Idea Kanak-kanak DIY – Bagaimana Membuat Catcher Impian Asal

membuat-a-impian-penangkap-string mutiara merah jambu bulu DIY-cucu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 1/30


Siapa yang tidak pernah mendengar penangkap impian yang terkenal - objek kraf yang sangat dekoratif yang lahir dalam budaya Amerika Asli? Mengikut legenda, buat a menangkap mimpi menghalang mimpi ngeri dari tidur yang mengganggu. Ditangkap di dalam jaringnya, mimpi buruk dibakar di sinar pertama matahari. Secara umum, ia dilekatkan berhampiran tingkap, tetapi ia boleh digunakan untuk hiasan di mana-mana bilik. Sangat asli, simbolismenya terbukti sangat menarik walaupun untuk orang-orang kecil. Itulah sebabnya, Deavita akan membentangkan anda tiga puluh idea yang luar biasa, khusus untuk pembuatan impian tangkapan, disesuaikan dengan kanak-kanak kecil dan besar.

Buat impian yang disesuaikan - idea asal untuk mencuba dengan segera

pompoms membuat-a-impian-penangkap-asal-anak bulu-pink-biru
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 2/30

Sangat mudah untuk menghasilkan, penangkap impian boleh disesuaikan mengikut keinginan anda. Penangkap impian DIY dapat dihiasi dengan renda, bulu, manik, pompon dll. Perkara yang penting untuk dia berjalan adalah untuk mempercayai kekuatannya untuk mengejar mimpi buruk. Tidak dapat terhingga, versi boleh dipadankan dengan hiasan atau tidak sesuai untuk menjadi tumpuan utama. Idea yang menarik untuk DIY mudah untuk anak-anak muda dan tua, impian menangkap yang kami sampaikan kepada anda di atas, membolehkan banyak improvisasi dari segi hiasan dan reka bentuk. Yang di atas mempunyai beberapa kelopak bulu berwarna pastel, serta hiasan tersuai di pompons dan mutiara. Kini terpulang kepada anda untuk mengetahui arahan untuk pelaksanaannya.

Bagaimana untuk membuat tangkapan impian asal dengan kanak-kanak - arahan

membuat-a-impian-penangkap-kanak DIY-hiasan-manik tassels kayu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 3/30

Pertama sekali, anda perlu mengumpul bahan-bahan yang diperlukan, termasuk gendang sulaman, beberapa bola bulu berwarna terang, merasakan penanda, manik-manik kayu dan pompa berwarna-warni. Langkah paling rumit adalah menenun kain tetapi ini boleh disesuaikan mengikut keinginan. Pada masa yang sama, kanak-kanak boleh membuat bunga hiasan dengan menghiasi mutiara dan pompon berwarna-warni pada helai bulu.

Idea Cantik DIY untuk kanak-kanak - menangkap impian super asal

membuat-a-impian-penangkap-kadbod plat-deco-string-pearl berwarna
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 4/30


Untuk melaksanakan projek yang dibentangkan di atas, anda akan memerlukan plat kertas, pukulan kertas, beberapa bola bulu dalam nada pastel, mutiara berwarna, bulu hiasan dan lukisan bergemerlapan. Projek DIY penangkap impian ini sangat mudah dilaksanakan dan sesuai untuk kedua-dua muda dan tua. Dasar penangkap impian boleh dihiasi dengan manik-manik dekoratif dan bulu-bulu bulu.

Idea yang menarik untuk menangkap impian buatan sendiri yang diperbuat daripada manik penyetrik

1

membuat-a-impian-penangkap-manik lembaga-pink-reben merah jambu-DIY-kanak
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 5/30

Pautan Sponsor

Adakah anda dan anak-anak anda suka hobi kreatif? Jika ini berlaku, kami mempunyai idea yang baik untuk membentangkan anda di atas! Penangkap impian super ini dalam menanam manik adalah idea hiasan dinding DIY yang indah yang boleh anda buat dengan anak-anak pada hujung minggu. Idea yang bagus untuk mengintegrasikan warna bergaya dengan hiasan di tapak semaian.

