12 DIY ideer og innredning i bakgården

dekorative badekar vegg statue


Med sommeren nærmer han seg øyeblikket når vi ønsker å gå ut i hagen eller i bakgården. Det er derfor flere og flere, vi ser etter DIY ideer for eksempel. For alle som elsker naturen, er lagring av et praktisk og pent hjørne i hagen eller på terrassen / balkongen en stor utfordring. Det er opp til deg å ta litt ledig tid og gi et nytt utseende til utendørsområdet. Her er 12 DIY og dekorere ideer som er enkle å gjøre. Din bakgård kan være ditt favorittsted for å slappe av - det lille paradiset i hagen din.

Har du noen gang hatt ideen om å ha badekar i hagen? Og hvorfor ikke? Det er ikke nødvendig å bruke det i henhold til bestemmelsesstedet. Det kan være en fantastisk dekorasjon. Fyll med vann og sett i kronblade eller du kan bruke den som en blomsterpotte. Hvis du ikke har noe imot, kan du ta et varmt og avslappende bad midt i bakgården.

Her er noen DIY og dekorasjonsideer for å endre sommerdagen

brolagt stein hagevei

Spill med geometriske former og gi stien et forfriskende nytt utseende. Denne designen passer for både moderne og beskjedne hager. Det er mange variasjoner av geometrisk design som du kan oppdage og bruke.

12 nyttige og nysgjerrige gjør-det-selv ideer og dekorasjon

planter grense gjerde tre småstein DIY ideer og dekorasjon

Å nyte naturen i de varme månedene, omgir deg med planter, små trær og vanligvis vegetasjon. Og for å gjøre det, trenger du ikke å ha en hage. Du kan dekorere gjerder med planter eller små trær.

En stige som dekorasjon

dusj tre eple dusj stige DIY ideer og dekorasjon


Om sommeren får varmen oss til å drømme om dusjen av dusjen. Det er derfor du kan installere en i bakgården. Det er en av de morsomme tingene du kan gjøre selv. Det er enkelt - fest et dusjhode til en hageslange og på grenen av et høyt tre. Og det er det!

1

Mange planter i hagen

arbor tre hage fargerike DIY ideer og dekorasjon

Sponsede koblinger

Arbours er vakre og mange drømmer om å ha en i bakgården. Hvis du har samme drøm, gjør det til virkelighet. En arbor eller et lysthus - ideen om å ha en i bakgården er flott.

En kreativ ide for hagen din

kjøligere treflasker is ideer for DIY og dekorasjon


Invitere gjester i bakgården i de varmere månedene er en fantastisk idé. Du trenger noen ting som en god drikke kjøler. Og du kan lage en selv. Det som trengs er en beholder, favorittdrikkene og mye is.

Sparer plass og gir friskhet

tre bar bord DIY tau DIY ideer og dekorasjon


En liten hagebar er også et godt kjøp. Nyttig og uunnværlig, han vil være din trofaste hjelp.

dekorasjon ideer hage swing hage stol blå grønn tre

Hagen sving - dette er elementet som vil legge sjarm til hagen din. Rustikk eller klassisk - det vil forvandle bakgården til ditt hjem.

Den fine måten å gjøre barna dine lykkelige

teepee barn hvite diy ideer og dekorasjon stoff puter

De små elsker spillene i bakgården. Ved å installere teepees for dem, vil du gjenopplive deres fantasi.

Plenen har aldri vært så glad

twister spill bakgård plen DIY ideer og dekorasjon farger

De mange spillene for barn vil inspirere fantasien din. For barna dine kan du "finne ut" et Twister-spill i bakgården, for eksempel.

Dekorasjon og funksjonalitet

Praktiske funksjonelle tavlevegger

Tavlen kan fungere som en dekorasjon i bakgården, og det har den funksjonelle rolle. Bord for barns tegninger eller din måte å forandre utseendet på gården din.

Et annet morsomt prosjekt for bakgården er trehuset. Enkelt å gjøre, barna dine vil elske det og delta i konstruksjonen.

Et trehus vil gjøre barna dine lykkelige

trehus barn skritt tre

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 43

Back to top