Ide-idea scrapbooking – beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan!

scrapbooking DIY-original-creative-projects
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 1/14


Siapa yang mempunyai masa lapang dan suka hobi kreatif akan menghargai nilai idea scrapbooking untuk mengikutinya! Ia adalah aktiviti manual dewasa dengan hasil yang terus terang, yang tidak sama sekali sukar untuk dipraktikkan. Kepala ke alat tulis terdekat atau mula mengisi gerobak maya seperti yang akan kita mulakan! Selamat datang ke dunia fantasi yang hebat!

scrapbooking idea kreatif-DIY-tema-perjalanan
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 2/14

Perkara pertama yang perlu dilakukan sebelum memaparkan idea scrapbooking kami adalah untuk menjelaskan makna Anglicisme misteri ini. Perkataan "sekerat" (tip, kekal, buasir objek heterogen kecil) dan "buku" (buku, buku nota). Pendek kata, ini adalah membuat album, terutamanya gambar, disertai dengan kata-kata kecil dan dihiasi dengan pelbagai cara. Selalunya, anda menjadikannya sendiri, di rumah menggunakan teknik campuran pemotongan, kolaj, pewarna, kaligrafi dll.

scrapbooking-kreatif-DIY-tiket teater idea
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 3/14

Dalam sesetengah kes, album itu mungkin mewakili beberapa jenis buku harian visual, mengikuti dan menggambarkan peristiwa-peristiwa penting dalam kehidupan seseorang, kadang-kadang dari lahir. Dalam kes lain, buku itu boleh ditumpukan sepenuhnya kepada suatu peristiwa tertentu atau a tema khusus ditentukan terlebih dahulu. Contohnya, dia boleh menceritakan kisah tentang lawatan dan dalam hal ini, ia adalah buku harian perjalanan.

Perkakasan dan alat untuk melaksanakan idea-idea asal scrapbooking

scrapbooking idea-Creative-DIY-perkakasan alat
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 4/14


Oleh kerana kita bercakap mengenai hobi kreatif, pelaksanaan idea-idea scrapbooking yang dibentangkan di bawah memerlukan sejumlah penyediaan tertentu. Seperti yang anda boleh meneka, mendapatkan beberapa kepingan kertas berwarna dan kadbod, gunting dan gam adalah titik permulaan yang penting untuk projek jenis ini. yang lain bahan asas termasuk pensil dan pen berwarna-warni, pita hiasan dan pelekat prefabrik yang kecil.

pemalsu buku idea kreatif-projek-DIY-bahan
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 5/14

Pautan Sponsor

Benang sulaman semua jenis dan beberapa gulungan bias mewah juga akan sangat berguna. Anda juga boleh menggunakan beberapa tetesan kain yang tidak sesuai, butang dan manik-manik, tali dan jalur dll. Pendek kata, haberdashery idealnya selaras dengan scrapbooking. Idea ini bukan untuk membeli semua perkara ini, tetapi untuk mengambil kesempatan daripada barangan yang anda sudah ada. Sudah tentu, bermula dari awal harus menyediakan beberapa pelaburan awal, tetapi akhirnya permainan sepadan dengan usaha.

1

scrapbooking idea-Creative-DIY-peralatan yang perlu
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 6/14


Dari segi alat, lubang kertas dan stapler kertas, di antara bekalan pejabat lain, juga akan memberi manfaat untuk melaksanakan beberapa idea scrapbooking yang ditawarkan. Kedai kraf khusus menawarkan pukulan scrapbooking indah menawarkan pelbagai pilihan corak, bentuk dan saiz. Setem Hiasan juga bagus untuk tugas aneh kami semasa ini, serta kertas kertas berwarna.

Memasak idea-idea kreatif - bagaimana cara melakukannya?

scrapbooking idea-notebook-lingkaran perlindungan tegar
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 7/14


Mula dengan memastikan anda mempunyai buku nota hardcover yang besar atau album scrapbooking kosong dari aktiviti manual kedai. Hampir tidak berguna untuk menyatakan bahawa varian kedua lebih mahal tetapi akan membuktikan lebih tahan lama dan lebih mudah untuk dikendalikan. Perlu diingat bahawa model lingkaran biasanya, lebih mudah digunakan.

idea-DIY-sampul surat scrapbooking Hadiah beg
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 8/14

Buat kadbod dan surat kertas berwarna jika anda ingin melabelkan penutup album anda. Tulis "Perjalanan ke Greece", "Selamat datang, Emma! "," Zoe + Alex Wedding "dan sebagainya mengikut tema projek anda. Simpan perkara terbaik anda penutupnya serta pesona kelantangan yang lebih besar.

Scrapbooking idea-idea asal untuk menyampaikan foto

scrapbooking idea-lawatan-akuarium-idea awam
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 9/14

Kemudian berfikir susun atur foto anda dan jangan terlalu sabar untuk melekatkan mereka pada halaman. Pada akhirnya, matlamatnya adalah persembahan artistik dan bukan album foto seperti yang lain. Idea di atas, sebagai contoh, mencadangkan untuk menguruskan foto yang dilaraskan sebagai "halaman untuk bertukar".

Latar belakang yang hebat dalam beberapa keping disebalik pita washi pita corak

scrapbooking idea-DIY-pita pelekat hiasan
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 10/14

Di samping itu, sebelum menunaikan gambar secara pasti, anda mesti berfikir latar belakang mungkin. Salah satu idea scrapbooking terbaik dalam artikel kami adalah untuk membuat latar belakang yang hebat dalam beberapa kepingan reben pita washi dalam warna corak yang tidak sepadan.

Idea pelancongan diari dan ide-ide scrapbooking yang tidak boleh dilepaskan!

idea-DIY-book scrapbooking perjalanan-asal
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 11/14

Memandangkan dari idea-idea scrapbooking yang kita bincangkan, hiasan di objek pemulihan adalah pilihan yang sangat baik. Dari beg hadiah corak, potong bunga, bintang dan hati yang kelihatan super comel dan di sampul dan halaman album anda. Jika ia merupakan buku harian perjalanan, bergantung pada siluet pesawat dan lain-lain cara pengangkutan yang disesuaikan.

Potong foto anda untuk mencontoh sempadan negara dan negeri melawat dan tampalkannya pada peta!

scrapbooking idea-DIY-peta-foto-Balik
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 12/14

Idea lain perjalanan creole hebat adalah untuk memotong gambar anda untuk meniru sempadan negara-negara dan menyatakan yang anda kunjungi semasa perjalanan anda. Idea ini mengambil lebih banyak kreativiti jika kita menggunakan peta benua dan kita melekatkan imej ke tempat yang sepadan!

Buat dompet kertas corak dan gunakan label kadbod vintaj

label idea scrapbooking Deco-DIY vintaj
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 13/14

Dua idea scrapbooking yang terakhir ditujukan kepada orang yang paling penting dalam kehidupan kita - anak-anak kita. Inilah cara untuk membangkitkan senyuman di wajah mereka dengan hanya menawarkan mereka kenangan mereka sendiri, tetapi dengan cara yang luar biasa! Ia akan menjadi kejutan yang tidak dapat dilupakan dan memento selama-lamanya!

Scrapbooking idea-idea comel untuk ulang tahun gadis berusia 8 tahun

scrapbooking idea-DIY-ulang-girl-8-tahun
Ide-idea scrapbooking - beberapa projek DIY imajinatif yang tidak boleh dilepaskan! | Brico | 14/14

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Back to top