideelt for klassisk, stilig interiør og moderne designrom.

1

Bryllup med friske nyanser og brennende toner for å skape en eksotisk innredning

mahogny farge-turkis-deco-rom bad
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 6/11


Heldigvis er hvit ikke den eneste farge som fullt ut kan avsløre det ornamenterte potensialet for mahognimøbler. Bare ta en titt på badet på bildet over for å forstå vår ide. Tydeligvis er turkis, celadongrønn, blågrønn og alt blågrønn generelt perfekt med mahognyfargen. Hvem liker kolonialstilen, eller de eksotiske landene generelt, vil bli forelsket i denne dekorasjonen med flere messingnøkler.

mahogni farge-pall-harmonisk
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 7/11


Faktisk, å sette varme og friske sammen i en unik design er en ide om geni som ikke burde mislykkes i å utnytte i dekorasjon, spesielt hvis du vil være i vinden. Nøkkelen til suksess er først sammenkobling av mahognyfargen med noen av de andre nyansene av fargeskiven. Prøv for eksempel burgunder, granat, lilla, rubin, karmin, jevn skarlet og rødt blod. Til slutt legger du bare til en klype verdigris, pastellblå eller lysegrønn og bare beundre din attraktive og kunstneriske palett!

Andre dekorative ideer med mahogny farge

farge mahogny sofa Chesterfield lær-
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 8/11

Bortsett fra tre kan lær også ha en meget imponerende mahognyfarge. For eksempel ser Chesterfield-sofaen med den polstrede ryggstøtten vist over super varm og edel på samme tid. Møblene blir en ekte klassiker perfekt utfyller den sofistikerte bakgrunnen som er opprettet av matt plomme veggpanelet. I tillegg er det i perfekt harmoni med den store vintage-stilmurklokken og perfekt den retro elegante atmosfæren i denne bemerkelsesverdige stuen. Et slikt rammeverk er super fristende, ikke sant?

farge-mahogni-maling-vegg
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 9/11

Den mørkt mørke mahognyfargen ser ikke ut til å være egnet for murmaleri, men det er bare ved første øyekast. Faktisk passer den feilfritt på veggene, så lenge det er kompensert av noen møbler og deco-elementer velutstyrt. Mørke komplekser absorberer lys, så vi må tenke på måter å gjenopprette balanse i gitt rom. For eksempel, i stuen vil en sofa og et par lenestoler kledd i offwhite, sand eller beige stoff bli fremhevet av en lignende intens bakgrunn. Den rustikke veggdekorasjonen, hovedsakelig laget av naturlige materialer, er en annen detalj som ikke bør overses.

Bland din egen unike mahogny-farge!

farge-mahogny-maling-acryique
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 10/11

Alle som ønsker å male et gammelt møbel på nytt for å revolere det eller lage sin egen unike wallboard vil trenge litt nyanse av mahognyfargen som må være i harmoni med resten av det eksisterende interiøret. Hvis du ikke finner din i malingbutikker, ikke bekymre deg, fordi du kan lage det selv. Trikset er å blande de tre primære fargene, nemlig: blå, rød og gul. Selvfølgelig må du eksperimentere med proporsjonene for å oppnå fargeparametre for deg. Husk at å legge til gul vil gjøre skyggen lettere, mens økende blå eller rød vil resultere i mørkere og henholdsvis kaldere eller varmere farger. Det er det!

persienner, tre-eksotisk-farget mahogni
Dekorative ideer i mahogny farge - rødbrun er ikke reservert for hår! | Dekorasjon | 11/11

Til slutt har vi gleden av å dele med deg en ide som definitivt er tilbake i det siste. Dette er persienner av tre eller tre. Bortsett fra at du kan styre mengden, og ofte retningen av lys inn i rommet, legger denne praktiske vindusdekselet klassen til ethvert rom der det brukes. Uansett deres spesifikke modell, velg din mahogny-fargede persienner, og rommet ditt vil umiddelbart bli enda mer innbydende og raffinert - garantert effekt!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 66 =

Back to top