Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 22 bilder

bryllupsløyfe gjennomsiktig-fjær-blomster-hvitt
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 1/19


Ekstra ultra-chic og hyper trend, vil hodens juvel sublime din frisyre samtidig som du får et snev av utsøkt eleganse til tidevannskjole! Enten det er et sølvhodetbånd, en beaded tiara eller a bryllupsløyfe, Hodet smykker er det må ha dyrebare juveler som hver kvinne skal gripe for å perfeksjonere hennes glamorøse utseende! Kombinert med en solid halskjede eller med en delikat anheng, kommer slørbrettet i flere forskjellige modeller: vintage, klassisk, lueaktig, romantisk, satenghatt og etc. For å hjelpe deg med å finne den modellen som passer deg best , Deavita.fr har kjempet gjennom sløretrenden 2016, og forberedt deg tyve upubliserte bilder! Ta en titt på bildgalleriet nedenfor, og unn deg en fantastisk bryllupsløyfe som vil gjøre deg til en ekte prinsesse!

Elegant bryllupsslør og originalt hodeplagg - oppdag våre favoritter!

slør-wedding-blomst-tyll-perlehvite kniplinger
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 2/19

Du vil ikke gjemme deg bak et tykt slør som veier tonn? Så velg en elegant og elegant bryllupsløyfe! De imponerende tiaras og overdådige kroner er ikke lenger relevante! Juvelen i det moderne hodet er utsmykket med en raffinert delikatesse som forstørrer både et retroutseende og et rent klassisk utseende.

Bryllupsslør for å oppnå et sofistikert og glamorøst utseende!

slør-wedding-blomst-formet svart tyll kjole
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 3/19

Enten i snøhvit eller ravn svart, er det violette bryllupet fantastisk forbundet med alle typer smykker gjennom massive halskjeder, edrue brosjer eller diskrete øredobber. Hvis du vil adoptere et romantisk utseende inspirert av 60-tallet, anbefaler vi deg å satse på beaded tilbehør, for eksempel fine perle armbånd.

Violett bryllup sateng og dangling krystallklare øredobber

slør-wedding-vintage penn-dekorative-makeup
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 4/19


Drømmer du om et magisk utseende som er verdt en Hollywood-diva? I dette tilfellet foreslår Deavita.fr deg å gripe en lilla bryllupsplumetis! For et mer spektakulært resultat kan du blande pastellfarger: kombinér ditt bryllupsslør med gule krystall øredobber, eller en elfenben perlekjede for eksempel.

Delikat sminke og slør bryllup dekorert med en vakker dampformet blomst

1

slør-bryllup-hvit snø-bryster-dress-sløyfer
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 5/19

Sponsede koblinger

Hva med et lilla bryllup med en stor hvit blomst? Ekstremt romantiske og ultra elegante, tulleblomster er tilbake på forsiden av scenen for å forstørre brude frisyren! Hvis du velger en rikelig innredet modell, trenger du ikke andre smykker! Blomsten er i seg selv en utrolig utsmykning, i stand til å konkurrere med verdens vakreste tiaras!

Veil bryllup snøhvit tyll for et ultra feminint utseende!

slør-wedding-hvit snø-looper-matchet øredobber
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 6/19


Generelt, lilla bryllup rimer med sofistikert bun som gjør det feminine utseendet enda mer elegant og grasiøst. På den annen side, hvis du ønsker å bryte den stive monotoni av brudekjole, anbefaler vi at du satser på en løs bolle med hårstil! Ikke glem å accessorize hodet juvel med et vakkert par krystallklare øredobber, eller et slank halskjede med asymmetriske perler!

Elegant kjole med ulastelig hvite blonderapplikasjoner og slør som matcher bryllup

slør-wedding-snø-hvit-rød-sommerfugl-kjoler
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 7/19


Er du en stor fan av 60-tallet? Trenger du en titt som er både klassisk og original? Så hvorfor ikke satse på en fiolett bryllupstulle snøhvit, dekorert med en stor sløyfe som passer til samme farge? For mer effekt, kan du velge en pen kjole med applikasjoner av blonder og perler av perlefarget tonet!

Sats på et bryllupsslør for å adoptere et retroutseende inspirert av 60-tallet!

bryllup slør-og-glem-eyeliner-rød-intense
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 8/19

Du vil ta områder av en ekte dame, utseendet er diskret skjult bak et bryllupsslør? Ta inspirasjon fra eksemplet ovenfor for å forandre utseendet ditt! Når det gjelder sminke, kan du skisse et blikk med en dash av delikat eyeliner og en intens leppestift.

Bibi lue med et bryllupsløyfe

slør-wedding-stilig retro-hat-Bibi-kjole
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 9/19

Vi elsker denne hatten bibi utsmykket med en hvit blomst og et matchende tyllhodebånd! Vi adore den sensuelle skjønnheten av hvite blonderapplikasjoner, som omfavner væskelysheten til bryllupsløet. Ingen øredobber eller kjede for å dekorere denne kjolen med bustier. Lang levd chic og nøkternhet!

