DIY papirni cvijet – lijepe foto-instrukcije i uređenje ideja

DIY papir cvijet tutoriali-ideje-deco
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 1/19


Što mislite o ručnoj aktivnosti i šarmantnim dekorativnim predmetima koje možete napraviti sami? Da li uvijek naiđete na projekte koji zahtijevaju vrijeme, izvanrednu vještinu, skupe materijale i određene alate? Zato će vam se svidjeti sljedeće ideje - lako, brzo i ne zahtijevaju vještine ili velike investicije. U stvari, ispada da izrada a papirnati cvijet je super jednostavan, pogotovo kada su svi koraci ilustrirani! Pregledajte predložene lekcije i saznajte kako napraviti ruže, anemone, zumbule, dalihe i čak gorku! Otkrijte i neke ukrasne trikove kako biste ih skladno pridružili, sastavili ih u lijepim setovima i ukrašavali svoju kuću.

Bojnice u boji papira cvjetne ruže i dalije u

DIY papir cvijet ruža-šarmantan
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 2/19

Prvi cvijet papira koji nudimo je kraljica cvijeća, odnosno ruža. To je također jedan od najosnovnijih, najbržih i najzahtjevnijih vodiča u materijalima. Koristite list krutog papira u boji po vlastitom izboru, izvući spiralu i izrezati prema svojim konturama. Zatim zamotajte spiralu kao što je prikazano gore, pričvrstite podlogu ruže s nekoliko kapi vrućeg ili trenutačnog ljepila i dodajte par jednostrukih listova zelenog papira. Usput, istu tehniku ​​može se koristiti za izradu DIY tkanina cvjetova.

DIY papir cvijet dahlia-cornets-papir
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 3/19

Tada imamo papirnati cvijet jednako lagan za stvaranje i još impresivniji - prekrasnu dahlia. Materijal je uvijek listova obojenog papira, osnovni oblik je uvijek kvadrat. Ali ovaj put moramo najprije napraviti obične grebene koji će postati nevjerojatne latice naše atraktivne dahlie. Također će vam trebati komad kartona izrezati u okrugli oblik koji će vam poslužiti kao potpora za kukice.

Lako origami - 100 životinja, papirnati cvjetovi i dekor kuće

35 origami presavijeni papirnatih životinja koje će vas oduševiti

Božić origami - kako napraviti ukrasne origami zvijezde

DIY cvijet-papir-kako-Crown-dalije
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 4/19


Deco Savjet: Koristite komplementarne boje u listovima za svjež i razigran ukras ili lišća u 2 ili 3 nijanse iste boje, kao što je recimo, ako želite da biste dobili papir laticama cvijeća u osjetljivim nijansama. Osjenčani efekt lako se postiže pričvršćivanjem tamnih čunjeva na periferiji okruglog kartona, zatim jedne u srednjim tonovima i konačno - najčišće u središtu kruga. Možete uživati ​​u dahliji koja se tako izvodi kako bi ukrašavala ulazna vrata i sakrila klasičnu krunu vrata.

Kako napraviti kruti papir cvijet ili meka kartona

DIY-papir-cvijet-udžbenik slike
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 5/19

Sponzorirane veze

Sljedeći papirni cvijet zahtijeva tvrđi tip papira ili fleksibilan kartonski list boje. Kao što možete vidjeti sami gledanjem gore navedenog kolaža, prvi korak u izradi je privući nekoliko cvjetova u sličnim oblicima, ali u različitim veličinama na poleđini papira (ako obostrani uzorak). Zatim lagano zamotajte krajeve svakog latica prema sredini budućeg cvijeta pomoću olovke. Konačno, nagomilajte i sastavite korume, počevši od najvećeg i završavajući s najmanjim u sredini. Deco Savjet: Koristite nekoliko kapi zlatnog svjetlucavog laka kako bi oponašaš pištolj i stamen papirnog cvijeta.

1

DIY cvijet-papir-zumbul-slatka
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 6/19


Higijene su vrlo atraktivne žarnjastog cvijeća s opojnom aromom koja se pojavljuju samo u proljeće. Ali zahvaljujući prikazanim fotografijama, mogli bismo uživati ​​u ljepoti tijekom cijele godine. Trik je stvoriti trake papira s rubovima rubova i omotati ih u spiralama pomoću prstiju. Stavite ih oko zelene papirne slame kao stabljike, dodajte zelene rubove listovima i to je vaš zumbul!

DIY cvijet svile papir-ruža-bombon
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 7/19


Zatim, svileni papir cvjetovi izgledaju delikatnije i nisu uopće komplicirani za napraviti. Kao što nam udžbenik kaže, da biste napravili ovaj cvijet, najprije morate najprije nabaviti harmoniku. Ovisno o ciljanoj veličini, možete koristiti listu kao što je, izrezati ga u 2 ili manje segmente. Zatim, oko uglova s ​​škarama i popravite ih samo u sredini s niti bez stezanja. Polako širite latice i dobit ćete prilično pompon koji možete koristiti kao temelj za nekoliko ukrasa.

Vodič za izradu hiperrealnog cvijeta od krep papira

DIY cvijet-hiper-realistične papira
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 8/19

Krep papir je još jedan materijal koji je savršeno pogodan za proizvodnju mekog, super-šik papir cvijet. To je prikladnije ako se kladite na hiperrealistične dizajne poput one prikazane foto kolažem iznad. Ključ uspjeha je rezanje laticama u obliku kvadrata s zaobljenim rubovima, stavljajući ih na šalicu kave postavljenu iznad njih-ispod njih i raspršite ih vodom pomoću boce za prskanje. Latice još uvijek vlažne, koristite boju s bojama u akvarelu kako bi stvorili mali gradijent žuto-narančaste i blijedo ružičaste boje. Nakon sušenja, zadržat će svoj zakrivljeni oblik koji će cvijetu vašeg papira dati vjerojatnost neusporedivu!

