Lag en treplanter og pynt det pent for å nyte det til maks

å lage en treplanter bac-urte-aromatisk
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 1/18


Vi ville være tilbøyelig til å tro det å lage en treplanter Det tar mye tid og krefter, krever spesialiserte verktøy, betydelig investering og betydelige DIY ferdigheter. Faktisk, å lage din egen blomsterkasse er mye enklere enn de fleste tror. Og den nåværende artikkelen er beviset med høy kvalitet! Oppdag de nødvendige materialene, de veltalende bildene, samt beskrivelsene av trinnene som følger nedenfor og sørg for deg selv!

hvordan lage en tømmerplante foto tutorial
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 2/18

Det ble nevnt at de nødvendige verktøyene ikke er profesjonelle, men du trenger en sag, en skrutrekker, en stiftemaskin og et målebånd. Materialet inkluderer åpenbart treplanker med en tykkelse på minst 1,5 til 2 cm. Ikke bekymre deg, fordi du finner under mer informasjon om hvilke typer tre som skal brukes. Vær også forberedt på galvaniserte skruer, metallbeslag og presenning laget av polyetylen eller annet vanntett materiale. Vel, vi er klare til å lage en praktisk og estetisk treplanter i noen få enkle trinn!

Lag en treplanter i noen få enkle trinn

å lage en rektangulær formet treplanter
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 3/18

Først må vi bestemme størrelsen på vår fremtidige planter og velge type tre for produksjonen. Logisk vil alle etterfølgende målinger avhenge av de valgte innledende målene. Å lage en riquiqui treplanter eller en stor blomsterkasse er i hovedsak et spørsmål om personlig preferanse. Selvfølgelig avhenger det også av ledig plass der du til slutt vil plassere grønnbeholderen din.

Planter å dekorere-tre-tau-fiber-naturlig
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 4/18


Fortrinnsvis bør trykkbehandlet tre brukes mot vær, mugg og insekter. Ellers kan du bruke et naturlig motstandsdyktig materiale som teak, sedertre, eik, kastanje, lerk, acacia, Douglas, og gjøre det til en relativt slitesterkt treplanter. Til slutt kan du velge en annen type tre og behandle den mot dårlige påvirkninger selv.

make-gartner-tre-par-trinn-lett
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 5/18

Sponsede koblinger

Det første trinnet i å lage en treplanter er å kutte plankene som vil tjene deg som sider av brettet for å oppnå ønsket størrelse. Hvis bredden er allerede ønsket dybde på beholderen, vil oppgaven være enkel. Du må bare feste dem sammen ved hjelp av galvaniserte skruer for å få en enkel treramme. Ellers bør du montere flere brett over hverandre ved å skru dem på lengderør som svarer til det endelige dybden som er rettet mot.

1

make-gartner-tre-miniatyr single-Work
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 6/18


Mål så innvendig lengde og bredde på den resulterende boksen. Klipp et trebrett i henhold til de dimensjonene som er tatt, som vil tjene deg senere som bunnen av planten. Monter bunnen og sidene med de galvaniserte skruene og styr konstruksjonen med metallbrakettene. Etter å ha fullført trinnene så langt, har du sannsynligvis allerede funnet ut at det er ikke så komplisert å lage en tømmerplante.

Hvordan lage en enkel og æstetisk blomsterkasse om gangen

how-to-hage-tre-fots hylle
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 7/18


Klipp små klosser som vil fungere som føttene til din fremtidige DIY treplanter. Fest dem i de fire hjørnene nederst på esken. Dette trinnet er ikke obligatorisk, men tillegg av ben vil resultere i en mer visuelt tiltalende modell. I tillegg vil det forhindre at uunngåelig akkumulert fukt skader ditt solide treverk eller rekkverk, farger kanten av vinduet ditt, steinplater eller betong fra utsiden din og så videre.

how-to-hage-tre-alternativ-størrelser
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 8/18

Deretter må du bore tre eller fire dreneringshull i bunnen av esken for å muliggjøre enkel evakuering av overskytende vann under vanning. Som du kan gjette for deg selv, er det viktig å hindre stillestående vann i skuffen for mer enn én grunn. Det gjelder både levetiden til din hjemmelagde beholder og helsen til plantene dine.

Hagen-til-tre-stift-presenning-plastisk
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 9/18

Det neste trinnet å lage en treplanter er å lage en vanntett "liner" og stifte den inne i beholderen. Med dette i tankene kan du bruke dreneringsfilt eller bare utnytte en vanlig plastplate. I sistnevnte tilfelle vil det også være nødvendig å bore dreneringshull tilsvarende de som allerede finnes i bunnen. De vil forbedre dreneringen mens du holder laget av grus du bør legge til før du fyller med jord.

how-to-hage-tre-skjema-cube
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 10/18

Kuben og parallellpiped er de mest enkle tredimensjonale geometriske former som etterligner i konstruksjon. Dette gjør dem perfekt egnet for nybegynnere, slik at de ikke forlater prosjektet i begynnelsen og slik at de ikke blir skuffet over det endelige resultatet heller. Men det er mer sofistikerte varianter å lage en treplanter som i seg selv kombinerer flere former og størrelser.

