DIY dekorasjon i lærrem – 18 ideer til å forskjønne interiøret

lær thong-decoration-DIY-hyller-vegg-tre-lær-objektene-deco
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 1/18


I dag er lær ikke lenger bare møbler! Det interessante materialet inviterer seg til det moderne interiøret som en elegant og kreativ dekorasjon, for å få et snev av eksepsjonell sjarm! Deavita er glad for å presentere sine 18 vakre DIY DIY dekorasjonsideer. skinntong ! Kom i gang i DIY hyller, håndkleholdere og alle slags dekorative gjenstander for å pynte og utrydde ditt interiørområde! Prosjektene du vil oppdage i vårt galleri av bilder, kan gjøres med ekte lær og imitert skinn.

Svært originalt veggmagasinhylle med lærrem

lær thong-decoration-DIY dør-ananas-dekorative-magasin
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 2/18

Realiseringen av DIY-prosjekter basert på lærrem, viser seg å være veldig enkelt og morsomt. Når lærremmene er spikret eller skrudd på veggen, blir de et funksjonelt veggmagasin og veldig elegant! Denne ideen er perfekt for soverommet dekor, hvor du kan nyte å lese før du sover.

DIY veggdekorasjon i lærrem for å forskjønne interiøret

lær thong-decoration-DIY-håndkle-sokkel-skala tre
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 3/18

DIY-dekorasjonen i lærremmen er et utmerket alternativ til vanlige dekorative gjenstander. Så du kan nyte disse stroppene og gjøre dem til praktisk dekorasjon på badet, i stuen og til og med på kjøkkenet! Skinnremmen inviterer deg til alle typer innredning, og de passer perfekt til skandinavisk stil, moderne eller minimalistisk!

Tre og skinnhylle for å modernisere interiøret

thong lær dekorasjon-DIY-sokkel-bord-tre remmer lær
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 4/18


En klassisk må-ha, lær inviterer seg til det moderne interiøret for å få en varm og elegant atmosfære. Forbundet med tre, tilbyr materialet mange dekorative alternativer. Blant dem er det hengende hyller, håndklestang, veggklokker etc. Enkelt å lage, disse vakre dekorasjonene lover å gi et personlig preg til innredningen din!

Selvbetjent dekorasjon med skinnremmer

1

thong-lær dekorasjon, DIY pot-blomster-boksen tilbehør
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 5/18

Sponsede koblinger

Gi fleksibilitet til alle dine dekorative kreasjoner og tørr lærremmen! Den sistnevnte, både robust og elegant, er nøkkelen til en edru og raffinert dekorasjon. Du kan bruke dem til å pynte vaser eller blomsterpotter. Begge ender stiftes eller nitet, og du har allerede en tilpasset innredning og mer iøynefallende!

Tre speil pyntet med en lærrem

thong lær dekorasjon-diy speil sløyfe lær-bokser-lagring-tømmer
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 6/18


Den dekorative lærremmen gir en original og elegant berøring til ethvert objekt. Og tre speilet over er det håndgripelige beviset! Tre og skinn går hånd i hånd for å gi moderne interiør en varm og vennlig atmosfære! Duoen passer perfekt til alle settene. Om interiøret er skandinavisk, vintage eller moderne, tør du dekorere tre og lær, og du vil ikke angre på ditt valg!

Minimalistisk veggdekorasjon - en veggklokke laget av tre og lær

lær thong-decoration-DIY-klokke-vegg-tre-lær
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 7/18


Denne vakre veggklokken kan bli ditt neste DIY dekorasjonsprosjekt. I en hvilken som helst hobbybutikk finner du en klokke mekanisme, et trebrett og en matchende lærrem. Den minimalistiske utformingen av denne klokken kan tilpasses etter dine ønsker.

Lærhåndtak som et håndkleholder - praktisk praktisk innredning

lær thong-decoration-DIY-håndtak-lær-håndkle
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 8/18

Dette er en god ide for baddekorasjon som, bortsett fra å gi en dekorativ touch til veggen, vil huse håndklær med stil. Velg et håndtak av lys eller mørkt skinn, avhengig av stilen på badet ditt. Sideveggmontering, du kan satse på skruer eller på noen få dråper lim.

Original selvbetjent håndklehylle - kobber-lærduo

tanga lær dekorasjon-diy-håndkle-ring-kobber-sløyfe lær
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 9/18

Denne originale håndklestativet representerer en moderne kombinasjon av to trendy materialer! Kombinasjonen av kobber og lær er en vinnende kombinasjon som gjør at du kan nyte en DIY-dekorasjon både moderne og super original. Veldig lett å lage, denne håndkleholderen med en kobberring og en lærrem, krever liten tid og krefter.