Bagaimana untuk membuat penangkap impian dalam menanam manik - arahan

membuat-a-impian-penangkap-deco pita-manik penggantungan-board-idee-DIY-anak
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 6/30


Pertama, anda perlu membungkus reben berwarna di sekeliling cincin dengan ketat. Untuk kesan yang lebih hiasan, kita boleh membuat knot jelas kecil. Di tengah-tengah bulatan boleh digabungkan corak manik untuk besi atau, untuk membuat corak anyaman. Untuk memperibadikan tangkapan impian anda, kami menggantung beberapa hiasan DIY dengan manik besi dan beberapa reben satin. Itu sahaja!

DIY untuk anak-anak asli - penangkap impian yang sangat hiasan

membuat-a-impian-penangkap-deco-manik warna lace-hiasan-mata air-terang
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 7/30


Berikut adalah idea untuk menangkap impian kreatif, bahawa anak-anak akan mempunyai banyak keseronokan menghias. Untuk kesedaran projek ini kita menggunakan gendang sulaman yang boleh digunakan oleh tukang gunting kecil dengan renda atau doilies, bulu berwarna dan manik.

Buat Pengesan Impian Impian - Projek Mudah untuk Kanak-kanak

membuat-a-impian-penangkap-renda hiasan mutiara-pen-idee-DIY-kanak
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 8/30

Biarkan anak-anak anda bersenang-senang mencipta hiasan yang indah untuk menghias impian DIY impian. Beberapa kalung mutiara yang berwarna-warni dan bulu hiasan yang berwarna-warni akan memberikan penangkap impian penampilan yang menarik dan hebat.

Idea cantik penangkap impian buatan sendiri

membuat-a-penangkap pen mimpi-drum-Stitch-hijau-mint-deco kertas
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 9/30

Untuk memperibadikan tangkapan impian, kita boleh mengecat gendang sulaman dalam warna pastel yang sesuai dengan hiasan apa pun. Bagi "kanvas", ia boleh dibuat daripada reben satin atau bulu. Sebagai hiasan gantung, bulu kertas dan manik kayu boleh diutamakan.

Buat Penangkap Impian di Vinyls

membuat-a-impian-penangkap vinil-bulu-warna terang-pearl-hiasan
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 10/30

Dengan sedikit kesabaran dan kreativiti, kami akhirnya akan mencipta tangkapan impian asli yang akan berfungsi sebagai hiasan dinding yang indah untuk dimasukkan ke dalam tapak semaian. Idea hiasan kitar semula ini dapat membantu kreativiti kanak-kanak. Dalam kes ini, asas setiap penangkap impian dibuat daripada rekod vinil, dihiasi dengan pen meras dan helai bulu berwarna terang. Hasil akhirnya adalah sangat cantik dan menarik.

Cantik menangkap impian buatan rumah - idea hiasan untuk dicuba

manik membuat-a-impian-penangkap-asal-idea-it-yourself anak-mata air-hiasan
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 11/30

Adalah dinasihatkan untuk membuat impian menangkap diri anda dan yang terbaik adalah bahawa ia tidak disentuh oleh sesiapa kecuali pemiliknya. Sebabnya agak mudah - penangkap impian adalah di atas semua objek mistik, yang dikenakan dengan pergerakan khas yang perlu diambil serius. Perkara yang terbaik ialah anda boleh menyesuaikannya mengikut keinginan anda supaya ia sesuai dan mungkin ke hiasan yang ada.

DIY untuk kanak-kanak mudah dan hiasan - apa bahan untuk penangkap impian DIYnya

membuat-a-impian-penangkap diperlukan mutiara bahan-bulu-bulu-hiasan
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 12/30

Declinable to infinity, penangkap impian boleh diperibadikan dan dihiasi dengan beberapa mutiara, bulu, pesona dll. Anda boleh mencampur reben satin dan helai bulu dalam pastel atau nada logam.

Bagaimana untuk menyesuaikan penangkap impian

membuat-a-impian-penangkap-DIY idea--deco-manik kanak-kanak colorees-angka-Felt
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 13/30

Bagi kanvas penangkap impian, ia boleh ditenun dalam apa jua cara. Oleh itu, ia boleh menggunakan bentuk bintang dengan beberapa cabang, matahari, segi enam dan juga segitiga. Jangan lupa untuk membuat manik hiasan sebelum membuat motif tengah. Untuk menyelesaikan hiasan penangkap impian, anda boleh membuat kalungan berbulu dan bulu berwarna.

