Dječji suvenir rođendanski poklon za raspakiranje s užitkom

pozvane -anniversaire poklon-vrećice papir slastice kartice
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 1/22


Kako biste omogućili gostima da podijele radost raspakirajućih darova, mogli biste pomoći vašem malom tinkeru a dar za goste personaliziran za svakog od svojih prijatelja. Mali dar za goste, kojeg je napravio dječak koji slavi rođendan, lijep je, pažljivo upakiran suvenir koji dodiruje srce. Bilo da je u džepu, pažljivo zamotan u pokrivač ili u prilično kartonskoj kutiji, mali dar za goste pravi iznenađenje, ponuđen s velikim zadovoljstvom i dodirujućim osmijehom. Predstavit ćemo naš izbor više od dvadeset malih darovitih ideja koje nam se nude rođendanskim gostima vašeg djeteta.

Mali rođendanski poklon za dijete - najbolji način za zahvaljivanje prijateljima za dijeljenje vaših osjećaja

dar za goste - DIY-slatkiši - stakleno staklo
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 2/22

Naš odabir ideja posvećen je malim simboličnim darovima po povoljnoj cijeni, koji će Vaše goste ugurati u svečanu atmosferu. Možete pomoći vašem djetetu pripremiti ukusne gurmanske poklone u staklenim posudama, pažljivo ukrašene čvorovima, malim čestitkama i tako dalje. oslobodite svoju maštu i eksperimentirajte sa svim vrstama dekorativnih papirnih predmeta, kao što su viseće figurice, naljepnice Washi itd. ili košara ispunjena slatkišima ili praktičnim predmetima. U našoj galeriji fotografija naći ćete nekoliko originalnih i jeftinih ideja koje će vas zasigurno inspirirati.

Mali dar za rođendan - kladite se na tematske darove

darovni poklon-rođendan-dijete-kolačić-dar-pohlepan
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 3/22

Na slici gore, na primjer, predstavljamo četiri ideje male darove stvorene za rođendanski party na temu umjetnosti. Ako mali gosti su strastveni o slici, možda i vaše dijete impresionirati s malim personalizirane poklone kao što su zamrznuta peciva, obrađene u male boji olovke, olovke lonci DIY u limenke, boje ormare itd Dodajte karticu koja sadrži datum, imena djetetu rođendan i adresu. Što više boja, to bolje.

Katapult u drvenim štapićima kao dar za rođendan djeteta

gost poklon-štapići-drvo-pomfoni
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 4/22


Iznenadite goste na dan rođenja vašeg djeteta s izvornom katapultom od šarenih drvenih štapića i pompona. Jednostavan za napraviti, ovaj projekt obećava da će biti vrlo zabavan i zanimljiv. Zamislite desetak raznobojnih pompova koji lete po glavama svake djece - zvuči dobro, zar ne?

Self-katapult do-it-yourself - potrebna oprema

1

Poklon gost katapult-štapovi-pompoms
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 5/22

Sponzorirane veze

Da biste napravili mini katapult poput onog iznad kojeg trebate nekoliko drvenih palica u svijetlim bojama. Morate ih srediti pomoću elastičnih bendova. Također kupite odgovarajuće kapice boce i šarene pomponi.

Mini vlastiti dar - upute koje treba slijediti

dar za rođendan-katapult-diy
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 6/22


Potrebno vam je 8 drvenih štapića iste boje, čiji su krajevi pričvršćeni pomoću dva elastična vrpca. Ovo je baza katapulta. Uzmite još dva štapa iste boje, pričvršćene na jedan kraj, koristeći elastičnu traku, kao što je prikazano na gornjoj slici. Lijevi kapicu za bocu koja će djelovati kao gravitacija.

Mali rođendanski poklon za dijete to učiniti sami - mali anđeo odrasta

gostujući dar-lizalice-anđeli
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 7/22


Lizalice kao dar za rođendan djeteta su originalna i kreativna ideja. Pripremite malu pastelnu ružičastu kutiju za papir i napišite dodirne čestitke koje sadrže datum rođenja djeteta. Napravite male haljine glitter papira u zlatu i voilà!

Papirnate vrećice s malim darovima gostiju

dar za rođendan-praktičan-čarape
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 8/22

Ako nemate vremena za pripremu malih darova za goste na rođendanu vašeg djeteta, možete kupiti male ukrasne predmete ili čarape i omotati ih u omotnicu ili ih skliznuti u male džepove. papir. Pošaljite pisanu zahvalnost na maloj kartici ili na poklopcu. Dodajte ime vašeg djeteta i datum rođenja.

Mali dar za rođendan rođendana - praktična i ukusna ideja

gostujući dar - kolačići - kekse
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 9/22

razmišljajte na praktičan način i stavite par čarapa u papirnatu vrećicu koje će vaše dijete dati svojim gostima. Dodajte još keksa ili drugih ukusnih slastica. Čarape su vrlo praktične - možete odabrati uzorak koji odgovara temi rođendana.

Ukusni dar za rođendan na otvorenom

gost-torbe-plaži-slatkiši-igračke
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 10/22

Da biste uronili goste u atmosferu plaže, mogli biste pripremiti kante za plažu ispunjene slatkišima i malim darovima. Upišite imena gostiju u 3D, slovima, izrezana iz papira. Neka igre započnu!

