DIY ukras u kožnom remenu – 18 ideja za uljepšavanje unutrašnjosti

koža bič-dekoracija-DIY-police-zid-drvo-koža-objekti-deco
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 1/18


Danas, koža više nije samo namještaj! Zanimljivi materijal se poziva u suvremeni interijer kao šik i kreativan ukras, kako bi donio dodir iznimnog šarma! Deavita sa zadovoljstvom predstavio vam je 18 lijepih ideja za uređenje DIY DIY. kožni remen ! Započnite u DIY policama, ručnicima i svim vrstama dekorativnih predmeta kako biste uljepšali i oplemenili svoj unutarnji prostor! Projekti koje ćete otkriti u našoj galeriji slika mogu biti izrađeni od prave kože, kao i imitacije kože.

Vrlo originalni stalak za zidne magazine s kožnim remenom

koža bič-dekoracija-uradi sam vrata ananas-dekorativne-magazin
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 2/18

Realizacija DIY projekata temeljenih na kožnom remenu, pokazala se vrlo jednostavnom i zabavnom. Jednom kada su kožne trake pribijene ili pričvršćene na zid, postaju funkcionalni zidni časopis i vrlo šik! Ova ideja je savršena za spavaću sobu, gdje možete uživati ​​u čitanju prije spavanja.

DIY zidni ukras u kožnom remenu za uljepšavanje unutrašnjosti

koža bič-dekoracija-uradi-ručnik polica razmjera drva
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 3/18

Dekoracija DIY u kožnom remenu izvrsna je alternativa običnim ukrasnim predmetima. Tako možete uživati ​​u ovim remenima i pretvoriti ih u praktičan ukras za kupaonicu, za dnevni boravak, pa čak i za kuhinju! Kožne trake vas pozivaju na bilo koju vrstu dekor i savršeno se uklapaju u skandinavski stil, suvremeni ili minimalistički!

Drvena i kožna polica za modernizaciju interijera

bič koža ukras-uradi-polica-board-drvo japanke kožne
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 4/18


Klasična must-have, koža se poziva u suvremeni interijer kako bi donio toplu i elegantnu atmosferu. Povezan s drvetom, materijal nudi mnoge ukrasne alternative. Među njima su i viseće police, ručnici, zidni satovi itd. Jednostavan za napraviti, ove lijepe ukrase obećavaju da daju osobni dodir vašem dekoru!

Samostalno ukrašavanje s kožnim remenima

1

bič-koža ukras, DIY pot-cvijeće-box pribor
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 5/18

Sponzorirane veze

Dajte fleksibilnost svim svojim ukrasnim kreacijama i usudite kožne trake! Potonji, robusni i elegantni, ključ su trijeznog i profinjenog ukrasa. Možete ih koristiti za ukrašavanje vaza ili lonaca. Oba kraja su pričvršćena ili zakovana, a već imate prilagođeni dekor i više privlačan!

Drveni ogledalo ukrašen kožnim remenom

bič koža ukras-uradi sam ogledalo petlje kožne-kutije-skladištenje-drvo
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 6/18


Dekorativna kožna traka daje izvorni i elegantan dodir bilo kojem objektu. A drveno zrcalo gore je opipljiv dokaz! Drvo i koža idu ruku pod ruku kako bi suvremeni interijer donio topao i prijateljsku atmosferu! Dvojac se savršeno prilagođava svim setovima. Bilo da je unutrašnjost skandinavska, berba ili suvremena, usudio se ukrašavati drvo i kožu, a nećete požaliti zbog izbora!

Minimalistički zidni ukras - zidni sat od drveta i kože

koža bič-dekoracija-uradi-sat-zid-drvo-koža
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 7/18


Ovaj prekrasan zidni sat može postati vaš sljedeći projekt uređenja DIY. U svakoj trgovini hobije naći ćete mehanizam za sat, drvenu ploču i odgovarajući kožni remen. Minimalistički dizajn ovog sata može se prilagoditi prema vašim željama.

Kožica ručka kao držač ručnika - praktičan dekor kupaonice

koža bič-dekoracija-uradi-ručka-koža-ručnik
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 8/18

Ovo je sjajna ideja za uređenje kupaonice, koji će, osim dajući dekorativni dodir na zid, ostaviti ručnike stilom. Odaberite ručku svjetlosti ili tamne kože, ovisno o stilu vaše kupaonice. Postavljanje na bočni zid, možete se kladiti na vijke ili nekoliko kapi ljepila.

Izvorni samostojivi ručnik - bakreni-kožni duo

bič kože ukras-uradi-ručnika prstena bakar petlje kože
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 9/18

Ovaj originalni ručnik predstavlja modernu kombinaciju dvaju trendy materijala! Kombinacija bakra i kože je dobitna kombinacija koja će vam omogućiti da uživate u modernom i superizvornom uređenju DIY. Vrlo jednostavan za izradu, ovaj držač ručnika s bakrenim prstenom i kožnim remenom, zahtijeva malo vremena i truda.

