Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan

keychain DIY-knot-sailor-idea-asli
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 1/22


Jika beg tangan anda kelihatan seperti gua Ali Baba, mungkin anda memerlukan beberapa perintah untuk mencari kunci anda dengan mudah. Penyelesaiannya adalah untuk mendapatkan keychain bagus yang, sebagai tambahan kepada aksesori super super mudah, anda akan menikmati aksesori yang cantik yang kelihatan seperti anda. Dan jika anda bosan dengan azimat cetek, kenapa tidak buat Rantai kunci DIY disesuaikan?

Rantai Kunci DIY - aksesori yang sempurna yang akan membolehkan anda untuk membersihkan dompet anda

keychain DIY-strap-leather-beige-ring-keychain
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 2/22

Infinitum iklan yang boleh disesuaikan, Rantai Kunci DIY adalah aksesori yang cukup praktikal. Di samping membenarkan anda untuk membersihkan beg tangan anda dan dengan mudah mencari kunci anda, keychain adalah semacam permata yang mencerminkan gaya peribadi pemiliknya. Di samping itu, pelbagai elemen ditawarkan kepada anda yang membolehkan anda mengamalkan apa-apa gaya, sambil mencipta DIY keyring yang menyerupai anda yang terbaik.

Rantai Kunci DIY - hadiah peribadi untuk menanggung sendiri

pemegang utama DIY-tassels-leather-fringed-multicolored-accessory-deco-handbag
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 3/22

Bagi reka bentuk DIY keyring, ia boleh diperbuat daripada kulit, manik kayu, dirasakan, dan sebagainya. Tanah liat pemodelan juga merupakan alternatif yang sangat baik untuk menggantikan keychain peribadi. Untuk menghias aksesori, kita boleh bertaruh pada perhiasan, cat akrilik, mutiara dan sebagainya.

Cara membuat keychain kulit DIY yang bagus - bahan yang diperlukan

keychain DIY-parts-leather-diy-colors-glue-textile
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 4/22


Idea yang sangat baik dalam Reka bentuk DIY keychain, ia diperbuat daripada kulit. Bahan ini semakin digunakan untuk pembuatan berbagai benda hiasan yang mudah untuk dicapai sebagai sangat praktikal. Jadi, untuk mencipta keychain asal, dapatkan beberapa kepingan kulit palsu, gunting yang dipotong dan gam kulit.

Cara membuat tassel kulit untuk menghias keychainnya

1

keychain DIY-cut-strip-leather-colors
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 5/22

Pautan Sponsor

Tassels kulit yang menghiasi keyring adalah, akhir-akhir ini, aksesori hiasan yang sangat popular. Lakukan sendiri, ia lebih mudah! Pertama sekali, anda perlu memotong beberapa jalur nipis untuk menghias acorns. Kemudian potong lebih besar kulit.

Untuk membuat jumbai kulitnya

pemegang utama DIY-hiasan-tassels-kulit-fringed
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 6/22


Anda perlu memotong bahagian-bahagian besar di pinggir, meninggalkan kira-kira 2cm di atas. Kemudian, sebarkan gam di bahagian atas pinggir sambil melekat tali pada salah satu dari kedua ujungnya. Kami melancarkan pukulan di sekeliling thong ke hujung untuk membentuk acorn. Biarkan ia kering. Setelah semua tassels kulit siap dapat disambungkan ke cincin utama dan kemudian dapat digunakan sebagai aksesori untuk dompet atau sebagai keychain DIY yang dipersonalisasi.

Sesuaikan beg tangan anda dengan keychain kulit DIY

pemegang utama DIY-hiasan-tassels-kulit
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 7/22


Rantai kunci DIY adalah aksesori hiasan yang kembali ke tempat kejadian fesyen. Sangat bergaya, aksesori dihiasi dengan semua jenis hiasan seperti tassel kulit atau pompa berwarna-warni, yang saiznya memaparkan beg tangan yang disucikan dengan klasik. Kami memainkan pengumpulan untuk memberi watak tertentu kepada beg tangan.

Rantai kunci DIY dalam tali kulit kuarza merah jambu

keychain DIY-strap-leather-pink-quartz-modern
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 8/22

Adakah anda bermimpi tentang aksesori bergaya yang akan mencerminkan gaya peribadi anda dan sesuai dengan rupa anda yang bergaya? Jadi fikirkan untuk membuat tali pinggang kulit DIY keychain! Pada masa yang sama praktikal dan deco, ini adalah aksesori ini yang akan membantu anda untuk mencari kunci anda dengan mudah di bahagian bawah dompet anda.

Bahan untuk mendapatkan

keychain DIY-hardware-necessary-instructions
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 9/22

Pertama sekali, anda perlu mendapatkan peralatan yang diperlukan. Ini termasuk: tali kulit kuarza merah jambu, cincin utama, skru chicago dan gunting.

Arahan terperinci

Reka bentuk keychain-elegan-tali-kulit-pink DIY
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 10/22

Pertama, ambil tali kulit dan bengkokkan salah satu daripada dua hujungnya. Kemudian, lipat yang kedua dengan meletakkannya di atas yang pertama yang dilipat. Hasil yang mesti diperoleh ditunjukkan dalam gambar di atas.

Cara membuat rantai kunci DIY dalam tali kulit - langkah seterusnya

keychain DIY-original-strap-leather-pink-screw-chicago
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 11/22

Untuk mendapatkan hasil yang tepat, kita boleh membuat penanda pada penanda, di tengah tali di mana skru chicago mesti dimasukkan. Kami meletakkan cincin utama pada band kulit dan ia "ditutup" dengan skru Chicago untuk akhirnya membentuk rantai kunci DIY. Tiada apa-apa yang sukar dan keputusan akhirnya bernilai setiap usaha!