DIY cvijet krep-papira debljine
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 9/19

Naravno, postoje manje složene tehnike crepona koje ne zahtijevaju slikanje ili mokre latice. Tutorial na fotografijama objavljenima otkriva nam takav prijedlog koji uopće nije teško imitirati. Kolaž nam predlaže da koristimo šablone za crtanje upravo crte latica, ali to nije nužno potrebno. Možete tiho privući ih rukom jer njihovi oblici ne moraju biti identični.

DIY cvijet krep-papira kruna
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 10/19

Deco Savjet: Isprobajte 2 ili 3 cvjetne tehnike iz istog osnovnog materijala. Koristite različite boje koje izgledaju dobro kada ih stavite jedna pored druge. Napravite kompoziciju u zanimljivoj vazi ili još bolje - u berba, starog bacača ili čajnik. Također možete napraviti vijenac papirnatih cvjetova i objesiti ga na vanjskoj strani prednjih vrata kako biste tretirali osmijeh svojim susjedima i svojim gostima s pragova.

Kako izraditi krep papir anemone i uživati ​​u ukrasu

DIY-papir-cvijet anemone krep-papira pastelnih
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 11/19

Zatim, anemoni su super delikatna i lijepa biljaka cvjetanja koje jednostavno nismo mogli zaboraviti kada govorimo o izradi papirnog cvijeta i cvjetnog ukrasa. Osim toga, lagano reljefna tekstura krep papira oponaša strukturu svojih fascinantnih rafiniranih latica. Gore kolaž prikazuje kako ih možete napraviti u nekoliko jednostavnih koraka, a slike koje slijedite dati će vam neke ideje o njihovim raznovrsnim dekorativnim primjenama.

DIY papir-cvijet-buket nevjesta anemone
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 12/19

Bijeli papir cvijet izvodi dobro, posebno u klauna bijelog krepa s crnim prašnika, je savršen kandidat za sudjelovanje u svadbeni buket u mladoženje boutonniere ili stolni ukras za posebnu prigodu. Razlog je kontrast klasičnog i vječnog crnog i bijelog dua koji izgleda šik i super sofisticiran. Ali dobre ideje ne prestaju!

DIY cvijet krep-papir-makovi-anemone
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 13/19

Iskorištavajući istu tehniku, ali koristeći obojeni krep papir, možete jednostavno napraviti druge biljke cvjetnice obitelji Renonculaceae i Papaveraceae. Na manje akademskog jezika, vaš papirni cvijet može imati oblik zlatnog pupoljka, clematisa, maka i tako dalje. Na primjer, odaberite narančasto-žutu ili crvenu kremu koja oponaša kalifornijsku maketu ili običnu maketu.

DIY-papir-cvijet-uređen anemona olovke
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 14/19

Konačno možete dati svoj krep papir cvijet mali komplementarni naglasci i konačni dotakne s velikim vizualnim efektom. Sequins, zrnca sjemena, mali čvorovi, vrpce s uzorkom i čak perje ptica samo su neki od prikladnih pribora koji se ne smiju ni podcijeniti.

Mekani glicin - cvijet papira koji se pamti!

DIY cvijet-papir za izradu opreme, glicinija-rezultat
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 15/19

Konačno, željeli bismo uvesti proizvodnju tkanine papirnatih cvijeta koji rijetko dolazi na pamet kada razmišljamo o ovoj vrsti ukrašavanja projekata. To je nevjerojatan glicin ili točnije cvjetovi mnogih drvenastih biljaka roda Wisteria. Na kolaži gore prikazanih fotografija možete pregledati sve materijale koje će vam trebati, kao i diveći konačni rezultat ovog projekta koji izgleda iskreno strašan!

DIY cvijet-papir-kako napraviti-glicinija
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 16/19

Logično, počnemo složiti list tkanine i rezati pojedinačne latice. Primjer koji smo odabrali koristi se bijela, dinja, ružičasta bež, ružičasta bombona i duboki ljubičasti. Tada moramo oblikovati svaki cvjetni komad prstima kako bi dobili prirodniji i autentičniji oblik. Na drugoj slici kolaže ispod, možete jasno vidjeti konačni oblik koji svaki latica mora usvojiti.

DIY cvijet-izradu papira Wisteria-koraka
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 17/19

Konačno, moramo staviti komade jedan po jedan pokušavajući promatrati određenu skladnu gradaciju u redoslijedu boja. Započnite s ljubičastim laticama, koji će biti vrh, i postupno stići do bijelaca koji će ostati na vrhu. Spojite čvor tako da latice ne padnu i odsiječe višak pređe, kao što je gore prikazano. Vaš cvijet papira je spreman!

DIY cvijet uređen papir-soba-djevojka
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 18/19

Tako možete uživati ​​u ručno izrađenim cvjetnim nakupinama kako bi ukrašavali spavaću sobu svoje malene djevojčice. Neka se suočimo s njom, glicica u pastelnim tonovima izgleda super romantično i profinjeno što ih čini idealnim rješenjem za objesiti preko kreveta u dječjoj sobi!

DIY-papir-cvijet glicinija obješen
DIY papir cvijet-lijepe fotografije tutoriali i uređenje ideje Brico | 19/19

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =

Back to top