Kuhinja za kuhinju - originalni namještaj za kuhinjski namještaj

koža bič-dekoracija-DIY-Držač papirnatih kuhinja-japanke kožne-štapić-drvo
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 10/18

Ovo je izvrsna ideja za DIY dekoraciju koja je i praktična i originalna! Ovaj držač za kuhinjski namještaj bio je izrađen od dvije kožne trake i drvene štapiće. Pričvršćene na zid, dvije smeđe kožne trake daju ovom držaču svitka hladan i personaliziran izgled. Ovaj elegantni pribor učinit će dekor kuhinje ugodnijim i!

Kožni remen u kuhinjskom ukrasu - izvrsna ideja da odmah pokušate

koža bič-dekoracija-uradi-boca mito nositelj deco-food
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 11/18

Čak i ljubitelji vina mogu uživati ​​u našim DIY idejama s kožnim trakama. To se može preusmjeriti u odličan zidni ukras vrlo praktičan! Pričvršćene na zid, pretvorene su u lijepu posudu za boce, što će kuhinju učiniti elegantnijom i elegantnijom. Ova ideja je izvrsna alternativa skupim ormarićima.

Okomiti vrt koji se temelji na drvetu i koži

koža bič-dekoracija-vrt-uradi-uradi sam okomitom podrška-net-metal-box-drvo
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 12/18

Uživajte u svježini koje zelene biljke donose u kuću i grade vertikalni vrt drveta i kože! Ova se ideja može prilagoditi bilo kojoj sobi. Možete rezervirati ove drvene i biljne kožne zaslone u kuhinji ili čak cvjetne biljke u dnevnoj sobi. Trebat će vam dugi kožni ručki, drveni nosači i metalna mreža koja će djelovati kao zidna podrška. Ova izvorna ideja zahtijeva malo vremena i truda i možete ga probati tijekom vikenda ispred.

Kožne ručke za rezanje reznih ploča

koža bič-dekoracija-DIY-support-ploče, izrezati
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 13/18

Naslagani ili zaključani u ladici, rezne ploče često zauzimaju puno prostora. Ali postoji trik da ih se integriraju u ukrasnu kuhinju. Kao što je gore spomenuto, drvo i koža idu ruku pod ruku. Možete imati koristi od tinkeringa sa svojim pločama praktičnim i ukrasnim kožnim ručkama. Kad se ploče objesiti na zid, postaju dio vrlo originalnog dekor!

Zamijenite kuke kaputa kožnim remenima

koža bič-dekoracija-DIY-Pateres-odjeća-koža-crno-narančasta
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 14/18

Ulaz, također zaslužuje originalan i praktičan ukras! Zato vam nudimo izvrsnu alternativu za kuke, koje će pronaći svoje mjesto u bilo kojem interijeru. Kožni remen, presavijen u dvije i pričvršćen, služi kao praktična i originalna kuka za kaput. Napravite set kožnih klinova različitih boja kako biste uljepšali zidove i osvježili unutrašnjost.

Kreativne i originalne ručke s vintage šarmom

koža bič-dekoracija-DIY-ručke-deco-berba-dresser
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 15/18

Tražite li vintage DIY ukras? Pogledajte ideju prikazanu gore! Kako bi ukrašavala komodnicu dajući mu berba, možete pričvrstiti neke kožne remene, koje će poslužiti kao super originalne ručke. Ista ideja može se upotrijebiti za ukrašavanje ormara u spavaćoj sobi ili čak za masivnu drvenu ladicu.

Izvorni samostojeći kožni ručki za uljepšavanje kuhinjskih ormara

koža bič-dekoracija-DIY-ručke-ormari kuhinja-deco-moderan-berba
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 16/18

Uzmi kratki kožni remen, preklopite ga i položi oba kraja zajedno. Pričvrstite improviziranu ručku na prednju stranu ormarića. Nakon svih ormara s njihovim kožnim ručkama, vidjet ćete da vaša kuhinja već ima novi berba izgled revisited.

Izvorni ključevi za izradu kožnog remena

koža bič-dekoracija-uradi-keyring-dar ideja
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 17/18

Da biste svoje ključeve pružili jedinstvenim izgledom, isprobajte sljedeću ukrasnu ideju! Objesite tipke na izvornom ključnom prstenu izrađenoj od kožnog remena. Ova ideja predstavlja, doista, izvrstan dar za svoje najmilije koji će vas odvesti samo nekoliko minuta. Isprobajte ovaj projekt DIY odmah i rezultat će vas očarati!

Velika alternativa DIY za okvire za fotografije s kožnim remenom

koža bič-dekoracija-DIY-slike-sa-pozadina-obložena-drvo-deco-ured
DIY dekoracija u kožnom remenu - 18 privlačnih ideja za ukrašavanje interijera Brico | 18/18

Dugi kožni remen i drveni štapić - ovo je materijal potreban za realizaciju sljedećeg DIY projekta. Ona predstavlja originalnu alternativu klasičnim fotografskim okvirima i može se koristiti kao kreativni i personalizirani ukras za radno mjesto. Istu ideju može se koristiti za izradu odjeće stalak iz običnih!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 80

Back to top