Bryllupsslør dekorert med en hvit blomst og matchende hvitt gull anheng

slør-wedding-transparent-krage kjole
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 10/19

Vil du ha et bryllupsløvel perle? Vi har mye bedre å tilby - en modell dekorert med gjennomsiktig krystaller og en gigantisk blomst! Som for andre smykker som kan utfylle din kjole: et lite anheng med to fine perler vil gjøre trikset.

Bryllupsslør dekorert med hvit blonder og elfenben perler

slør-bryllup-krem-program Lace-perler
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 11/19

Vi setter pris på denne søte bibien, utstyrt med et bryllupsslør, som ville stutte før de forbløffende øynene til dine gjester! Vi liker spesielt blonder og elfenben perle grenser, toppet med en vakker snøhvit tulle bue slips. Neo-bibi er så glamorøs at du kan holde det hele dagen, fra seremonien til kvelden for å tenne dansegulvet!

Arbeidet frisyre, gjennomsiktig krystall dangling øredobber og bryllupsløyfe med hvit tulle sateng

slør-wedding-tyll-hvit snø-krystall-buer
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 12/19

Elegant frisyre forbedret av en fantastisk bryllupsfilet! Dette er ordene for å beskrive denne ekstraordinære hodejewelen, som fremhever brudens melkete hud og hennes delikate sminke. Den dangling øredobber, med en nonchalant nåde, nikker til de raffinerte fjærene som parfymerer det fiolette ekteskapet av et romantisk notat.

Rent pannebånd, neo-bibi glamour eller slør bryllup klassisk?

slør-wedding-hat-Bibi-blomst-beaded beige
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 13/19

Tøver du mellom et slør av ekteskap av klassisk design og et originalt hodebånd? Før du handler, oppfordrer Deavita.fr deg til å lære om dagens trender! Visste du at bibi-hatten markerte en grandiøs retur til catwalks, i løpet av motedagen i Paris, London og New York? Hva bedre enn å satse på et pannebånd dekorert med en vakker tyllblomst! For ytterligere å øke ditt vintageutseende, anbefaler vi deg å foretrekke en litt bølgete børsting eller en bollebunne.

Eksotisk blomstret hodejewel encrusted med en rund krystall, eller slør ekteskap av ren design for et naturlig utseende?

bryllupsløyfe juvel-hode-blomst-hvite-strass-spenner
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 14/19

Hva synes du om dette lilla ekteskapet revidert? Alltid så glamorøs, men mindre engasjerende, går denne vakre hodeplagg med alle typer frisyrer: plettet bun, banan, løs flett, krøllet børsting, ruffet hestehale og etc.

Ruffled topp bun utsmykket av slør modernisert bryllup

slør bryllup pannebånd-perler-hvitt
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 15/19

Det violette bryllupet moderniserer mer og mer for å forstørre brude frisyren. Designerne fortsetter å oppfinne nye modeller, noe vakrere enn de andre! Det neo-violette bryllupet er utsmykket, avhengig av anledningen, flerfarvede rhinestones, sølvpalliner, gyllene paljetter, eller for de mest krevende - dyrebare steinene!

Hodebånd med hvit blomst og matchende stropper

slør bryllup hodebånd-blomst-hvitt-kjole-stropper
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 16/19

Det er mange måter å fremvise brudekjolen! På den ene siden er det bling-bling hair bars, på den andre - den majestetiske hodet smykker. Velg et lilla bryllup som passer til fargen på kjolen din: Velg et sølvhodestål for å ta et edru og elegant utseende. Hvis du derimot vil ha en trendy touch til antrekket, foreslår vi at du velger et større bryllupsløyfe.

Headpiece i form av en hvit blomst feirer elegansen av enkelhet!

slør bryllup blomst-krystaller-gjennomsiktig-kjole
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 17/19

Guddommelig dristig, denne vakre hvite blomst er for alle elskere av vintage stil. Delvis innlagt med en sentral stein, vil denne nydelige romantiske blomst uunngåelig gi en veldig elegant og glamorøs berøring til brudekjole.

Lys og flytende som en blomsterkant, dette unike stykket fortsetter sjarmen til bryllupsløet!

slør-wedding-romantisk-vintage-pannebånd
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 18/19

Ultra elegant, retro hint, dette flotte slørbrødsmodellet er utsmykket med tre blomster i blekrosa tulle, som fusjonerer med Swarovski krystaller, for en enda mer blendende effekt! Den delikate sminke i pastelltoner gir et snev av vårens friskhet til brudens retro frisyre.

Vertigo av fe og glamour overlapper i et romantisk utseende for å gi et nytt liv til bryllupsløet!

slør-wedding-pannebånd-blomst-hvitt-vintage-look
Bryllupsslør og romantisk hodejewel i 20 glamorøse bilder! | Bryllup ideer | 19/19

Delikat og vaporøst, dette elegante hodebåndet, utstyrt med en elfenben-farget blomst, vil være mer vakker effekt å finjustere frisyren din og gi den et vintageutseende. Ved å velge et bryllupsslør, trenger du ikke å ty til en frisyre for utførlig. Legg håret ditt fri, eller kam det i en retro bolle mens du slipper noen tråder på begge sider av ansiktet.

posten

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 54

Back to top