Hvordan lage en mer utførlig treplanter

Planter å bruke tre-hage-vertikal
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 11/18

Disse prosjektene vil være perfekte for mer erfarne DIYere eller de mest ambisiøse nybegynnere som ikke frykter utfordringer. Hagebenker med integrerte planter, hevede kjøkkenkvoter eller terrasserte konstruksjoner er bare noen av de interessante eksemplene. Den vertikale hagen er et kultursystem blitt super populært i det siste takket være sine mange ubestridelige eiendeler. Konstruksjonen er en annen mulighet for ikke å bli savnet, spesielt hvis du har full selvtillit.

Hagen-til-tre-rektangulær form
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 12/18

Tanken er å lage flere skuffer av tilsvarende form, størrelsene som kan variere til en viss grad. De kan også adoptere den fordelaktige formen av omvendt pyramide som vil ytterligere lette fordelingen av vanngulv med gulv. Man kan da velge en støttestruktur som minner om en tretrapp, installer hyllene til en vegg og til og med henge dem ved en annen vertikal overflate gjennom metallkrok.

Planter til dekorere bruke tre-gran-huset
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 13/18

Du kan også legge til din enkle ferdige beholder ekstra statister for å passe til den eller den spesifikke bruken. Forutsatt at størrelsen tillater det, er en kjede for hengende på balkongen, veranda, nær utsiden eller over verandaen et veldig godt alternativ. Dermed vil det ikke oppta plass på bakken og vil øyeblikkelig få øye og være tydelig synlig fra en god avstand.

make-gartner-tre-glede-med-trick hage
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 14/18

En annen oppriktig strålende ide, som du kan beundre over, er å lage en trompe-l'oeil dyp treplanter. Det vil si å prøve å lage en grunne firkantede panne og bruke den som et deksel til en stor terning av samme materiale som vil tjene deg som en smart lagring ute av syne. Sistnevnte kunne imøtekomme hagearbeid, hageslange og andre gjenstander uten en bestemt estetisk verdi.

Ideer på den originale dekorasjonen av en treblomsterkasse

make-gartner-tre-ideer-til-dekorere-profit
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 15/18

Hvis det var en ganske seriøs oppgave å lage en tømmerplante fra bunnen av, er resten moro. Dette er den mest kreative delen av hele prosessen som inkluderer dekorasjonen av det opprettede objektet. Vi må åpne en parentes og forklare at det ikke er obligatorisk å dekorere en trebrett fordi teksturen i materialet er ganske estetisk som den er. I tillegg er plantene du plantet, de virkelige stjernene på showet og ikke selve beholderen.

Hagen-to-tre-on-board fot-umake
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 16/18

Men noen ganger trenger de begge hjelp for å fullt ut avsløre deres skjønnhet og dekorative potensial. Hvis du for eksempel har feilaktige brett av låveved, er du heldig! Disse finishene i demonterte nyanser er faktisk fabelaktig juveler som gjør det helt ubrukelig å dekorere mer. Hvis du derimot bare har nesten identiske vanlige konstruksjonsplanker, er det ikke alltid nok å lage en tømmerplante. Selvfølgelig snakker vi egentlig om den estetiske siden av tingene.

Sammensatte plater og effektlakker er under søkelyset!

Planter make pall-tre-ferdig-umake
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 17/18

Heldigvis kan vi for tiden finne på markedet flere typer lakk som gjør at vi kan jukse litt. De vil lett gi beholderen et estetisk fargestoff, en brent effekt, en gammel patina og så videre. Et annet geni idé er å bruke treet av en gammel gulv eller naturlig parkett etter en renovering. Resterne av en ny pose er også egnet for å lage en tømmerplante, forutsatt at mengden er tilstrekkelig.

make-gartner-tre-maling-fiskebein-svart-hvitt
Lag en treplanter og pynt det pent for å få mest mulig ut av det Brico | 18/18

Til slutt kan du bare male blomsterkassen for å gi det et spesielt utseende. Dette alternativet anbefales spesielt hvis du vil matche det til et bestemt element i fasaden til huset ditt eller markere det i forhold til eksisterende bakgrunn. Hvis du for eksempel har en gråaktig trebøtte og et hus malt i grå, er det bedre å velge fargefarge, kontrasterende geometriske mønstre og så videre. Sist men ikke minst, å lage en tømmerplante og dekorere den må være en hyggelig, morsom og kunstnerisk prosess!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Back to top