Deco bryllup rødt og svart for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak

deco-wedding-rød-svart senter-table-rosa-rød-svart-tabellen
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 1/17


Du savner ikke hånighet og du drømmer om å adoptere rød og svart bryllup dekorasjon ? Hvis det er tilfelle, er du på rett sted nå fordi Deavita presenterer deg med noen tjue kule originale bryllupsdeo ideer for å få deg utenfor banket spor. Color alliance som vi ikke nødvendigvis tenker på når vi snakker om bryllupsdekorasjoner, er det ikke? Men å være modig er å være original! Det er derfor fremtidige bruder som ønsker å imponere sine gjester ved å gi et uforglemmelig inntrykk hjemme, ikke nøl med å velge den rød-svarte duoen!

Hvordan adoptere det røde og sorte bryllupsdedet uten smakfeil?

deco-wedding-rød-svart-dress-brude-bukett-svart-røde blomster
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 2/17

Resolut originalt, den røde og sorte bryllupsdekorasjonen er perfekt for å legge til et inntrykk av hederlighet til innredningen. I tillegg er duoen i stand til å gi en viss karakter til innredningen. Så, når du leter etter en ide å legge til et snev av gotisk eller rock til innredningen av et bryllup, er det det røde og sorte som er perfekt for å gjøre kunsten. Fargene kan integreres i bordinnredningen, candy bar og bryllupskake og søtsaker. En vakker rød duk kan bli pyntet med en svart bordløper som vil skape en dramatisk effekt og veldig elegant.

deco-wedding-rød-svart-bukett-bryllup-blomster-rød-sløyfe-black løvverk
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 3/17

Den røde og sorte bryllupsinnredningen er løftet om en personlig innredning, moderne og full av pep. Med rødt og svart vil det være utænkelig å adoptere det totale utseendet, med risiko for å falle i kitschy-overføring. Å anta en rød og svart bryllupsdekorasjon uten noen smaksmak, å regne med at den hvite beviser ofte er en godkjent livlinje. Grunnleggende farge og full av godt humør, den hvite lover å balansere og berolige intensiteten av rød og svart.

deco-wedding-rød-svart-deco-plate-blomster-rød-svart-bånd
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 4/17


Kjole, i mellomtiden, må være egnet for temaet ekteskap

deco-bryllup-rød-svart-ideer Plagg-svart-rød-sko
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 5/17

Sponsede koblinger

Uansett hvilken stil du har, må bryllupet dekorere de sterkeste følelsene - kjærlighet, lidenskap, romantikk. Så hva er bedre enn å snu hele bryllupet innredningen rundt rødt? For den beste dagen i deres liv kan brud og brudgommer tørre å knytte rød med en hvilken som helst annen farge for å legemliggjøre sine følelser i innredningen og detaljene.

1

deco-wedding-rød-svart-deco-kake-svart-rød-hvit-tabellen-senter floral stearinlys rød
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 6/17


Hva synes du om en rød og svart bryllupsinnredning? Hvis ideen frister deg, kan du gi fantasien din frihet og tørke de galeste ideene for å tilpasse din uvanlige bryllupsdekorasjon. En rød bordløper, plassert på en hvit duk med svarte plater? Et vertikalt midtpunkt, bestående av røde roser og svarte roser? Stoler kledd i hvite dekker prydet med store røde knuter? Totally customizable, vil disse ideene gjelde perfekt til innredningen av bryllupet ditt.

deco-wedding-rød-svart-table-deco komposisjoner-rosa-rød-firkant-brand tema
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 7/17


Klassisk blant klassikerne, er røde roser et must når vi snakker om en romantisk bryllupsdekorasjon. Brukes som tabelldekor, dekorative for blomsterkransen eller til gangen, er roser et sikkert bud på romantikk! De kan også komponere brudebuketten og hårtilbehøret. De vakre blomstene kombinerer vakkert med andre svarte dekorelementer og utfyller det myke røde og sorte bryllupet.

deco-wedding-rød-svart-deco-table-klut-svart-rød-plater-sammensetningen-blomster-rød
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 8/17

For en mer dramatisk gjengivelse som er perfekt for gotiske bryllup, kan du lage vakre komposisjoner i røde og svarte roser og dekorere dem med svarte blonderbånd. Denne ideen lover å gi en svært raffinert sjarm til bryllupet ditt.