Bagaimana untuk menyesuaikan penangkap impian anda

membuat-a-impian-penangkap-diy projek-kanak-kanak-mimpi-penangkap-bulu-warna terang-pearl-hiasan
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 14/30

Kanak-kanak suka warna-warna terang dan mereka tahu bagaimana untuk mencampurkannya dan mencipta hiasan asal yang super. Small DIYers akan senang untuk mempunyai peluang untuk membuat penangkap impian berwarna-warni yang akan berfungsi sebagai hiasan dinding peribadi. Berikan mereka bahan yang diperlukan dan anda hanya perlu menonton kraf mereka.

Buat dram dreamcatcher - projek mudah untuk kanak-kanak

membuat-a-impian-penangkap-deco washi-tape-bulu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 15/30

Sebagai asas untuk penangkap impian, anda boleh menggunakan gendang sulaman atau cincin kayu yang mudah. Ia kemudian akan dibalut dengan pita hiasan yang berwarna-warni atau berwarna-warni.

Hobi kreatif untuk kanak-kanak - bagaimana untuk membuat hiasan dinding asal

membuat-a-impian-penangkap-kanak DIY angka-yang ikhlas
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 16/30

Cara terbaik untuk menghiburkan anak-anak pada hujung minggu hujan, idea hobi kreatif berlimpah. Sesuai untuk kedua-dua kanak-kanak kecil dan besar, kraf pemimpi adalah sangat berguna untuk menggalakkan kreativiti anak-anak. Potong, menjahit atau gam - berikan mereka peluang untuk membuat hiasan yang sesuai dengan mereka.

Tangkap impian berbilang warna untuk menghiasi pintu bilik tidur

membuat-a-impian-penangkap-DIY idea-kanak-kanak-deco-bulu-pearl-string-warna terang
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 17/30

Apa yang lebih cantik daripada penangkap impian dalam warna-warna terang? Sama ada tergantung di dinding atau pintu pedalaman, aksesori hiasan ini akan memberi kesan khas ke ruang angkasa. Hiaskan dengan bulu, tali dan manik warna-warni untuk membawanya ke kehidupan!

Apa bahan untuk membuat penangkap impian

membuat-a-impian-penangkap-deco washi-tape-bulu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 18/30

Untuk membuat penangkap impian asal, anda boleh menggunakan pita hiasan Washi pita. Sangat mudah digunakan, ini membolehkan untuk merealisasikan hiasan peribadi yang super asli. Beberapa bulu hiasan dan tali sepadan juga diperlukan untuk pelaksanaan projek hiasan.

Langkah-langkah untuk mengikuti untuk menghiasi penangkap impian DIY anda

membuat-a-penangkap mimpi-deoration cincin-kayu-washi-tape
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 19/30

Menggunakan pita hiasan, ia dibalut cincin kayu. Dari riben polos atau berwarna-warni, terpulang kepada anda untuk menentukan gaya penangkapan impian masa depan anda.

Penangkap impian buatan sendiri - DIY yang mudah dan asli untuk kanak-kanak

make-penangkap-hiasan-string warna-tart-mimpi
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 20/30

Kini, giliran kanvas yang boleh diperbuat daripada tali berwarna. Bergantung kepada pilihan individu, seseorang boleh membuat corak geometri di tengah penangkap impian atau lain-lain meregangkan helai rentetan secara pukal. Rentetan yang terang digunakan untuk memberi penangkap impian yang kelihatan lebih menarik.

Terdapat hanya beberapa sentuhan akhir

membuat-a-impian-penangkap-hiasan-string-berwarna-manik pen
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 21/30

Untuk memberikan penangkap impian penampilan yang selesai, kita boleh membuat beberapa kalungan, terdiri daripada mutiara berwarna, pesona dan bulu. Kami memihak kepada warna asid yang akan membuat impian menangkap karya seni yang benar.

Idea hiasan bilik kanak-kanak yang indah - penangkap impian DIY

membuat-a-impian-penangkap-deco-jut membelit-tassels-Felt-kertas angka
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 22/30

Idea yang bagus untuk hiasan bilik kanak-kanak, Dream Catcher memungkinkan untuk mempamerkan kuali atau buaian dinding. Boleh disesuaikan dan mudah untuk menghasilkan, aksesori ini akan membawa keaslian lebih ke angkasa. Diperbuat dari cincin kayu dan twine jute, yang di atas dihiasi dengan beberapa pompoms dan patung yang dirasai dari kertas.