DIY dekorasjon for kjøkkenet - en original kjøkkenrullholder

lær thong-decoration-DIY-papirholder kjøkken-reimer-lær-wand-wood
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 10/18

Dette er en utmerket DIY dekorasjon ide som er både praktisk og original! Denne kjøkkenrullholderen var laget av to skinnremmer og en trepinne. Festet til veggen, de to brune lærremmene gir denne rulleholderen et kjølig og personlig utseende. Dette stilige tilbehør vil gjøre innredningen av kjøkkenet mer koselig og!

Skinntangen i kjøkkendekorasjonen - en god ide å prøve med en gang

lær thong-decoration-DIY-flaskeholder-deco-food kickbacks
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 11/18

Selv vinelskere kan nyte våre DIY ideer med lærremmer. Disse kan omdirigeres til en utmerket veggdekorasjon veldig praktisk! Vedlagt på veggen blir de omgjort til en vakker flaskeholder, noe som vil gjøre kjøkkenet mer stilig og elegant. Denne ideen er et godt alternativ til dyre skap.

Vertikal hage å lage seg selv basert på tre og lær

lær thong-decoration-hage-DIY-diy vertikal-støtte-net-metall-box-tre
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 12/18

Nyt den friskheten som grønne planter bringer til hjemmet og bygge en vertikal hage av tre og skinn! Denne ideen kan tilpasses til hvilket som helst rom. Du kan bestille disse tre- og urteplanter på kjøkkenet eller til og med blomstrende planter i stuen. Du trenger lange skinnhåndtak, treplater og et metallnett som skal fungere som en veggstøtte. Denne originale ideen krever lite tid og krefter, og du kan prøve det i helgen fremover.

Lærhåndtak for å henge skjærebrett

lær thong-decoration-DIY-support-board, kuttet ut
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 13/18

Bunk eller låst i en skuff, tar kuttbrett ofte mye plass. Men det er et triks for å integrere dem i kjøkkendekorasjonen. Som nevnt ovenfor går tre og skinn hånd i hånd. Du kan dra nytte av å tinker med bordene dine praktiske og dekorative lærhåndtak. Når platene henger på veggen, blir de en del av den svært originale innredningen!

Bytt kappekrok med lærremmer

lær thong-decoration-DIY-Pateres-klær-lær-black-orange
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 14/18

Inngangen, det fortjener også en original og praktisk dekorasjon! Derfor tilbyr vi deg et utmerket alternativ til kappekroker, som vil finne sin plass i ethvert interiør. Skinnremmen, brettet i to og stiftet, fungerer som en praktisk og original kappe. Lag et sett med lærpinner i forskjellige farger for å beautify veggene og oppdatere interiøret.

Kreative og originale håndtak med vintage sjarm

lær thong-decoration-DIY-håndtak-deco-vintage-dresser
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 15/18

Leter du etter en vintage DIY dekorasjon? Ta en titt på ideen som presenteres ovenfor! For å pynte kjolen ved å gi den en vintage touch, kan du stifte noen skinnremmer, som vil fungere som super originale håndtak. Den samme ideen kan brukes til dekorasjon av garderoben i soverommet eller til og med for massiv tre kommode.

Originale gjør-det-selv skinnhåndtak for å forskjøre kjøkkenskap

lær thong-dekorasjon-DIY-håndtak-skap-kjøkken-deco-moderne-vintage
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 16/18

Ta en kort skinntong, brett den i halve og stift begge ender sammen. Fest det improviserte håndtaket på forsiden av skapet. Når alle skapene har skinnhåndtak, ser du at kjøkkenet ditt allerede har et nytt vintageutseende.

Original nøkkelring for å lage seg i lærremmen

lær thong-decoration-DIY-nøkkelring-gaveide
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 17/18

For å gi tastene dine et unikt utseende, kan du prøve følgende dekorative ide! Heng nøklene dine på en original nøkkelring, laget av lærrem. Denne ideen representerer faktisk en utmerket gave til dine kjære, som tar deg bare noen få minutter. Prøv dette DIY prosjektet akkurat nå, og resultatet vil fortrylle deg!

Et flott DIY alternativ til fotorammer å lage med lærrem

lær thong-decoration-DIY-bilder-med-tapet-panelt-tre-deco-kontor
DIY Dekoration i Leather Strap - 18 iøynefallende ideer til å pynte interiøret | Brico | 18/18

En lang skinnrem og en trepinne - dette er materialet som trengs for realiseringen av det neste DIY-prosjektet. Den representerer et originalt alternativ til klassiske fotorammer og kan brukes som en kreativ og personlig dekorasjon for arbeidsplassen. Den samme ideen kan brukes til å lage et klærhylle utenom det vanlige!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Back to top