Aksesori hiasan DIY Cantik untuk mudah mencari kunci anda

DIY Keychain-Lanyard-Leather-Pink-Screw-Chicago-Ring-Keychain-Gold
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 12/22

Rantai Kunci DIY Kayu Minimalis - Ide Hadiah Cemerlang

keychain DIY-minimalist-maisonnettes-wood-cord-leather
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 13/22

Selain menyerang ruang dalaman, gaya minimalis juga menangkap fesyen dan aksesori. Watak aslinya dan kuat, pengikut enchants gaya garis dan geometri yang bersih. Itulah sebabnya, kami membentangkan anda idea yang indah tentang hadiah peribadi yang anda akan dapat menghasilkan apabila hujung minggu datang.

Pemegang utama DIY yang diperbuat daripada kayu dan kulit - bahan yang diperlukan

keychain DIY-hardware-needed-maisonnettes-wood-cord-leather-round
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 14/22

Untuk merealisasikan projek DIY ini seperti yang mudah dilakukan, pertama sekali, anda perlu mendapatkan peralatan yang diperlukan. Ini termasuk: tali kulit pusingan, beberapa plat kayu, serta cincin utama.

Rumah kayu mini untuk menjadi rantai kunci DIY super asal

keychain DIY-reka bentuk-minimalist-rumah-cut-out-wood-cord-leather
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 15/22

Sekiranya anda mempunyai tatal melihat, anda boleh memotong rumah kecil (atau patung-patung lain yang sepadan) seperti yang di atas. Jangan lupa untuk menumbuk lubang di bahagian atas patung-patung dan letakkan kord kulit melaluinya. Potong saiz yang dikehendaki dan simpulkan simpulan. Apa yang anda perlu lakukan ialah menambah cincin utama.

Rangkaian kunci disesuaikan untuk membuat diri anda

Rantai kunci DIY-asal-idea-diy-anak-deco-rhinestone-manik-manik
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 16/22

Di atas, kami membentangkan anda dengan idea DIY bagus yang anda boleh cuba dengan anak-anak. Projek ini melibatkan pembuatan rantai kunci asal yang diperbuat daripada tanah liat pemodelan. Untuk memulakan, anda perlu menyebarkan tanah liat pemodelan di permukaan rata yang bersih. Kemudian, kita mula memotong pelbagai patung menggunakan kepingan yang pelbagai. Satu tugas yang akan dilakukan oleh kanak-kanak dengan senang hati.

Reka bentuk utama busa buatan DIY - idea DIY untuk kanak-kanak dan orang dewasa

keychain DIY-foam-modeling-deco-sequins-rhinestones
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 17/22

Setelah patung-patung memodelkan buih siap, pembantu-pembantu kecil anda dan anda, boleh memulakan hiasan itu. Dan ini, tanpa ragu, langkah yang paling menyeronokkan. Berikan pengecaman percuma kepada imaginasi anda dan dekorasi rantai kunci anda dengan batu permata, rhinestones, pelekat atau lukisan. Yang paling penting adalah bersenang-senang!

Rantai kunci DIY dalam manik kayu yang berwarna-warni

keychain DIY-permes-wood-colors-pastel
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 18/22

Anda mungkin sudah tahu bahawa anda sering kehilangan kunci anda di belakang beg besar. Walaupun begitu, untuk mencari mereka lebih cepat, anda boleh membuat DIY keychain yang, selain memudahkan tugas ini, berfungsi sebagai aksesori hiasan yang menghiasi beg tangan. Tanpa habisnya, keychain manik kayu adalah salah satu projek yang paling asal. Teruskan membaca untuk arahan yang lebih terperinci!

Peralatan yang diperlukan untuk mendapatkan

keychain DIY-beads-wood-rings-keychain-cord
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 19/22

Oleh itu, untuk membuat Rantai Kunci DIY ini, kami akan memerlukan beberapa manik kayu, padanan tali, gunting dan cincin kunci. Jangan lupa cat akrilik yang memberikan sentuhan warna kepada mutiara, yang akan memberikan hasil akhir yang sangat hiasan.

Manik kayu untuk dimasukkan ke dalam cat

keyring DIY-manik-kayu-milticolores
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 20/22

Cara membuat keychain manik kayu - arahannya

Petunjuk-petunjuk rantai kunci kayu-DIY-kayu
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 21/22

Mula-mula, kami mengambil kord dipotong pada panjang yang betul dan kami membuat simpulan berhenti. Seperti yang ditunjukkan dalam gambar, ia kemudian dilampirkan pada cincin utama. Apabila tugas ini selesai, kita sudah boleh mula mengikat manik kayu di tali. Bilangan manik-manik tergantung sepenuhnya pada pilihan peribadi. Setelah manik kayu terakhir, kami akhirnya melakukan simpulan berhenti.

Rantai kunci diperbuat daripada manik kayu - hadiah DIY cantik

Rantai kunci DIY-mutiara-kayu-berwarna-tali-kulit-cincin-ring-keychain
Keyring DIY untuk mencari kunci dengan mudah dan elegan Brico | 22/22

Rantai kunci DIY boleh disesuaikan dengan rasa peribadi dan oleh itu, mereka adalah hadiah yang sangat asli dan menyentuh yang boleh ditawarkan kepada orang yang disayangi dengan atau tanpa kesempatan istimewa.

* Rantai kunci dalam tali kulit merah jambu - arahan terperinci di sini

* Tuto tassels dalam kulit fringed - lebih terperinci di sini

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 27

Back to top