Voksen manuell aktivitet – 7 enkle ideer som får det til å skje!

manuell aktivitet voksne ideer-enkle bilder
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 1/13


en voksen manuell aktivitet må være relativt enkelt og billig å være klar til å prøve. På den annen side skal de resulterende objektene være enten nyttige, pen eller begge. Vel, det er akkurat ideen vi hadde i tankene da vi skrev den nåværende artikkelen! Velkommen til verden med imponerende, rimelige og ukompliserte kreative hobbyer for voksne!

Baby rom prosjekt - en voksen manuell aktivitet for unge mødre

manuell aktivitet voksen-vev-mobil
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 2/13

Ok, unge mødre er ikke akkurat ansett som folk med mye ledig tid til rådighet. Men hver mor ønsker et unikt personlig babyrom og er klar til å tinker til midnatt når prosessen krever det. Ikke bekymre deg, den første voksne manuelle aktiviteten vi ønsker å tilby deg, krever ikke slike offer. En halv time vil være helt tilstrekkelig til ferdigstillelse, forutsatt at du forbereder materialet på forhånd. Dette er nettopp hvorfor kravet om at det er en hobby som er perfekt tilpasset unge mødre, er knapt overdrevet. Hvis du ennå ikke har dechifisert objektets natur i bildet ovenfor, er det en mobil baby som henger over vuggen til hans lille skatt.

manuell aktivitet er nødvendig for voksne
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 3/13

Materialet inkluderer en tregrense tromme, tau (helst naturlige fibre), noen treperler (valgfritt) og mye stoffdråper. Hvem har ikke nok rester kan kjøpe 1 meter 3 eller 4 forskjellige billige stoffer. Det er ønskelig at deres utskrifter ikke samsvarer slik at mobilen blir flerfarget og dermed tiltrekker barnets oppmerksomhet. Hvis babyrommet ditt er dekorert i henhold til et bestemt farget tema, krever logikken å velge tekstiler som harmoniserer det. Du vil også trenge et par saks, en roterende knivkniv eller en vanlig kutter.

aktivitets manual-mobile-voksen-trommel brodere
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 4/13


Først kutt tre stykker av streng til en lengde på 2 meter eller så. Deretter gjør du løkker på 3 punkter omtrent like langt i bøylen - med andre ord, ordnet i en trekant. Bildekollagen ovenfor er en god illustrasjon av hva som må gjøres for å gjøre løkken og scenen til en suksess. Hvis du vil legge til noen dekorative treperler, setter du dem på den tiden.

En fantastisk voksen manuell aktivitet for å oppnå trinnvis

aktivitets manual-voksen-opplæringen-bilder
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 5/13

Sponsede koblinger

Det neste trinnet er å gjøre stort sett det samme (løkker) med strimler av stoff kuttet på forhånd. Stoffbåndene du ser i vår bildeopplæring, har perfekt identiske størrelser, nemlig: 3,8 cm bred med 80 cm lang. Vi anbefaler imidlertid å bruke demonterte brikker, spesielt hvis du ønsker å få et mer kunstnerisk eller til og med "bohemisk" objekt. Dette vil også gi en mer autentisk gjengivelse, siden de virkelige fallene sjelden er homologe, ikke sant?

1

aktivitets manual-voksen-mobile-baby faller vev
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 6/13


Gjenta dette trinnet til det totale området på broderietromlen er dekket med flerfarget striper. Alt du trenger å gjøre er å suspendere skapelsen over barnesengen, reguler om nødvendig lengden på strengene og beundre det! Ditt nyfødte vil også nyte den hjemmelagde motley-mobilen, når visjonen begynner å skjerpe. Ingenting er mer nyttig enn en enkel og rask voksen manuell aktivitet som resulterer i et pent objekt som forbedrer konsentrasjonsferdighetene, og dermed den overordnede utviklingen av den viktigste personen i livet ditt!

Voksen manuell aktivitet for å forskjøre kjøkkenet

aktivitets manual-voksen-under-the-flat-flettet tau
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 7/13


Følgende 3 ideer viser at, med unntak av babyrommet, kan en voksen manuell aktivitet også forskjøre kjøkkenet. Fantasifullt, for eksempel en ganske banal trivet, kan enkelt omdannes til et eksklusivt designobjekt. Lag en lang tauflett og hold den spiralformet på en rund støtte med et varmebestandig lim. Det er nesten ubrukelig å nevne, men: bruk ikke et syntetisk tau som det vil smelte under varmen av fatet.

aktivitets hånd under-voksen-glasspropper Cork
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 8/13

I samme vene kan den samme voksne manuelle aktiviteten bli endret for fremstilling av coasters eller andre små dekorative eller funksjonelle kjøkkenartikler. Cork er et høyt verdsatt materiale for sine utmerkede isolerende egenskaper. Men prisen er betydelig. Korkkorker går imidlertid hånd i hånd med vinflasker. Nyt og lag dine egne nyttige og estetiske coasters samtidig.

aktivitets manual-voksen-frukt skuff service
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 9/13

Vel, denne voksne manuelle aktiviteten krever for det første å kjøpe en servicebrett i en halvcirkel, noe som ikke er en grunnleggende oppgave gitt den svært spesifikke formen. Men det er ideen som teller og vi må innrømme at det er bare bra! Til slutt, med en liten maling i friske farger, en pensel og mye fantasi, kan du gjøre noe annet hverdagsobjekt til et uovertruffen sommerfel.

Ideen om geni på emballasje av en gave til en sommerhagefest!

aktivitets manual-voksen-originalemballasjen
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 10/13

Selv en veldig vanlig kraftpapirpose kan bli et eksepsjonelt arbeid med en liten maling, et saks og en god dose fantasi. Sjekk ut resten av våre ideer om enkel voksen manuell aktivitet, slik at du ikke går glipp av noen virkelig gode håndverk!

Merk stedene dine grønnsaker og frukt ved å bruke småstein og maling!

Aktivitets manuelle-voksen-grønnsaker-valser etiketter
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 11/13

Voksen manuell aktivitet - personlige bokmerker i papirclips og nyhetsknapper

aktivitets manual-voksen binders-knapper
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 12/13

Kreative hobbyer for alle aldre - hjemmelaget blå polymer leirebrett

aktivitet-hand-voksen-oppbevaringsrom-pate-polymer-
Voksen manuell aktivitet - 7 enkle ideer som får det til å skje! | Brico | 13/13

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 26

Back to top