Nail art lett korte negler – enkle men imponerende design for sommeren

Nail Art Easy Nails-Short-Dots-flerfarget
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 1/17


Vi har allerede sett på spikerdekk i flere artikler fulle av originale ideer. I den nåværende teksten vil vi være spesielt oppmerksomme på lett nail art, men super sjarmerende, egnet for korte negler. Det er en liten samling av våre favoritt sommermotiver som kan gjøres hjemme uten noe spesielt materiale. Nyt og prøv å etterligne eller inspirere deg selv og lage dine egne unike design å ha på ferie!

En enkel sommer nagel kunst - hva er det egentlig?

Enkle spiker-kort-ferie-sommer spiker kunst ideer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 2/17

Du lurer sikkert på, "Hva er en lett neglelakk for sommeren?" Dette er i utgangspunktet en kort eller medium lengde manikyr som er relativt lett å vedlikeholde og enkelt men vakkert dekorert. Ofte er neglene arkivert i avrundet firkant, ovalt eller mandel, og maksimal nytte av elegante mønstre, originale farger eller begge samtidig. Kort sagt, det er alt manikyr som gjør deg glad og ikke gir deg for mye trøbbel når det gjelder vedlikehold.

Enkel neglelakk negler-kort-negativ-plass
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 3/17

Vi har allerede undersøkt i detalj en av de mest attraktive 2017 trendene innen art deco manikyr. Dette er de såkalte "negative space" -mønstrene, og du kan finne ut alt ved å følge lenken nedenfor. Men hva er de andre designene som er eller vil være i rampelyset denne sommeren? Vel, noen av de enkleste, men også de mest attraktive, inkluderer stiliserte former og geometriske mønstre. Ja, polka dots, metalliserte striping linjer og flerfarget trekant er og vil bli i vinden!

Easy nagel kunst ideer - erter forbli i mote!

enkle nail art short nails-idé-gul-erter
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 4/17


Erter er blant de søteste og enkleste designene å gjøre på en gang. Som lovet i begynnelsen, trenger du ikke å ha et dottingverktøy eller andre spesialiserte verktøy for å etterligne dem. En gammel ballpenn, vanlig hårklipp eller tippespissen er perfekt for denne oppgaven. Prøv på forhånd, på et ark papir, diameteren på punktene som hver av disse improviserte manikyrinstrumentene gir deg, og velg det du synes er det mest passende for det designet du allerede har valgt.

nail-art-lett-spiker farge kort frisk sommer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 5/17

Sponsede koblinger

Under ferier eller kvelder med venner, ikke bry deg om å velge lyse farger, intense eller fluo. Ville du tørre azurblå, turkis grønn, neon magenta, godteri rosa, fluo oransje og solgul? Disse er bare noen få av de mange tømmende nyansene som du ikke bare kan bruke til "pointillist" manikyren, men også for noen andre enkle nagelart laget i de varme månedene av året, spesielt når du har muligheten til å hvile på stranden.

1

nail-art-lett-chic spiker-kortpastellfarger erter
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 6/17


På kontoret eller ved en spesiell anledning kan du bevege deg mot mer eller mindre nyanser. Erter, linjer og geometriske mønstre er alltid mulige, men mindre iøynefallende toner er bedre egnet. Alle pastellfarger og naturlige nyanser er ideelle som en base for et stilig og stilig manikyr. På fotokollagen ovenfor kan du beundre 3 eksempler på enkel neglelakk som tilpasser seg flere forhold. De er kunstneriske og diskrete samtidig, er de ikke?

Andre trendy mønstre som ikke må gå glipp av sommeren 2017

nail-art-lett-spiker kort ideer mønstre variert
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 7/17


Bortsett fra de sjarmerende punktene, er hjerter, leopardflettene, zebra mønstrene og mosaikkene kanon for sommeren. Et flott triks for enkelt å lage upåklagelige hjerter er å lage to polka prikker i fargen, den ene til den andre, og koble dem forsiktig til underdelen i V ved hjelp av en tannpirk. Smart, ikke sant? Det viser seg at leopardutskriften ikke er for kompleks heller. Bruk først bunnen som kan være hvit eller annen lysfarge, og la den tørke helt. Deretter gjør du noen uklarte flekker med en farge etter eget valg, helst klar, men mettet. Til slutt, lage svarte konturer rundt "flekkene" ved å utelate små segmenter av omkretsen.

Nail art lett å plaske i noen få enkle trinn

tutorial-nail-art-enkle-negler-kort effekt-splash
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 8/17

En annen ide om lett nagel kunst som setter øyet fullt er splash effekten. For å etterligne denne konstruksjonen trenger du minst 2 fargede lakker, en plaststrimmel og noen stykker klar tape for å beskytte deg mot neglene. Selvfølgelig, en latex "peel off" virker underverk i denne forbindelse, men ikke alle damene har det. Suksessen med denne innredningen er basert på kontrasten, så velg en klar bakgrunn og sterk lakk for sprut.

nail-art-lett-spiker kort sprut
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 9/17

Påfør alltid basen, la den tørke og påfør basislaksen (overhvite). Deretter lage en barriere av scotch stykker, stikker dem på fingrene, så nær neglene som mulig. Dyp den ene enden av halmen inn i den fargede lakken, orienter den rett over neglene dine og blåse på den andre siden. Hvis du ønsker, gjenta prosessen med et sekund og til og med en tredje farge etter eget valg.

nail-art-lett-spiker kort Splash
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 10/17

Hvis splatteren er for grov, må du huske på at problemet kan være i lakkens konsistens. Men ikke panikk! Lakk for tykk kan fortynnes, og dermed lagres, med noen få dråper acetonfjerner i flasken. Til slutt, alt du trenger å gjøre er å rengjøre huden på fingrene med en bomullspinne fuktet i løsemiddel. Helt ærlig, denne teknikken kan ta noen forsøk før du mestrer det, men spillet er verdt det.