deco-wedding-rød-svart-table-svart senter-bord-blomster-rødt
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 9/17

Hvis hvite og pastellfarger ikke gjør en brud vibrere, er det hennes bryllupsdag hvor hun er fri til å velge kjolen som gleder henne. Hvis svart er hennes hemmelige drøm, kan den fremtidige bruden tørke en svart brudekjole uten anger og uten å nøle. En vakker bukett med røde og hvite roser fullfører kjole mens eleganse. Selvfølgelig må mannens knapphull bestå av en rose (rød eller svart) for å være i harmoni med brudenes kjole. Noen grønne løvverk eller hvite blomster vil straks fylle alle dekorasjonene og bringe ut den lyse røde og den dramatiske sorte.

deco-wedding-rød-svart-deco-duk-svart senter-table-rosa-rød
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 10/17

For å matche den røde og sorte bryllupsinnredningen, hva er mer i temaet enn å bruke begge farger for å dekorere seremoni-stedet? En stor rød teppe prikket med røde og hvite kronblader ville være ideell for å følge paret til den seremonielle buen. Hvis bruder velger en utendørs seremoni, i hagen, kan den grønne gaten dekoreres med store hjerter i rosenblad og "merket" med bånd i favorittfarger. De ulike hagen strukturer, som buer, pergolaer eller arbours, kan dekoreres med kranser av grønne løvverk og blomster i rød, svart og hvitt.

deco-wedding-rød-svart-deco-table-klut-svart-rød-roser-komposisjoner-gull-plater
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 11/17

Når du snakker om en stilig bryllupsdekor, bør du ta hensyn til alle detaljer. Bortsett fra borddekorasjonen må vi også bekymre seg om stolene. Vi kan derfor matche stoler med duken (eller med bordløperen) for å skape et sammenhengende og elegant utseende. Det ville være bedre å favorisere deksler og knytte bånd i en annen farge.

deco-wedding-rød-svart-deco-kaker-rød-svart
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 12/17

Dekorasjonen av bryllupskake er også tematisk og kommer i grunnfargene. Slik at den røde og sorte bryllupsdekorasjonen blir reflektert i hver eneste detalj, og spesielt i kaken, er den utsmykket med tematiske bryllupsfargene. For å forbløffe gjestene med en bryllupskake verdig beundring, og uten noen smaksmak, anbefales det sterkt at det blir forent.

deco-bryllup-rød-svart-bukett-bryllup-blomster-svart-rød-deco-tema kake
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 13/17

Et par detaljer her og der kan gi det en mer edel luft, i perfekt tilstrekkelighet med temaet og fargepaletten som er valgt. En annen opprinnelig ide ville være å velge en kake kopp kake i stedet for den tradisjonelle kaken. Cupcakes kan dekoreres med rød ising og accessorized med mørke sjokolade blomster.

deco-bryllup-rød-svart-rød-roser-buketter håndkle-sort stearinlys
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 14/17

Dekorasjonen i rød fremkaller lidenskap og kjærlighet

deco-wedding-rød-svart-deco-duk-rød sentrum-table-rosa-rød
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 15/17

Og som alle detaljer teller, gaver som fremtidige bruder og brudgomene tilbyr til sine gjester må også legemliggjøre temaet for ekteskap. Symbolisk, original, DIY men smakfull og mer, gaver som skal plasseres på bryllupbordet, for å si takk til gjestenes gave, er også prydet med farger som preger bryllupet. Kort, små bokser, såpeboblerør og mer - Små gaver med rødt og svart for å tjene som suvenirgaver til gjestene.

deco-wedding-rød-svart-hvit-duk håndkle-svart-floral-røde-komposisjoner
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 16/17

Uten tvil er den røde og sorte bryllupsinnretningen en uvanlig ide som gir dristige fremtidige bruder til å besøke klassikerne. Duoen vil lett finne sin plass hvis paret bestemte seg for å ta risikoen med en uvanlig, men resolut interessant innstilling. Alliansen av rød og svart gjør oss ikke nødvendigvis av et ekteskap ... tradisjonelt. Tvert imot er det det påtagelige bevis på paras ønske om å være original, kreativ og interessant!

deco-bryllup-rød-svart-små-gaver-inviterte-bokser-black deco-rosa-rød
Rød og svart bryllupsdekor for å revidere klassikerne og holde seg til sin smak | Bryllup ideer | 17/17

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 29

Back to top