Priručnik za zimske aktivnosti – 5 ideja za dječji vrtić

ideje kreativno-poslovnog-ruka-vrtić zima
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 1/9


Jednostavno DIY za djecu je tema koja ne prestaje zanimati suvremene mame i zbog dobrog razloga. Osim što su zabavni i korisni, ove vještine digitalne vještine i umjetničko razmišljanje pružaju i nekoliko minuta za roditelje. Pogotovo tijekom kraja godišnjeg odmora kada loupioti imaju puno slobodnog vremena i obiluju energijom, ali je previše loš za njih da se igraju vani. ručna aktivnost zimi Pogodno za dječju vrtić je upravo ono što vam treba. Nudimo Vam 7 i na vama je da odaberete najbolje za svoje dijete.

Ideje aktivnost-priručnik-vrtića za djecu zima
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 2/9

Kao što ćete vidjeti, to su prijedlozi koji se temelje na jednostavnim, jeftinim ili potpuno besplatnim materijalima, od kojih se većina može naći u bilo kojem domu. Boje i olovke, pamučne lopte i jednokratne ploče samo su neki od primjera. Vjerojatno je to samo ledeni štapići koji trebate unaprijed, kao i nekoliko para pokretnih očiju.

Ručna aktivnost Zimska majčina - Izrada zimske zimske gredice

ručna aktivnost zima - vijenac-zastavama-pahuljice
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 3/9

Prva ručna zimska aktivnost koju vam želimo ponuditi je izrada papirnatih vijenaca. Maleni moraju najprije nacrtati zastave na bijele ploče ili kartona, a zatim ih izrezati. Naravno, djeca će trebati malo pomoći, a velike će moći to učiniti sami. To je također dobra prilika da ih poduči nekim geometrijskim oblicima. Napravite rupe na obje strane vaših figura i stavite ih jedan po jedan preko niza. Zatim nacrtajte, na odgovarajućem papiru u boji, snježne pahuljice (u plavoj i sivoj), zelene prve, crvene kugle, žute zvijezde, medenjake, itd. Izrezati ih i zalijepiti. na zastavama da ih ukrasite. Kako lijepo!

ručna aktivnost zimske majčinske ideje-originalne
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 4/9


Prva fotografija gore navedenog kolaža nudi još jednu varijantu ukrašavanja vaše drage. Izrežite čaše za papir, obrišite ih i objesite ih dugim navojem pomoću isječaka za papir. Ali nemojte zaboraviti dati im prilično pompoms na vrhu i udoban rubova u pamuk loptice! Takozvani string-art napravljen na običnim kartonskim pločama još je jedna sjajna ideja. Konačno, slatka polarna medvjedica izrađena od praznog toaletnog papira je još jedna bitna zimska ručna aktivnost!

Sladak pingvin u praznom WC-u

ručna aktivnost zimski pingvin-valjak-prazan papir
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 5/9

1
Sponzorirane veze

Medvjed medvjeda nije jedina životinja koja se može skupiti u materijalima za oporavak. Životinje iz džungle ili šume, žabe, sove itd. neke su od ostalih super lako i zabavnih mogućnosti za postizanje. Da ostane na zimskoj temi, stvaranje sobova ili pingvina u valjku praznog toaletnog papira praktična zimska aktivnost vrtića je izvrsna.

Zimske ideje za ručni rad na temelju rukopisnih i stopala

activity-man-zima-majka-rukavica-imena
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 6/9


Čestitke i drugi ručno uređeni objekti još su jedna divna varijacija. Ova ručna zimska aktivnost majke ne zahtijeva mnogo u smislu materijala, no rezultati su dojmljivi. Na primjer, obojene kartonske rukavice s imenima djece, koje se možete diviti gore, na kraju mogu postati personalizirane kartice za bake i djedove, ukrase za stablo, višebojna vijenac za dječja soba itd.

activity-man-zimske ispisuje ruka-noga
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 7/9


Evo još jednog šarmantnog prijedloga koji koristi i otiske prstiju i stopala lutke. Kao što vidite na gornjoj slici, ispis s akvarelnog stopala savršen je za glavu od porculana sa svojim izduženim njušcima, dok ručni otisci imaju savršen oblik da se pretvore u šumu. razgranatog jelena. Da biste dovršili posao, dodajte par pokretnih očiju i veliki crveni pompomi za nos i spremni ste!

activity-man-zimske snjegovića-neinge-otisci
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 8/9

Dobra alternativa je okretanje stopala naopako kako bi imitirale siluete snjegica. Naravno, morate upotrijebiti bijelu boju i navijanje na komadiću kartona u kontrastnoj boji da biste dobili vrlo vidljive figure. Nacrtajte crne točkice za oči i prištiće i male narančaste trokuta za nosove mrkve. Završite s malim crnim šeširima i drvenim grančicama sličnim rukama izrezbarenim iz papira ili pusta.

Zimska ručna aktivnost za djecu od 5-6 godina - sanjkanje u 3D

activity-man-zima-vrtića Sledge-štapići
Zimska ručna aktivnost - 7 ideja za dječji vrtić Loupiots Brico | 9/9

Posljednja zimska ručna aktivnost tekućeg članka je također najrazvijenija. To nije raketna znanost, ali u svakom slučaju ovaj DIY uključuje više vještina i sposobnost da misli abstraktno. Stoga je prikladnije za djecu od 5-6 godina, za razliku od prethodnih ideja pogodnih čak i za malu djecu. U svakom slučaju, realizacija sanjke na ledu će naučiti djecu da razmišljaju u 3 dimenzije. Tko zna, možda će vam malo blago jednog dana postati poznati kipar ili kipar?

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 82 =

Back to top