Minimalistiske nail art ideer inspirert av geometriske former

nail-art-enkle-negler-kort hvit-svart
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 11/17

I minimalistisk kunst har vi sesammen "Mindre er mer". Og denne maksimal er verdt mer når vi snakker om det feminine fineryet. I denne vene er følgende enkle nagelkunst ideer inspirert av de minimalistiske linjene geometriske figurer. Det første forslaget, som blir beundret over, virker elementært, og forklaringene på realiseringen er ganske ubrukelige. Designet virker imidlertid super sofistikert og tilpasser seg jenter i alle aldre, uavhengig av deres personlige stil.

nail-art-lett-mønster-geometriske ideer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 12/17

"Negativ plass" riper (over) er en annen mulighet for ikke å bli undervurdert hvis man ønsker å være i vinden. Og når de horisontale eller vertikale linjene er laget i hvitt og klart lakk, gir denne enkle neglekunsten mer elegant, men også noe bohemisk. Det andre forslaget, derimot, skyver grensene for den kunstneriske manikyren og gjør mest mulig ut av de estetiske farger. Ved å bruke hans favoritt nyanser, assosierer dem dristig og ikke bekymrer seg om andres meninger er en sikker brann av suksess!

nail-art-enkle Nails, korte linjer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 13/17

Dette er en annen enkel og super elegant nagelkunst som står stilistisk et sted mellom de to forrige forslagene. Vi har et vektet ekteskap av pulverisert rosa, hvitt og gullglitter på den ene siden og dristige linjer på den andre. Det er en superfinert og glamorøs manikyr på samme tid som kan bli spissen av en fasjonabel kveldstøy. Etter hvert som tiden går, blir designene i vår nåværende samling blitt mer sofistikert, men også mer tiltalende.

Enkle nail art ideer for nybegynnere, nybegynnere og erfarne

ideer nail-art-enkle-negler-kort sommer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 14/17

En parentes bør avklares at uttrykket "lett neglelakk" ikke betyr det samme for noen og avhenger hovedsakelig av hans tidligere erfaring på dette området. En absolutt nybegynner, en nybegynner og en relativt avansert vil ha svært forskjellige ideer om hva som er enkelt. I denne sammenhengen foreslår de tre illustrerte ideene om collage over en viss gradasjon i designets kompleksitet. Og hvis neglene med "negativ plass" med horisontale linjer gjøres om noen få minutter, krever marmorert manikyr tålmodighet, mens de fine palmeblader krever betydelig dyktighet og presisjon.

nail-art-lett-delikate spiker-kort sommer ideer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 15/17

Når det er sagt, er de tre siste ideene i vår liste også de mest forseggjorte designene. Disse tegningene er ikke egentlig manikyristiske fakta, men krever bare en fast hånd og en fin børste. Slik er tilfellet med de vakre sammensatte laken av Dina Salikhova, vist på bildet ovenfor. Forresten blir deres skjønnhet ytterligere forbedret av den matte-ferdige "naken" baselakk.

Mandaler og blomster er perfekte for sommeren!

nail-art-lett-mandala-negler-korte sommer ideer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 16/17

Følgende manikyr er inspirert av de utførlige mønstrene av mandalene, og er ærlig flott for sommeren takket være den kule paletten av farger som brukes til å gjøre tegningene fulle av symbolikk. Vi valgte å ikke en, men 2 aksent negler, nemlig: negler hvis dekorasjon er forskjellig fra andre nagels. Denne tilnærmingen er tilsynelatende å vinne fordi spikerdekorasjonen i spørsmålet er blitt super attraktiv, godt synlig og mer original.

nail-art neglene korte-idea-blomster-gul-sommer
Nail Art Easy Short Nails - 20 enkle, men imponerende design for sommeren! | Deco negler | 17/17

Vi avslutter dagens liste med en ærlig beundringsverdig manikyr som kan beskrives som enkel neglelakk kun i tilfelle der disse ømte gule blomster er klistremerker. Den gode nyheten er at i dag, takket være klistremerker, dekaler, neglertatoveringer, etc., til og med damer som ikke kan tegne og ikke har råd til en profesjonell manikurist, kan ha negler upåklagelig og vakkert dekorert. Uansett din tilnærming til å beautify dine hender om sommeren, nyt ferien og carpe diem!

Foto kilder brukt: http://www.chalkboardnails.com, http://designbyolga.blogspot.bg og Dina Salikhova spiker

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 26

Back to top