DIY Dječja kartica za rođendan – 6 ideja koje možete napraviti s djetetom

DIY rođendanska kartica child-washi-tape-decoration-creativite
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 1/14


Uvijek je lijepo proslaviti rođendan, ali je poseban kada je to dijete. Mala djeca vole iznenađenja, darove, rođendanske ukrase. Oni vole da sve bude šareno. Dakle, možete ponuditi lijepo iznenađenje čineći sebe DIY rođendanska čestitka. Također ćete imati priliku stvoriti ga zajedno sa svojim djetetom, što će vam učiniti puno zabave i sreće. Djeca imaju veliku maštu, to bi vas moglo potaknuti na stvaranje novih ideja. Izrada rođendanske kartice za osobu o kojoj je riječ je, općenito, nešto osobno, tako da će to biti poštovati. Tako će rođendanska kartica biti originalna i personalizirana.

Rođendanska čestitka za DIY - što su morati imati ukrasne elemente

DIY rođendanska kartica materijala-dijete-DIY-washi-tape-creativite
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 2/14

Ako nemate pojma, želimo vam pomoći pokazujući vam neke zanimljive i zadivljujuće obrasce. Ako znate dobro osobu, možete prilagoditi karticu crtanjem slika životinja koje voli, na primjer. Ima dosta rhinestones, naljepnice i mnoge druge ukrasne predmete koje možete kupiti u trgovinama. I to ne košta previše. Evo nekih primjera ukrasa koji će biti previše korisni za stvaranje savršene rođendanske čestitke.

Rođendansku čestitku-materijal-dijete-DIY-kreativit-washi-tape
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 3/14

Možete odabrati mali cdugova i washi traka koja je omiljeni proizvod za DIY projekte. Oni čine rođendansku čestitku više sentimentalan.

Velika ideja DIY rođendanske kartice za djecu

rođendanska čestitka za djecu-DIY-papir-ukras
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 4/14


Prvo ćemo vam ponuditi jednostavan i jednostavan model. Prije nego počnete s uputama, pogledajte model. Kao što vidite da je jednostavno i zabavno za djecu. Naravno, ovaj model je orijentir. Nije obvezno da će vaša rođendanska kartica biti sasvim ista. Nabavite bijeli A4 list (ili druga svijetla boja), škare, olovke u boji, ljepilo i mašta. Sada smo spremni i dobro opremljeni za početak izrade karte.

DIY-kartica-rođendan-dijete-Materijalno-ideje-oglasa ukras
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 5/14

1
Sponzorirane veze

Prvo, pomoću škare, izrežite list i razvijte ih kao što je prikazano na slici. Zatim, koristeći drugi dio listova, nacrtajte male trokuta i pažljivo ih rezati škarama kako je prikazano. Nakon zalijevanja malih trokuta na razvlačenoj ploči, već ih možete bojati sa svojim omiljenim bojama. Tu! Spremni ste!

Evo nekih drugih ideja za originalne čestitke za rođendane kartice rođendan-torta-DIY-boje djece svijeća
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 6/14


Želimo vam dati još ideja kako bismo vam pomogli. Vrlo je jednostavno napraviti ovu kreativnu rođendansku čestitku. Pogodan je za djevojčice i dječake. Trebat će nam A4 plahta (bilo bi bolje da ovaj model koristi kartonsku ploču, ali je to vaš izbor), osjetio, ukrasne trake (washi traka). Morate stvoriti rođendansku tortu.

Rođendanske čestitke za DIY-dijete
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 7/14


Čak možete crtati rođendansku tortu bez korištenja washi trake. Ali postoje različiti modeli trake, tako da možete biti previše kreativni. Napomena na fotografiju drugih ukrasnih elemenata previše korisno. Na vrhu torte izvucite jednu ili nekoliko svijeća, starost ili što god želite. Na drugoj strani kartice napišite nekoliko riječi kako biste čestitali rođendanu osobe koja je u pitanju.

kartice rođendan-torta-dijete DIY ukras
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 8/14

Ovaj dizajn je gotovo isti kao i prethodni, ali jednostavniji i boje su električnije. Možemo koristiti washi traku, ali i različite vrste tkanine. Vi odabirete boje i duljinu. Kao što vidite na slici, izgleda da kolač ima noge. Bolje je koristiti kartonsku ploču, ali opet, to je vaš izbor.

DIY-kartica-rođendan-svijeća dijete-Washi-traka
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 9/14

Još uvijek vrlo kreativna ideja. Može se vidjeti da je washi traka vrhunska praksa za projekte tipa DIY (izrađene kod kuće). Koristi se i za izradu ove rođendanske čestitke. Ovdje je dizajn vrlo svečan, imamo neke svijeće izrađene pomoću ukrasnih traka. Složit ćete se s nama da je karton najbolji izbor jer daje veću stabilnost na rođendansku čestitku. Povezujemo vrpcu i kartica je spremna. Ne zaboravite napisati rođendansku poruku!

kartice rođendan-dijete DIY cupcake svijeću ukras
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 10/14

Ova rođendanska kartica je jednostavna kao i kreativna. Sva djeca vole kolače tako da vaša karta bude dobro cijenjena. Ono što je vrlo zanimljivo je da je slovo "i" predstavljeno kao svijeća. Trebat će nam nosiljke, kutije za papir, ljepilo i možemo čak upotrijebiti i pravu svijeću. Slažemo se da je A4 najbolji izbor. Razvodimo ga, ljepimo svijeću i papirnate kutije, a zatim privučemo plamen svijeće. Napiši sretan rođendan i voila!

DIY-kartica-rođendan-dijete-slon-baloni-dekoracija
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 11/14

Savršena ideja za djecu! To je slon s balonima. Boje su vaš izbor. Kao što vidite, dob je označen na oba balona. Ako je dijete ispod deset godina, jednostavno možete zanemariti da naznačite dob. Nabavite karticu A4 kartice, ljepilo, markere i škare. Zapamti da je karta na fotografiji samo orijentir. Nije nužno biti identično. Postupak je isti: razvrstavajte kartonsku ploču na pola. Baloni i slon mogu se nacrtati izravno na kartonsku ploču. Drugačiji je način ih nacrtati na drugom listu, nakon što ih izrežete i zalijepite na kartonsku ploču. Na vama je.

Predlažemo ispod vrlo cool modela koji se također može koristiti kao poziv

DIY-kartica-rođendan-dijete-mašta-boje-DIY
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 12/14

Slatka i jednostavna rođendanska čestitka

DIY-kartica-rođendan-dijete-Washi-traka-kreativnost-boje-torta
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 13/14

Ideja o rođendanskoj kartici savršena je za djevojčice

DIY rođendan dijete kartica DIY-kreativnost
DIY Dječja Birthday Card - 6 Ideje za napraviti sa svojim Kidom Brico | 14/14

Na rođendanskim časopisima možete, naravno, napisati osobnu poruku, nešto dirljivo. Rođendanska čestitka izvrstan je način za pribavljanje vašeg dara. Budite sigurni da će vaš rad biti dobro cijenjen i fascinirati osobu o kojoj je riječ.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 36

Back to top