Tematski gostovni dar

gost-temeljen dar-bob-the-handyman-viskozno-alata
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 11/22

Kako bi se postigao neusporediv i besprijekoran rođendanski ukras, preporučljivo je podudaranje svih detalja - od bombonijera do pozivnica. Zato je potrebno podudarati i male goste darove. Iznad, na primjer, predstavljamo ideju o rođendanskom dekoru na temu "Bob the Builder". Ovdje postoje metalne kante koje djeluju kao pokloni za poklon. Potonji predstavljaju ledene kekse u obliku kamiona i alata. Ukusna i originalna ideja!

Tematske torbe za darove - Ninja Turtles

gost poklon - torta-ninja-papir-vrećica
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 12/22

Da bismo napravili tematski i originalni poklon pakiranje, možete preuzeti inspiraciju iz naše ideje - torbe prikriveno kao "Ninja Turtles". dobiti neki višebojni kraft papir i neke odgovarajuće osjetio plahte. Izrežite zelene lice, šarene maske i dekorativne oči za lijepljenje. To je to - jednostavna i atraktivna tematska ideja ukrasa.

Papirnate vrećice ispunjene raznobojnim bombonima graha kao ukusnom poklonu gosta

poklon gosta - džemovi - tkanina - bomboni
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 13/22

Ovo je izvornija i ukusna ideja dječjeg rođendanskog poklona - papirnate vrećice ispunjene grudima s grahom. dobiti papirnate vrećice ili možete šivati ​​mnoge odgovarajuće krpe. Gornji kraj može biti ukrašen brtvom obrisa. Dodajte narančastu vrpcu i nacrtajte više šarenih točkica u akvarelu.

Papirnate vrećice ispunjene raznobojnim bombonima graha

poklon za goste - šiške-bomboni - grah-raznobojno
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 14/22

Ako niste iskusni u šivanju, možete kupiti papirnate vrećice ili savijati i zalijepiti neke. Nabavite odgovarajuće DIY papir, baš kao i multi-boji bombona. Kao dodatni ukras možete staviti naljepnice koje sadrže iskrenu zahvalnost. Napunite vrećice bombonima i malim igračkama, naljepnicama, karticama itd. Još jedna izvorna ideja je zamijeniti džepove s čašama. Napišite imena svakog gosta i ispunite sve šalice bombonima i malim darovima.

Gurmanski poklon u plastičnoj posudi

gost poklon-čaše-plastične-slastice
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 15/22

Dječji rođendanski gost dar - slatkiši slatkiši ispunjeni malim darovima

darovni dar-papilota-bujoux-djevojke
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 16/22

Papilota su izvorni mali darovi koje možete ispuniti bilo kakve ukrasne ili praktične stvari. Ako planirate malu rođendansku zabavu, možete popuniti kovrče za podudarne djevojčice. djevojke će biti oduševljene.

Dječji dar za rođendan

gost-modeliranje-sjajna
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 17/22

Kada je riječ o tinejdžerskom rođendanu, preporučujemo da male goste daruju što je moguće originalnije. Razmislite o plastičnim vrećicama ispunjenim sjajnom modelu glinom. To je praktičan dar koji će tinejdžeri tinejdžeri definitivno cijeniti!

Staklo staklo presavijeno iz modela glina kao tinejdžerski rođendanski gost dar

gost poklon-zalijepi-jestivo-plava
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 18/22

Da biste pripremili jestivo tijesto, trebate 1 šalicu vode, šalicu brašna, 1/2 šalice soli i 1 žlica ulja. Da biste ga obojali možete dodati boju u različitim bojama. Razdijelite tijesto u staklenim posudama i ukrasite ih odgovarajućim čvorovima.

Kid rođendan gost dar tematske - "Naughty Teacher"

gost-tema-učitelj-nestašan dar
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 19/22

Ako organizirate tematsku rođendansku zabavu, nudimo vam lijepu i zabavnu ideju - zabavu na temu "Nestašni učitelj". Pripremite izrezane džepove u obliku zelene pregače i ukrašite ih bijelom papirnatu vrećicu. Stavite naočale. Ovo iznenađenje oduševit će svu djecu.

Dijete rođendan dar dar ideja inspirirana Morpion igra

gost poklon-vrećica-platno-jute-igra-morpion
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 20/22

Možete pomoći svom djetetu pripremiti male darove inspirirane igrom kolača. Mala vreća u vrećici, ispunjena šljuncima ukrašena slovima X i O. Potrebna su vam četiri X i četiri O. Da biste ukrasili šljunak, možete koristiti akrilnu boju.

Pajama Party - četkice za zube kao dječja rođendanska zabava

gostujući dar - četka za zube - rođendan - dijete
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 21/22

Pribor za mjehurić za sapunicu za DIY kao dar za rođendan djeteta

gost-dar-kit-mjehurići-sapun-dar ideja
Mali mali rođendanski poklon - lijep suvenir s velikim zadovoljstvom Dekoracija tuljana 22/22

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Back to top