Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite!

cvjetni crtanje bojanje-ideja
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 1/11


Cvijet crtanje u samo nekoliko jednostavnih koraka slijediti! Ruže, tulipani ili tratinčice privući svoj prvi cvijet zahvaljujući našim uputama dane u nastavku. Odabrani tutoriali pomoći će vam da napravite cvijet po svom izboru. Cilj nam je i djeca koja žele početi crtati i odrasle osobe koji sanjaju o svladavanju umjetnosti Mandale. Bilo da ste iskusni ili početnik, nadahnujte se našim izborom dizajna za ispis. Pokazat ćemo vam bitne korake za stvaranje uspješnog crteža. Dakle, nemojte više čekati da se upustite u ovu ispunjenu aktivnost.

Kako crtati ružu?

cvijet-crtanje-roza ideje u boji
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 2/11

Pronađite atraktivnu okupaciju za svoju djecu čini se nemogućom poslom? Cvjetni cvijet, osnovni ali učinkovit, je kreativan hobi koji okuplja mlade i stare oko vrlo jednostavnog koncepta. Repliciranje cvijeta na komad papira može raditi čuda. Praksa crtanja naučena je od ranog doba. Potiče kreativnost i razvija umjetnički potencijal malih genija. Odakle vam treba otkriti tajne uspješnog crteža cvijeća.

cvijet-dizajn-ružičasto-crvena-ideje
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 3/11

Cvjetni cvijet ima mnogo lica. Bez obzira na tehniku, nema ništa lakše nego izraditi lijepu crvenu ružu. Započnite skiciranje linije "U". Zatim nacrtajte drugu liniju odmah ispod prve crte. Ponovite postupak i završite crtanjem okomite crte da biste napravili stablo cvijeta.

Mandala bojanje za ispis u 40 modela za žvakanje!

Ručno obojeni dekorativni šljunak u 52 velike ideje

Besplatni ispisni crteži - 25 prljavih šik stilski predlošci!

cvjetni crtanje početnici-djeca
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 4/11


Nakon što ste naveli obris vašeg cvijeta, napadajte stvaranje latica. Prvo nacrtajte liniju "U". Dodajte latice i napravite ih tangled i superponiran. Nemojte se ustručavati razmnožavati latice kako biste dobili ružu još više ispunjenu. Možete, ako želite, prikazati sepalu cvijeta. Da biste to učinili, morate koristiti samo oštre kutove koji će poslužiti i za stvaranje trnja. Konačno, ne zaboravite da za ovu vrstu crteža cvijeća zaklinjemo se malim detaljima koji čine sve razliku. Ovo je slučaj za vašu ružu koja mora ponuditi lijepe ukrašene rubove.

Stvaranje tulipana nema tajne za vas!

1

cvijet-design-ideje-koraka
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 5/11

Sponzorirane veze

Sada ćemo naučiti privući tulipan. Cvjetni crtanje iznimno je lako napraviti. Prvo, skicite ovalni oblik koji će biti temelj latica vašeg tulipana. Zatim nacrtajte zakrivljenu liniju da bi se realizirala skica stabljike. Što se tiče obrisa lišća, jednostavno morate nacrtati nekoliko redaka tako da se upoznaju i dotaknu stabljiku.

cvijet-crtanje-lala-ideje
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 6/11


Ovaj cvjetni crtanje skoro dolazi do kraja. Da biste završili sve u ljepoti, morat ćete shvatiti barem tri latice. Prva latica mora napustiti središte crteža. Želi biti u redu i nježan. Drugi latica, u međuvremenu, mora predstavljati zakrivljeni oblik koji podsjeća na polumjesec. Učinite isto za treću petlju i završite zadebljanjem stabljike.

cvijet za crtanje-Tulipani-koraka
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 7/11


Izbrisati skice i bojati crtanje cvijeća kao što vidite stane. Nakon svladavanja ovih osnovnih tehnika, prijeđite na viši stupanj inicijacije crtanja. To može biti izrada složenijih cvjetnih crteža ili bojanje crteža sastavljenog od zapetljanih cvjetova. Govorimo, naravno, mandala bojanje koje možete dobiti putem interneta. Samo surfanje mrežom, možete kupiti veliku količinu bojanja za ispis.

Započnite s projektom složenijih crtanja!

cvijet za crtanje-tratinčica-mandale
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 8/11

Etnički motivi, arabesci i egzotični cvjetovi tvore samo malu grupu izgubljenu u čudesnom svijetu mandala. Cvjetni crtež inspiriran sučinom mandalaske predaka nema nikakve veze s klasičnim prikazima cvijeća. Ali što čini ovu tehniku ​​tako posebnu za nas? Je li to njegov čaroban utjecaj na naš duhovni razvoj ili je to zbog utjecaja na našu podsvijest? Bilo kako bilo, znajte da crtež cvjetnog mandala ima prave terapeutske vrline. To će umiriti vaš um i pomoći vam da vratite svoj unutarnji mir.

cvijet-uzorak-boja Mandala
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 9/11

Prije napada na realizaciju cvjetnog cvjetnog mandala crta, otkrivamo zajedno značenje te riječi čudnom zvuku. Izvučeni iz njegovih početaka u indijskim i tibetanskim kulturama, ti složeni prikazi doista su dijagrami sastavljeni od različitih motiva. Ovi upleteni oblici uvijek su usredotočeni oko dobro definiranog središta.

cvijet-umjetnička djela-imrpimé-mandala
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 10/11

Što je s tehnikama bojanja? Da biste dobili lijep mandala cvijet crtanja sličan prethodno nacrtanom uzorku, možete nastaviti na dva različita načina. Prvo bojanje periferije vašeg crteža, više ćete raditi na vašoj otvorenosti prema vanjskom svijetu. Da biste duboko istražili svoju podsvijest, radit ćete od centra do periferije.

cvijet-umjetnička djela-imrpimé
Cvjetni crtanje u nekoliko jednostavnih koraka koje slijedite, nadahnite! | Brico | 11/11

Jednostavan cvijet za crtanje u crtežu ili složena mandala, prepustite se izvornoj boji koja će vas razveseliti.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Back to top