Penangkap impian untuk melakukannya sendiri - idea hebat untuk DIY

membuat-a-impian-penangkap drum-sulaman-bunga kertas teratai-string-rose-deco-kira
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 23/30

Sangat asli, penangkap impian ini dihiasi dengan bunga teratai bulu merah jambu yang indah seperti beberapa daun yang dipotong daripada kertas hiasan. Idea ini terutamanya disesuaikan dengan hiasan bilik gadis kecil atau remaja.

Penemu impian yang hebat untuk menjadikan diri anda sebagai kadbod kadbod

membuat-a-penangkap mimpi-plat kadbod-deco-berasa pen, hiasan air pancut
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 24/30

Sangat mudah untuk dilaksanakan, idea ini memulihkan kita untuk mencuba DIY penangkap impian dalam piring kertas. Dihiasi dengan cat air berwarna, tali dan bulu, kadbod diubah menjadi penangkap impian yang asli dan kreatif!

Idea yang menarik untuk menangkap hati berbentuk mimpi

membuat-a-impian-penangkap-berbentuk hati deco-bulu-pearl-pink-oren
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 25/30

Anda boleh menggunakan penyangkut logam untuk menjadikannya penangkap impian. Ia membolehkan mudah dibengkokkan dan ia boleh menggunakan beberapa bentuk. Contoh di atas menunjukkan penangkap impian berbentuk DIY, dihiasi dengan reben oren dan merah jambu, dan beberapa elemen hiasan seperti bulu, mutiara, dan sebagainya.

Rumah dibuat penangkap impian dibuat dari tali berwarna

membuat-a-impian-penangkap-string biru reka bentuk asal
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 26/30

Satu kreativiti yang kecil cukup untuk membuat penangkap impian yang asli dan murah, yang akan berfungsi sebagai hiasan dinding yang dipasangkan dengan hiasan dan perabot di rumah. Satu boleh, sebagai contoh, cuba membuat twine berasaskan larutan gam. Hiasan tambahan boleh diperibadikan mengikut selera pemilik.

Catches impian DIY pompoms dihiasi

membuat-a-impian-penangkap-deco tassels DIY-serbet kecil-cucu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 27/30

Apa pun reka bentuknya, Dream Catcher dihiasi dengan pompoms menjadi karya seni yang benar, yang dengan bangganya ditampilkan sebagai hiasan dinding peribadi. Monokrom atau berwarna-warni, aksesori boleh disesuaikan untuk menyatukan harmoni dengan sebarang konfigurasi.

Sentuhan warna sudah cukup untuk menyesuaikan penangkap impian DIY

membuat-a-impian-penangkap drum-sulaman-cat-kuning-bulu-deco-manik-colorees
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 28/30

Dengan lukisan pastel yang sedikit, kami akan memberikan wajah yang lebih elegan dan asli kepada penangkap impian DIY. Dalam kes ini, kami menyukai kuning yang, dipasangkan dengan mutiaran dan bulu berwarna, memberikan penangkap impian sebagai hiasan super hiasan.

Buat penangkap impian yang asal - idea yang bagus untuk menghiburkan anak-anak

membuat-a-impian-penangkap-hiasan-string-warna terang-berbulu-manik kayu
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 29/30

Idea DIY untuk kanak-kanak - penangkap impian kreatif dan asli

membuat-a-penangkap mimpi-asal-string-merah-deco-Felt
Idea Kanak-kanak DIY - Cara Membuat Catcher Impian Asal dan Inspirasional | Brico | 30/30

* Penangkap impian dihiasi dengan pita Washi dan dirasakan - arahan di sini

* Penangkap impian dihiasi dengan manik penyeterik - arahan di sini

* Idea penangkap impian indah yang dihiasi dengan tassels, digali di sini

* Penangkap impian berwarna terang - lebih terperinci di sini

* Penangkap impian diilhamkan lace vintaj - arahan di sini

* Penangkap impian dalam vinil - lebih terperinci di sini

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Back to top